כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
סתם כדי לדעת מה העבודות של אנשי פורום אתר חומרה זה. יהיו פרסים לבעלי העבדה הכי מעניינת
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
ממליץ על כל האלבום!!!!! ממש טוב... ממליץ על השירים האלה מתוך האלבום, עם אתם לא מתכוונים לקנות את האלבום! 01-monkey_see_monkey_do-freehitty 06-come_on_in_(ft_d12)-freehitty 07-doe_rae_me_(uncut)-(ft_d12)-freehitty אלבום עם מעט שירים אבל פשוט מצויין!!!!!!
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לוקח לי יותר משעה להירדם בלילה, ועכשיו כשסמסטר חדש מתחיל זה פשוט לא בסדר, איך אני אמור ללמוד עם 6 שעות שינה בלילה? מה אני יכול לעשות שיעזור לי להירדם מהר יותר? יש למישהו רעיונות? (אני בטוח שאני לא היחיד עם בעיות שינה פה...) (חוץ מכדורי שינה, הרבה ספורט או לישון בשעה קבועה כל לילה)
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם משעמם לכם יותר מדי ובא לכם להכיר מישהו אז אתם יכולים ליצור קשר איתי ונדבר קצת ואז אולי נהיה חברים. אני מחפש להכיר חברים בנים כי זה מה שחסר לי כעת. קוראים לי רון אגב ואני גר במרכז אני אוהב מחשבים, מוזיקה (רוק קלאסי טוב ולא המוני, היפ הופ ישן, ואמנים ספציפיים), אני מתאמן בחדר כושר (לא יוצא לי להכיר שם יותר מדי אנשים). אני מחפש גם לשמוע עצות בנוגע לעבודה המעניינת שיש לי ואולי לפתח קשרים רציניים עם עוד ועוד חברים של חברים. אם יש כאן מישהו בעניין אז אפשר ליצור איתי קשר בסקייפ אני מקווה שלא תחשבו שאני סנוב אם תכירו אותי
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי זימון לתלפיות וחובלים. האמת לפני זה רציתי עתודה. אז מה עדיף לי? ונגיד ואני לא אתקבל לתלפיות,עדיף חובלים או עתודה?
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלחו לי באייסיקיו את זה http://www.lamermelculo.com/videos/top/orthaphardcore.wmv (אותם אלה שעשו את ה"פוגו" עם chop suey של system of a down, לא BONECRACKER אלא אלה מחו"ל, הנה מה שאני מדבר עליו: http://www.lamermelculo.com/videos/top/ortofadown.wmv ) קודם כל, אז תהנו, ויותר חשוב - מה שם השיר שמתנגן ברקע, אם מישהו מכיר.
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מתחילות להיות לי רגשי נחיתות על זה שיש לי "רק" Q6600 ו HD4870. המחשב אצלי כבר קצת מעל שנה, ואני מתכנן להעיף (למכור) אותו לקראת סוף שנה, שיתחילו לבוא משחקי FPS דורשי DX11. לגבי שדרוג-אני לא מת על הרעיון. אני לא אוהב להתעסק עם חומרה יותר מדי-אני תמיד חושש שמה אני אהרוס חלק חשוב ויקר. חוץ מזה, לקח לי מעל שלוש שעות כולה להחליף משחה טרמית ( ), ואני לא רוצה לשבת שבועיים על לוח אם (וגם אין לי הרבה מקום לעבוד ככה שזו גם מגרעה). בקיצור-מה אתם ממליצים? נ.ב תורידו הצבעה אחת ב"לא מחליף, משדרג לאט לאט" בגלל שאני הצבעתי כדי לראות את התוצאות.
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
תעזרו לי למצואא חח חבר שלי אומר שאין דבר כזה..
-
- 32 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לשתף אתכם בסיפורי אודות חווית הקנייה הראשונה והאחרונה שלי בKSP... ארצה לציין שמאז ומתמיד הייתי מזמין חלקים בחנויות מחשבים בעלות מוניטין חיובי גבוה, הפעם חשבתי לעבור ב KSP שנמצאת דקה מהעבודה שלי בדרך הביתה, ולצ'פר את ה 4870 שלי ב Accelero Twin Turbo.. איזו נפילה כבר יכולה להיות איתם ? נכנסתי לחנות שנראית כמו כל חנות מחשבים טיפוסית...הדבר הראשון שלכד את עיניי היה המוכר שנראה כאילו אין לו טעם לחיות. כולו חצי שוכב על הכיסא בזמן שלקוחות שהיו לפניי בתור מנסים לדלות ממנו טיפת מידע על איזה מפרט שהחברה מציעה, והוא בקושי מניד עפעף לבקשותיהם. חשבתי "ראבק, שיראה קצת רצינות..עבודה עם לקוחות פור קרייסט סייק". הגיע תורי, לא רציתי לחפור לבנאדם אז ישר הגעתי לעניין, "תביא…
-
- 32 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אז ככה ישבתי עם החברה שלי בים, והארנק שלי+הרישיון+החוגר שלי(אני בקבע בצבא) נגנבו ביחד עם התיק של החברה. לגבי החוגר ביקשתי בקשה להישפט על מנת לקבל חוגר חדש. בתוך הארנק שלי היה כרטיס אשראי, ביטלתי אותו באותו הרגע שקלטתי שהכל נגנב, במזל לא בוצע שום חיובים,ולא היה מזומן, אולי 15₪ בשביל החנייה. לגבי התעודת זהות, אני לא יודע מה לעשות? באתר של רשות האוכלוסין כתוב על מנת לחדש תעודת זהות אני צריך תעודת חוגר/דרכון. הבעיה שאין לי דרכון תקף, פעם אחרונה שהייתי בחו''ל היה בטיול בר מצווה, ולגבי החוסר כתבתי למעלה. אשמח לעזרה, היום זה היום האחרון שאני נמצא ברגילה, ואז חוזר לחברון.
-
- 32 תגובות
- 7.9k צפיות
- 1 follower
-
-
[glow=red,2,300]*הפוסט הוא גיבוב של שטויות שנכתב בהומור וכל קשר בין הכתוב בו למציאות מקרי בהחלט אלא אם כן קוראים לכם מגדיאל*[/glow] מאז הומצא המסך השטוח אנשים ישבו בנחת בדיעה שכעת סוגיית שדרוג המסך לא עולה על הפרק והסבו דאגתם לרכיבי הליבה. ואז הומצאו מסכי ה LCD החדשניים והיקרים בתחילת דרכם, מה שגרם להוזלה משמעותית מסכי ה CRT, וכידוע לכם רכיבי החומרה הם כמו חולדות הם מזדקנים ומתים אחרי 3 שנים אם לא פחות (תלוי בביוב..). מחד גיסא אנשים החלו להרהר האם, יותר נכון מתי (פריקים של חומרה בצעירותם:E OMGמא אני רוצה מסך דק עכשיו !!!!!!!1111) גם הם יצטרפו למהפכה נוזלית של המסכים הדקים, מאידך גיסא יצאו תושבים הפשוטין של העולם ורזולציותו המדהימה 9464356425651351X57658835732 הישר ממכו…
-
- 32 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
נכשלתי במועד א' (גם אחרי מגן) קיבלתי 0 התחלתי להתכונן רק היום למועג ב שזה בעוד יומים שלוש....אם אני נכשל גם פה יורידי אותי שנה הבאה מחמש יחידות ל4? או שאני נשאר חמש ורק השאלון הזה נשאר חרה עד שאני אתקן אותו מתישהו?
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
טוב, זה נראה לי כבר זלזול באינטליגנציה. מה שכן, זה בטח יביא הרבה ריטינג רק מהסקרנות.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 00:23:38 http://www.youtube.com/watch?v=_727ISRO5KE
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למי שלא יודע למה אני מתכוון.. אני מתכוון לרכבים הסמויים שעומדים בצדי הדרך ורושמים דוחות מהירות.. רציתי לדעת איך כל הדבר הזה עובד.. אם יש שוטר בפנים שרושם לוחית רישוי או שזה מצלמה או שזה מכשיר אוטומטי שלא דורש תפעול ידני והאם זה יכול להיות כל אוטו או שהמשטרה משתמשים רק ברכבים מסויימים?
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני מס' ימים מחשב כמעט מלא מ-KSP. יש לו ידע שטחי, לא יותר. הוא בחר את הרכיבים בעצמו (לצערו לא התייעץ איתי לפני). מעבד AMD XP 2000 ולוח Gigabyte GA-7VAX ועוד כמה רכיבים כולל כרטיס קול Genius 5.1 PCI !!! אתם קולטים ??! על הלוח 7VAX יש כרטיס קול (AC97) !! והבני ז***ת האלה מכניסים לו גם את הכרטיס של Genius :AR15: :AR15: הם הרכיבו לו את זה שם, אמרו לו תבוא מחר. בא למחרת, לקח המחשב הביתה. הכרטיס קול לא עובד (התנגשויות כנראה עם זה שעל הלוח - לא חשוב). פתאום הוא רואה יש לו מאחורה עוד כניסות/יציאות של סאונד (של ה-AC97). ואז נפל לו האסימון ! תוך כדי סינון קללות עסיסיות (בראשו) על איש המכירות, הוא ניתק את הכרטיס PCI. הפלא ופלא הסאונד שעל הלוח עובד בצורה …
-
- 32 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
תשתפו פעולה!! זה חשוב מאוד.. ותפיצו לכולם את האתר: http://shvita_gilad.coo.co.il/
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב, הגיעה הזמן לבחור נעליים לריצה ובעקבות מבצע ב"מגה ספורט" מצאתי לנכון לקפוץ על המציאה. יצא לי לראות שיש פה לא מעט ספורטאים ומצאתי לנכון להעזר בכם לנושא. בין הנעליים שהיו באתי עם ראש לקנות את הסאקוני הנ"ל - http://www.shoppydoo.co.uk/price-sport_shoes-saucony_grid_fusion_3_lc.html עולות 350 כעת, עם בולם אחורי בלבד. http://img217.imageshack.us/f/photo02233442.jpg/ מנגד המוכרת שם המליצה גם על זוג של דיאדורה, דגם חדש עם בולם אחורי וקידמי והם עולים 200 (זול מאוד!). סרטון פרסום של החברה- http://img691.imageshack.us/f/photo31175630.jpg/ עכשיו, רכשתי את הסאקוני ואני לא סגור על כך שביצעתי את הבחירה הנכונה לאור כך שהזוג השני- א) יותר זול (אומנם לא קריטי, אך גם כן פר…
-
- 32 תגובות
- 5k צפיות
-
-