עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל מי שיכול לעזור לי שבבקשה יקשיב עוד חודשיים ב 23 ביולי אני מתגייס .... יל לי פרופיל גבוהה 82 ... וגם קבה שאינה נמוכה 53 אני לומד 15 יחידות כמו רוב האנשים פה ...עם ממוצע של 99 . ומאוד רוצה לשרת בצבא בתפקיד הזה , הייתי ממוין לגמא אבל לא עברתי תשלב הראשון . לממר"ם שזה היה החלום שלי אין לי מספיק קומבינות להגיע עם פרופיל שכזה ... וקרבי זה יהיה רק הברירה האחרונה שלי מתוך הכרח למרות שאין לי בעיה עם זה אני ספורטאי סך הכל . ורגיל למשמעת אבל זה לא מה שרציתי לעשות בצבא ולא החלום שלי כל הזמן אומרים פה בהודעות שאם יעשו בעיות בצבא בסוף יתנו מה שרוצים ... (למי אני עושה בעיות ואיך ?? ) תודה לכול העוזרים :'( :'(

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alexta-z,

שלום וצהריים טובים יש ילדה בכיתתי שהיום בשיעור חינוך נגנב לה הפלאפון , חבר שלי היה עד לגניבה אבל לא מוכן להלשין על הבחור שלקח לה , הילדה מאשימה אותי ומאיימת עליי שהיא תלך למשטרה ! מה אני צריך לעשות ? חשבתי לתבוע את הילדה על הוצאת דיבה , האשמות סרק ואפלייה . האם יש לי עילה לתביעה ? תודה, נ.ב - תוכלו לענות לי מהר :-\

• 51 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by Chymes,

הקירות בחדר חלקים. משעמם. אני רוצה להוסיף משהו, אבל לא יודע מה. חשבתי על פוסטר או לונג אבל הם ילדותיים ולדעתי לא הולמים חדר של בן 22. מה אפשר לעשות?

• 49 תגובות
    • 7.2k צפיות
  4. שלום כולם! החלטתי להוציא רישיון על אופנוע והדרגה הראשונה לא מספיק לי אז אני רוצה את השניה עכשיו הבנתי שאני צריך להוציא תאוריה מחדש? יש לי רישיון כבר 5 שנים מן הסתם שאני יודע את הדברים אני פשוט רוצה לרענן את התמרורים ושאר הדברים הפחות יומיומיים יש למישהו אתר מומלץ בשביל זה או רק ספרים? עוד שאלה, יש גם חלק מכני כמו שהיה פעם או שזה נטו תמרורים וסימני דרך? כמו שכן אני אשמח לכל מידע רלוונטי בנושא, תודה !

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by 125,

מה אתם חושבים על זה? הסיבה היא בגלל שאין את הג'ינסים שאני רוצה בארץ. מצאתי ג'ינס באיביי - הג'ינס שאני רוצה כרגע. ויש לי את הכסף במזומן ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות, איך להעביר את הכסף איך להזמין והכל וגם איך אני יודע שזה אמין שאני אקבל את זה כמו שאני מקבל את זה בחנות וכו'.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מישהו יודע ?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  7. שלום לכולם. אני רוצה להזמין את המארז SILVERSTONE TJ07-B Black. דיברתי מקודם עם היבואן בארץ ואין את המארז הזה בארץ וזה לוקח כחודש וחצי (2000 ש"ח ותשלום מראש) לכן חשבתי על הזמנה מ-EBAY. התשלום על המשלוח לארץ עולה הרבה כפי שאתם רואים בתמונה שהעלתי אבל השאלה שלי כמה זמן לוקח המשלוח ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???

9. Started by sababchik,

לפני חודש קניתי מפוקספיסי את כל ערכת המחשב וחשבתי שהמעבד יהיה לי טוב לOC בפועל המעבד גרוע מאוד לOC (צורך מתח מאוד גבוה ביחס לעליית ביצועים) השאלה שלי האם אני יכול לבקש מהחנות להחליף לי את המעבד?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. הי למשהו יש המלצה לסלולארי קטן וקל ככל האפשר? (באתר של אורנג', שלא עובד לי בFF ד"א, יש מבחר די קטן...)

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by TermiNal,

אז ככה... מאוד מושך אותי לתקלט ורציתי לנסות להתחיל.. אז מה בעצם אני צריך לעשות? איזה ציוד אני צריך? מאיפה אני מביא כאלה כמויות של מוזיקה ובכלל איך להתחיל למקסס ועם אילו תוכנות או מכשירים?! אשמח אם תתנו לי מדריכים רצוי בעברית או אם יש פה מישהו בפורום שעוסק בתחום אני אמשח אם יתן לי תאייסיקיו שלו ויתדרך אותי... אני אשמח לכמה שיותר טיפים תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

אני אוהב מחשבים, חומרה, משחקים, קצת מכוניות וטלויזיה (בעיקר באפי) - אני יודע שזה נשמע כמו תוכנית דייטים אבל זה לא אני פשוט מחפש מגזין איכותי בארץ שאני אוכל מנוי אליו, ואשמח לקבל את ההצעות שלכם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, בגלל שאין לי PAYPAL ואבא שלי לא מוכן לשלם עבור דבר כזה (הוא מתנגד לשלם על דברים כאלו ) , חבר שלי שבא מרומא קונה בשבילי מנוי לאיזה אתר שאבחר (כמובן שאני אשלם..). שמתי לב שהמון דברים מועלים ל-RS .. אך רציתי לדעת אם אתם ממליצים על איזשהו אתר מסויים אחר . והאם המהירות של RS היא מקסימלית? וכמה הגבלת הורדה ליום (GB PER DAY ) .. נ.ב - אם זה מ-RS כנראה אני אקח את החבילה ב 7 יורו.. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. אורח RnGKay

נמאס כבר לדבר בלי לדעת עם מי אז יאללה חברה לפרסם תמונות! הנה כמה משלי: זה אני (התמונה צולמה בחורף אשתקד). כמה תמונות באמצע מסיבה (קפצתי שנייה הבייתה ואמא התעקשה על צילום. ) שימו לב לתמונה המגניבה הזאת: זה אני עם הדודנית החמודה שלי מארה"ב (הייתי שם בחופש הגדול אשתקד), שימו לב לתאומים מאחור! אחרי שבוע הם נפלו... :-\ קדימה חברה אני רוצה תמונות!

• 137 תגובות
    • 15.3k צפיות
  15. Started by Shadowman,

ראיתי אתמול אל "לחסל את הליידי", סרט קומי פשוט טוב, אולי אחד הטובים שראיתי השנה!!! בקיצור ממליץ בחום!

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

אני כרגע מיועד להתגייס במרץ. יש לפניי גיבוש צוללות ואחריו גיבוש צנחנים. מצד אחד, אני יודע שאם אני אקדים גיוס אני אשלח ככל הנראה לתותחנים\שריון\הנדסה. אבל החלום שלי הוא שייטת 13, ולא אחת מהיחידות שאני יכול להתמיין אליהן כרגע, ולכן נראה לי חסר טעם לעכב את הגיוס בשביל המיונים האלו. אני חסר מסגרת כרגע, המצב בבית לא משהו, העבודה לא משהו, ואני מרגיש שאני שורף את הזמן שלי בכל מיני שטויות. הולך לישון ב2 בלילה, קם ב11-12 בצהריים, ומתחיל מחדש עוד יום של שריפת זמן. מצד שני, אני מפחד. אני רוצה להיות לוחם, בצוות, ואני חושב שאת זה תותחנים\שריון\הנדסה לא יתנו לי. רציתי לעשות חלק משביל ישראל, אולי לטוס לחו"ל, ובינתיים כל מה שעשיתי זה להיות עוזר מדריך בהכנה לצה"ל. עוד אין לי רישיון, והת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by alexpir,

לכבוד השנה יחד אני רוצה להקליט לחברה שלי שיר אני לא מכיר הרבה שירים בעברית וחשבתי שאולי כמה אנשים בפורום מכירים אז תמליצו לי על שירים שאפשר להקליט בשביל החברה שיתאים אני רוצה משהו בסגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=tWKx6vTC2X4&feature=related תציעו הצעות

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. http://news.walla.co.il/?w=//1067957 חיפשתי בגוגל וכדומה ולא מצאתי את האתר של המשחק.. מישהו יודע?

19. שלום לכולם. מחשבים זו האהבה הכי גדולה שלי ואני מבין במחשבים אבל לא ברמה גבוה. למדתי דרך האינטרנט. אני רוצה להרכיב מחשב כי זו באמת חוויה נפלאה ואני צריך מחשב חדש. אני אף פעם לא הרכבתי מחשב בעצמי ואני מפחד שאטעה או אפגע ברכיבים - מה אם המגעים של המעבד יתעקמו או, שאקנה רכיבים שלא מתאימים אחד לשני??? כדאי לי לקחת את הסיכון וכן להרכיב מחשב? כאמור יש לי ידע מסוים בחומרה אך אין לי ניסיון... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ashkenazone,

יש לי כמה מאות באזור האלף שאני לא רוצה להכניס לתכנית חסכון בבנק בגלל שזה סכום פעוט, רציתי לדעת מה דעתכם על איפה להשקיע את הכסף, אולי במניות? אבל מי מה איזה איפה? יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. הצחיק אותי http://www.godtest.com/

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Morphine,

הגעתי למסקנה שאני בן אדם חכם, עם הרבה תובנות מעניינות על החיים, וזה יהיה רווח אדיר לאנושות אם אני אכתוב בלוג ואשתף את כולם בהשקפות, רעיונות, פילוסופיה ושאר הדברים המגניבים האלה שיכולים רק לתרום לכל מי שיקרא אותם. הממ..יצא לי קצת שחצני (למרות שאין בן אדם יותר צנוע ממני). בכל מקרה, איזה אתר בלוגים נחשב הכי פופולארי כיום? חשוב לי שזה יהיה אתר שיש בו הכי הרבה גולשים. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by g_s,

משהו מכיר אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם??? ד"א אין לי שום ידע בניגון בגיטרה... אז תנו את האתרים הכי טובים שאתם מכירים תודה.

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by tom123,

אני רוצה להתחיל אבל אני לא יודע כלום.. איזה גיטרה לקנות? <תנו קישור אם אפשר> להתחיל עם מורה או מספר? תודה רבהה =)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.