כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
http://www.eternal.mossad.org.il/zigzag/ ראו הוזהרתם , התוכן של האתר יכול לגרום לתוצאות בלתי רציאונליות של הצופים .
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהוא ראה???? אני ראיתי ויש לי רק דבר אחד להגיד... סרט ענק.... :o פשוט טוב למי שאוהב מדע בידיוני!!!!! סרט שמצדיק את ההשקעה שלו ללכת לקולנוע וליראות אותו...!!! ממליץ בחום... :D
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לפרוייקט של 3 יח' מחשבים מסד נתונים לבניית מפרטים (ACCESS) והייתי רוצה עזרה וחו"ד בבניית המסד. מצורף קובץ של הטבלאות וקשרי הגומלין (ראשוני מאוד) אם אפשר, תעירו, בקרו, הציעו הצעות שיפור ותעזרו לי למצוא שאילתות נוספות(יש לי כמה, אני צריך למצוא איפה רשמתי אותן ולמצוא עוד). אני אעדכן כשיהיה לי זמן וכוח לארגן את הדברים תודה רבה על כל עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני אתחיל, כל אחד מוזמן לרשום משפט. כל כך חם ..קיבלתי מכת שמש בתוך הבית.
-
- 76 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי את הזבל הישן הזה סמסונג 514 של אורנ'ג , עכשיו צריך להתקשר לפעמים 3 4 פעמים עד שהפלאפון באמת מתקשר בכלל. לא שווה לתקן אותו גם ככה הוא בטח עולה איזה 100 שקל. אני צריך משהו זול וחשבתי על נוקיה 3100 כדאי? וראיתי גם משהו קצת יותר טוב סמסונג 944
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב. אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים. אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס. אני מנסה להרשם, אך אי אפשר. עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ? צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב.. מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי לפני למעלה משבוע סים של הוט מובייל והלכתי לקבל אותו בסניף, עד כאן הכל בסדר. אמרו לי בסניף להתקשר ל-*230 ולבצע דרכם את ההתניידות של המספר... ענה לי נציג שירות ואמר לי שהוא מנייד לי את המספר ובשעה XX:XX להפעיל את המכשיר מחדש. תנחשו מה? לא היה שום התניידות. עוד פעם אני מתקשר וכך בערך אותו סיפור שחוזר על עצמו כבר 4 פעמים. כרגע אני עם מס' זמני כבר כמה ימים ופשוט נמאס לי! אבקש יעוץ בעניין... נ.ב. שכחתי לציין את זמני ההמתנה המטורפים בטלפון!
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע בערך כמה יעלה לי לשלוח חבילה קטנה להונג קונג? מדובר בחבילה ממש קטנה, השוקלת פחות מ100 גרם. לא מעונין במשלוח מהיר, כמו EMS או משלוחים מהירים אחרים. תודה
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (3 שנים בחודש הבא). לפני שבוע התקלקל סטיק אחד של זכרון. מטעמי חוסר זמן הגעתי רק היום לסניף פנדה בקיסריה בידיעה שיש לי אחריות לכל החיים על הזכרונות (CORSAIR) בסניף תיקנו אותי וזה איכשהו מקובל שהם נותנים אחריות של טיפול ל-3 שנים ובכל מקרה אחר לפנות ישירות ליצרן/יבואן. עדיין הזכרון הוזמן בתאריך 9/4/06 מה שאומר שעדיין לא עברו 3 שנים. אני חייב לציין כאן שמי שטיפלה בי היא אורלי. שאותה אני מכיר מהקניה הראשונה שלי בפנדה עוד כשהיו בחניה בווילה בקיסריה. ועד היום קיבלתי ממנה שרות מצויין כאשר נתקלתי בבעיות. או בכל מקרה אחר. לכן אני מניח שמה שאפרט פה הוא הוראה מלמעלה. כמו כן הזכרון היה חלק מ-Twin ואני הבאתי רק את הסטיק שלא עובד. (בכל זאת צריך מחשב עובד בבית.) התגו…
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם ניתן להירשם ל PAYPAL עם כרטיס ישראכרט ? ניסיתי להירשם ולא הצלחתי הבנתי שישרקט היא חברה בת של מאסטרקרד ולכן סימנתי שברשותי כרטיס מאסטרקרד (כי אין ישרארקט לבחירה) והוא אומר לי שהמיספר שגוי , אז PAYPAY לא תומכים בישראקרט?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עדיין בשלבים אבל מצורפת תמונת ביניים. מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
טוב השיר הזה לא ידוע הוא מלפני 4-2 שנים ככה שר אותו גבר והשיר הוא על מישל ואני חושב שאחת השורות בפיזמון הולכות ככה : michel...... what im gonna do with you michel ........... וככה זה ממשיך אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וחשבתי שאולי יש סיכוי שאחד ממכם ידע ....... נ"ב אם אתם מכירים איזה אתר או שניים שאפשר לכתוב שורה משיר והוא יתן לך את הטקסט ואת השם של השיר והמבצע זה גם יעזור ..... תודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל בעמוד הראשי של האתר ואז בכל עמוד חדש בתוך האתר שאני מקליק עליו פעם ראשונה שאני רואה את זה פה אבל כבר ראיתי את זה באתרים אחרים לא ציפיתי לראות את זה בפורומים פה אבל האם אני היחיד שמקבל את זה ? Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
א. מישהו מוכן להסביר לי איפה בתוך המכשיר נמצאות התמונות שצילמתי (כדאי שאני יעביר אותן למחשב בעזרת ה P2kCommander) ? ב. מאז שעשיתי משהו ב P2KTOOLS אני יכול לראות את התפריט הראשי במכשיר כרשימה ולא כאייקונים וגם האפשרות של "התאמה אישית" נעלמה ... מה לעשות ? ג. ניסיתי עכשיו להתקין את MPT מהדיסק המקורי ותראה את ההודעה שזה עושה לי : http://img162.imageshack.us/img162/5596/mptnk6.th.jpg מה עושים ? תודה רבה לכל מי שעונה ... הפלאפון הזה כבר מבאס אותי :'(
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע אם אתם יודעים או לא אבל התחרות השנתית של המגזין DJMAG שמדרגת את 100 הדי ג'ייז הכי טובים בעולם התחילה ותכף ההצבעה נסגרת בואו נעשה מאמץ ונעזור לאינפקטד להגיע כמה שיותר גבוה כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לפה: www.djmag.com/top100 לדרג את אינפקטד ראשונים ברשימה שלכם(אתם מוזמנים לדרג גם אומנים אחרים שאתם אוהבים) למלא פרטים ולאמת את ההצבעה דרך המייל שתקבלו(חשוב-בלי אימות הקול לא נחשב) תודה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כמה הנחה ivory נותנת בעת הקנייה.?
-
- 15 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
ערב טוב, הייתי מעוניין להתחיל ללמוד לימודי תעודה באיזור הצפון, חיפה והקריות האם יש אנשים שיכולים להמליץ לי על מקום מסויים שאוכל ללמוד בו? על איזה קורס הייתם ממליצים? האם אוכל לעשות עם התעודות והידע שארכוש משהו בעתיד תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לדעתי האישית, Dream Theater - Scenes From A Memory. פשוט שלמות מוזיקלית. לפי גיליון בלייזר דצמבר 2003 שקראתי אתמול (חח- אין תקציב), גולשי ynet בחרו ב-Dark Side Of The Moon של פינק פלויד. בכל אופן, יהיה מעניין לדעת מהי דעתכם (ללא סגנון מסוים), וכל אלבום יהיה גם בגדר המלצה למשתמשים האחרים, אז יאללה, תנו בראש..
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ב-19 במרץ שילמתי למוכר מהונג-קונג (בעסקה מחוץ לאייבי לאחר שהיה לי איתו נסיון טוב של 4 פעמים בתוך אייבי ועוד 3 מחוץ לו) בעבור 4 מוצרים (וכך מצויין גם בקבלה ובפירוט העסקה) אך קיבלתי רק 2 מהם (וגם חלקים שהיו צריכים להכלל לא נכללו). כל נסיונות ההתקשרות (כל כ-4\5 ימים שלחתי לו מייל בקשר לבעייה הזאת) עם המוכר לא העלו דבר, לא הגיב להודעות. לכן ב-22/4 פתחתי דספיוט בעבור מוצר שלא כמתואר (שכן העסקה בוצעה רק באופן חלקי) ואף הוספתי הוכחה, של תמונת האריזה שעליה היה רשום בפירוש ע"י המוכר את שם המוצר 2X יח' וחיכיתי לתגובה מצד המוכר שלא הגיעה לכן, לא נותרה לי ברירה אלא להחמיר לקליים וכך עשיתי,אתמול, אולם ישר לאחר פתיחת הקליים קיבלתי הודעה למייל שהם סימו את ה"חקירה" בנושא והם החליטו לסגור…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-