כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
-
טוב אני מתכנן לטוס רק בחורף -כי בקיץ אני עמוס בעבודה אבל רציתי לדעת עם צריך לעשות חיסונים או משהו לפני הטיול ? באמת שאין לי מושג יתר השאלות אני ישאל קרוב יותר למועד הטיול אבל את זה אני חייב לפני
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם. ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם מה אתם חושבים על העניין?
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
אוקיי אז ככה, אני בקרוב קונה מסך lcd ואני רוצה שהוא יהיה גם טלוויזיה (יעני שיהיה מחובר אליו ממיר) אבל אני רוצה שהוא יהיה גם מחובר למחשב.........אני לא רוצה לשים כרטיס טלוויזיה אז אני צריך עזרה עם זה, אני יודע שיש מתאם vga to rgb אבל אם אני ישים את המתאם המסך ישמש רק טלוויזיה, אז אני צריך משהו שאני יוכל להעביר מהר בן מחשב לטלוויזיה בלי להתעסק עם החוטים תודה למי שייעזור
-
- 32 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46495 הבחור טוען שהשקיע 8-9 אלף שקל ברכב. טסט לשנה וכמו כן הוחלף מנוע (כן, מנוע חדש) לפי כחודשיים. הרכב עבר צביעה מחדש ועוד נטען כי אין שום מכה בשאסי...כלום! קצת מוזר המחיר שהוא מבקש, אך עם זאת יש לזכור שהמינוסים הקוסמטיים של הרכב משמעותיים (בייחוד הגג), אבל השאלה היא האם עד כדי כך שיביאו אותו לרדת (רישמית) 7 אלף מתחת למחירון...לא מריח טוב. :-\ על כל פנים, יש מי שיבדוק עבורי את ההיסטוריה של הרכב אצל היבואן, לא שזה יגיד הרבה אבל מילא. בהתאם לייעוץ שאני אקבל אחליט על נסיעת התרשמות ואם גם שם זה יראה טוב (אני מתקשה להאמין) הוא ילקח לבדיקה במכון רכב כדי לעמוד על טיבו הכללי באופן מדוקדק מקצועי וגורף (לבעלים אין שום התנגדות לכך.…
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני אריקסון ומחוות דעת ראשונית - הוא פשוט מעולה רציתי לדעת אם יש לכם טיפים או טריקים שיש לפלאפון או דברים בסגנון הזה.. ואיך אני מוריד רקעים מהאינטרנט בבית- מה הרזולוצייה של הטפט?? ואחרי שהורדתי את הטפט במחשב לאן להכניס אותו בעזרת הכבל?? תודה.
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלטתי להזמין ספק-כח מחנות שלא אנקוב בשמה,בצעתי את ההזמנה ביום שישי (אתר מאובטח),סבבה. יום ראשון בבוקר מתקשרת אלי הפקידה או מי שלא תהיה שהיא צריכה את פרטי כרטיס האשראי שלי,אמרתי לה שנתתי את פרטי הכרטיס ברגע שהזמנתי,היא אומרת שהיא חייבת לדעת את פרטי כרטיס האשראי ושאין לה גישה למספר ועוד שטויות כאלו. אמרתי לה: מותק,אני מזמין כבר במשך שנים דרך האינטרנט מוצרים מכל העולם כולל ישראל,ואף פעם לא נתקלתי בדבר כזה שאני צריך לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי בזמן קנייה וגם אחר כך טלפונית. היא אמרה שהיא מצטערת אבל ככה הם עובדים. אמרתי לה לא תודה ואני מעוניין לבטל את ההזמנה. עצוב. ועוד סיפור על חנות אחרת (שלא אנקוב בשמה אבל יש כאן באנרים שלה :) רציתי להזמין את אותו ספק-כח משם,בדף של …
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
-
לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק. אני מחפש שירים בסגנונות: פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטים דאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהם שחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר. עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו' מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתם יודעים מה קרה לי היום בבית ספר. חילקו תפוחים בדבש לכולם באמצע שיעור מדעים, ואז פיתאום התחילה מלחמה וילד אחד זרק תפוך על המורה שלי למדעים בפרצוץ, וזה התפוצץ לה על הראש.ואז כל הפנים שלה נהיו אדומים. ושלחו אותה לאחות. איזה פתיחת שנה הא-מעולה!!!!!!!!!!(לפחות לנו, המבחן שלנו לרבעון יתבטל). הביעו דעתכם.
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה אמיתי לגמרי מצאתי חנות ברשת ושם היה מוצר מוזר... אני חוזר ואומר: זה אמיתי לגמרי!
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני אפתח את הסיפור שלי העובדה שאני תמיד קונה אצל אריה... מאז שעברנו לעפולה (7 שנים) לפני כמה ימים אמא שלי הציעה לי עסקה, ללכת לקנות מצרכים, ואת שאר העודף אני יכול לשמור לעצמי ההסכם מאד משתלם... וגם אם אני יקנה אצל אריה ולא אצל גדי (כי במכולת של גדי הכל יקר) ישאר לי יותר עודף להלן רשימת המצרכים שאמא שלי ביקשה ממני לקנות לחם (לבן) - עולה 5 חלב (3 אחוז) - עולה 4.5 סוכר - עולה משהו כמו 4 אמא שלי נתנה לי 20 שקל ויצאתי לדרך! בדרכי למכולת פגשתי את חבר שלי חיים ואמרתי לו שלום, כשנכנסתי למכולת, קודם הלכתי למקרר של החלב, אחרי זה הלכתי למדף של הלחם ואז לקחתי סוכר... באתי לקופה לשלם, ופתאום הוא אומר לי 20 שקל... אני אומר לו: איך!?!? WTF! אז הוא אומר לי: זה לחם כשר לפסח, משהו…
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חיוך מקסים, בחורה מקסימה ויפה בתפיסה מצויינת.
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אז ככה.. בתוכנית ה"משמר האזרחי" בערוץ 22 שמשודרת ברביעי וחמישי בין השעות 19:00 - 20:00 הביאה טכנאי (נראה לי שזה טכנאי או סתם מישהו עם כיפה.. ) והוא אמר שאם מוציאים חלק מהטלויזיה לא משלמים אגרה והוא גם אמר שמסתובב אימייל שנותן לינקים על זה ומדבר על זה... אמת או שקר?!
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בוקר אור לכל אלה במתחילים ב9 היום ניתה לי האפשרות לבחור בין אם לקנות סוני פלייסטיישן2 או שדרוג מחשב הכולל שדרוג מעבד וזכרונות. המערכת שלי כרגע כוללת מעבד AXP 1600+ וזכרונות קרושיאל 256מגה 266מג"ה. המחיר בהם אני אשקיע בכל אחד מהבחירות הוא כמעט זהה... אני מתלבט כי אם אני לא אשדרג עכשיו יעבור דיי הרבה זמן עד שההורים יסכימו לשדרג שוב. מה אתם חושבים? כדי לי בכלל לקנות סוני? כי יש כאלה משחקים טובים שמה וכבר הכנתי לי אותם כבר והכל... לעומת זאת, אם אני אשדרג, ככל הנראה זה יהיה זכרונות 512מגה במהירות 2700\3000 יחד עם מעבד AXP 2400+ מה אתם אומרים? שווה לי\לא שווה לי? נמקו בדרך תודה אגב אם אתם רוצים לדעת על שאר המערכת זה epox 8k3a+ , ti4600
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני יודע איך מוצאים פונק' האם היא חח"ע או על על פונק' עם פרמטר X, אבל נתנו לי שאלה שאומרת: Z -- קבוצת המספרים השלמים (חיוביים ושליליים), R---- ממשיים. תהי f(x,y) = 3x + 2y , f:ZxZ --> Z הוכח כי f אינה חח"ע, והוכח כי f היא על. עכשיו... אני יודע כי אם יש לי y כפונק' של x אני מציב נניח y=2 ומראה כי y=-2 יהיה שווה לו גם כן אבל -2 שונה מ2 ולכן לא חח"ע, השאלה מה אני עושה במצב כזה בו יש לי גם x וגם y. תודה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-