עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

במוצאי יום שבת תהייה המימונה. מי בא? ;D אני כנראה אלך למימונה של אשדוד או למימונה של אולם הפיס בפ"ת. מישהו עושה מימונה בביתו ויכול להזמין את חברי HWzone? (הודעה זאת מופנת למרוקאים ולשאר העדות כייחד).

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
    • 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Nikiller,

היי! לפני כחודש נדפק לי הלוח-M57SLI-S4 בזמנו (לפני כשנה) הלוח עלה 120$ שנכון לאז זה היה 580-600 שקל... שחתי אותו למור-לוי (יבואני GIGABYTE ו ASUS) עם מכתב מפורט של מה דפוק...במקרה הזה זה היה סלוט 0 של הזיכרון והPCI-E הראשון. לאחר כשבוע קיבלתי מהשליח קופסה חומה הייתי בטוח שזה הלוח שלי ואני מבסוט פותח את הקופסה ואז נפלו פניי... מה שהיה בפנים זה זבל שעונה לשם-GA-M61VME-S2 הייתי בשוק! אמרתי לשליח שיקח את זה ומהר וצירפתי מכתב לנציגה שלנו שאני הבאתי לה לוח ברמה פי 1000 יותר גבוהה וקיבלתי לוח ב 180 שקל בלחץ. והשליח נסע.. יומיים אחריי אני מקבל את אותו לוח רק באריזה מקורית(לא חומה מעפנה)..ואז התעצבנתי עלייה... ואמרתי לבוס שלי שיתקר אליה.. הוא מתקשר אליה והיא אומרת שאין את הלוח של…

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  3. Started by dids22,

יש לנו ברכב תיבת הילוכים אוטומטית ותהיתי מה השימוש של המצבים שנקראים 2 ו 1 ? (נמצאים מתחת להילוך האוטומטי) 1= הילוך ראשון 2 =הילוך שני :s05: מה זה נותן בעצם? להגביל את המהירות?לחסוך בברקסים? תודה

• 32 תגובות
    • 8.3k צפיות
  4. Started by LazyBurger,

כל העיניים מלאות וורידים, הורדתי את הבהירות של המסך ל0 אבל העיניים לא מפסיקות לשרוף מה לעשות? :<

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by HoLy4EvEr,

כול הכבוד! M O L O D Z I !!!

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. תכננתי לטוס עם עוד חבר לארה"ב אבל בגלל שכנראה יהיו לי בעיות עם הויזה כנראה שאנחנו נטוס לאנשהו באירופה. אז עכשיו צריך לחפש איזה מקום נחמד לטוס אליו לנוח קצת לפני הצבא.. יש המלצות? אני לא ממש מכיר את כל המקומות האלה שאפשר לטוס אליהם לנופש וזה, אז כל המלצה תבוא בטוב.. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by intel suck,

אוקיי היום סיימתי את כיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה). הציונים שלי במגמה היו נמוכים מאוד ונכשלתי ביסודות מדעי המחשב א' החלטתי לעבור לפסיכולוגיה כלכלה כי אמרו לי שבמילא מסתכלים בסוף רק על הממוצע של התעודת בגרות. ואם במגמה הזו אני אקבל ממוצע גבוה. אז ככה אני לא לומד פיזיקה או כימיה כי אין לי אפשרות ללמוד כחלק מהמגמה. אם אני אבחר ללמוד מחשבים כמקצוע אקדמאי אני לא יכול? והאם אתם חושבים שעשיתי בחירה טובה שהחלטתי לעבור? תודה.

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by oDot,

שלום לכולם! שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם. ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם מה אתם חושבים על העניין?

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by approx,

אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש

10. Started by redti,

למי שלא יודע למה אני מתכוון.. אני מתכוון לרכבים הסמויים שעומדים בצדי הדרך ורושמים דוחות מהירות.. רציתי לדעת איך כל הדבר הזה עובד.. אם יש שוטר בפנים שרושם לוחית רישוי או שזה מצלמה או שזה מכשיר אוטומטי שלא דורש תפעול ידני והאם זה יכול להיות כל אוטו או שהמשטרה משתמשים רק ברכבים מסויימים?

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם לא ידעתי אם זה המקום אבל אני פשוט חייבת לספר על החוויה האחרונה שהייתי לי עם החנות המעולה IQPC, לאחרונה היה לי בעיות הכי מוזרות שיש עם המחשב, אפילו פרסמתי ת'רד כאן על כך שבתחילה המחשב שלי לא נדלק ישר כולם אמרו כמו שחשבתי כי הספק הלך, ישר התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (כי יש אחריות) IQPC, שלחתי לחנות את הספק כוח הם לקחו ליבואן עשו את התיקון תוך שבועיים וחצי חזר לי הספק, ועדיין המחשב לא נדלק התייעצתי עם החבר'ה בפורום ישר אמרו לי שיכוליות הלוח אם הלך, אני לפני שרציתי להגיע למסקנה הנוראית הזאת, פשוט חיברתי ספק כוח אחר למחשב, והרבה ופלא המחשב נדלק.. מוזר, חשבתי, שלחו לי ספק אחרי תיקון דפוק??? אבל כן, עובדה המחשב נדלק, אוקיי ישר הקשרתי למנחם (אני מאמינה שרובכם כא…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אני יודע איך מוצאים פונק' האם היא חח"ע או על על פונק' עם פרמטר X, אבל נתנו לי שאלה שאומרת: Z -- קבוצת המספרים השלמים (חיוביים ושליליים), R---- ממשיים. תהי f(x,y) = 3x + 2y , f:ZxZ --> Z הוכח כי f אינה חח"ע, והוכח כי f היא על. עכשיו... אני יודע כי אם יש לי y כפונק' של x אני מציב נניח y=2 ומראה כי y=-2 יהיה שווה לו גם כן אבל -2 שונה מ2 ולכן לא חח"ע, השאלה מה אני עושה במצב כזה בו יש לי גם x וגם y. תודה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by עוף קפוא,

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by liav12,

הרג אותי...זו חיה כזאת חמודה חח http://www.youtube.com/watch?v=NNYfZd8iV2k :lol:

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אהלן. רציתי לשתף אתכם בסיפורי אודות חווית הקנייה הראשונה והאחרונה שלי בKSP... ארצה לציין שמאז ומתמיד הייתי מזמין חלקים בחנויות מחשבים בעלות מוניטין חיובי גבוה, הפעם חשבתי לעבור ב KSP שנמצאת דקה מהעבודה שלי בדרך הביתה, ולצ'פר את ה 4870 שלי ב Accelero Twin Turbo.. איזו נפילה כבר יכולה להיות איתם ? נכנסתי לחנות שנראית כמו כל חנות מחשבים טיפוסית...הדבר הראשון שלכד את עיניי היה המוכר שנראה כאילו אין לו טעם לחיות. כולו חצי שוכב על הכיסא בזמן שלקוחות שהיו לפניי בתור מנסים לדלות ממנו טיפת מידע על איזה מפרט שהחברה מציעה, והוא בקושי מניד עפעף לבקשותיהם. חשבתי "ראבק, שיראה קצת רצינות..עבודה עם לקוחות פור קרייסט סייק". הגיע תורי, לא רציתי לחפור לבנאדם אז ישר הגעתי לעניין, "תביא…

• 32 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. יש לי פצע כזה בין שתי טוחנות, וזה התנפח ושאני סוגר את הפה כדי לאכול/לדבר זה מחמיר, וזה כאבי תופת יש אפשרות לרפא את זה? אחותי הביאה לי איזו מדבקה שהיא עוד מעט תצא למכירה, זה כמו כדור מחומרים הומופאתים שמדביקים על הפצע וזה שומר על סביבה סטרילית ואמור לרפא אותו, אבל זאת חרטא אחת גדולה יש הצעות?

• 32 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. אני עם פרופיל 82 וקב"א של מעל 54 (לא יודע בדיוק כמה אבל כל הקורס שלנו עם 54 ומעלה). אותרתי בקד"צ לקורס קצינים יעודי של חיל החימוש. החלטתי שלא מתאים לי עכשיו לקראת סוף הקורס (בעצם הוא נגמר ואנחנו לפני סיפוחים) ואני הולך לחתום ויתור ולהגיע חזרה למז"י (מפקדת זרועות יבשה מי שלא יודע). אני לא רוצה משהו קרבי וגם לא ממש מתלהב מהתומכי לחימה (כמו הקורס שבו אני נמצא עכשיו) ועשיתי קצת מחקר וראיתי שקודם כל חיל המודיעין (לא מודיעין שדה) הוא ת"פ (תחת פיקוד,שוב למי שלא יודע) של מז"י גם כן..ובחיל המודיעין ראיתי את התפקיד "עובד חקר מודיעין" שמאוד מצא חן בעיני. רציתי לדעת עוד פרטים אם למישהו יש וכל עצה או דרך איך אני מגיע לשם,מה אני אומר לקצין המיון במז"י שאני מגיע למיון מחדש וכל פיסת מידע…

• 32 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. תשארו בבית ביום הזה!!! ותפיצו הלאה: http://www.shvita_gilad.coo.co.il

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  19. אך גם כזו שכמובן המחיר בה לא יהיה מאוד גבוה.

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by J0n1,

טוב, לא רציתי לגנוב לבחור את האשכול, אז פתחתי חדש. ולגבי התגובות של "אין מצב שאני אתקבל בגישה הזאת", או "אתה לא ראלי". אני יודע שאי אפשר "להתפשר" על טיס, אבל השאלה שלי היא האם יש משהו שיותר מתאים לי? ובאיזו גישה צריך לבוא כדי להתקבל לטיס? (ולא רק להיות טייס של מטוסי קרב, בכלל, להיות חלק מהחייל)

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by stone cold,

טוב אני מתכנן לטוס רק בחורף -כי בקיץ אני עמוס בעבודה אבל רציתי לדעת עם צריך לעשות חיסונים או משהו לפני הטיול ? באמת שאין לי מושג יתר השאלות אני ישאל קרוב יותר למועד הטיול אבל את זה אני חייב לפני

22. Started by AliceInChains,

נכשלתי במועד א' (גם אחרי מגן) קיבלתי 0 התחלתי להתכונן רק היום למועג ב שזה בעוד יומים שלוש....אם אני נכשל גם פה יורידי אותי שנה הבאה מחמש יחידות ל4? או שאני נשאר חמש ורק השאלון הזה נשאר חרה עד שאני אתקן אותו מתישהו?

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.