כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
הזוועה! עכשיו הוא נראה כמו נענע, תפוז או וואלה... גועל נפש! רצחו בדם קר את העיצוב שלו...
-
- 55 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
http://l00k.net מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
האיש שם מעביר סיגריות במטבע מסובב את היד שלו ב360 מעלות וגם הולך לרחף באויר WTF .??.?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בשיטוט האינסופי באינטרנט בזמן ההפסקות הממושכות, נתקלתי באתר מוזר. 25 החיות המוזרות בעולם (שאני מניח שזה קצת יומרני, אבל זה מצחיק) כלב ראסטה ומשהו לא מזוהה... ועוד איזה ייצור, שמזכיר מישהו שישב יותר מידי על הטלוויזיה בקיצור http://divaboo.info/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תששששששש ראיתם את גיל ריבה O0 את הצלב שיש אליו ונינט איך עשו אותה נראת כמו סבתה מננע . חשבתי דווקא שיהיה יפה אבל ..... זה לא קרה
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה. הגעתי הנה כדי לשמוע את דעותיכם השונות ועצותיכם. אני עובד בלילות, ביום אני מגיע הביתה לישון. אני גר בדירה שכורה. לצד4 יחידות דיור נוספות. לפני שנה וחצי הגיע דייר א' עם כלב, שנובח הרבה. לפני שנה, דייר ב' החליט לאמץ כלבת פיטבול. לפני שנה, הגיע דייר ג' עם כלבה טובה אך נבחנית. הכלבה הנבחנית היתה קשורה תחת חלון סלוני, נובחת ומעירה אותי מס' פעמים ביום, מכיוון שבכל הזדמנות שכלבת הפיטבול הצליחה להשתחרר מהקולר שלה, היא מיד תקפה את הנבחנית וכמעט גרמה למותה, אותו דייר (ג') עזב לאחר חצי שנה. נשארנו עם הכלב הנבחן, של דייר א', והפיטבולית של דייר ב'. הנבחן של א' היה קשור קרוב לחלון חדר השינה ונבח רבות במהלך היום, מה שגרם להפרעות בשנתי. לאחר מריבות בלתי פוסקות והגע…
-
- 79 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
אני מחפש לעשות ראפטינג בירדן ההררי(בירדן ההררי בגלל ששם זה סוער) זאת החברה היחידה שמצאתי: http://www.neharot.co.il/index.php?pid=23&item_id=10 מישהו יודע דרך איזה עוד חברות אפשר לעשות? האם יש זמן קצר יותר? כמה אנשים בסירה, וכד'
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי 1000 נקות ואני לוחץ על redeem בשביל להמשיך את החשבון לעד 30 יום.. וזה לא עושה כלום! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.wimp.com/jewish/ הבנאדם נהפך לאט לאט ללהיט בUSA ;D ;D ;D השגתי את הדיסק שלו (מעניין מאיפה) ושמתי באוטו איזה כיף לשמוע שם הדיסק: Matisyahu - Shake off the Dust
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3195212,00.html מה אתם אומרים? מה יהיה איתו ואיך זה ישפיע (או לא ישפיע) על המדינה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
שלום,אני מהנדס אך לא עוסק במקצועי (כמובן שהייתי רוצה לעסוק במקצוע אבל התעודה ממכללה וכמעט ואין משרות מתאימות) , ובעוד כמה חודשים אקבל ראש צוות בדיקות תוכנה בחברת הייטק טובה. אני מתלבט באם ללכת להיות מנהל פרוייקטים בחברה קטנה ללא אופציות ומניות ועם שכר דומה... מה שקורץ לי בחברה הקטנה זה העניין, בכל שנה מחליפים פרוייקט, ואילו ראש צוות בבדיקות תוכנה לא מעניין אותי כלל (למרות שאני טוב בזה). אשמח לקבל הערות בנושא. תודה לעונים.
-
- 24 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אנשים שגרים ליד במקום....תלכו תהנו ותהצילו חיים!!(ובמידה והעמותה תסגר יומתו כ-70 כלבים וחתולים!!) נ.ב ותמשיכו ללחוץ על הלינק שבחתימה שלי !!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני נוסע ברכבת מחיפה אמור להגיע יום ראשון הבא לבא"פ חשיש בשביל אימון לפני תעסוקה איך מגיעים, טיולית ? אוטובוס, רכבת, חמור .?? תודה
-
- 7 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
עקב ביקורי במקום מסוים, בו 'נשטפתי' בראשי תיבות, חשבתי שזה ראוי ת'רד. הרעיון שלי אומר שכל אחד יכתוב ראשי תיבות שהוא מכיר ומשמעותם, או ראשי תיבות שהוא שמע והוא לא מכיר את משמעותם. אני אתחיל, זה במקרה באנגלית, כי ראשי תיבות בעברית זה דיי קל. C3I = Command, Control, Communications and Intelligence ABCCC - ABC3 - Airborne Battlefield Command and Control Center.
-
- 44 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום ברכבת אמרו לי שהרב קו יכול להכיל רק 8 חוזים כולל חוזים שפג תוקפם אני הולך לסיים את החוזה ה 7 שלי מה אני עושה אחרי שאני יסיים את החוזה 8 שלי? באתר רב קו אונליין יש לי אפשרות להזמין חדש אם זה הרב קו הראשון שלי או אם נאבד לי הרב קו😶😐 יצויין גם שיש לי "חבילה של 3 חוזים" אני גר באשקלון עובד ברחובות (רכבת כרטיסיה 12 חוזה 1) וגם אני לומד קורס בפתח תיקווה ומגיע לשם עם רכבת עד סבידור מרכז (כרטסיה 12 חוזה 2) ואז לוקח משם אוטובוס עד קיריית אריה (כרטיס יומי חוזה 3) החוזה שהולך לי להיגמר זה החוזה של רחובות יש לי עוד פעיל של תל אביב מה אני עושה?🙏 יש גם מצב לחברה בחיפה אבל עוד לא התחלתי את הנסיעות לשם בקיצור כל תובנה בנושא תעזור🙏 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בתחנה מרכזית ("החדשה") בת"א בקומה 6 פתחו דוכן העונה לשם 'רב קוו', ממה שהבנתי זה כרטיס שיחליף את הכרטיסיה לאוטובוס (בכל החברות) שנמצאת כיום בשימוש, או משו כזה.. כשעברתי ליד הדוכן ביקשו ממני להיצטלם (מכיוון שעל הכרטיס שינפיקו לך תיהיה התמונה שלך) ואמרו לי שעכשיו זה בחינם ובעוד כמה זמן הכרטיס - 'רב קוו' - יעלה כסף.. א. מזה הכרטיס הזה בכלל..? ב. לא מחרטטים לנו..? ג. נראה לכם שאותו כרטיס יופעל בעתיד בכל החברות? לאלו שיודעים במה מדובר האם באמת צריך לעשות את אותו כרטיס..? או שיהיו כמה אופציות איך ליסוע בתחבורה הציבורית..?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אנשים אני לא ארחיב במילים.. אבל כבר בגרמניה לא מעט מכירים אותו, אפילו השמיעו אותו ברדיו שם! (לא ברדיו אינטרנט, ברדיו אמיתי!) הוא בקרוב יבוש את הארץ.. טוב עזבו אני לא ארחיב במילים, פשוט כנסו: www.djfigo.owns.it האזנה נעימה
-
טוב אז ככה הרבה זמן פחדתי להזמין דברים מחול במקרה הזה מפלי אסיה אבל כל כך רציתי ידית נוספת לWII +נונצק +2 מושאן פלוס מה שיוצא כולל משלוח (לא יודע כמה יצא בסוף אם המס ) 144$ שזה אומר בערך 600 שקל וזה לאומת הארץ שזה יוצא 800 שקל בחנויות זולות יחסית (תוסיפו עוד 100-200 לחנויות שקרובות אלי ) ומה שהכי מעצבן שבארץ אין את הצבע השחור לשלט ונונצק בכל מקרה לקח לי זמן להתרגל לפלי אסיה ובגלל שהוויזה שלי רק לישראל לקח לי זמן ליתרגל לפי פאל אבל זה באמת לא סיפור כזה גדול ואם לא עשיתי פאשלות בהזמנה וישתדלתי מאוד לא לעשות תוך בערך 10 ימים אני יקבל את ההזמנה בכל מקרה ממליץ למי שעוד לא קונה מחול להזמין דברים כאלו מחול אם ילך טוב אני ינסה להזמין עוד דברים
-
- 57 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חברת שירותי החלל של אלון מאסק משחזרת את הנחיתה המהפכנית של טיל ה-Falcon 9 על דוברה בלב ים, ומבהירה לנו שהיא כבר מוכנה להביא לעולם את החזון שלה למהפכה בשיגורים אל מחוץ לאטמוספירה SpaceX מבצעת צעד משמעותי נוסף בדרך להפיכתם של טילים רב-פעמיים לסטנדרט המוחלט החדש של עולם הטיסה והשיגור לחלל: קצת פחות מחודש אחרי שהצליחה להנחית את טיל ה-Falcon 9 שלה בפעם הראשונה אי פעם על דוברה בלתי מאויישת באוקיינוס השקט, חברת SpaceX שיחזרה את ההישג במסגרת משימת ה-JCSAT-14, ששלחה לוויין תקשורת יפני אל מסלול ה-GEO, בגובה של 35,800 קילומטרים (!) מעל לפני כדור הארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D…
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המלצות לטיולים מפי אשת האווירון... http://www.youtube.com/watch?v=zw-aTRuD3Pw
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-