כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
שלום... אני מחפש בשביל אבא שלי תוכנה ללימוד אנגלית או שמהו דומה שממש יעזור לו לשפר את האנגלית שלו בגלל שבעבודה שלו הוא צריך לצאת לחו"ל ולכל מני מקומות אז הוא צריך אנגלית ברמה טובה... אם אתם יודעים על איזה תוכנה או שיטה או כל דבר אחר בבקשה תמליצו לי לא חשוב כמה יעלה... תודה מראש,עידן.
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! כיום אני בן 17.5 תלמיד כיתה י"ב, ואני מעוניין לעשות פסיכומטרי בכדי לנסות להתקבל לעתודה. המועד האחרון לשנה זו לעשות פסיכומטרי (כדי להתקבל בשנה הבאה לעתודה) זה 4-5 באפריל. השאלה שלי היא מה הסיכויים של בנאדם ממוצע להוציא פסיכומטרי 600 ומעלה בתנאים הבאים: 1) משקיע בממוצע שעה וחצי ללמוד לפסיכומטרי.(בערך חודש וחצי). 2) לומד לבד ללא קורס. 3) כמו שאמרתי אני בכיתה י"ב אז חומר כמו מתמטיקה למשל טרי בראש שלי... בנוסף אני אשמח לשמוע מאנשים שהלכו לעתודה, האם הם ממליצים על עתודה או לא (ולמה כמובן). ועוד שאלה קטנטנה לאנשים שעשו פסיכומטרי בשמינית, האם הלימוד וההשקעה בפסיכומטרי פגעו משמעותית בציוני הבגרות שלכם?? תודה מראש
-
- 33 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היו המון מציגים, הרבה אנשי מקצוע ואנשי מכירות. ניתן היה לראות בתערוכה: מחשבים קומפקטים, מחשבים ניידים, מסכי פלזמה, מגוון מדפסות, מצלמות דיגיטליות, מערכות אל-פסק מקצועיות, מתגי KVM, מערכות רמקולים של Altec Lansing, מגוון רחב של מוצרים תוצרת Sweex (חברה חדשה יחסית שנותנת 3 שנים אחריות לכל המוצרים שלה), כל סוגי נגני MP3 של Creative, לוחות-אם Jetway, זיכרונות ניידים מעוצבים (DOK) ציוד ייחודי של תקשורת ישירה יבואני Level one כמו מגבים לרשתות אלחוטיות עד 8 ק"מ ועוד. תמונה אחת שווה אלף מילים אז בוא ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן... [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
צריך 6 מספרים בין 1 ל34 ועוד מספר בין 1 לעשר שוט
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא נמאס לכם מכל הפירסומות (בטלוויזיה ובאינטרנט)? היום אתה לא יכול לגלוש בלי שתיתקל (מבלי שביקשת בכלל) בעשרות פירסומות. פעם עוד היו פרסומות פחות מציקות. אמנם הם קפצו לך בחלונות נפרדים והיה אפשר לסנן אותן אבל היום זה שונה. מלבד אותם pop-ups אתה לא יכול לקרוא איזו כתבה בלי שהיא תיחתך באמצע עם איזו פרסומת או שתקפוץ לך איזו פרסומת פלאש בפנים. ממש מעצבן. ושלא נדבר על הטלוויזיה. אי אפשר לראות 7 או 8 דקות רצופות של תוכניות מבלי להיתקל במקבץ פרסומות ופרומואים באותו מספר של דקות. ממש מעצבן!!!
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנעליים האלו http://www.pickyourshoes.com/athletic/nike_shox_bomber_wht_nvy_maize.htm אל תסתכלו על המחיר המחיר הוא 140 דולר הרשמי של NIKE וכבר מצאתי ברוב האתרים בארצות הברית מוכרים אותם ב 100 דולר אבל אני לא רוצה לקנות אותם מבלי שאני ימדוד ולא מצאתי באף חנות שהייתי כמו NIKE מגה ספורט ספורט וורטהיימר וכדומה תנעליים האלה האם יש איזה חנות של פריקים של נעליים שמחזיקים כאלה סוגים של נעלי כדורסל שלא מביאים לארץ בדרך כלל או שמישהו מכיר חנות שכן מחזיקה תנעליים האלה תודה על העזרה...
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
-
לפני מה שהבנתי Feigling "זה לנשים" ,זה די קליל יש לזה טעם טוב ,הוא בערך 20% , אבל תופסים ממנו ראש? ואשמח לשמוע עוד הצעות למשהו שלא וודקה והוא קצת עדין יותר יחסית בטעם שלו ויתאים לנשים גם. צריך משהו לחברה שבה נשים לא אוהבות וודקה אבל רוצות לתפוס ראש.. תודה.
-
- 33 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש פה המון תארדים של סרטים מומלצים (ולא מומלצים :), אבל הם כללים לאאלה ורוב ההמלצות שם זה על סרטים מלפני 5-15 שנה, להמון אנשים פה זה לא ממש מועיל כי רוב הסיכויים שכבר ראו אותם, בסופו של דבר זה יוצא יותר שיתוף טעם מאשר המלצה לצפיה. הייתי שמח לשמוע על סרטים מהחצי שנה האחרונה שבאמת אהבתם ואתם ממליצים לראות. בבקשה לא לדבר על ספאם, נמאס. אני בכל אופן אהבתי את: 88 דקות, דג'ה-וו אחלה סרטים smokin aces סרט חביב לגמרי מיאמי וויס, קזינו רויאל חביבים (לא שיא, אבל גם לא באתי עם ציפיות). הטרמפיסט סרט סביל, מעביר את הזמן נחמד אבל נגמר דיי מעאפן כזה אפיק מובי סרט חמוד שם קוד המנקה סרט קצת ילדותי אבל מעביר את הזמן לא רע van wilder 2 נחמד+\- למי שאוהב את ההודי הזה (זה מארולד וקו…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא שומע תלונות על החנות KSP וחלק אפילו אומרים שהם השתפרו וכדי לקנות מהם... אז מה אתם אומרים? אני שואל כי הם פתחו סניף חדש (חח יש להם כבר סניף כל 10 מטר...) ממש קרוב לבית שלי... דניאל.
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קראתי לאחרונה ששיעור הקבלה של ויזה לאלו שמבקשים בישראל הוא 98%. זה יותר גבוה מבריטניה. הVISA Waiver Program מבקש רק 97%.. אבל משום מה אנחנו עדיין צריכים לשלם קרוב ל1000 ש"ח כדי לקבל משהו שכל אדם מהעולם המערבי מקבל בחינם. באותו הזמן, מדינות מזרח אירופאיות שנמוכות הרבה מישראל ברמתן כמדינות First World, אבל יענו יותר "אריות" כן נכנסות לVISA Waiver Program. יש למישהו מושג למה, חוץ מאנטישמיות או זה שרואים אותנו כחלק מהזרח התיכון, זה עדיין קורה?
-
- 33 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אהלן.. טוב, אז שבוע הבא אמורים להתחיל לבנות לי את החדר החדש, אז התחלתי לתכנן אותו בנתיים.. מידות החדר הם 5.50X2.40, אבל ישנם מספר מגבלות שלא ניתן לשנות, מיקום הויטרינה\חלון\דלת\מיקום הארון\מדפים הקיר (פרטים בתמונות) אני כבר די סגור על התכנון של החדר, אבל יש מספר בעיות שלא כל כך מצאתי פתרון. כמו מיקום המקררון (ליד הדלת) שמתי את כל הציוד המתוכנן כבר בתמונות, חוץ משידה שאמורה להיות ליד המיטה, וספה\פופים שאמורים לבוא אחרי המיטה (בין המיטה לטלוויזיה) אופפסס.. עכשיו שמתי לב ששחכתי לשים את המזגן, בכל מיקרה הוא אמור לבוא מעל המראה שליד הארון. אז הינה לינק לתמונות: http://s221.photobucket.com/albums/dd309/eitvrdt/NewRoom/ אז בבקשה, תזרימו הצעות לשיפור, או בכלל, לשנות את כל הסידור.…
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-