כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אחד המבצעים הכי טובים שהיו דיי הרבה זמן למי שלא מכיר זה המבצע עם התרנגול עם הפרסומת שאומרת בוא נמצע אותו ביחד http://hunt.bokershock.co.il/?ref=boker בעקרון כל יום מחלקים 30 איפוד שאפל בארץ מה שצריך לעשות זה ב 12 בבוקר להיכנס לאתר שלהם לענות על 5 שאלות לפי אזור שבוחרים ואז לשחק במשחק אחרי כל זה שולחים לכם כתובת שבה יש איש מחופש לתרנגול ואצלו יש את האיפוד מי שמגיע ראשון מקבל את המכשיר! היום אני זכיתי יש עוד 3 ימים למבצע כדי לכם לנסות זה ממש כיף!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה חוקי או לא להזרים תכנים במקום פומבי (נגיד חדרים בבתי מלון) של סרטי קולנוע מאולפנים הליוודיים כמו 20th Century Fox Warner Brothers Paramount Lionsgate ואם זה לא חוקי איזה גוף טובע כנגד זה? האולפנים האלה לא נמצאים בארץ ... ניסתי להבין ואני מחפש משהוא עדכני כי פה רשום שאין חוק ^^ http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/845525.html
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חשבתי שכל אחד יביא תרד 1-2 הכי הזויים שהיו אי פעם פה בפורום ככה שהאנשים שלא ראו אותם , גם יזכו לזאת הזויים , מצחיקים , אדירים , איך שלא תקראו לזה הנה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210367.0 נ.ב. אני מקווה שלמנהלים אין שום בעיה עם זה כי אני לא ראיתי שזה עומד בניגוד לחוקים
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הכותברת אומרת הכל , אנא הביאו לי שמות של הרבה מוקסים טראנסים והואסים.... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף: גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!! מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף. זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ¤ בחודש וזאת להזכי…
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
להנהלה: אני מבקש שלא להעביר את ההודעה לפורום אחר מכיוון שמדובר בשיר פוליטי לחלוטין, ולכן הוא נוגע לפורום אקטואליה. הייתי מפרסם את הליריקס של השיר אבל לא מצאתי בשום מקום, בכל מקרה אני ממליץ לכם לשמוע את השיר שלפי דעתי יגרום לכם לנסות להבין את המצב כפי שהוא מהצד ה"שני", ודרך אגב - השיר נכתב על ידי ערבים ישראלים ולא פלסטינים. האזנה איכותית...
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מכשיר כזה יש טיפים לפני הקנייה? מה אני צריך לדעת? תקציב גג 2500 כמובן רצוי שפחות המטרה לעבוד בעיקר על החזה והגב, כי ידיים אפשר לעבוד במשקולות רגילות, ורגליים לא ממש מעניין אותי, כמובן אם יש משהו לרגליים זה בונוס וזה אחלה..
-
- 23 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה הדעות שלכם ? מבין שני הסרטים שלו שראיתי, מאוד מאוד אהבתי את מלהולנד דרייב ואת קטיפה כחולה ממש לא. אני עכשיו בהתלבטות בקשר לסרט הבא - סיפור פשוט נראה די משעמם לפי התקציר, הבנתי שדרך אבודה די אבסטרקטי (מי שמכיר את לינץ יודע עד כמה אבסטרקטי זה יכול להיות) ועל איש הפיל לא שמעתי יותר מידי, אבל הבנתי שהוא לא רע בכלל
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני בטוח שיש קו ישיר כי נסעתי עליו בעבר הרחוק, אבל אתר אגד מסרב לשתף איתי פעולה וממש רוצה שאני אסע בשני אוטובוסים(אני כמובן לא רוצה...). אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את אותו קו נשכח ואת הזמנים שלו מחר.
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יום שישי הזה הייתי הסתובבתי אם החבר"ה ואז פגשתי מישהו שאני מכיר אז סתם התחלתי לדבר איתו . אחרי זה אני רואה שהוא מוציא קופסא של LM אדום , ופעם אחרונה שראיתי אותו הוא עישן LM לייט אז שאלתי אותו למה הוא עבר לאדום כי זה יותר מזיק , אז הוא אמר לי שההפך שסיגריות לייט מזיקות יותר לגוף מאשר סיגריה רגילה (אדום ) . או אמר לי שבסיגריות לייט מכניסים כל מיני חומרים שמזיקים לגוף והחומרים האלה הם בעצם מה שעושים את הסיגריה יותר חלשה . כל הזמן אני חשבתי שאדום יותר מזיק מלייט . עכשיו השאלה שלי זה שזה באמת נכון שלייט יותר מזיק מאדום ? תודה מראש .
-
- 41 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מה קורה?? אני רוצה באס קול של סרטון מיוטיוב איך אני יכול לעשות זאת ??? תודהה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני חייב לפנות מורה לפני שאני ניגש לתאוריה? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל בין התוכנה ללימוד תאוריה 2005 ו2004?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה יעשו לי בערך בטרייד אין על המחשב הזה: 1 giga ram 40 giga דיסק קשיח כונן dvd כרטיס מסך 5200 fx מעבד Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) וtms עושים תרייד אין?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז אומרים שמעבירים שליש מהחיים בשינה..והכרית שלי כבר נהייתה יותר סמרטוט מכרית..ואלו של הום סנטר מאכזבות.. אולי למישהו יש נסיון עם כרית מגזימה כלשהי(100 ש"ח וצפונה) ? על איזה כרית אתם ישנים?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הטלפונים הבאים (כולם נוקיה) 3100 - 8310 - 3510 - 6120 - ועכשיר לבעיה - המטענים. חיפשתי מידע באתר של נוקיה אבל הוא סותר את עצמו וממש לא ברור יש לי מטעים מדגם 1. ACP-7E שנותן 3.7V 350mA 2. AXP-9E שנותן 6.2V 720mA 3. מטען שכנראה קיבלתי עם ה-3510I שקניתי מסלקום שלא כתוב עליו נוקיה או מספר דגם והוא נראה כמו ה-AXP-7E רק שהוא 8.5V 750mA עכשיו המטען השני שונה ממה שרואים באינטרנט, הצורה של המטען היא בדיוק אותו דבר אבל בפלאג שלו יש 3 מגעים (אחד בפנים ו-2 חיצוניים) והשאלה שלי היא מה מתאים למה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי אתמול מהאתר של DealExtreme כיסוי SwitchEasy CapsuleRebel אדום לאייפון 4, ב-11.60$ (מחירו המלא הוא 27.99$ באתר של ההחברה). השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בזיוף, בגלל המחיר הנמוך, או שזה מקורי? :s05: בדף המוצר כתוב genuine, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם. אם לדעתכם זה מזוייף אני אבטל את ההזמנה.
-
- 60 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים רציניים בסגנון אתרנו הקט בשביל חברים שלי שלצערם הרב לא יודעים לקרוא עברית, אתרי קהילה עם פורומים מפורטים ואנשים מבינים, אבל באנגלית
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רוצה כמה כמה לינקים ואתרים לאוניברסטאות בשוודיה עדיף באנגלית . אם אפשר לינקים בעברית על האוניברסטאות שמה. כי אני שוקל ללמוד רפאה בשוודיה. תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ראשון- http://kongregate.com/games/dz2001/velocity נראה מי מגיע למתחת למינוס 9400 נק' (וכן, אני יודע שזה לא המטרה... זה הרבה יותר כיף ) שני- http://kongregate.com/games/Kajenx/blue משחק חשיבה נחמד... אני פרשתי בשלב 11 (אם כי לא שיחקתי הרבה זמן...)
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שעובד באמדוקס? אני מעוניין לדעת במה בדיוק אמדוקס עוסקת באופן כללי. אני לא מחפש מידע שהוא בגדר ריגול תעשייתי, אלא במידע שנגיש לציבור הרחב. פשוט, אם מישהו יוכל לתת לי את המידע שאני מחפש בתמצות, זה יהיה נחמד.
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333 ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400 המעבד שלו זה סלרון 2400 והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200 ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100) ולי יהיה טוב DDR400 עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש... חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-