עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lion03,

אני חייב לפנות מורה לפני שאני ניגש לתאוריה? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל בין התוכנה ללימוד תאוריה 2005 ו2004?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sagim194,

כמה יעשו לי בערך בטרייד אין על המחשב הזה: 1 giga ram 40 giga דיסק קשיח כונן dvd כרטיס מסך 5200 fx מעבד Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) וtms עושים תרייד אין?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by genia,

אז אומרים שמעבירים שליש מהחיים בשינה..והכרית שלי כבר נהייתה יותר סמרטוט מכרית..ואלו של הום סנטר מאכזבות.. אולי למישהו יש נסיון עם כרית מגזימה כלשהי(100 ש"ח וצפונה) ? על איזה כרית אתם ישנים?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אוקיי אז יש לי את הטלפונים הבאים (כולם נוקיה) 3100 - 8310 - 3510 - 6120 - ועכשיר לבעיה - המטענים. חיפשתי מידע באתר של נוקיה אבל הוא סותר את עצמו וממש לא ברור יש לי מטעים מדגם 1. ACP-7E שנותן 3.7V 350mA 2. AXP-9E שנותן 6.2V 720mA 3. מטען שכנראה קיבלתי עם ה-3510I שקניתי מסלקום שלא כתוב עליו נוקיה או מספר דגם והוא נראה כמו ה-AXP-7E רק שהוא 8.5V 750mA עכשיו המטען השני שונה ממה שרואים באינטרנט, הצורה של המטען היא בדיוק אותו דבר אבל בפלאג שלו יש 3 מגעים (אחד בפנים ו-2 חיצוניים) והשאלה שלי היא מה מתאים למה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alexpir,

לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, הזמנתי אתמול מהאתר של DealExtreme כיסוי SwitchEasy CapsuleRebel אדום לאייפון 4, ב-11.60$ (מחירו המלא הוא 27.99$ באתר של ההחברה). השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בזיוף, בגלל המחיר הנמוך, או שזה מקורי? :s05: בדף המוצר כתוב genuine, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם. אם לדעתכם זה מזוייף אני אבטל את ההזמנה.

• 60 תגובות
    • 9.3k צפיות
  7. אני מחפש אתרים רציניים בסגנון אתרנו הקט בשביל חברים שלי שלצערם הרב לא יודעים לקרוא עברית, אתרי קהילה עם פורומים מפורטים ואנשים מבינים, אבל באנגלית

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. רוצה כמה כמה לינקים ואתרים לאוניברסטאות בשוודיה עדיף באנגלית . אם אפשר לינקים בעברית על האוניברסטאות שמה. כי אני שוקל ללמוד רפאה בשוודיה. תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by IG,

ראשון- http://kongregate.com/games/dz2001/velocity נראה מי מגיע למתחת למינוס 9400 נק' (וכן, אני יודע שזה לא המטרה... זה הרבה יותר כיף ) שני- http://kongregate.com/games/Kajenx/blue משחק חשיבה נחמד... אני פרשתי בשלב 11 (אם כי לא שיחקתי הרבה זמן...)

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by borg,

יש כאן מישהו שעובד באמדוקס? אני מעוניין לדעת במה בדיוק אמדוקס עוסקת באופן כללי. אני לא מחפש מידע שהוא בגדר ריגול תעשייתי, אלא במידע שנגיש לציבור הרחב. פשוט, אם מישהו יוכל לתת לי את המידע שאני מחפש בתמצות, זה יהיה נחמד.

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333 ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400 המעבד שלו זה סלרון 2400 והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200 ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100) ולי יהיה טוב DDR400 עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש... חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Joe Blow,

TechTV נקנתה ע"י רשת מתחרה (G4) וכל הצוות פוטר !!! קישור לידיעה http://leo.typepad.com/tlr/2004/05/comcast_fires_t.html

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by artyom,

לא על מחשב לא על רשיון לא על דברים משעממים! (וגם לא על AIRZOOKA) תנו לי רעיונות לגימיקים ודברים כאלה! כבר מביאים לי מונוקולר 30X50 של יוקון משהו נחמד... (ב25 דולר!!) יש לכם עוד רעיונות? חשבתי לקנות ראיית לילה אבל זאת קניה לחודש בלבד כי אחרי זה היא תרקב במגירה... חשבתי לקנות אולי גם אולר של victorinox (לפעם בחצי שנה שאני יוצא לטייל) עכשיו אל תביאו לי רעיונות כמו "תקנה משהו שימושי" או "תקנה מחשב חדש" תודה!

• 69 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  15. Started by MasterOr,

הם אומרים שהם שולחים לכל מקום בארץ. מישהו ניסה אותם פעם?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם! לא יודע מה הרעיון של הת'רד ולאן הוא מתפתח אבל שיהיה. בואו ואני אתאר לכם סיטואציה: דפיקות בדלת, השכן מגיע. מבקש שאני יסדר לו התקנה של ווינדוס 98. הוא לא ממש מבין בזה. טוב, אני עולה, מחפשים את הדיסקים של ההתקנה, מחפשים, בודקים. טוב, הגענו לדוס, הפעלנו את הדיסקט הפעלה מA הכל הולך יפה. אני מנסה להבין מה ההתקנה המשונה הזאת רוצה ממני. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל את הדיסק וההתקנה טענה שיש משהו שלא עובד בסדר בהארד דיסק. לא רק, שהיא גם כתבה שבד"כ כונן הCD יהפך לE מD, ולא ישאר D כמו שקרה לי. טוב אני עדיין ממשיך לנסות להתקין, נכנס לכל קובץ Help אפשרי, ומנסה להגדיר דברים בכל מני דרכים. בסופו של דבר הגעתי לחלק הבלתי נמנע, פתיחת המחשב! ריח של פלסטיק חדש וברגים משומנים הגיע ל…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Moty_p,

אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by oFiR 22,

אני רוצה לנסוע לרחוב אלנבי שבת"א ואין לי מושג בעניין הקווים, למישהו יש שמץ בדבר? :-[ ד"א אני מגיע ברכבת לת"א אז באיזו תחנה אני צריך לרדת? ואחרי זה לאיזה קו עליי לעלות בכדי להגיע לרחוב אלנבי? תודה לעוזרים, אופיר

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  19. שלום לכולם!! מה המצב זאת רוני אחות של ייטב(install) אני רואה שכל כך רציתם לראות תמונות שלי....וכמו שאחד ממכם רשם כאן אולי באמת אתם נימצאים יותר מידי בתוך המחשב...שאתם לא רואים בנות!@ אוהבת את כולכם!! :-* אז מה אתם באמת כל כך מעוניינים לראות תמונות שלי?!?......כולה ראיתם איזה 1/8 גוף אם בכלל!!

• 71 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by d5326,

נראה לי שמי שקונה בKSP IVORY SKYPC יקבל מחשב יותר זול אבל תמיכה מעטה.. הם לא עונים לאימייל ולא באמת איכפת להם ממך. לא חשוב להם שימור לקוחות כי תמיד יהיו אלו שיתפתו למחיר הזול

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by vic07,

אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by iakovl,

לדעתי זאת אחת הסדרות ה SIFI הטובות ביותר שיצאו (חוץ מSG1 ו...) רציתי לדעת מה דעתכם על הסדרה הזאת וגם לברר אם למישהוא פה יש אותה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אז ככה, נתקלתי במקרה בת'ראד הראשון שלי בפורום ופשוט נקראתי מצחוק... מדהים איזה NOOB הייתי וכמה למדתי מהפורום המדהים הזה. אז כל אחד יראה את הת'ראד הראשון שלו (ורצוי שיהיה ממזמן, לכל הותיקים). אני ביקשתי עזרה ב-OC לP4 2.0GHZ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259011.msg2286244#msg2286244

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by 125,

אין לי מזומן למחר , אתם חושבים אם אני יביא צ'יק זה בסדר? [300 שקל על הטסט]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חשבתי לקנות רדיאטור ולפרק אותו אבל : א) נראה שזה ישבור את הצינורות ואני מעוניין לא רק בצינור שלם אלא גם בכמה שיותר ארוך. ב)אם יש בקוטר יותר קטן- אז אני מעדיף אותו. ג)נראה לי יקר מדי. אמנם אין לי מושג כמה עולה רדיאטור (אגב, מישהו יכול לעזור לי בזה? ביד 2 כל הרדיאטורים הם של חימום הבית), אבל אני בסך הכל רוצה כמה צינורות. בפחית קולה יש מספיק אלומיניום כדי שיספיק לכמעט מטר. כמה לדעתכם זה יעלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים