עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. 1. ברווזן (בטוח) 2. קיפודן (נראה לי) 3. ?

• 9 תגובות
    • 11.8k צפיות
  3. Started by arielman22,

שאלה שאני מעלה אותה פה כי היא פחות קשורה למפרטים, אלא יותר לאמינות חברות בזאפ מאיפה לדעתכם מהרשימה הבאה מתחילים להופיע הספקים הרציניים של דל שאפשר לבטוח בהם ב 100 אחוז? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588884 האם יש איזשהו קאצ' בחברות שרשומות ראשונות ומציעות את המחשב במחיר של עד 300 שקל נמוך יותר מהאלה שאחריהן? (דוגמת נטשופס, הראשונה ברשימה)

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

ניסיון נואש של AOL להפחיד כמה שיותר אנשים ולגרום להם לשדרג לגירסת הפירסומות של ICQ.... http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4000

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

בעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ROTEMan,

נשארו לי כחודשיים עד לשחרורי מצה"ל . עשיתי עם עצמי חושבים והגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד חצי שנה עבודה מועדפת בקיבוץ, העדפה הייתה על פני לעבוד בבית מלון שהתנאים בעבודה הזאת יותר טובים לי אבל אני לא חושב שזה יתן לי משהו בחיים והמשכורת לא יותר טובה מבקיבוץ . הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג היות ואני תל אביבי ,מאיפה להתחיל. הבנתי שיש קיבוצים ספציפים שקולטים יותר טוב חיילים משוחררים לעבודה מועדפת ויש תנאים טובים למחייה בזול ועבודה מסודרת . בנוסף אני יכול להביא מכתבי המלצה מהמפקדים שלי לראיון קבלה. אני אשמח לכל פרט מידע בנושא, כמו איזה תנאי קבלה יש ומה מעניין אותם כשאני מגיע לראיון , משכורות ותנאי מחייה, החיים בקיבוץ בתור עובד חוץ, ובעיקר איזה קיבוצים טובים כדאי לי לבדוק כאופציה.

• 16 תגובות
    • 10.4k צפיות
  7. Started by d3vil,

זיפזפתי לתומי והגעתי לערוץ הקניות שם מכרו פנטיום 4 1600 בלה בלה בלה הדמו שרץ על המסך באותו רגע היה סצנת הלובי של מקס פיין מתוך 3D MARK תוך כדי ההתלהבות של המוכר בכרטיס המסך הטוב מסוגו ה Geforce 2 64mb הFPS ירד עד 10 ואפילו פחות... פשוט פאדיחות...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Norm4nde,

צונזר ע"י אחראי המשמעת. אסור לפרסם דיונים של חנויות על גבי הפורום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by noambaum,

אז איפה ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. Started by se7en,

בשעה טובה החלפתי את המצה של פסח במקום של החתימה מצד ימין. <===== החתימה צוירה בידי *DarK~NaF* על נייר ועובדה על ידי במחשב. ובאופן חד פעמי גם בגודל מלא. :: :: :: V

11. ב1.5 לא הייתה בעיה חבר שלי הביא לי איזה CD-KEY גנוב כנראה אבל ב1.6 הוא לא עובד בנתיים אני וחבר משחקים על אותו ID אבל אני רוצה לפתוח אחד משלי הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות HL שהCD-KEY שלו יתאים, הייתי באופיס דיפו אבל שם הם אמרו שהHL לא יתאים בשביל זה (למרות שהוא היה HL רגיל לא כזה כחול) ממש אין לי מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ktbnus,

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. עמוס הידוע בכינויו ENCODER

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Or ei,

סוף חודש הבא אני טס לדרום אמריקה (מתחיל בארגנטינה) יש לי כרטיס מסטרקרד השאלה אם עדיף שבחשבון הכסף יהיה בדולרים במקום בשקלים כדי לחסוך עמלות המרה בדרא"מ (דרום אמריקה) לפי מה שהבנתי עם החשבון שלך בשקלים אז כל פעם שאתה מושך שם בבנקט הוא ממיר את השקל לדולר ואת הדולר למטבע מקומי ככה שאתה משלם על 2 המרות + עמלות משיכה אם אני אמיר את זה עוד בארץ אז זה יהיה עמלה רק על משיכה והמרה למטבע מקומי השאלה מה עדיף? כי גם להמיר את כל הסכום בחשבון לדולרים יעלה לא מעט

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by LioR CoHeN,

אתר שבו חותמים על עצומה לביטול פרס הנובל שקיבל עראפת! :AR15: אני כבר חתמתי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by redead,

X * E^IWX ? זה אינטגרל בחלקים ?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. אז ככה: לחברים קרובים של המשפחה שלי יש ילדה קטנה (4.5). היא קיבלה סרטן נדיר מאוד ומסוכן בגזע המוח (שקוראים לו midbrain glioma), וכרגע בישראל אין לזה פתרון ולא הרבה שורדים אם בכלל. אני מבקש מכם-עזרו לי למצוא פרופסור (בחו"ל) שמתמחה בזן הספציפי הזה של הסרטן, ויודע איך להתעסק איתו. בארץ לא יודעים אפילו לגשת לאותו אזור במוח, אבל בטוח שבכל העולם יש לזה מומחה. תודה מקרב לב, תזכרו שזה עניין של חיים ומוות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by YAIR,

http://www.idiotboxtv.com/ אל תעבירו ואל תגנזו שקצת יצחקו החברה - זה אתר גדול

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  19. Started by AloN(-)KiLLeR,

הספק: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup_18.html תנו לי רעיונות יצירתיים ושימושיים. בנתים חשבתי אולי להשתמש במאוורר שלו למארז.

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  20. אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  21. Started by guy94,

הנה כמה המלצות לשירים ישנים שעברו חידוש/הסבה רצינית למוזיקה אלקטרונית: Madhouse - Like a prayer Gigi D'agostino - The riddle Atb - You're not alone Aguagen - Hard To Say I Am Sorry 4 Clubbers - Children Dj Sammy and Yanou ft Do - Heaven להנאתכם... ומי שרוצה קצת דברים אלקטרונים אחרים: Yves Deruyter - Back To Earth (Public Domain Mix) - גירסה חדשה !!1 Sonic Inc - The Taste Of Summer (Fire and Ice Remix) (מומלך לשמיעה בפול ווליום ברכב - במיוחד לבעלי רוקפורד ;D) Reloop - Fucking Society אם תרצו עוד תגידו.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. http://news.walla.co.il/?w=//826764 כל מילה מיותרת

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. מישהו נתקל בסופגניה בלי אקמול עם סוכר מומס וצבע מאכל ? נא לדווח. נ.ב למי שלא יודע, ריבה עושים מפירות.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sergames,

לאחרונה רכשתי מסך תלת מימד של סמסונג. ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia quadro 400 ואני מעוניין למצוא נגן שיתאים לנגינה דרך המחשב. יש לציין שדרך נגן חיצוני הכל עובד טוב ויפה, אך אני מעוניין למצוא לזה פיתרון תכנתי למחשב. האם אתם מכירים נגן שתומך בזה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by LermanIsUberCool,

כנסו: http://southpark.gamesweb.com/flash/sp-studio.html היצירה שלי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.