כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום. אני הזמנתי בחנות אחת כמה מוצאים לפני יותר משבוע וחצי, וכל פעם הם אומרים עוד כמה ימים, המוצרים עוד לא הגיעו וכו' וכך כבר שלוש פעמים. תוך כמה זמן המוצרים אמורים להגיע לחנות ?
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
עם בין 8 ל-14 ליבות עיבוד וכרטיסי מסך מדור ה-Vega של AMD, אחד ממחשבי ה-All-In-One העוצמתיים ביותר בעולם מתחיל להגיע אל החנויות. רוצים לנסות ולנחש כמה יעלה בארץ? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
-
מים מורתחים ע"י קומקום או מין מזוקקים שיוצאים ממזגן ?
-
- 26 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה בא לי לראות סרטים אולי ביגלל הLCD 32 אני רוצה כמה סרטים 1: בסיגנון חומות של תיקווה 2: להציל את טוראי ריין סרטים של מלחמה וכאלה 3: סרט האגדי פני צלקת יש למשהו משהו להציא לי? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ב 1.06.2009 קניתי רמקולים של LOGITECH מדגם Z-5500 שעולים 2100 ש"ח ! תוך 4 ימים הם היו כבר אצלי בבית ולא פתחתי אותם בגלל שזו מתנה וחיכנו לבנאדם שיגיע לארץ ! אתמול סוף סוף סיימנו לשפץ את כל החדר העברנו כבר חוטים הכל טוב ויפה מדליקים את המערכת ופתאום ! תקלה הסאב לא מנגן הוא משמיע קול מוזר מאוד ! מחרחר והמעמד של הבקרה שאיתו מחליפים כל מיני ערוצים הגלגל שלו נתקע באמצע הדרך כשרוצים להגביר ! בקיצור מוצר בלאי ברמות !! היה כבר מאוחר והיום צלצלתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים יש לי אחריות לשנתיים מטעם חברת "מעתק" הסברתי לחנות מה קרה וכו'... והחנות נמצאת בצפון ואני מר"ג ולכן אין מצב אני אסע עד לשם לצורך החלפת המוצר הפגום ! לכן ביקשתי שיבררו חנות המחשבים וחברת מעתק אם אני יכול להג…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך בודקים תקינות קבל אלקטרוליטי עם מד התנגדות?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל בחשמל ולא כל כך הסתדרתי איתו: תרגיל: לשנאי שהספקו 100 קילו ואט מחובר צרגן במתח 100 וולט וצורך זרם של 100 אמפר במקדם הספק 0.8 הפסדי ברזל 1KW הפסדי נחושת 3KW בזרם הנתון חשב את: הספק הצרכן הספק כניסה נצילות תודה לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
-
תמונת לווין פשוט מדהים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי פרופיל 64 וקב"א 56, אני מחפש תפקידים מעניינים, לא משנה מה העיקר שיהיה מעניין, כיף, מאתגר במידה. עם עדיפות למודיעין ודברים כאלה... מאיזה תפקידים גם כדאי לי להתרחק? ומה כדאי לחפש? תודה זאפ
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז אנשים הם יאלללההה http://www.youtube.com/watch?v=V0RtRTx7NMA&eurl
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני אהיה במהלך ימים א'-ג' רוב הסיכויים,מישהו עוד בא? מישהו מחיפה מתכנן לבוא? אפשר לעשות מפגש פורום ברכבת או משהו בסגנון
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חחחח מישהו יודע איך הדבר הזה נקרא ? ואם יש כאלה בארץ ? (לא בשבילי )
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
טוב, כאחד שיודע ללכת לאיבוד דיי בקלות, אבל הפעם אני עם מישהי אז חח חבל לעשות לה אבודים, בכול מקרה, אם מישהו יודע, איזה קווים אפשר לתפוס בתחנת רכבת השלום בת''א, (עזריאלי שם), שמגיעים לטיילת בת''א כמובן. חישפתי בדן, ואגד, וכול הקווים שם עושים סיבובים בחולון לפני, קיצר סתם סיפורים, אני מחפש קו פשוט, מ א' ל ב' בלי הרבה בעיות בדרך. ואם ידוע לכן איזה קו אפשר לתפוס משם שמגיע לרחוב רוטשילד ככה קרוב למקס ברנר, ככה יותר טוב. או כמה אמורה בערך לעלות מונית מהטיילת לרוטישלד 40 בערך. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! אז לאחרונה חזרתי מתאילנד. ואיך לא, עשיתי ריענון "קל" למלתחה שלי. אע"פ שידעתי שזה רעיון ממש גרוע, בכל זאת לא יכלתי לעמוד בפיתוי וקניתי לעצמי זוג משקפי RayBan. אז כן, אני לא דביל, אני מודע לכך שהן לא אמיתיות, אבל בתכלס הן נראות ממש טוב [ואפילו טרחו לעשות חריטה של R.B על העדשה השמאלית!] אבל כאן גם מגיעה הבעיה. השאלה האם המשקפיים מוגנות UV. כי בתכלס - בלי הגנה כנגד קרינת שמש אני אחרבן לעצמי את הראייה. השאלה שלי היא - האם יש דרך שאני יכול לבדוק האם הן מוגנות? האם אפשר לקחת אותן לחנות לאופטיקה לבדיקה או משהו כזה או אחר? ידוע לי שבמידה והעדשות עשויות מפלסטיק אז הן מוגנות מפני UV לא משנה מה המצב [חלק מתכונות החומר הטבעיות], אבל מדובר כאן בעדשות זכוכית, שזקוקות לציפוי מיוחד …
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
(חוץ מ- KSP) חנות מחשבים טובה אמינה עם ביקורות טובות הקרובה לאיזור תל אביב, בת ים, חולון, ראשל"צ, באיזורים האלה. תודה.
-
- 25 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?
-
- 67 תגובות
- 4.2k צפיות
-