כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אהלן,אני חדש... בכל אופן אף פעם לא הבנתי כל כך תקשר בין מים לחיים. מה שהסבירו לי ביוסדו בזמנו(חח עכשיו אני ארק בתיכון) לא כל כך מסתדר לי ולא נשמע כל כך מציאותי... לכן פתחתי תשאכול,כדי לשאול מה הקשר בין מים לחיים?,ההסבר האמיתי לא זה שמסבירים ליילד בכתה ג'. Thnx
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחכה ומחכה ולא שומע כלום פשוט לא משדרים?
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שמעתי מכל מני אנשים שKSP היא חברת הבת של Ivory. זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף ? אינטל ליבה כפולה E8400 / E8500 לוח אם Gigabyte P43 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II כ.מסך GeForce 8400GS 512MB ב 2050 ש"ח או AMD ליבה משולשת 8450 / 8650 לוח אם Gigabyte זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320/500GB SATA II כ.מסך 9400GT 512MB ב 1960 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה שנת ייצור הכי מוצלחת במזדה לאנטיס 323 מבחינה מכנית , צריכת דלק . כמה אנשים אמרו לי ששנת 97 נפח מנוע 1800 סמ"ק דגם מאוד מוצלח , אז רציתי לשאול פה ולשמוע את דעתכם , תודה מראש לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז קודם כל אני חדש בפורום ואני מצטער מראש אם כתבתי את ההטדעה הזו בפורום לא מתאין=ם ואם כן בבקשה שיעבירו את זה למקום הנכון ולא ינעלו.. אז יש לי שאלה לגבי משקפי תלת מימד יש לי מסך FULL HD בבית והורדתי סרט של תלת מימד כמו של IMAX עכשיו אין לי משקפי תלת מימד רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג (לקנות) משקפי תלת מימד כמו של הIMAX עם העדשות השקופות או משקפי תלת מימד האדום כחול האלה ואם זה משנה מה לקנות אם זה נותן את אותו האפקט?
-
- 8 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
נגיד אני מוריד דמו מאתר רשמי של המשחק (הורדה חוקית לגמרי) רק פשוט במקום לבחור באפשרות FTP אני מוריד בBITORRENT אז אחרי שההורדה מסתיימת ואני רוצה לעזור לשאר המורידים אני עושה UPLOAD כמובמן... השאלה שלי היא אם אפשר להוריד את המעיין הגבלה של ה UPLOAD שזה לא עובר את סביבות המהירות של 14 18 kB/s
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
-
-
שלום אני מבולבל אנא עזרו לי האם הכסף שאני מושך לPAYPAL כלול במסגרת האשראי שלי? במקרה שלי מסגרת כרטיס אשראי 500 או שזה לא קשור וזה מושך את זה ישר מהבנק? ועוד משהו, זה נכון מה שקראתי שאם זה עושה חיוב אז אחרי יום זה יורד מהמסגרת אשראי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את השאלה המצ"ב בקובץ כי ממש שברתי עליה את הראש ולא הגעתי לפתרון... :'( תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להוכיח כי שתי השפות הללו לא רגולריות ? אני מנסה לא מעט זמן... וקצת התקשיתי להוכיח... :-\ תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שאלה מעצבנת שאין לי מושג איך לענות עליה החוק קובע כי אסור לקיים תעמולת בחירות באזור הקלפי. מדוע?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
משכורתו של יוסף היתה גדולה ב 1050 שקלים ממשכורתו של דוד. לאחר שמשכורתו של דוד הועלתה ב 15% קיבלו יוסף ודוד משכורת זהה. חשב את משכורתו של יוסף. אני שובר את הראש מצאתי את הפיתרון הוא 8050 אבל הדרך אני לא יודע כאילו עשיתי 100 לחלק ל15 ואז כפלתי... יש לכם דרך לזה? הבגרות עוד שעתיים!! בבקשה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני לא מצליח באיביי לראות דברים שקניתי לפני יותר מ60 יום. לאן הם נעלמו?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אשמח לפתרון של סעיפים א',ג'. (מצ"ב). הפתרון הוא עבור סטודנטית שירקה על זה דם, אני לא ממש מבין בזה ולכן גייסתי את אנשי המילואים באיזומטריות בפורום תודה מראש אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי תרגיל והגעתי ל BD+BDNOT=? עכשיו מה נפסל ?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אחת השאלות שיש לי לפתור בתור שיעורי בית באלגוריתמים היא כזאת: נתונה מטריצה M בגודל n על n של מספרים שלמים ושונים אחד מהשני צריך למצוא איבר שהאיברים שמעליו, מתחתיו ומצדדיו קטנים ממנו במילים אחרות, צריך למצוא m[i, j] כך ש: m[i,j] > m[i+1, j], m[i-1,j], m[i,j+1], m[i,j-1] זה קל, הבעייה היא שאני צריך לפתור את זה בסיבוכיות O(n) שימו לב - אני לא מבקש פתרון, רק שתגידו לי אם זה אפשרי ואני אשמח אם יענו על השאלה אנשים שלמדו יותר משיעור או 2 במחשבים בבית הספר על אלגוריתמים... אל תשכחו שזו מטריצה - יש n² איברים בכל מקרה, יש לי 2 הוכחות שזה בלתי אפשרי, אבל יכול להיות שאני טועה בהוכחות האלה, למרות שזה לא נראה לי, אני אחכה ואראה אם יש צורך בכלל לתת את ההוכחות שלי תודה איל
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים X: שאלה לי אליכם, טובי המוחות של HW באלקטרוניקה, מעגל משולב- R1= 10 R2 = 20 R3=20 Rt = ? I = ? i1=? i2=? U1=? U2,3 = ? תודה לעונים D:
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב מה שרציתי לשאול זה יש משפט ב PAST SIMPLE the telephone rang for a long time וצריך להפוך אותו לשלילה אז רציתי לשאול אם צריך להחליף את הפועל שנמצא בPAST לBASE FORM שלו ככה the telephone didnt ring for a long time או להשאיר כמו שזה היה the telephone didnt rang for a long time
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
במונח DHCP Dynamic Host Configuration Protocol המילה Dynamic באה לתאר את המילה Host, את המילה Configuration או את המילה Protocol? כלומר מה בדיוק דינאמי? ההוסט, הקונפיגורציה או הפרוטוקול? השאלה מתייחסת לדקדוק האנגלי בלבד, לא מעניין אותי מה בדיוק הפרוטוקול אומר ואיך עובד DHCP.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
^^ או כל משפט אחר בצורת Perfect, איך הופכים את זה ל-Passive? תודה.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני מעונים בהצעות לגבי שירותי איחסון אתרים בתשלום. מודבר באתר של חנות, אתר בסיסי, דפי html. איזה חברה את מצעים לי כולל דומיין. חברה אמינה, וזולה, ללא בעיות טכניות. נראה לי אני יקנה מ spd חבילה בסיסת של לינוקס, הם טובים? תודה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-