כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! רציתי לשאול איך הקו הביתי של אורנג'? האם יש בו הפרעות? בעיות? ניתוקים? ודברים דומים? והאם ה"רב קווי" שלהם, שזה שאפשר לדבר 3 אנשים על אותו קו במקביל, אמין ועובד טוב? והאינטרנט שלהם? אמין וטוב? בלי חסימת פורטים ודברים אחרים? תודה אריאל
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע איזה לקנות כי הרי המבחר בEBAY עצום ואני מפחד סתם לחכות חודש לאיזה זבל סיני שגם ככה לא יהיה טוב. אני צריך גם מגן מסך לאיפון 4, גם מגן מסך לגלקסי אס, וגם מגן סיליקון טוב ויפה לגלקסי אס. אם מישהו יכול לעזור יהיה נחמד , תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן-בוחן על שני ספרים, חצוצרה בוואדי והתפסן בשדה השיפון. לא קראתי עמוד אחד מהספרים האלה לפי מה שהמורה אמרה זה רק בוחן כדי לבדוק אם קראנו בחופש או לא, שאלות על השמות של הדמויות קצת עלילה ודברים בכאלה, מבחן אמריקאי. אני צריך סיכום קטן על הדמויות, עלילה. אם מישהו יכול לתת פה אחד או להפנות אותי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב, שני ההורים שלי (40+) מעוניינים ללמוד לדבר באנגלית בצורה סבירה (מספיק כדי לדבר\לשאול על נושאים יום יומיים וקצת קשור לעבודה) הציעו להם קורס בWALL STREET ב7000 שקל לחצי שנה, כשרוב השיעורים הם לבד מול המחשב 4 שעות בשבוע, ופעם בשבועיים יש שיעורים בערב יש להם ידע בסיסי ביותר (שאריות מידע תאורטי שנשאר להם מלפני 30 שנה שלמדו ברוסיה) בנוגע להרכבת משפט ואוצר מילים של 10 מילים או משו האם יש לכם המלצה לדיסק לימוד\תוכנית לימוד\כל רעיון אחר? תודה
-
- 21 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
-
קחו כל מילה שבא לכם, תחסירו בין הגימטריה הגדולה לגימטריה הקטנה ותצמצמו את התוצאה - יוצא 9. "גרביים" 600+10+10+2+200+3 = 825 (גימטריה גדולה) 6+1+1+2+2+3 = 15 (גימטריה קטנה) 825-15=810 8+1+0 =9 "עט" 70+9 = 79 7+9 = 16 79-16 = 63 6+3 = 9 גיליתי את זה בעקבות ויכוח ביני לבין אדם דתי בעבודה. הוא הביא את ה"ידיעה" הזאת לפניי באומרו שזאת הוכחה לקיומו של האל . הגימטריה של האמת הוא קרא לזה. חייב להיות הסבר מתמטי לזה.. למישהו יש מושג ? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94
-
- 17 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
קיצור, התגייסתי לשירון, לא רציתי קרבי, רציתי מחשבים או משהו דומה, אז בכל מקרה, עשיתי בדיקה AKG ובבדיקה היה איזה משהו קטן אבל חריג, שלחו אותי לבקום לבדיקה נוספת ושם הרופא טען שיש לי לב גדול (ביחס לגוף שלי) ושלח אותי לעשות בדיקה "קרדיאולוגיה + מאמץ" בבית חולים תל השומר.. קיצר זה בדיקה שלוקח 4 חודשים להזמין מראש, אבל הצליחו לקמבן לי את הבדיקה תוך יומיים, היה שם בבקום אחד עם קשרים, אז לאחר יומיים אני מגיע לבדיקה ב8 בבוקר, ואמרים לי שהבית חולים הזמין בשבילי בדיקה אחרת בלי מאמץ, קיצר סבטוחה רצינית... אז עכשיו אני לא עברתי את הבדיקה ויש לי טיפה לחצים בחזה מידי פעם (נדיר) יש לי דקירה כל שבועים שלוש משהו כזה... ואמרו לי להתייצב במחנה בבאר שבע כרגיל ליציאה לבסיס... מה עלי לעשות? אם…
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אין טעם יותר מידי להרחיב במילים, חוץ מכך שהם פשוט חיות אדם ! *אזהרה - המראות בסרטון קשים, לא לבעלי לב חלש.* לסרטון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם מישהו התייצב בעבר בפני ועדה רפואית של צה"ל? כמה זמן דבר כזה לוקח? אין לי מושג מה בדיוק עושים שם חוץ מלדבר על המצב הרפואי ולדרוש הסברים וחוות דעת רפואיות. אני מניח שזה יקח 15 דקות במקרה הגרוע, אבל אם יש איזה תהליך שאני לא מודע אליו שמאריך את הסיפור, אשמח לדעת האם הוועדה הרפואית תמיד בבסיס ספציפי (כמו זה שקרוב לעזריאלי, שאני דיי בטוח ששם עושים את הבדיקות הבטחוניות), או שהיא בלשכת הגיוס הקרובה למקום המגורים? (לצערי עוד לא קיבלתי את מכתב הזימון ואני לא בטוח שאקבל אותו בזמן, ומהנסיון שלי עם המענה של צה"ל, לא סביר שאני אשיג תשובות בזמן) תודה
-
- 10 תגובות
- 26.9k צפיות
-
-
שלום רב , אני וחברים רוצים לסוע החודש לקוסטה ברווה למלון שממוקם בסנטה סוזנה , השאלה היא האם האיזור מתאים לצעירים? הם יש שם צעירים אחרים והאם יש שם מועדוני לילה ופאבים? הבנתי שיש אזור שנקרא טוסה דל מאר וששם יש מסיבות , מה המרחק (עלות נסיעה?). אני אשמח לקבל כמה שיותר מידע , תודה רבה חברים
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בשעה 13:30 עשיתי טסט. באיזו שעה בערך יהיו תשובות באתר/מענה טלפוני? אני מטפס על הקירות כבר... תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 29.6k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כל שיחה=זה נותן 5 דקות לכל מקום בעולם http://yscan.co.uk/ym.html
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, משעמם לי! ונגמרו לי הסדרות... מבקש המלצה לכל סדרה טובה שאתם מכירים כל ז'אנר יתקבל בברכה תודה
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ישן אבל מאוד מצחיק. לאלההמכירים א הקטע הזה אולי אם יודעים איפו אני יכול למצוא את החלק השני?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני ועוד 2 חברים מעוניינים להשכיר דירה, שלושתינו בני 15 - כרגע אין שום בעיה כספית, ועוד בבאר שבע. לפי מה ששמעתי מההורים שלי, אסור לנו לפני גיל 18 להשכיר דירה, ולא לעבור למקום אחר - אבל מי לאזעזל מפקח על זה? ומה הבעיה אם זה קרוב לבית של ההורים? מה אתם אומרים? (בבקשה אל תהרסו את הדיון, זה דיון רציני)
-
- 92 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מפלונטר כבל ESATA באורך 1.8 מטר ומתאם שיחבר אותו למחשב(איתו אין בעיות ככה ביקשתי) זה המוצר המדובר שעליו אני מדבר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=eSATA2eSATA&cart=11903314247010121〈=heb אולי זה ישמע לכם קטנוני אבל קיבלתי באורך של 80 ס'מ בלבד המטרה שקניתי תכבל היא להאריך אותו היה לי כבל ESATA ורציתי למקם תהרד דיסק החיצוני רחוק יותר בגלל הרעש שלו.... מה המדיניות בנוגע לדבר הזה זאת ממש חוצפה הזמנתי כבל באורך שונה ובאתר רשום במפורש שזה 1.8 ולא 80 סמ!!! אם ההיתי יודע ככה לא ההיתי קונה ,והם אפילו לא הודיעו לי שאין במלאי את האורך הנ'ל מה עלי לעשות בנידון עכשיו פלונטר סגורים כבר ולא עונים ומחר כיפור מאמין שיהיה סגור כבר... :s05:
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה להוסיף גלריה שהגולשים גם יוכלו להעלות תמונות לגלריה איך עושים את זה ?, יש משהו מוכן שאפשר לצרף ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנות קרובה יחסית למקום שאני גר (כפר-סבא). על איזה חנות אתם ממליצים? (מנסיון כמובן, לא שמועות) קריטריונים: 1) שירות 2) מחיר 3) קרבה לכ"ס (נתניה בצפון, רמת-גן, גוש דן בדרום) איל למיר מחשבים (הרצליה) אגב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקליקים האלה שאפשר לעשות ע"י שילוב מסויים של האצבעות ביד אחת ... תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה ואף פעם לא הצלחתי אני לא בטוח אם בכלל כולם יכולים לעשות את זה אבל האם בכל זאת למישהו יש איזה הסבר\מדריך\סרטון לאיך עושים את זה ?
-
- 21 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
-
*כותרת* יש יובש מטורף בסדרות מדע בדיוני ופנזטיה עכשיו, אתם יודעים על איזה שהם חדשות שעומדות לצאת בחודש חודשיים הקרובים?(סדרות חדשות, ולא המשכים לקיימות)
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://rotter.net/forum/computer/206489.shtml אתם רואים את השטויות שהם רושמים אתם ניקרעים זה דיון על geforce 4mx 440 במחיר 999 וכולם אומרים שזה ממש זול וחלק לא ידעו שזה קיים זה קצת ישן אבל בכל מקרה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-