כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
היי. מישהו כאן משתמש באתר הזה כדי לרכוש דברים דרך האינטרנט? אם כן, יש לי שאלה. איך הרכישה מתבצעת? האם רק הכסף מועבר או שגם פרטי הויסה (מספר הכרטיס)? כי אני חושש בנוגע למקרה הגנבות והפריצות שקרו בSTEAM. עזבו אם זה אמיתי או לא, אני רק רוצה להיות בטוח שפרטי הכרטיס שלי לא הועברו לVALVE אם קניתי אצלהם משחקים עם PAYPAL. בבקשה תגובות רציניות וממי שיודע. תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה DSLR. כיוון שהמחירים בארץ בשמיים לעומת המחירים בארה"ב, חשבתי לקנות את המצלמה דרך AMazon. אם אני יקנה דרך AMazon אני יחסוך קרוב ל 1000 שקל. רציתי לשאול אם מישהו פה בפורום הזמין משהו ב AMazon, האם הוא אמין? הבנתי שיש משלוח חינם, זה כולל לישראל? וכמה זמן המשלוח? האם מומלץ לקנות מוצר יקר דרך AMazon? ושאלה חשובה, האם האתר מחזיק סחורות חדשות בלבד? כלומר זה לא יד שנייה כמו ב ebay נכון? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ניתקלתי באתר הבא: www.free1.co.il מה אתם חושבים עליו לשדרוג פלאפון? זה מכרז..המחירים שם ממש זולים,אתם חושבים שיש משהו חשוד פה?או סתם מכרז רגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו כאן מכיר את האתר ballistic products? הם מוכרים ספרים באנטרנט ורציתי לדעת אם מישהו הזמין דרכו או אם למישהו יש ביקורת עליו בכללי זה טוב להזמין ספרים באנטרנט? מישהו ניסה ממקום אחר?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני עכשיו מסיים י"ב. ביום שלישי אני עושה את הבגרות במתמטיקה, אבל יש לי בעיה עם הציון הגשה...שבטוח יוריד לי בהרבה את הציון של הבגרות, ברמה שממש לא סביר שאני יעבור ושתיהיה לי בגרות במתמטיקה(ותעודת בגרות בכלל) בגלל זה. שמעתי שאם אני יגש למועד ב, אז בגלל שזה יהיה אחרי שאני מסיים י"ב זה כבר יחשב לי כאקסטרני, ככה שלא יהיה לי ציון הגשה. זה נכון? ואם לא, יש לי אפשרות איכשהו כן לגשת כאקסטרני במועד ב? תודה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קיץ שעבר ניגשתי לשאלון E באנגלית על 96 ופשוט התפקשש לי בבגרות.. :-\ הבנתי שניתן לגשת שוב לאותו שאלון עם אותו ציון הגשה - אז מחר המועד חורף באנגלית. איכשהו הצלחתי לפספס את ההרשמה - האם אני עדיין יכול להירשם איכשהו? ואם לא, האם אני יכול בקיץ לגשת לE? האם אין התנגשות בין שאר השאלונים F ו-G כי גם אותם אני עושה בכל מקרה בקיץ (מבחינת הזמן - אם הם באותה שעה או לא.) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי בערך מסיימים את הבגרויות בכיתה יב .? לקראת איזה חודש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שאלתי כאן בעבר על הויזות אבל אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי נוחה לברר את היתרה שנותרה בכרטיס, האם זה אפשרי באנטרנט לבדוק את זה או שחייבים להתקשר לאיזה חברת אשראי?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר לחברה אחת - עכשיו, בניתי את האתר, אז מה? מה לבדוק בדיוק עם ספק המקום? איזה נתונים לבדוק (מלבד אם הוא תומך בדפים שבניתי אם הם PHP/ASP)? עצות, טיפים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש מספר גדלים 3/4 2/3 4/4 מהוא הגדול למשהו בגובה 1.72?
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לפני חצי שעה בערך הזמנתי דרך האתר שלהם מסך מחשב(Dell228WFP) ובמהירות לאחר פחות מרבע שעה הם מיהרו להתקשר ולהסדיר את הפרטים שלי ופרטי האשראי ציינתי שיבדקו לי את המסך לפני השליחה שלו ולבדוק אם קיימים פיקסלים שרופים או בעיות נוספות,הנציג אמר אין בעיה והכל וזה ישלח תוך 10 ימים. עכשיו לפי בדיקה בZAP ראיתי מספר תגובות מאוד מטרידות לגבי גיבור מחשבים שלפיהם הם שולחים לפעמים מסכים עם פיקסלים שרופים ומתנערים מהאחריות על להחליף את המסך על סמך זה שהמסך לא "פגום" וגם בעיות בשליחה שלפיהם הם מבטיחים 14 ימי עבודה ובעצם הם שולחים אחרי זמן ממושך יותר. והם מחייבים אותך ואז לאחר מספר ימים אומרים שהמסך בעצם לא זמין ובעצם כבר שילמת כסף על המסך. אני לא מעוניין בכאבי ראש ובריבים ולהתחיל לשלו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי שהם היו בצרות או משהו כזה..... אני מנסה להתקשר לסניף נתניה שלהם ולא מצליח. מישהו יודע מה נסגר איתם? הם פשטו את הרגל? סגרו את החנויות? כי האתר שלהם ממשיך להתקיים ולהציע גם מוצרים חדשים... אם מישהו יודע משהו אני אשמח גם לדעת...
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אם הוצאתי היום (א') ב2 בצהריים 2 גימלים, אני חוזר לבסיס ביום שלישי או רביעי?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם יש מוסיקה או סתם רעש כלשהו וזה נשמע מרחוק או שזה עובר חפצים או קירות עד שזה מגיע אליך אז שומעים בעיקר את הבאסים וכל הצלילים בתדר גבוה נעלמים כאילו ולא שומעים מילים... למה זה?? למה את התדר הנמוך אפשר לשמוע ממרחק גדול, דרך חדרים וקירות בעוד שתדר גבוה נעלם בקלות ממרחק או מחפצים. נגיד היום חיפשתי את הפלאפון שלי אז התקשרתי אליו והוא היה רחוק ממני בקומה וכמה חדרים ובתוך ג'ינס ושמעתי את זה לפי הרטט ורק כשהתקרבתי שמעתי תמוסיקה של הצלצול. מישהו יכול להסביר לי למה?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני עובד כשוטף כלים/עוזר טבח/טועם ראשי במסעדה ולאחרונה מצאתי עבודה חדשה בתור דייל. אני מתגייס עוד חודש ונמאס לי לשטוף כלים אז חשבתי על רעיון יצירתי לצאת מהעבודה הזו... מה להכניס למכונה? ??? חשוב: אני רוצה להשבית את המכונה לחלוטין. סוף חשוב.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
בתור מתאבק, לא היה לי אף פעם צורך להתאמן עם משקולות בגלל השרירים הטבעיים שהיו לי תוך כדי האימונים. כעת, אני לא מתאבק יותר, ואין לי צורך בזריזות ומהירות, אז החלטתי להתאמן עם משקולות. אני 1.80 ושוקל 77 ק"ג, בדחיקת חזה אני מרים 80 ק"ג, וזה אחרי כמעט חודש שאני מתאמן פעמיים בשבוע על החזה (דחיקת חזה, משקולות במשקל 20 ק"ג ליד - הרמה בשכיבה - פרפר, פרפר בישיבה). בעיקרון התחלתי מ-35 ק"ג, בתוך שבוע עליתי ל-60 ק"ג, ובתוך שבועיים ל-80 ק"ג, זה המשקל המקסימלי שאני יכול להרים. האימון שלי מתבסס על כך: סט 1: 65 ק"ג 8 פעמים סט 2: 72.5 ק"ג 5 פעמים סט 3,4,5: 80 ק"ג 3 פעמים. קיבלתי ייעוץ על השיטה הזאת מבחור שמתאמן ביחד איתי, השאלה היא האם התוכניות הזאת מתאימה לצורך העלאת משקל מקסימלי ו(לפי הש…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במקום שאני עובד, נכנס שותף חדש והוא החליט לשנות את כככללל הסדרי השעות וכל הסדרי התשלומים. בהתחלה הייתיי עובד מ 10 בבוקר עד 8 בערב ועכשיו אני עובד מ8 עד 8 (12 שעות!!!) ובזמן האחרון קשה לי להתעורר מוקדם כי אני לא רגיל (אני לפני צבא) לקום מוקדם אז יוצא שאני מאחר רבע שעה ביום או חצי שעה ולעיתים רחוקות שעה... עכשיו ככה, לפני שהשותף החדש הזה הגיע היה לבוס הקודם שלי 1925 שקל לשלם לי, וכשהשותף של הבוס שלי הגיע הוא שילם לי 1000 שקל ואמר לי שזה בינתיים ושהוא ימשיך לשלם לי על זה בעוד שבועיים או בעשירי לחודש (תאריך קבלת המשכורת)בינתיים הזמן עבר והגיע העשירי לחודש והשותף החדש שהוא אחראי על הכספים מהיום, וחשוב להזכיר שהכל אצלו "לפי הספר" שילם לי רק על החודש הראשון שעבדתי איתו ולא שיל…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי היום דף, כתוב לי 2 אנשים אוהבים את העמוד ו-4 מדברים על זה איך אני מגלה מה כתבו, מה עוזר לי הנתון הזה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי פייר פוקס 1.5 ווידאו (כמו שידוע לכם אולי) הוא לא יכול לנגן...או שהוא מעביר לי לוינאמפ או משו כזה... השאלה אם אפשר שהוא ינגן אתרים שיש בהם וידאו (ראו קישור לדוגמא) בלי להעביר לי את זה לוינאמפ או לMP ואני אשמח אם תוסיפו קישור להורדה של איזה פלאג או משו. תודה. קישור לוידאו: http://video.nana.co.il/?SectionID=1008
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני יכול לרכוש כרטיסים מוזלים לשורה 22 למופע של משינה ב2/8 באמפי בקיסריה. השאלה היא אם שורה 22 זה בכלל שווה משהו? אני לא הייתי באמפי בקיסריה, אז מי שהיה בבקשה או יודע על כך משהו שיכתוב. תודה! ד"א, אם יש אתר או משהו של האמפי... אני לא מצאתי ואני בספק אם קיימת חיה כזו, אבל טוב יהיה לדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בגרות חוזרת/קיץ או מה שזה לא יהיה? כי מרוב טיפשוטי שכחתי ממנה... היא הייתה ביום שישי ב23 וחשבתי שזה ב30.... FUCK FUCK FUCK FUCK עזרה דחוף תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום,אני יודע שעכשיו העולם נמצא במצב קשה מבחינת כלכלה אבל באיזה בנק הכי טוב עכשיו לפתוח חשבון? אני יודע שצריך לקחת בחשבון תורים,שירות,ועמלות...... תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בפורום רשתות לא ממש עונים לי השאלה שלי כזאת. אם אני השכרתי שרת ודומיין בחברה X, והשכרתי שרת נוסף בחברה Y כשרת גיבוי, האם אני יכול ליצור sub domain שינווט את הכתובת לשרת Y?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
עד כמה שאני יודע כל מה שאני רושם בפייסבוק אז גם החברים רואים,למשל אם אני חבר ב MAKO ואני רושם משהו בדף שלהם אז ישר כל החברים רואים הייתי רוצה להיות די אנונימי בפייס כאילו כל מה שאני רושם החברים לא יראו,האם יש דרך כזאת? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן השתמשתי ב FF והגופנים נראו שם ממש אחלה, ועכשיו עברתי לכרום והגופנים ממש מקשים את הקריאה של אינדקס הפורומים (בהודעות עצמן זה בסדר), חשבתי אולי זה בעיה של כרום אז נכנסתי מ IE8 ומסתבר שזה אותו הדבר. האם יש דרך לשנות את זה? תודה רבה מראש ומצטער עם הפורום הלא נכון (כנראה).
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-