עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח

החשבון המקורי שלי הוא RoyShefy. אני פעיל בפורומים מאז גיל 14, שזה 12 שנים כבר. 1000+ הודעות ואפילו טאג קטן מתחת לשם על שבירת שיא OC עם Radeon9500P. יש לי המון עבר פה. והיה חשוב לי לפרסם את עצמי כאן. כתבתי ספר, שמיועד לאנשים כמוני, 'אנשים שלא קוראים ספרים'. הספר נקרא 'יובל' (הדרך של יובל ואמא ש'ך) ונמכר בכל הרשתות. כבר מכר מעל ל1300 ובעיצומו של המהדורה השניה שלו. הספר מלא בסקס, סמים, טירוף, ניבולי פה וצחוק היסטרי. הוא לא מיועד לכולם. יש אומרים 'הומור סטלנים', יש אומרים 'אילן הייטנר' אבל לטענת הקוראים זה רק בגלל שאין למוכרנים ברשתות שום דבר אחר להשוות לו. יצא עם הוצאת 'גוונים' (חכמת הבייגלה, מלבי אקספרס) והוא קיום ספר השנה שלהם (בארבעה חודשים על המדף). קהל היעד הוא ח…

• 33 תגובות
    • 7.7k צפיות
  2. Started by Sargon,

סוכר אמור לתת אנרגיה אז חשבתי שכדאי לאכול סוכר לפני אימון אבל אז אמרו לי שהסוכר מפיל אותך זמן קצר אחריי ההיי. אז האם לסוכר ופחמימות יש 0 תועלת לגוף? אני לא בדיוק מבין את זה. אם סוכר זה אנרגיה זמינה אבל זה כמעט מיד מפיל אותך אז איזה אנרגיה זה בדיוק נותן? מה האדם הקדמון אכל תפוז בשביל לקבל אנרגיה לחמש דקות? לא ברור לי. מה המקום של הסוכר והפחמימות בתזונה שלנו? ובהקשר של אימונים?

3. קראתי לאחרונה ששיעור הקבלה של ויזה לאלו שמבקשים בישראל הוא 98%. זה יותר גבוה מבריטניה. הVISA Waiver Program מבקש רק 97%.. אבל משום מה אנחנו עדיין צריכים לשלם קרוב ל1000 ש"ח כדי לקבל משהו שכל אדם מהעולם המערבי מקבל בחינם. באותו הזמן, מדינות מזרח אירופאיות שנמוכות הרבה מישראל ברמתן כמדינות First World, אבל יענו יותר "אריות" כן נכנסות לVISA Waiver Program. יש למישהו מושג למה, חוץ מאנטישמיות או זה שרואים אותנו כחלק מהזרח התיכון, זה עדיין קורה?

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by Ovid,

לפני מה שהבנתי Feigling "זה לנשים" ,זה די קליל יש לזה טעם טוב ,הוא בערך 20% , אבל תופסים ממנו ראש? ואשמח לשמוע עוד הצעות למשהו שלא וודקה והוא קצת עדין יותר יחסית בטעם שלו ויתאים לנשים גם. צריך משהו לחברה שבה נשים לא אוהבות וודקה אבל רוצות לתפוס ראש.. תודה.

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by raiman1,

שלום לכולם! כיום אני בן 17.5 תלמיד כיתה י"ב, ואני מעוניין לעשות פסיכומטרי בכדי לנסות להתקבל לעתודה. המועד האחרון לשנה זו לעשות פסיכומטרי (כדי להתקבל בשנה הבאה לעתודה) זה 4-5 באפריל. השאלה שלי היא מה הסיכויים של בנאדם ממוצע להוציא פסיכומטרי 600 ומעלה בתנאים הבאים: 1) משקיע בממוצע שעה וחצי ללמוד לפסיכומטרי.(בערך חודש וחצי). 2) לומד לבד ללא קורס. 3) כמו שאמרתי אני בכיתה י"ב אז חומר כמו מתמטיקה למשל טרי בראש שלי... בנוסף אני אשמח לשמוע מאנשים שהלכו לעתודה, האם הם ממליצים על עתודה או לא (ולמה כמובן). ועוד שאלה קטנטנה לאנשים שעשו פסיכומטרי בשמינית, האם הלימוד וההשקעה בפסיכומטרי פגעו משמעותית בציוני הבגרות שלכם?? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. עדכון לתאריך 17.2.16 היי. הוספתי תמיכה בשלטים אחרים, בינתיים ניסיתי לעבוד עם Dualshock4 ועובד מעולה, אפילו במכונה וירטואלית ללא שום דרייבר לשלט. אני מחפש אנשים טובים שיוכלו לעזור לי לבדוק את הגרסה החדשה: 1. אנשים שיש להם שלט Dualshock4 ומוכנים לקחת את הגרסה החדשה לנסיון ולדווח לי איך עובד. 2. למי שיש כל שלט אחר שיוכל לעזור לי לבנות "פרופילים" לשלטים נוספים. 3. עם הקוד הישן היתה בעיה ששליחת המקשים לא עבדה ברוב המשחקים, אני חושב שגם את זה פתרתי. אז אם מישהו מעוניין לבדוק איך התוכנה עובדת במשחקים שלו זה גם יעזור לי. מי שמוכן לעזור, מייל ליצירת קשר: Zeevs86@gmail.com פרטים על הגרסה 0.5 בעמוד רביעי הודעה #32 אהלן. בחודשים האחרונ…

7. שלום. ביום שלישי ה 20 לחודש הגעתי אל המוכר וחתמנו על זכרון דברים. הרכב יד ראשונה. המוכר אמר לי שכשהוא קנה אותו, הרכב מושכן לבנק בסכום של כ 12,000 שקל (או משהו כזה). הוא אמר שזה שטויות, זה שום דבר, אי אפשר להעביר בעלות כשזה קיים, ושיום למחרת הוא יסיר את המשכון. עכשיו נכנסתי לאתר של רשם המשכונות, וגיליתי שהרכב ממושכן לבנק הפועלים, ושהוא מושכן ב 30.01.2011 (ידוע לי שהרכב עלה לכביש בינואר 2011, כנראה שזה יום הרכישה). מה זה אומר? מה עושים? מחר קבענו בדיקה והעברת בעלות.

8. http://hachizol.co.il/product.aspx?pid=318&rd=tavo

• 33 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. קודם כל נתחיל בשיעור לשון קצר: אף על פי שלרובנו לא איכפת, האקדמיה ללשון החליטה שאסור להשתמש בצירוף במידה ו או במידה ש בתור מילת תנאי (ותודה למשרד החינוך שמכריח אותי לדעת את זה), אלא רק כאשר מתארים כמות. עכשיו החלק המשעשע, במבחנים הפסיכוטכניים של הצבא בודקים ידע לשוני, תקינות לשונית, שימוש במילים גבוהות וכו', אך נתקלתי בהוראות של המבחן במילת הקישור "במידה ש" בתור תנאי מספר רב של פעמים. עכשיו, בדרך כלל לא היה אכפת לי, וגם רואים את הטעות הזאת בהרבה מאוד מקומות, גם במקומות שמכבדים את עצמם, אבל אם הם בודקים את הידע שלי בלשון, לא מן הראוי שההוראות שלהם יהיו כתובות בעברית תקינה? ואל תגידו לי שזה חוק שאף אחד לא מכיר, משרד החינוך מכריח אותי ללמוד את זה אז הצבא גם אמור לדעת את זה. …

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by eriK,

שלום לכולם, טוב אז אחרי "מחקרים" החלטתי ללכת על זה ולהתחיל MCITP. אז הייתי בייעוץ במדיאטק והקורס שם הוא 230 שעות שנמשך 8 חודשים. בימים האחרונים, עקב דעות מכל מני אנשים שאמרו שMCITP זה לא כלכך שווה ואין בזה עבודה וזה לא עוזר התחלתי לחשוש ו'לחקור' מה לעשות. אין תשובות חד משמעיות והכל מסתכם בדעות של אנשים אז החלטתי שאני בכל זאת אלך על זה. התחלתי לבדוק מכללות נוספות וגיליתי שהקורס בכלל לא אותו דבר בכל המקומות ויש מקומות שהקורס נפרס על פני 700 שעות! הנה הקורס של מדיאטק: http://www.mediatech.co.il/Pages/Courses/pc_tech.aspx הנה הקורס של NESS: http://www.ness-college.co.il/pages/coursedetails.aspx?CourseId=219 ונראה לי הקורס הכי טוב הוא של האקריו - אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת …

• 33 תגובות
    • 9.1k צפיות
  12. Started by ToMeRv32,

איך הולך לכם?.. מישהו הצליח את 1 או 2?

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. לפני חצי שעה שני טילים פגעו בבניינים באשדוד. אין מילה בתקשורת כדי לא להרוס את התמונה היפה של קלינטון עם מורסי. בזיון.

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by napoleon45,

נו, קורה.

15. Started by almor12,

אז ככה ישבתי עם החברה שלי בים, והארנק שלי+הרישיון+החוגר שלי(אני בקבע בצבא) נגנבו ביחד עם התיק של החברה. לגבי החוגר ביקשתי בקשה להישפט על מנת לקבל חוגר חדש. בתוך הארנק שלי היה כרטיס אשראי, ביטלתי אותו באותו הרגע שקלטתי שהכל נגנב, במזל לא בוצע שום חיובים,ולא היה מזומן, אולי 15₪ בשביל החנייה. לגבי התעודת זהות, אני לא יודע מה לעשות? באתר של רשות האוכלוסין כתוב על מנת לחדש תעודת זהות אני צריך תעודת חוגר/דרכון. הבעיה שאין לי דרכון תקף, פעם אחרונה שהייתי בחו''ל היה בטיול בר מצווה, ולגבי החוסר כתבתי למעלה. אשמח לעזרה, היום זה היום האחרון שאני נמצא ברגילה, ואז חוזר לחברון.

16. לאחרונה שמעתי על שירות הענן בשם leap computing השאלה היא האם עצם העובדה שהשירות מציע את החומרה החדישה ביותר בתמורה ל30$ לחודש הורג את הטעם בלקנות מחשב גיימינג?

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. לטעמכם? לדעתי הוא מוסיף המון לאתר וכולל גם כפתור בצד לצפיה בטריילר. האם אתם אוהבים את HWzone צבוע בצורה כזאת ותרצו לראות עוד בהמשך? (בלי קשר לכל מיני Events)

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by watch out,

שלום אני די חדש בעסק של עדשות מגע אני משתמש בעדשות יומיות רכות. המצב הנתון זה שאני מצליח לשים את העדשות על העין, אבל לאחר פרק זמן קורה שהעדשה חומקת מהמקום שלה או שאני יכול לגעת/ללחוץ בעין והעדשה תזוז ממקומה למקום לא ידוע אני מאבד את הראייה, לא מוצא אותה ולאחר פרק זמן אני מוצא אותה מקופלת בעין בקצה עין אחת שלי כבר אדומה מכל העסק הזה של העדשות אולי למישהו יש הצעה מה אני עושה לא טוב?

• 32 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. אדמין תרגיש חופשי להעביר אני לא הייתי בטוח לאן זה שייך.. כנסו ללינק..האיש פשוט דפוק על כל הראש חחח.. המשחק שיש שם זה קאונטר סטריק סורס http://www.putfile.com/media.php?n=FPS-doug

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אז ככה...אם נגיד אני גומר עם תחתונים על מישהי שגם לה יש תחתונים.... יש סיכוי לאיזה ילד?? (לא שאני רוצה)...

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אוקיי אז ככה, אני בקרוב קונה מסך lcd ואני רוצה שהוא יהיה גם טלוויזיה (יעני שיהיה מחובר אליו ממיר) אבל אני רוצה שהוא יהיה גם מחובר למחשב.........אני לא רוצה לשים כרטיס טלוויזיה אז אני צריך עזרה עם זה, אני יודע שיש מתאם vga to rgb אבל אם אני ישים את המתאם המסך ישמש רק טלוויזיה, אז אני צריך משהו שאני יוכל להעביר מהר בן מחשב לטלוויזיה בלי להתעסק עם החוטים תודה למי שייעזור

• 32 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by redti,

אהלןן יש לי שאלה בקשר לכך שאומרים שנרגילה מזיקה יותר מסיגריה... הייתי רוצה לדעת בתור אחד שיושב שעות על נרגילה אם זה נכון ? ו

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אמצע שנות התשעים, ההרכב הכ"כ פופולרי - 2 עכים בקומה הרביעית, או באנגלית רהוטה Two Broz On The 4th Floor עם "Come Take My Hand". הסגנון הוא כאמור "Rave", מהדברים שהיו מרימים במועדונים תמימים באופן שנקרא "Happy Hour" בשביל להקפיץ קצת ת'חבר'ה, התנגן לא מעט ב M.T.V (בימים שהיה שם שיט איכותי, כמובן, עוד לפני עידן להקות הבנות/בנים). אליהם כמובן הצטרפו הרכבים נכחדים ואיכותיים כמו Jam & Spoon, Scooter וכו'... (מי מכם לא אהב את הקורקינטים, Ehi?) עאאאאאאאחחחחחח, אני זוכר איך שזימזמתי את זה בלונה-פארק בגלגל הענק (בימים שבהם גלגלי הענק יכלו לשאת את המשקל העצום!!!11 שלי)... איכות לשמה. יאללה, קבלו אותה בדגימה - http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=2ZNGJGFSDIHE2TEA10XLFRASDF41KA300R…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by [NOS],

אז ככה, יש לי 2500 שקל בידי. במחיר הזה אני יכול לקנות מצלמה דיגיטלית טובה אבל אני גם יכול לקנות פג'ו 405 שנת 96' (למטרת נסיעה בשטחים של תל-ברוך) אז מה כדאי? תודה NOS

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.