כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קיבלתי את המייל הבא מאינטל ואני לא מצליח להבין מה כוללת העבודה, איזה ניסיון היא תיתן לי ועד כמה היא תעזור לי בעתיד: [INDENT]הי, אנו רוצים לעדכנך כי החלטנו לפתוח עמך בתהליך גיוס למשרת סטודנט/ית למרכז פיקוד ובקרה באינטל קרית גת. מרכז השליטה והבקרה אחראי על ניהול מצבי שגרה וחירום בכל אתרי אינטל בישראל. בשגרה - ניהול המבנה במצבי שגרה, עבודה בחדר הבקרה, אחריות על עבודה סדירה, אחריות על אבטחת מידע, אכיפת נהלי בטיחות בחברה וניהול שוטף של הבניין. בחירום - ניהול אירועי חירום כגון אירוע חבלני, פלילי, אירועי רפואה, אירוע הצלה וכימיקלים. התפקיד כולל אחריות על פרויקטים שונים בתוך ומחוץ לצוות, ביניהם פיתוח, הטמעה ומעקב של תהליכים ונהלים, ואחריות על צוות אבטחה חיצוני. התפקיד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אנא רישמו את סם הכוסית ואת אתה יכולים תביאו גם תמונות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לפתוח את האשכול הבא, למטרה שכל מי שרוצה, יביא לפה זוג של אנשים , שדומים מאוד מאוד אחד לשני, יחד עם תמונות המוכיחות זאת, ויטען שהם אחים. מה אני ראשון? בסדר... שמעתם שרוג'ר פדרר (NO1 בטניס) וקוונטין טרנטינו(במאי סרטים, קיל ביל,כלבי אשמורת וכו')? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש מחשבים ישנים שלא בשימוש,אם מישהו מוכן לתרום לי אותו שיגיד ;D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון לתרגם כמה מאמרים ארוכים בחינם ולא דרך גוגל כי זה על הפרצוף.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו לסופשבוע מטירונות 02 ודווקא נראה לי שרזיתי+גדלו לי השרירים במיוחד החזה..איך אתם מסבירים את זה? ואני אוכל שמה טוב מאוד...אפילו כשיש פריסות אני לוקח איזה פרוסה עם קצת שוקולד... בכל אופן הטירונות עצמה סבבה לגמרי רק צריך להתרגל לטירטורים...ולשעות המוזרות של השינה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה-JRE התריע לי שקיימת גרסה חדשה שלו להתקנה: 6.0.29. לאחר ההתקנה, נכנסתי לפיירפוקס, לתוספות שלו, ולתדהמתי הרבה גיליתי כי למרות שהגרסה היא חדשה ויצאה לאחרונה, ה-Java Console של הגרסה החדשה של ה-,Java שהיא 6.0.29, לא תואם עם פירפוקס 7.0.1, ומנוטרל!!!! למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מתלבט איזה טעם להזמין. כרגע יש לי את הבננה ומרוצה, אבל בא לי לגוון. הכוונה היא רק לאבקות של Optimum Nutrition. לחילופין, אם יש טעם שהיה ממש רע, ציינו אותו בהודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה קודם כל שבת שלום רציתי לשאול אני עם פרופיל 82 אני מתגייס ביום ראשון הקרוב וכרגע יעד השיבוץ שלי הוא לחיל השריון עכשיו האמת היא שבמנילה סימנתי רק חי"ר כמו גבעתי גולני עכשיו אני מתכנן לעשות בעיות ביום הגיוס כדי שבכל זאת יעבירו אותי לחי"ר עכשיו מה שרציתי לדעת זה לקבל חוות דעת מאנשים שהיו בחיל השריון ומאנשים ששירתו ביחידות חי"ר ולעדת איפה יש יחס טוב יותר איפה באמת אפשר יותר לתרום ואם שווה לי לעשות את המאמץ ולעשות בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד במחשבים שכיר 10 שנים והחלטתי לעבוד בצורה פרטית הבעיה שאני לא יודע איך בונים מחירון כל אחד נותן מחיר אחר ואין מחיר אחיד , יש כאלה לוקחים 200 לשעה ויש כאלה גלובלי איך עושים את זה ? משהי רוצה שאני אבוא אליה הביתה להתקין Win מקורי ולעשות לה גיבויים כמה לגבות ? יש לי הוצאות דלק וכו' כמה לוקחים על חלק ? אני לא חנות ולא יבואן , כמה לוקחים כדי להרוויח אבל גם לא לגנוב ? תודה . http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15 שם רשום שרק ביקור זה 150 - 200 + מערכת הפעלה 180 - 350 ? ניקוי וירוסים 150 - 200 ? ללא ביקור ?
-
- 49 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
חוקים מבית מדרשו של מאיר ניצן: - חוק האוסר על הפעלת מסעדות, פאבים, קיוסקים וכ'ו לאחר השעה 23:00 (בטענה שהרעש מפריע לשכנים - עדיף עיר ללא מקומות בילוי ) נאכף ע"י "החברה לבטחון וסדר ציבורי". הקנס: 660 ש"ח לבעל העסק. בעבר נלקח מס נוסף על הפעילות ממשלמי המיסים בעיר - "מס בטחון" (העירייה הפעילה אנשים בעלי עבר קרבי וחימשה אותם באופניים ובסכינים ) היום הפריטו את זה, וזה שייך לחברה פרטית שבבעלות חכ"ר ראשל"צ. יחד עם החוק כמובן שצריך לבטל מקומות חנייה ולסמנם כחול-לבן על-מנת להזרים עוד כסף שיגבה ע"י החברה לבטחון וכסף ציבורי. - חוק האוסר על האכלת חתולי רחוב. עדיין בשלבי החקיקה, נתקע בירוקראטית אצל משרד הפנים. הקנס למאכיל: 660 ש"ח. - "היכל התרבות ע"ש מאיר ניצן". ככה נקרא ה…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד הכי קטן שיש אני זור פעם לסוני יצא מחשב ניד ממש ממש פצפון אבל אני לא מוצא את הדגם אם מישהו יכול להמליץ לי או לשלוח לי לינק לאתרים שאני אומר קטן אני מדבר על יותר קטן מה12" של היום תודה
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
? הבנתי שזה QA? זה נכון? מה בדיוק עושים ב QA? או אולי מישהו יודע בערך עד כמה שאפשר לספר מה עושים בבמ"ס?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם גולשים יקרים, אני מעוניין להציע לכם אתר חדש שישנה לכם את הרגלי הגלישה שלכם. לאתר קוראים ימבוק והאתר מרכז את האתרים הגדולים בארץ ובחו"ל בשביל הנוחיות שלכם. באתר הושקע כסף רב ככה שזה לא אתר חובבני ואתר רציני ביותר. האתר נותן לכם לבנות את הימבוק האישי שלכם וגם אני בטוח שהימבוק הראשי ישרת כול אחד. מי שחובב אתרי חו"ל יוכל להשתמש גם בימבוק חו"ל וליצור לעצמו ימבוק אישי. באתר יש אינדקס רחב בנושא אתר זה. מקווה שתהנו: *צונזר עקב פרסום* יום מהנה לכולנו והמשך גלישה נעימה. בבקשה ביקורת!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
I lold hard אני מזדהה עם השיר, מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
כל הדרך היה איכותי, מתוחכם וחד. פתאום הפרק האחרון וכל כיוון העלילה הופכים לפאקינג סרט טורקי. הכל נגמר רע. דברה בקומה ודקס מטביע אותה, קווין הרוס מדיכאון, האנה הכוסית מילניום הזו נשארת לבד עם האריסון ודקס עובד לבד בפיזדנחוי... אשכרה כל הבוקר כבד לי על הלב...
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Hubble's Largest Galaxy Portrait Offers a New High-Definition View http://hubblesite.org/newscenter/newsdesk/archive/releases/2006/10/image/a+zoom מדהים לא? הצליחו לצלם באיכות טובה, תעשו זום לפי כרצונכם. אגב, מי שרוצה לראות את חגורת אוריון ואיפה זה גלקסיית m101 אז: http://imgsrc.hubblesite.org/hu/db/2006/10/videos/a/formats/high_quicktime.mov שווה זמן הורדה. פשוט מדהים.
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עדכון בפרופילים הנתמכים במסגרת טכנולוגיית ה-XMP 3.0 חושפת לנו ביצועים מרשימים במיוחד שטרם אומתו עם השקות מצד ספקיות הזכרונות עצמןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 313 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה אני יעתיק מה שרשום: קודם כל בצד שמאל למעלה רשום צה"ל אחרי זה לשכת גיוס ואז מדור תנועה ואז מספרי טלפון עכשיו לחלק החשוב 1.בתוקף סמכותי לפי סעיף 12 לחוק שרות וביטחון נוסח משולב בלה בלה בלה... הנני קורא לך בזאת להתייצב לשרות חובה לתקופה של 36 חודשים :-\ עוד בלה בלה בלה בלה למרות שכושרך תרם נקבע... ואז רשום עוד שטויות קיצר קיבלתי את זה מרס"ן כהן סיגל רמ"ד תנועה מה זה?? אני יהיה במשטרת תנועה או משהו כזה?? קיצר זיין אני הולך מחר אני אומר להם שאני לא משרת או משרת במשטרה כחולה וכמובן אני יצא ביציאה כמו חבר שלי תנו לי 2000 ש"ח לחודש ואני משרת והם לא הסכימו לזה והוא קיבל פטור מהצבא חחחח :hat:
-
אין הרבה מה להגיד אבל מהיום זה יחסוך בלרשום בשורת הכתובות GETFIREFOX.COM פשוט נרשום IE7
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
הייתי ברמת גן אמרתי לעצמי אם אני כבר פה אני אלך לראות את החנות שכולם התלוננו עלייה.. אני יושב ומדבר עם אלכס הזה פתאום בא מישהו אומר לו בלי בושה ליידי "איך התגובות שפירסמתי ב-ZAP ? " ראיתי את דרך התנהלות שלו פשוט רציתי ללכת כמה שיותר מהחנות הזאת אנשים מתקשרים והבן אדם שם עליהם זין עושה טובה שהוא מדבר איתם בכלל...
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הנה כמה מקבוצות/נבחרות הספורט הטובות בהסטוריה,מהכדורגל והכדורסל.בחרו את 10 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות ביותר.נסו לבחור בדיוק 10.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מחפש את השם של השיר של הפרסומת החדשה של ARMANI CODE תודה לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-