כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
לחוסר פעילות של חלק מהמנהלים? נדמה שאחדים ממנהלי פורומים מסויימים כלל לא פעילים באתר (אני לא רוצה לציין איזה, לא נעים בכל זאת)... או שאני מדמיין :s05:
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
תשתית: בזק ספק: בזק בינלאומי חבילה: 8M הכל זוחל. סטים מוריד על 100 ק"ב, Youtube בקושי זז, uTorrent מוריד ממש לאט.
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מיום חמישי שעבר בערך, הRSS לא מצליח להתעדכן. הן בFF 2.0.0.15 והן בFF3.0 (בשני מחשבים שונים, חשוב לציין). קורה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי בחבילה 1.5. בזמן האחרון האינטרנט כל הזמן מתנתק או עובד לאט בצורה איומה. אני לא יכול לשחק ב-WoW כי הפינג לפעמים מגיע ל-1000 ואפילו יותר. זה פשוט בלתי נסבל. עוד מישהו סובל?
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
פשוט לא מעביר כל דבר שמתחיל בwww...
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כמה שעות לא יכלתי להכנס לאתר מדוע למה וכיצד?
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני גולש בכרום וכל הזמן משמאל לצלמיות של הוידאו יש עוד 3 צלמיות שעולות על הכותרות הרגילות. בפיירפוקס זנ לא קורה. הבעיה בדפדפן או באתר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו ניתן לך מחיר פיצוצי!!! במקום 5000 ש"ח מחיר מחירון רק 5269 ש"ח לזמן מוגבל!!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רק בישראל יש את הקיצור בשליש לאסירים על התנהגות טובה או בכל מדינה דמוקרטית?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 180 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני חייב להודות.... מהרגע שנכנסתי לפורום הזה הפכתי להיות אוהד מושבע של AMD אני כבר לא יכול לשמוע על מישהו קונה מחשב של אינטל בלי "לתקוף אותו" על כך ולנסות לשכנע להשקיע במשהו טוב יותר וחזק יותר בנוסף הפרסום של הAMD גדל מאוד בכל תחומי התקשורת והמכירות בהקפים מדהימים ואני מאמין שרבות מהקרדיט לכך מגיע לאנשים כמונו ולאתרי החומרה האלו בכלל ואם הגענו למצב שישנם מכירות של AMD במיכרזים (כמו זה http://www.p1000.co.il/p1000/aff_redirect.asp?came=4&link_id=2) אז כנראה באמת השגנו משהו לחברה הישראלית ולשבירת "המונופול" משהו שיש לאינטל בארץ שמיייייח שפקחתם את עייני P= ותמשיכו כך על החתום עדי ז'…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
רק להיות בטוח שכולם יודעים.. קניתי לפטופ חדש!!!!!! את כל שאר הפרטים יספר לכם מי שיודע, או שתראו בפסח. :-)!!!! :jump: :o
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתרים לא עולים הכל זז לאט וכ"ו ? בזק בין לאומי.
-
- 46 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
בלתי נסבל בזמן האחרון. סרטון של 40 שניות לוקח כמעט רבע שעה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כל 5 דקות שאני גולש, האתר מפסיק לעבוד למשך 10 דקות :-\
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום! רציתי להיכנס לאתר TMS בכדי להשוות בין מסכים והאתר לא מופיע לי. ניסיתי שוב ושוב וזה פשוט לא נכנס לי לאתר. אתם מוזמנים לנסות: http://www.TMS.co.il/ עדכנו אותי בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תיראו פעם בשנה יש תמתיחות המפגרות האלה כמו באתר הזה אם הeXtreme 360 ובאתרים אחרים יש עוד מתיחות מפגרות ולי זה נימאס אני יכול לקבל מתיחות באמת מצחיקות אבל שאומרים לכם על מוצר חדש ואז אתם רואים שזה 1 באפריל או שאומרים לכם משהו כמו שמישחק מאוד צפוי יתבטל זה לא מצחיק זה מטומטם ולמנהלים אני מקווה שתיזכרו את זה לשנה הבא ואולי תיתנו לפחות מתיחה מצחיקה ולא משהו בסיגנון של IBM מוציאה מעבדים לPC או מערכת ההפעלה של אפל תגיעה לPC
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
סתם משהו מגניב. שמעו את שני השירים האלו: T.I - what you know JIMMY HENDRIX - hey joe שונים לגמרי בסגנון אבל - שמעו אותם טוב. למי שיש שמיעה מוזיקלית טובה ישים לב שמדובר באותו לחן בדיוק לא יודע למה אבל לי היה ממש קשה לשמוע את זה... אם אתם רוצים לשמוע אותם, תוכלו למצוא את הקליפים שלהם באתר הזה: http://www.youtube.com/ תעשו חיפוש למעלה לפי השמות שנתת.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההצבעה רק למסיימי גיל ההתבגרות... מה לעזאזל הקטע עם הסקרים המפגרים האלה? כל אחד פותח פה סקר מתוך שעמום וחוסר עניין בדברים אחרים שמועילים לחיים... מה אכפת לכם מה הגובה של שאר הפורום? [http://ebaumsworld.com/forumfun/whocares2.jpg] אולי תשאלו גם מה צבע העיניים, מבנה הגוף, משקל, [שאלו לא?], פנים, אף, אורך ציפורניים ותדירות גזירה ואולי אפילו מספר מקלחות ביום.. למה לא לפתוח סקרים ששואלים לדוגמה - כמה זמן ביום אתם משקיעים בקריאת ספרים ובהכנת שיעורי בית או כמה זמן אתם משקיעים בהכנת סיכומים והתכוננות למבחנים? חחחח אני סתם צוחק אבל מה הקטע בסקרים שפולשים לפרטיות של חברי הפורום? וגם הפרטים לעניית השאלה דפוקים לא פחות! לדוגמה - בסקר הזה אני מבקש רק מבנים להצביע! בנות לא להצביע! ו…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו כל סרט בסדרת האושן 13 למעט 11 אולי lol קצת היה מסובך מדי הם כנראה אוהבים להקשות על הצופה בכל אופן השאלה שלי היא כזאת ואם בטעות נכנסתם לאשכול הזה ולא ראיתם עוד ת'סרט אז צאו עכשיו(נתתי לכם צ'אנס לצאת) מט דיימון..מה הקטע עם אבא שלו ? הוא סוכן FBI ? לא הצלחתי להבין את הרקע עם הגניבת יהלומים והאיש הזה ששם עליו אזיקים מי שיכול לסדר את העניין הזה בראש שלי..זה יהיה נחמד תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-