כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
לינק: https://kalpi.elections.gov.il/Default.aspx מצד שני יש שם קישור להורדת טופס כדי להסיר את הפרטים שלכם: https://kalpi.elections.gov.il/Documents/tofes.pdf מה שמעניין אותי מעבר לתעודת זהות ועיר מגורים לא קיבלתי פרטים כלשהם וגם כדי לקבל את זה הייתי צריך להקיש את תעודת הזהות שלי מלכתחילה אז למה לבקש להסיר את המידע מהאתר ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ארגון אחד בארץ הזאת, שנלחם באיום שהולך וגדל לנו מתחת לאף. יש חבורות של נוצרים, פה בארץ, שהמטרה העיקרית שהם קמים בשבילה בבוקר, היא לקחת מאיתנו יהודי, ולהפוך אותו לנוצרי. ברגע שיהיה פה רוב לא יהודי, אין צורך לכתוב מה יקרה. זה ברור לכולם. הפן האישי שלי בסיפור: בעבר לא היה לי בעיה עם נוצרים, בין השאר, כי פשוט לא חשבתי על הנזק שהם גורמים לנו, כקבוצה, שבני אדם, כיהודים וכמדינה. אבל ש-5 שנים מתרוצצים סביבי האנשים האלה, מנסים לשכנע בשקרים אנשים תמימים וחלשים, להצטרף לנצרות. ב-5 שנים הראשונות החלטתי להתעלם, אבל אחרי 5 שנים, שיום יום (לצערי ככה זה איפה שאני חי), אני פוגש את התתי אדם האלה, אני מבין שאין דרך אחרת. הם יאכלו לנו את המדינה... ברור מה המטרה של הפעולות שלהם, זה לא לעזו…
-
- 76 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
הגיעה לידי הביוגרפיה של טולקין בתרגום החדש שלה המחבר הקדיש אותה "לזכר המתח"ב" ניסיתי לחפש ללא הצלחה מה הפירוש.. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי לטלפון הסלולרי כמה סמסים עם קישור לאתר (שמתי כוכבית כדי לא לפרסם אותם) האתר מפנה להורדת אפליקציה, בדיקה של ההראשאות שהאפליקציה דורשת - פחות או יותר, גישה חופשית לכל מה שיש בטלפון. מדובר כנראה ברשת חברתית, שכנראה עושה הפצה קצת אגרסיבית של עצמה. ממליץ להזהר....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד טוב חברים, אז יש לי עוד דיון מעניין. נכון שיש את מצוקת הדיור ההולכת וגוברת. אני ניסיתי להביא כאן משהו מהצד השני של המתרס: האם בגלל כל תנופת הדיור שכחנו איך לבנות בניינים פחות "מפלצתיים", ויתרנו על שטחים פתוחים ומרחב נשימה נקי, נכנסנו לגור בדירה מרווחת אך בלי פרטיות כי יש עוד בניין ליד שמשקיף לי על הסלון? נכון, אנחנו לא הקבלנים, אבל זאת לא צריכה להיות דרישה בסיסית כשאנחנו רוכשים דירה? פרטיות, שקט, חזות נעימה של בניין, אוויר ושמירה על הטבע? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2266583
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך להוריד אייקונים לשלט חכם מאתר של יס אבל ללא הצלחה אני עומד על האייקון של הערוץ הנבחר לוחץ מקש ימני מבקש לשמור תמונה בשם ואז מקבל הודעה מוזרה- סוג הקובץ אשר נשמר או מאוחזר - נחסם ניסיתי גם במחשב אחר וגם אותה תופעה נראה לי שזה קשור למשהו בבניית האתר של יס למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=%2F4007%2F2605284 עכשיו יש גם תאריך לזה.. דיי "עצוב" הייתי אומר, גדלתי על מסנג'ר.. (כבר 9 שנים בערך..) ביצעתי את המעבר לסקייפ כבר עכשיו, חייב לציין שזה מהיר וקל, סחטיין על כך למיקרוסופט. אני רק מקווה שהם יהפכו את סקייפ לקצת יותר ידידודית לאנשים שמשתמשים בה לצ'אט בלבד. (וגם עוד קצת התאמות של ימין לשמאל לא יזיקו..)
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברוח השבוע האחרון(סטגדיש) - לכל אחד מאיתנו יש יום כזה שהוא מתעורר ומתחרט שזה קרה (לחלק מאיתנו זה קורה יותר, לחלק פחות..) נשימה מזוויעה, ראש פועם, סתימה כללית בדרכי הנשימה. יש אנשים שזה לא עוצר אותם מללכת לעבוד - אם את/ה כזה, הנושא הזה לא בשבילך! לעצלנים מבינינו שמתהפכים וחוזרים לישון - איזה טיפים יש לכם לניצול היום כשאתם קמים? איזו סדרה/סרט מעניין כדאי לשמור לימים האלה? לי אישית יש סטייה שנפכה למסורת כבר כמה שנים, אני בודק את משחק הפוקימון החדש שיוצא, מתאכזב, ומסיים אחד ישן. אז מה אתם עושים עם הזמן המת הזה? מקווה שיצא מזה דיון פורה ומצחיק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתון כי המתח על הנגד R1 הוא 38V והמתח על R2 הוא 91.2V. כמה יצא לכם R5, UT והזרמים בכל הנגדים במעגל? לתשומת לבכם: לפי התגובות בדיון הקודם, אני מצהיר בזאת שאיני מהנדס חשמל אלא התחלתי ללמוד את החומר הזה לפני כשבוע. תבינו אותי ותתייחסו בהתאם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוצאים מוצר כזה? (בארץ) שלי נשרף ומחפש זהה (ככל האפשר) לא יודע אפילו אם זה המינוח המתאים אבל ככה הוא נקרא פה http://www.foxphil.com/gewiss.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחרי מילוי הפרטים כתוב שביטלו את הכרטיס קשר ואשר את כרטיס האשראי או החיוב שלי ביטלנו את האפשרות להשתמש בכרטיס זה ב-PayPal. תוכל להוסיף כרטיס אחר. אם עדיין תרצה להשתמש בכרטיס זה באמצעות PayPal, שלח לנו מספר מסמכים. איך אני מחדש את החשבון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לדעת אם הוא פעיל, ואם לא, אז האם יש צפי מתי. המוקד שירות לקוחות של אגד לא עובד לי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו ישראלי טוב, וכמו ירושלמי טוב, קצת שלג ועולה לי חיוך על הפנים. הפעם, השלג כבד ממה שציפיתי. כבד כמו זה שזכור לי משנת 2000 אתם מוזמנים לחלוק חוויות וכמובן תמונות של הבית והסביבה מושלגת תמונה מהחלון: לעת שעה זאת, השלג ממשיך לרדת בקצב מכובד
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקופה ארוכה אני חושב לקנות מכונת גילוח, ולאחרונה ראיתי דיל על המכונה ה-Philips hq7810. האם המכשיר שווה את ה250 שקל? אודה לחוות דעת מבעלי ניסיון. איך היא מתמודדת עם זיפים קשים? ניקוי? אשמח לקבל גם המלצות לדגמים נוספים. תודה מראש LEON
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט ששוכר דירה ביחד עם עוד 2 שותפים. היום התחילה אצלי בחדר נזילה די רצינית (מים על הרצפה, על שולחן העבודה, על המיטה וכו'). יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שיש בעיות עם החדר ואני פה רק מספטמבר. בפעם האחרונה הייתי בלי חשמל יומיים. בחוזה שלי כתוב שעל המשכיר לתקן כל תקלה, לרבות נזילות (כתוב את זה חד משמעית) תוך 72 שעות. מכיוון שאני יודע שאין סיכוי שהוא יתקן את זה תוך 72 שעות (הכרות עם הבנאדם + אני יודע כמה זמן לוקח לתקן נזילות במספר מקומות בגג בתנאי מזג אוויר כאלה), אני שוקל לעזוב את הדירה. מה שרציתי לשאול זה איך לעשות את זה נכון. האם אני יכול פשוט להפסיק לשלם חודש הבא? צריך להודיע לו על כך זמן כלשהו מראש? בקיצור, אני לא יודע איפה אני עומד מבחינה חוקית. המטרה של…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום! כבר פעם שנייה ברצף שאנחנו לא מקבלים את המכתב שצריך בשביל לבחור (פנקס בוחר קוראים לו?) עברנו דירה מת"א לחולון, ועידכננו את משרד הפנים עוד בימים הראשונים למעבר... חיפשתי באתרי הממשלה הנורא נגישים שלנו והעלתי חרס... לא מוצא לאן אני צריך לפנות בנידון אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון (שנה+-), החלה תופעה מוזרה, החתולה אוכלת רק מה שנמצע באמצע הקערה ואז מתחילה לילל שאין לה אוכל. הבעיה לשים לה הרבה אוכל (כדי שישאר באמצע) זה שהיא לא אוכלת אוכל שעמד כמה שעות בחוץ... מה אתם מציעים לעשות? זה ממש מעצבן כל פעם אחרי שהיא אכלה מהאמצע לסדר לה שוב. ד"א תעלו רעיונות, אני אנסה הרעיון הראשון הוא לקנות קערה גדולה יותר. תודה מראש ערן.
-
- 41 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לתרגל קריאה באנגלית וחשבתי שלקרוא פופולר סיינס בנגלית זאת דרך מצויינת, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איפה מוכרים את המגזין הנ"ל באנגלית. מישהו אולי יודע איפה ניתן לקנות באנגלית באיזור חיפה ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום שישי המערכת המדהימה הזאת תסתיים ובצפון יהיה כמו בשוויץ. מישהו מכיר מקומות יפים לטייל בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחסן המשקי/טכני של בי"ח כרמל, ששם אני מתנדב, יש מקרר אמקור 600XL, אשר כל הזמן המקפיא נחסם בקרח. בשלט שבתוך המקרר, רשום שיש בו הפשרה חצי אוטומטית, ובחוגה של הטרמוסטט, יש כפתור אדום, שככל הנראה מפעיל את ההפשרה. עד כמה שידוע לי, מקררים ומקפיאים שאינם מסוג No-frost, מפשירים באמצעות גופי חימום את הקרח במקפיא. השאלה היא האם הדגם המצויין לעיל משתמש בגופי חימום לצורך ההפשרה? או שההפשרה פשוט מפסיקה את פעולת המקרר וצריך לפתוח את דלת המקרר והמקפיא, עד שההפשרה מסתיימת? תמונות של המקרר: 1. המקרר בכללי 2. תקריב של הטרמוסטט וכן כפתור ההפשרה האדום והשלט של המקרר
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
2 שאלות בנושא: 1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים? 2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אומרים שישלחו לי איש שירות כי הבוכנה לא מעלה את הכיסא למעלה כי הוא הגיע בקופסא עם שליח ובטלפון לא אמרו להרכיב פלסטיק כתום כזה שהוא כניראה אחראי שאלתי פעמיים ואמרו שזה לא צריך את זה (לא מאשים אותם, קורה שבן אדם טועה או בלחץ או ממהר) עכשיו לבד אמרו שלא אוכל לפרק את הבוכנה ולהכניס את אותו חלק שצריך להכניס (זה קל להכניס, הקטע שזהו אחרי הרכבת הבוכנה אין דרך חזרה) רק עם איש שירות שיבוא לפה עד סוף החודש מקסימום (מאמין שלפני ) האם אף אחד לא הצליח לפרק לבד את הבוכנה של הכסא שלו? ספציפית מדובר על כסא מטריקס אם הייתי יודע שזה יהיה ככה הייתי מבקש אותו מורכב אבל מה נעשה לא מאשים אף אחד אולי אפילו בעזרתכם נצליח לפרק לבד להכניס את הפלסטיק הכתום ונתקשר לבטל את האיש שירות
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-