כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי פרופיל 64 וקב"א 56, אני מחפש תפקידים מעניינים, לא משנה מה העיקר שיהיה מעניין, כיף, מאתגר במידה. עם עדיפות למודיעין ודברים כאלה... מאיזה תפקידים גם כדאי לי להתרחק? ומה כדאי לחפש? תודה זאפ
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז אנשים הם יאלללההה http://www.youtube.com/watch?v=V0RtRTx7NMA&eurl
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני אהיה במהלך ימים א'-ג' רוב הסיכויים,מישהו עוד בא? מישהו מחיפה מתכנן לבוא? אפשר לעשות מפגש פורום ברכבת או משהו בסגנון
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חחחח מישהו יודע איך הדבר הזה נקרא ? ואם יש כאלה בארץ ? (לא בשבילי )
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
טוב, כאחד שיודע ללכת לאיבוד דיי בקלות, אבל הפעם אני עם מישהי אז חח חבל לעשות לה אבודים, בכול מקרה, אם מישהו יודע, איזה קווים אפשר לתפוס בתחנת רכבת השלום בת''א, (עזריאלי שם), שמגיעים לטיילת בת''א כמובן. חישפתי בדן, ואגד, וכול הקווים שם עושים סיבובים בחולון לפני, קיצר סתם סיפורים, אני מחפש קו פשוט, מ א' ל ב' בלי הרבה בעיות בדרך. ואם ידוע לכן איזה קו אפשר לתפוס משם שמגיע לרחוב רוטשילד ככה קרוב למקס ברנר, ככה יותר טוב. או כמה אמורה בערך לעלות מונית מהטיילת לרוטישלד 40 בערך. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! אז לאחרונה חזרתי מתאילנד. ואיך לא, עשיתי ריענון "קל" למלתחה שלי. אע"פ שידעתי שזה רעיון ממש גרוע, בכל זאת לא יכלתי לעמוד בפיתוי וקניתי לעצמי זוג משקפי RayBan. אז כן, אני לא דביל, אני מודע לכך שהן לא אמיתיות, אבל בתכלס הן נראות ממש טוב [ואפילו טרחו לעשות חריטה של R.B על העדשה השמאלית!] אבל כאן גם מגיעה הבעיה. השאלה האם המשקפיים מוגנות UV. כי בתכלס - בלי הגנה כנגד קרינת שמש אני אחרבן לעצמי את הראייה. השאלה שלי היא - האם יש דרך שאני יכול לבדוק האם הן מוגנות? האם אפשר לקחת אותן לחנות לאופטיקה לבדיקה או משהו כזה או אחר? ידוע לי שבמידה והעדשות עשויות מפלסטיק אז הן מוגנות מפני UV לא משנה מה המצב [חלק מתכונות החומר הטבעיות], אבל מדובר כאן בעדשות זכוכית, שזקוקות לציפוי מיוחד …
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
(חוץ מ- KSP) חנות מחשבים טובה אמינה עם ביקורות טובות הקרובה לאיזור תל אביב, בת ים, חולון, ראשל"צ, באיזורים האלה. תודה.
-
- 25 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?
-
- 67 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הכותרת אמרת את זה...
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=22&id=199581 תשימו לב לתמונות ולכיתוב, למעלה ולמטה ולחשוב שזה פורטל חדשות רציני
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני מכין דיסקים לאוטו של מוזיקה, החל מטראנסים, האוסים, פופ, היפ הופ, להיטים, בקיצור כל מה שיפה תהיתי אם חברי הפורום יוכלו לשתף אותי ברשימה שלהם לשירים המומלצים ביותר שחייבים להיות בכל אוטו. תרגישו חופשי לשפוך פליי ליסטים תודה
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
החוק פשוט, מביאים תמונות מהרשת; צחקת - הפסדת. אני אתחיל:
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני חייב דחוף מלגה. אין לי בעיה להתנדב אבל כבר אין מקום בפרח. האם יש מלגות שאתם מכירים שיש בכרמיאל או במוצקים או באיזורים האלו? האם יש מלגות שיהודים מחול תורמים? שוב, אין לי בעיה להתנדב ולעזור, אני חייב מלגה. תודה לכל העוזרים. נ.ב. חיפשתי במלא אתרים וכל מה שמצאתי זה מלגה לבוכרים ועוד כל מיני דברים שלא מתאימים לי. נולדתי בארץ ואני לא בוכרי ולא אתיופי וכו'. רגיל.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
חשבו מאוד ו... אני שם את זה כי זה חשבו לא כהודעת שרשרת!!! http://www.silvester.10x.co.il/
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה. יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות). זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים. יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר. ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם. לא יודע מה עם האחרים, אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת ה…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר הגעתי לגיל 24 ומקידמת הראש מתחיל להיות לי שער דליל... חשבתי מה אפשר לעשות כדי לשמר את המצב הקיים או אף להחזיר את המצב לקדמותו (במקרה הטוב). ואז ראיתי את המרכז לטיפולים הזה: http://www.haircenter.co.il/ אשמח לשמוע מאנשים בעלי ניסיון או שיודעים לא מעט בתחום השיער. וגם כאלה שהיו במרכז הזה ויש להם רשמים ממנו.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה קטנה שיש לי. לפני כמה שבועות קניתי מהחנות זול 4 יו www.zol4u.co.il נגן אם פי 3. הוא הגיע, אבל לא עבד. החזרתי אותו - וכמובן, ביקשתי את כספי בחזרה. אבל מה - אין לנו את הקבלה... והם לא מוכנים לתת לנו את הכסף. מותר להם לעשות כזה דבר בכלל? ואיך אני עכשיו משכנע אותם להחזיר את כספי?!! תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחכה ל2 חבילות שצריכות להגיע אלי מחו"ל, וזאת הפעם הראשונה שאני עובר את התהליך הזה לגבי החבילה הראשונה, יש לי את מספר החבילה שUSPS נתנה לו לגבי החבילה השניה - לא קיבלתי. אני יודע שהחבילה הראשונה כבר בישראל די הרבה זמן (משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים), אומנם היו חגים וכל זה אבל אני לא אמור לקבל מכתב מהסניף שלי? אני צריך לשלם מע"מ? מכס? איך כל זה עובד.. ניסיתי את המודיעין של הדואר (אחרי 10 דקות של המתנה הם ענו לי ), הפנו אותי למספר אחר, שם, הצלחתי לתפוס אותם רק למחרת היום הם טענו, שאם יש לחבילה מספר, הם יוכלו לאתר אותה (לצערי , הייתי בבסיס , והמספר לא היה עלי) אז, מה יהיה לגבי החבילה השניה? אני אקבל מכתב כלשהוא בקרוב? או שאני צריך לצאת למסע בעקבות החבילות שלי? …
-
- 17 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-