עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yehudaa,

http://www.tms.co.il גם אצלכם לא עולה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Moty_p,

שיחה שלי עם אחד הילדודס מ FXP מי נתן לילדים האלה מחשב לעאזעל? חח.. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11769365

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by stone cold,

סיפור מפגר אבל אמיתי שהיה כך היה אתמול בלילה שאני מתקלח להנתי צץ לו מקק מגודל נימחץ על ידי בקבוק שמפו ריק שאיך שהוא מחץ אותו בכח ;D ונעזב שם כי לא היה לי חשק לנקות והיום "דבר מופלא " קרה יצורים קטנים ושחורים מפרקים את המקק המבחיל לחלקים קטנים ומפנים אותו משם מי יודע לפעמים זה טוב שהבית מוצף בנמלים אז זה דפוק ? כן ובכל זאת קראתם את זה ? כן אז מה זה אומר אליכם ? ...

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. קצת הסתבכתי עם זה ואני צריך עזרה כמה שיותר מפורטת, תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. ממליץ על כל האלבום!!!!! ממש טוב... ממליץ על השירים האלה מתוך האלבום, עם אתם לא מתכוונים לקנות את האלבום! 01-monkey_see_monkey_do-freehitty 06-come_on_in_(ft_d12)-freehitty 07-doe_rae_me_(uncut)-(ft_d12)-freehitty אלבום עם מעט שירים אבל פשוט מצויין!!!!!!

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by shalomelbe,

1 או 2? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by rk666,

מישהו מכיר את האתר הזה? http://www.polish-pass.com/ קיבלתי ממנו איזשהו ספאם במייל (סימן לא טוב), אבל הוא מציע בערך מה שאני צריך... מישהו נתקל בו, או יודע מה רמת האמינות שלו?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  8. תשמעו, היה לי היום וויכוח ענק עם חבר שלי. אני אמרתי לו שאני לומד קאפואירה וזה, ואז הוא אמר לי-מה זה יעזור לך בחיים, מימלא אם ברחוב מישהוא יוציא עליך סכין זה לא יעזור לך קאפואירה. אבל לפי דעתי זה לא נכון. הוא אמר לי שאם אני רוצה להיות חזק אני צריך ללכת לאיגרוף תילאנדי או קרב מגע. הוא צודק???

• 77 תגובות
    • 6k צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך חווית דעה על מחשב חדש שקניתי לפני חודש מKSP והנה המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 דיסק קשיח:‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב צורבDVD:‏DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 120MM מארז זבללללל ATX לבן עם חלון שקוף זיכרון:GB1 TwinMOS TwiSTER CL5‎ מוסיף עוד 1GB בעוד חודש וזהו אני מרוצה מאוד המחשב עובד חזק מאוד מהיר ;D ;D תנו לי חווית דעה על המפרט שלי בתודה [[[חדש פה]]] סה"כ עלה 3K== 3,000 שח

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. מה אתם יכולים לספר לי מבחינת התרשמות אישית? ממה הכי התלהבתם? יש תוכנות שאתם ממליצים עליהם? אני מתכנן לשדרג שבוע הבא ואני חושב בכיוון של המכשיר הזה.

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by nadav275,

אהלן. מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו. חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן. מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!) בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?! תודה לעוזרים. נדב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Googleness,

יוצא לי לאחרונה להיתקל בהרבה מאוד סדרות איכותיות (רובן מאזור אנגליה, ארה"ב וקנדה), רובן יהיו בין 40 דקות לשעה כל פרק. כל הפקה יוצאת מגדר הרגיל ולכולן מכנה משותף... הסדרות בוטלו. זה יהיה אחרי עונה, שתיים או שלוש אבל תמיד הסדרה תיגמר בCliffhanger בלתי נסבל ותשאיר את הצופה במתח... לדוגמא אם יצא למישהו לצפות אז Alphas, הסוף היה פשוט רגע בלתי נסבל של WTF והסדרה בוטלה! עוד דוגמא.. Stargate Universe , איזה מין סוף זה? ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד....

14. אודה לכול העונה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by Gilo2005,

לשאלה שלי מתי מתחיל החג הסוכות

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by redti,

אהלן יש לי חבר בביצפר לומד מגמת מחשבים 5 יחידות והוא רוצה לדעת אם לסיים את המגמה בהצטיינות תספק לו את היכולת לעבור את המיונים של ממר"מ או שצריך ללמוד אפילו מעבר למה שנלמד במגמה.. או שלא נדרש ידע קודם במחשבים בכלל ?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by Anyboy,

איפה יש בית ספר למשחק בישראל?וכמה זה עולה להירשם לכזה בית ספר?ומאיזה גיל לוקחים לילמוד משחק?ואם כל אחד יכול להירשם לשם? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. שלום רב: בחודשים האחרונים מספר שכנים בבתים סמוכים החליטו לקנות מכונות שטיפה (מכונות שבדר"כ נמצאות בשימוש תעשייתי [מפעלים וכד'] ואינן מיועדות מלתכילה לשימוש ביתי), ולשטוף באמצעותן במקום ישירות ע"י צינור הגינה שלהם, ובכך פעם בכמה ימים אני נאלץ לסבול מהרעש הנוראי של המכונות הללו. איפה אפשר להתלוננן על מפגע כזה?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by FatalZero,

היי, לפני כשלושה שבועות שוחררתי מצה"ל בעקבות מחלה בה חליתי. שירתתי 7 חודשים וכיום אני בן 19 וחצי. בעקבות השחרור רציתי להתחיל ללמוד במסלול אקדמאי כלשהו ולכן אני פונה אל חברי הפורום שקצת משופשפים בנושא, אני רוצה להתחיל ללמוד בשנת הלימוד הבאה (אוק' 2010) במכללה אקדמית ברמה טובה וידועה (תל חי) ומכיוון שהיא קרובה מאוד לביתי זה חוסך לי הרבה הוצאות (מגורים, מחייה וכו'). עוד לפני השירות ידעתי כי אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה אך מכורח הנסיבות קצת גדול עלי תקציבית ונפשית לצאת לאוניברסיטה לבד ולהתחיל תואר מלא בהנדסה. (לא שאני תלותי חלילה, מאוד אינדיבידואל אבל עדיין לא מרגיש בשל וצריך קצת להתבגר) לכן האופצייה הטבעית הייתה ללמוד בתלחי באחד משני המסלולים שענינו אותי: א'.…

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by Mr.Pepo,

פעם Yot הכין מין מיני iPod מנייר. הוא הדפיס את הנייר וקיפל וגזר לפי ההוראות ויצא מיני אי פוד! אפשר קישור לדבר המדהים הזה?

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  22. תרשמו כמה יחידות אתם עושים ואם בא לכם גם ציון מגן וציון הגשה ובהצלחה ביום חמישי ;D

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by redti,

יש דבר מה שמעניין אותי בנוגע למקצוע אשר יהיה רשום לי בתעודת שחרור.. אני כרגע שנה בצבא ואני עובד כללי וטוב לי ככה..הציעו לי לעשות איזה קורס סירבתי וכו' אני בכל אופן מעוניין שיהיה רשום לי מקצוע מסויים בתעודת שחרור , שאלתי היא כזאת..אם אני אהיה עובד כללי במשך שנתיים ואז יחליט לעשות איזה קורס ויתנו לי לצאת לקורס בתעודת שחרור יהיה רשום לי שהייתי למשל משק שלישות אפילו שעשיתי את זה רק שנה או אפילו פחות מתוך השלוש שנים?

• 50 תגובות
    • 7.1k צפיות
  24. דיברתי עם שוטרת לגביי מפגע רעש של שכנים שגוררים רהיט כבר הרבה זמן. אמרתי לה שמשעה 19:00 אסור לעשות רעשי חבטות ורעשי הלימה. כלומר, רעשים כמו גרירת רהיטים, טריקות של דלתות ורעשים שעוברים דרך הקירות של הביניין עצמו(לעומת רעשי נשיאה כמו מוזיקה). יש לה פתרון בשבילי, אבל זה לא כולל מתן דוח. היא אמרה שנותנים דוח רק משעה 23:00. לדעתי זה לא נכון וכתוב בחוק שמשעה 19:00 גם אסור לעשות רעשי הלימה. אז מי צודק? עד שעה 23:00 מותר להרעיש?

25. Started by Dark Respect,

יש לי שולחן מחשב עם הגבהה כזאת לפני המקלדת - הציפוי השחור על העץ שם מתקלף וזה מכוער, תופס לכלוך במהירות שיא, ולא נעים למגע. אני רוצה להעיף את כל הציפוי ולמרוח צבע חדש על העץ כך שזה יהיה יפה ונח אין לי שום ידע לגבי חומרים פוטנציאלים ואיך לעבוד איתם, אשמח לעצה! תמונה מצורפות כדי להמחיש את המצב [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.