כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
קניתי מהם ביוני, שרק יצאו ה HD48xx מחשב עם מערך CF של 4850, בקיצור כידוע לכל מי שמחזיר בערך כזה, הבעיות רבות ומרובות. הדרייבר היחידי שפועל עם ה CF הוא 8.10, אי אפשר להכניס את המחשב למצב המתנה, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול וכו' חיפשתי בפורומים של ATI וגיליתי שהגורם הוא הגשר של ה CF, ובגלל שב 4850x2 אין גשר, שמה אין את הבעיות... נראה לכם שהם יסכימו להחליף לי תמורת תוספת תשלום ?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה להעלות במשקלים? האם להאריך את מספר החזרות בכל סט ולאחר שבועיים-שלושה לעלות במשקל ולהקטין את מספר החזרות (וחוזר חלילה)? או שצריך להעלות משקל ולהתאמץ? ועוד דבר קטן - יש תרגילים שאפשר לעשות במכונה או עם משקולות. מה עדיף לבחור?
-
- 39 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
איך אני רואה סטטיסטיקות של קובץ שהעלאתי, כמה הורידו אותו וכל מיני?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
ממ אהלן אנשים לאחורנה אובחנתי כסובל משברי מאמץ בשני הרגלים. האורטופד אמר שאסור לי לרוץ למשך 4 חודשים יש דרך לזרז את זמן ההחלמה?? שמעתי משהו על מכשיר אוקסג'ן רק לא הבנתי מה הוא עושה בדיוק.. נראה לי שכדי להזכיר שאני מתגייס חודש הבא ליחידת חי"ר (דיברתי עם לשכת גיוס על וועדה רפואית).
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי מידיד שצריך להשתמש באקסל במבחן האם זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי השאלה היא למי שאין לו בית ספר ועשה את הבגרויות שלו אקסטרני (זתומרת שלחו אותו לאנשהו לעשות את הבגרות ולא במקום שהוא למד בו) רציתי לדעת איך זה עובד אני מגיע לשם ואף אחד לא מכיר אותי איך הם בכלל יודעים שזה אני? יש להם פרטים מזהים שלי כמו תמונה שלי או משהו?
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה למי שקרא את העיתון גלובס , מגזין G , של שבוע שעבר אם אני לא טועה זה היה כתבה בנושא תיירות על איזה עיר/אזור בNEW YORK, זה היה אזור תיירותי כזה מושלג אני צריך תשם שלו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת,אם כאשר הם נתנו את המוצר לחברת השליחה,או שלחו אליכם את המוצר ישיר.. הם שלחו לכם Email ??? כי הם היו אמורים לתת לחברת השליחה את הכרטיס מסך שהזמנתי,והם אמרו שהם ישלחו לי Email ,הבעיה היא שיש לי בעיה בעברית ה-outlook express ואני רואה עברית בגיבריש. אז אם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה,תודה!
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אכן ספר חזק ביותר, אבל קראתי אותו באנגלית ואני זקוק למידע הבא ב[glow=red, 2, 300]עברית[/glow] יש שם 3 משפטים: War is peace Freedom is slavery Ignorace is strength אז אני רוצה לדעת איך המשפטים האלה כתובים בגרסה המתורגמת בעברית. אני יכול לתרגם, אבל אני לא יודע אם זה יצא מדויק...אז תעזרו בבקשה תגידו איך זה כתוב [glow=blue, 2, 300]בדיוק בעברית[/glow] בספר תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
על איזה טרקטורון נוסע DMX? אני מתכוון לכחול הזה... כמה סמק וכמה אמור לעלות כזה? ועוד שאלה למי שראה מטריקס רילודד(2) על איזה אופנוע טריניטי נוסעת? כנ"ל כמה סמ"ק וכמה אמור לעלות. אני רק יודע שהוא של דוקאטי....אופנוע חייה ביותר... שומעים את העוצמה! מכחה לתשובות... תודה!
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי. יצא לי לראות את הסרט ואני לא מבין דבר אחד, מדוע יש בו תמונות שנמשכות פריים אחד החל מהדקה ה49 שלו? מה פשר הדבר? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה העונה שיש עכשיו ב- axn וכמה עונות יש עד עכשיו סה"כ?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מכורים יקרים: שמעתי דבר ממש מוזר. אמרו לי שבפרק הראשון של העונה הראשונה, על אחת מדלתות/חלונות המטוס שהתרסק יש את הסמל של DHARMA. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון, כי ראיתי שוב את הפרק הראשון, ולא שמתי לב למשהו כזה. אם מישהו יודע על זה, אז שיגיד גם איפה ומתי יש את זה. ואם יש למישהו עוד דוגמאות כאלה לדברים ש"אף אחד לא שם לב אליהם", שיגיד גם איפה. חג שמח!
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם :] אני מלחין כבר הרבה שנים מוסיקה מסוג היפ הופ וראפ, אז החלטתי לעבור למוסיקה ים תיכונית, זה משהו שחובה ללמוד. אני מאמין שיש פה הרבה מאוד מלחינים, אז יש לי אליכם שאלה :] * איפה ניתן ללמוד קצת על המוסיקה הים תיכונית? * מאיפה מתחילים את הלחן? *באיזה כלים להשתמש? *האם יש איזה חוקים מיוחדים למוסיקה הזאת? בכיף אני יקבל הצעות ממלחינים אחרים, אפילו מוכן לעשות פרוייקט משותף וללמוד דרך זה :]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדוע שאני מקל תגובות לגבי הודעות ששלחתי זה לא מופיע לי בקוביה הצד ימין למעלה של המסך? כתוב לי כל הזמן "היי, pyosef, יש לך 0 הודעות, 0 מהן חדשות." גם לאחר שאני שולח הודעות ומקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נגיד שפתחתי ת'רד כלשהו ושאלתי שאלה......ללא ענו לי, אז לאחר 24 שעות הקפצתי. גם אז לא ענו........האם מותר להקפיץ עוד ועוד כמה שבא לי לאחר ההקפצה הראשונה? - או לחקות עוד 24 שעות ואז להקפיץ שוב, ואם שוב לא עונים אז עוד 24 שעות וחוזר חלילה......... אני שואל בגלל שאני על אזהרה ראשונה מלפני איזה חודשיים נראה לי בגלל שהקפצתי אחרי 24 שעות ואז שוב אחרי כמה שעות כי עדיין לא היתה תשובה... . בכל אופן, חרשתי ת"חוקי פורום" ללא תשובה ברורה לשאלה הספציפית הזו, זה למה אני בטוח שהמנהלים כאן ידעו לענות מה נכון בוודאות, אני גם מציע להכניס תתשובה לפורום, כדי שיהיה מובן יותר............ תודה מראש.......
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב אז ככה רציתי לשאול כמה משתמשים רשומים יש באתר ולא כולל אלא שהעפתם וחזרו תענו ותנעלו!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אם בא (נגיד ובא לי) ואני רוצה לאפס את המונה הודעות שלי (נגיד ובא לי) יש לכם אפשרות כזאת ("""""") ?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות שידור סרטי מסע בין כוכבים ב-Yes 2 התחלתי לערער בסוגיה קשה: איך גזע ערסים כמו קלינגונים בכלל הצליחו להתפתח? מישהו חשב על זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מרגישים באיטיות בלתי נסבלת בגלישה באתר של ג'ימייל ובמשיכת מיילים מחשבון הג'ימייל שלכם לאחרונה?
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה כתוב באתר שלכם כי אתם מתכננים לפתוח עד סוף ספטמבר עוד שלושה סניפים. האם תוכל להרחיב בעניין? אני מאזור השרון והייתי מעדיף לקנות מסניף קרוב, אם יפתח. בתודה COLDSTORM
-
- 42 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אילו 4 תכונות מאפשות זיהוי גז? אני יודע על חומציות/בסיסיות, מסיסות במים וריאקציה אופיינית. מה הרביעי?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה קטנה. הוציאו לי כרטיס סטודנט... עכשיו אני רוצה לדעת מה הוא נותן לי ? הוא נותן הנחות בכל מיני מקומות או מה ? כל מי שיכול להביא פרטים תודה רבה תודה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-