עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מישהו יודע לאן הם עוברים?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  2. מה אתם עושים ביום האהבה ???????

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by yoav9,

התר'ד הזה הנו המלצה הוא איננו חלק משום הלצה אנא קראו בשקיקה ואם עוד פעם יקראו לי ספאמר אני לא יעבור על זה בשתיקה (gay) עכשיו, ביקרתי בשלושה ימים אחרונים בצפון, היה ממש ממש ממש כיף, היינו בקיבוף אמירים (תקחו את סוף העולם, תפנו ימינה, תעקפו את כפר רות בסיבוב ואז תתפסו על הר, זה בטח זה) היינו שם באיזה בית הארחה נחמד, כמו שאומרים: היה yes היה ג'קוזי היה מיטה חמה מי צריך יותר (קיבינימט!!! אני!!!!! מה הקטע!! אי אפשר להוסיף איזה חבילת ערוצים עם היס... כל היום fox kids וערוץ האופנה!!! :-\) בכל המקרה, הנוף מהמם, ואחרי זה גם עשינו ראפיטנג בגושרים, זה בהחלט rox!! רק שלא יעבדו עליכם, יש מסלול משפחות וסוער, ההבדל הוא שהמסלול הסוער מתחיל חצי קילומטר קודם ויש זרימה אמיתית …

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Moooshe,

הם זולים (יצאה לי הצעת מחיר שלהם שזולה בכמה מאות שקלים מפלונטר!), מקצועיים ואדיבים, וזה נראה קצת חשוד... אני רוצה לדעת ממי שקנה מהם: 1. כמה זמן אתם עובדים איתם? 2. האם השירות טוב ואדיב גם אחרי הקניה (אם צריך החלפות, תיקונים וכו')? 3. מקרים מיוחדים שקרו לכם איתם (עיכובים, ביטולים, הפיכת שולחנות, יריות באוויר, חתונות, לוויות...)? 4. מי זה מני שכולם מדברים עליו ובנוסף עונה אצלם בטלפון? האם זו חברה של איש אחד? תודה!

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

סתם כדי לדעת מה העבודות של אנשי פורום אתר חומרה זה. יהיו פרסים לבעלי העבדה הכי מעניינת

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Dark_Phantom,

לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by nice-1,

hwzone owns me

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by Electric Boom,

ומי מהסגנון אתם הכי אוהבים לשמוע? אני אתחיל,למרות שמהניק שלי זה די ברור,צמוד לאלקטרונית כל היום,אוהב את infected,astral and benny benassi. (האהובים עלי...)

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

איזה אמריקאי פסיכי אחד פשוט בנה לעצמו מארז עם שבעים מאווררים!!! אני הייתי ממש בשוק שראיתי את זה http://www.overclockersclub.com/gallery/?act=case&id=789

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני מכור למחשב וזה מעצבן אני כל שניה ליד המחשב לא יכול בלעדיו יש לך רעיונות איך להיגמל? כי אי אפשר ככה זה מעצבן מוות...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Ewingum,

http://members.lycos.co.uk/ewingum/metalistim.mp3 אני נקרעתי ;D אולי זה ישן לא יודע, אבל קיבלתי היום מחבר באייסיקיו

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Funkyzord,

מה המצב יצורים? אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal). כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות. להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:) נ.ב. השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-* תודה מראש יצורים

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by ^HocK^,

הנה הסיבה...

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by R0ck,

אהההההה, סוף סוף מצאתי את גירסת הקלאב הממוסחרת של Roses r red מ1997 ככה. עוד מהתקופה שהייתי שומע ממוסחרים בקצב (הייתי על סף ח' תחילת ט') והדבר הזה... פשוט קורע, מטומטם ומקפיץ. http://www.dmstudios.us/users/sagi/aqua%20-%20roses%20are%20red%20(club%20version).mp3

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by NuXeR,

מישהו פעם קנה מלמיר משהו והיתה לו תקלה ? אני עומד לקנות משם HD ואני רוצה לשמוע חוות דעת או מקרים של אנשים עם החנות , תודה.

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by e-r-a-n,

אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלחו לי באייסיקיו את זה http://www.lamermelculo.com/videos/top/orthaphardcore.wmv (אותם אלה שעשו את ה"פוגו" עם chop suey של system of a down, לא BONECRACKER אלא אלה מחו"ל, הנה מה שאני מדבר עליו: http://www.lamermelculo.com/videos/top/ortofadown.wmv ) קודם כל, אז תהנו, ויותר חשוב - מה שם השיר שמתנגן ברקע, אם מישהו מכיר.

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by frenzy,

מחר (יום חמישי) בשעה 2 וחצי ישנה בגרות בהיסטוריה חלק ב' לכל תלמידי י"א בארץ, בהצלחה לכל הניגשים!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שיטות, טכניקות ואידיולוגיות יתקבלו בברכה.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by redti,

אני עברתי את הצום בקושי רב כאבי ראש צמא בעיקר אוכל לא בעיה ושעמום!!! איך עבר לכם הצום אולי תתנו לי עצות איך זה יעבר בקלות לפעם הבאה?

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by R0ck,

http://www.insey.com/party1.html עוד סט תמונות שמזכיר לי, עד כמה האנשים שם חיים כ"כ, אבל כ"כ טוב! רק אוכלים, משמינים, מקיימים מסיבות רשת על ימין ועל שמאל ונוסעים באוטובוסים לא נפיצים, פשוט חיים טוב! דרך חיים טובה? יכול להיות שאני טועה... אבל לבינתיים אני חושב שהיה לי טוב יותר אילו הייתי חי שם. ואתם?

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by ChronoDog,

הנה אחד הציורים הראשונים שלי, מה אתם חושבים עליו? :-[ (עדכון - כבר לא אחד, העליתי עוד כמה ;D) http://www.angelfire.com/art2/chronodog/

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by maverick,

יש לי 12 מטבעות כאשר 11 מהם באותו משקל ואחד שונה (כבד יותר או קל יותר). איך אני אוכל לדעת איזה מטבע מזוייף ע"י 3 שקילות (בלבד) במאזניים?

• 33 תגובות
    • 29.2k צפיות
  25. Started by MishaK,

:puke: :puke: :puke: עריכה: למי שלא הבין, הת'רד התחיל בתור הודעה חסרת משמעות של מישהו שמתלהב מתאטרון החלום האידיוטים.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.