עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

יש את זה עכשיו באגו טוטאל. מה אתם אומרים על זה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

יאללה בחרו

• 48 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by tmga,

בס"ד שלום לכולם. רציתי לברר על יבואנים רשמיים בישראל לפרוייקט גדול שאני עובד עליו עכשיו. יש לי רשימה לא קטנה של חברות שהייתי רוצה לברר מי היבואנים הרישמיים שלהם. ואשמח לקצת עזרה בנושא acer advice amd antec aoc apple asus benq brother canon chack point cisco creative crucial dell dlink edimax epson eset fujicom fujifilm fujitsu genius gigabyte …

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. עוד אחד מהטרנדים החמים שחווינו בתערוכת Computex 2016 היה בואם של 'תיקי המציאות המדומה' - מערכות מחשב מתקדמות עם סוללה ורצועות, לנשיאה על הגב ולשימוש יחד עם משקפי המציאות המדומה של HTC או Oculus, לחוויה אלחוטית וחופשית כמעט לגמרי. מדובר בפתרון מסורבל ומוזר למדי, שעתיד לעלות צפונה מ-1,000 דולר, לשקול בין 4 ל-5 קילוגרמים ולספק כ-90 דקות של מציאות מדומה ללא חוטים - אך בסופו של דבר מדובר בפתרון הכרחי נכון להיום, שגם חושף את המגבלות המשמעותיות של הטכנולוגיה בעידן הנוכחי, עד אשר יימצא התקן האלחוטי האמין והזריז מספיק בכדי להחליף את כבלי ה-HDMI (וגם אז סימן אספקת האנרגיה למשקפי המציאות המדומה יישאר בסימן שאלה מסויים). החדשות הטובות הן שמכאן ניתן רק לעלות כנראה - …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. האחרונות) http://www.putfile.com/media.php?n=hahahomie

• 54 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by אמיר יצחקי,

שלום. ראיתי שיש מקומות שמוכרים את הדבר הזה כמו סלוטייפ שמדביקים על השיניים ואז הן יוצאות נקיות,שווה לקנות כזה? וכמה זמן זה מחזיק? תודה

7. Started by yambtz,

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by MushMush,

מי הולך לאיזה מההופעות של ניצנים?? אני הולך להופעה של עברי לידר ולהופעה של מוש בן ארי\מוקי

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by nat64x,

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iPJxJOY7kN0#!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. זה היה כל כך ברור וכל כך מגעיל נדמה היה לי שאני לבד במערכה כבר המעטתי להכנס לפורום ורק עקבתי מהצד ברור כל כך שחברי הפורום כל הזמן מקשרים לחנות RSM והמלצותיהם נעות על פי המלאי שם ניתן לעבור על הפורום ולראות בדיוק מי הם אותם אנשים ואיך הם משגעים את כל הפונים שלא מבינים ופועלים על פי עצתם כמו כן ישנם אנשים שמדברים בשפה לא נאותה ולא פחות גרוע מכך ממליצים לאנשים שטויות ושולחים ביטים מיותרים ברשת מה שמשפיע על התעבורה של כולנו יש חברים שכיף לקרוא מה הם כותבים והידע ללא ספק רב ואותם יש לקדם בדרגה ואילו אנשים חדשים יש לבדוק ולא לאפשר את מה שהם כותבים אוטומטית לפורום כמו כן לפי דעתי מומלץ לכתוב ליד שמות החדשים אם הם מאושרים להמלצות או הערה כגון "יש לקחת המלצות של כותב זה בערבון …

11. קיבלתי את המייל שבתמונה כביכול מפייפל. אני מתייעץ לפני שאני פותח את הלינק בו בטח יבקשו פרטים או יישאבו פרטים. מישו קיבל דומה? שם המייל הוא בשחור למעלה בתמונה..הדבקתי כדי שתראו אותו.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by arkadur,

מישהו ניגש היום למועד ב'? אני ניגשתי רק לשאלון D.. ואני לא יודע איך הלך לי.. :-\ אני אשמח אם מישהו יאמת חלק מן התשובות שלי שאלה 1 - בחרתי באפשרות האחרונה סימוני X - סימנתי בשני וברביעי בדף האחרון באנסין - בחרתי באפשרות השלישית.. את השאלות הפתוחות אני לא כ"כ זוכר

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by KF,

הזמנתי מוצר כלשהו מאיביי, התקע נראה ממש כמו תקע ישראלי אך מסתבר שהפינים שלו צרים מידיי ולכן לא ניתן לחבר לשקע ישראלי. אני אפילו לא יודע איזה מתאם אני צריך. רשום על התקע בקטן : 2.5A 210-250V. מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 8.1k צפיות
  14. Started by benma,

שלום לכם. מה נדרש על מנת להיות כתב מחשבים/טכנולוגיה (חדשות/מאמרים/ביקורות) טוב (פרט ליכולת הבעה עצמית טובה)? האם יש העדפה להשכלה דווקא בתחום המחשבים או דווקא בתחום האלקטרוניקה? או שזה לא משנה? האם חייבים להיות מאוד רציניים/מרובעים או שיש מקום לקצת הומור בכתבות מסוג זה? יש טיפים נוספים? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by DAVIDD,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by tisan4us,

שלום חברה אני צריף דחוף שירי סלסה שהולכים במסיבות שתביאו לי קישוים או שמות כי יש לי מסיבה שישי הבא חברה בבבבבקשה זה דחוף מלך, פשוט מלך מי שעוזר !

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  17. Started by FIRE-KID,

שלום עשיתי היום 07 ואני חייב לשפר 06 (50),אני יגש במועד ב' קיץ שיבוא עלינו לטובה : 1.המיקוד של מועד א' הוא כמו של מועד ב'? - המיקודית של מריאן ואידית כהן מעולה אז אפשר פשוט לקנות 006 של הקיץ?או שיהיה גרסה למועד ב? תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. אני מחפש את המוזיקה מהטרילר של שובו של המלך כמו עוד כמה שמצאתי בגוגל, האתר כאן אומר שזה ביצוע חדש לשיר Epicalypse http://www.soundtrack.net/trailers/?cid=L&id=1368 יש למישהו מושג איך אני אוכל להשיג אותו? יש שמועות שהוא יהיה בגירסה המורכבת.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. עשיתי היום את הבגרות בהיסטוריה ולא הלך לי משהו... בגלל שנות העשרים - איזה שאלות קשות! אז נראה לי אני אקבל בסביבות 80-85, והמגן שלי הוא 100. השאלה שלי היא - נגיד ואני מקבל ציון ממש נמוך בבגרות, והמגן 100, אז משנים את האחוזים של הבגרות והמגן לטובת הבגרות? אני הבנתי שזה 50-50, ואם יש הפרש גדול בין המגן לבגרות של נגיד 25 נקודות - אז זה הופך ל30 אחוז מגן ו70 בגרות. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 8.1k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

מה אתם אומרים על הבלוג? תודה http://specialgamesreview.blogspot.co.il/

21. Started by BURTON,

אני צריך המלצה לפלאפון חדש ברשת פלאפון תקציב לא מוגבל אני לא רוצה את הגדולים האלה שלא נכנסים לכיס חשוב מצלמה ונגן MP3 אפשר ייבוא אבל זה צריך להיות CDMA(פלאפון) אני פשוט מת מקינאה ליראות את כל ה-GSMים האיכותיים בזמן של-CDMA אין אלטרנטיבות :-\

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

אז זהו, בקרוב שנת הלימודים מתחילה (22.10), חשבתי שיהיה מעניין לראות אם יש פה אנשים שמתחילים ללמוד ואיפה, מי יודע, אולי נפגש בקמפוסים ויהיה נחמד. אני מתחיל שנה שלישית בת"א הנדסת חשמל. עוד מישהוא מת"א? ;D

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת האם משלמים כסף לאלו שבבית האח הגדול? אם כן כמה בערך?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by אחד שיודע,

היי, קניתי smart TV באיכות 4K. כרגע התוכן היחידי שאני מצליח להציג זה סרטים מיוטיוב באיכות הזאת. צילמתי סרטון ב - 4K וחיברתי בכבל HDMI את המחשב לטלוויזיה, אבל אז הסתבר לי שהנייד שלי לא מנגן 4K בצורה חלקה. אני רוצה לנסות לשדר את הסרטון שצילמתי בסטרימינג לטלוויזיה (ואז הטלויזיה "תפענח" את הסרט ולא המחשב), אבל אני לא מוצא דרך טובה לעשות את זה. יש לי מכונה וירטואלית עם שרת WEB ופשוט שמתי שם את הקבצים, והתחברתי לשרת מהטלוויזיה כדי להקרין את הסרט - ללא הצלחה. הטלוויזיה פשוט נתקעה. בקיצור, איך אני יכול לשדר תוכן באיכות 4K בטלוויזיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.