עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

סרט נחמד מאוד,מישהו יודע את השם של הבחורה הזאת שרה בסרט? ממש כוסית ;D

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שלום לכולם אתמול ראיתי את אפקט הפרפר סרט ענק אבל מה לא הבנתי מה הקשר לשם של הסרט לסרט עצמו? מישהו יכול להסביר זאות ? למרות שאני יודע שזה סרט ישן??

• 60 תגובות
    • 6k צפיות
  3. אודה למי שיפנה אותי.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. ובכן, שם המוצר הוא Skip-p (משהו בסגנון) והוא מתחבר למחשב דרך כניסת ה-USB. המכשיר עצמו דומה לטלפון, (שפורפרת עם מקשים ושטויות כאלה). עכשיו, לכל מכשיר Skip-P ישנו מספר יחודי משלו, וניתן לחייג ממכשיר למכשיר ללא צורך להתעסק עם המחשב, פשוט להקיש את המספר כפי שאתם עושים בטלפון רגיל. המכשיר עולה כ-300 עד 400 שקל (תלוי בחנות), והשירות ניתן ללא דמי תשלום חודשיים או משהו בסגנון. (זאת אומרת שאתם אפילו לא נותנים פרטים של כרטיס אשראי.. אין גבייה). עוד שירות מאוד מעניין ונחמד הוא האפשרות לבצע שיחות בינלאומיות במחירים של שיחה מקומית. זה מתבצע כך: ישנו שרת בערים גדולות או יעדים מבוקשים, למשל - ניו יורק סיטי. עכשיו, כאשר אתה רוצה להתקשר למישהו בניו יורק, השרת מבצע שיחה מקומית בתוך ניו יור…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by SensatioN,

הלכתי עם הכלבה שלי לטיול פתאום אני רואה מטאור !! כמו זה באיזור הקריות.. מישהו עוד ראה ?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by BneXt,

על טורנט לי'ץ אז רציתי לשאול מה זה? בבקשה תעזרו..

7. Started by אור כהן,

שלום לכל חברי הפורום לפני הכל רציתי לציין שאני ישן במרתף ביתי מפני שמשפצים לי את החדר, ומחשב אחי ומחשבי סגורים בלילה, ולא, אני לא חולה או לוחק סמים (אני גם לא שותה אלכוהול או מוגז ), מרתפי חשוך לגמרי בלילה (זאת אומר שהאור של השעון שלי יכול להאיר את כל המרתף) אני אישית ישן בתקופה זו במרחק של 7 מטר מהמחשבים, כאשר יש מדרגות שמפרידות ביננו. היום (ה19 במאי 2009) בשעה 3:27 לפנות בוקר, בעודי כמעט נרדם לגמרי (הלכתי לישון ב3:10 לפנות בוקר), הופתעתי לשמוע רעש מוכר מאד, רעש כזה של אוויר נע, הרעש של המאווררים במחשב של אחי!! לאחר כ5 שניות לאחר הופעת רעש זה התחילו להופיע רעשי הקלדה מהאזור של המחשב של אחי, ולחיצות עכבר. התחלתי לנסות למצוא סיבה לכך, כי לא היה לי כוח לקום (וכן היית…

• 145 תגובות
    • 18.6k צפיות
  8. Started by Deddy,

לא יאמן... מטר לא רואים... וככל שעובר הזמן רואים םחות ופחות... חבל שאני לא מוצא עכשיו את המצלמה שלי...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. סוף סוף פרק באמת חזק היו הרבה פרקים דפוקים אבל זה היה חזק

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  10. לפני כמה שבועות היא קיבלה הודעה שיש לה סרטן בכתה מיררה בבכי "או כמה מסכנה אני " ועכשיו היא ממשיכה לעשן ולאכול מה שבא לה אפילו לא רזתה קילו כמו מטומטמת אני אומר לכם הטירוף שולט בעולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. או איך שלא קוראים לתוכנית הזו, על אנשים "מאותגרים משקלית" שמנסים לרדת? שמתם לב לשיר היפה של איימי מאן ברקע? תראו מה קורה כשהקריאייטיב לא שמים לב למילים... It's not What you thought When you first began it You got What you want Now you can hardly stand it though, By now you know It's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up You're sure There's a cure And you have finally found it You think One drink Will shrink you 'til you're underground And living down But it's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up Prepare a list of what you need Before you sign away the deed …

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. טוב, זה נראה לי כבר זלזול באינטליגנציה. מה שכן, זה בטח יביא הרבה ריטינג רק מהסקרנות.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 00:23:38 http://www.youtube.com/watch?v=_727ISRO5KE

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. אהלן אני לא זוכר מי אבל נראה לי מזדה עשתה פרסומת בעיתון שמי שקונה מכונית שלה מקבל מכונית מיני כזאת היא עם מנוע רגיל ויש לה מזגן ורדיו הכל נורמלי רק שהיא קטנה לילדים כזה והיא פתוחה זה ממש איכות הייתי קונה רק את המכונית הקטנה בלבד! מי יכול לעזור לי ולהגיד של מי המכונית הזאת?

14. Started by AdamS,

לדעתי הוא הפרק הכי טוב שהיה בעונה השניה עד עכשיוו...! פשוט סידרה אדירההה... מישהו עוד ראה? אדם

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eliav-peretz,

ראיתם ג'קאס 2?? אם כן איזה דבר מטופש הכי אהבתם?? אני אהבתי שצרבו לו על התחת איזה 10 פעמים צורה של זין!

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  16. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

הזוועה! עכשיו הוא נראה כמו נענע, תפוז או וואלה... גועל נפש! רצחו בדם קר את העיצוב שלו...

• 55 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. http://l00k.net מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by DiSc@MaN,

תקראו שם: isonews

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by makron1,

האיש שם מעביר סיגריות במטבע מסובב את היד שלו ב360 מעלות וגם הולך לרחף באויר WTF .??.?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by rk666,

בשיטוט האינסופי באינטרנט בזמן ההפסקות הממושכות, נתקלתי באתר מוזר. 25 החיות המוזרות בעולם (שאני מניח שזה קצת יומרני, אבל זה מצחיק) כלב ראסטה ומשהו לא מזוהה... ועוד איזה ייצור, שמזכיר מישהו שישב יותר מידי על הטלוויזיה בקיצור http://divaboo.info/

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Internal,

שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by avivlevy,

תששששששש ראיתם את גיל ריבה O0 את הצלב שיש אליו ונינט איך עשו אותה נראת כמו סבתה מננע . חשבתי דווקא שיהיה יפה אבל ..... זה לא קרה

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  23. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה לדעת מתי משדרים את מירוצי הראלי..... אני לא מוצא אותם, פעם ראיתי והפסקתי והיום אני רוצה להמשיך לראות, אז משהו יודע מתי משדרים (איזה ערוץ, איזה יום....)?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה. הגעתי הנה כדי לשמוע את דעותיכם השונות ועצותיכם. אני עובד בלילות, ביום אני מגיע הביתה לישון. אני גר בדירה שכורה. לצד4 יחידות דיור נוספות. לפני שנה וחצי הגיע דייר א' עם כלב, שנובח הרבה. לפני שנה, דייר ב' החליט לאמץ כלבת פיטבול. לפני שנה, הגיע דייר ג' עם כלבה טובה אך נבחנית. הכלבה הנבחנית היתה קשורה תחת חלון סלוני, נובחת ומעירה אותי מס' פעמים ביום, מכיוון שבכל הזדמנות שכלבת הפיטבול הצליחה להשתחרר מהקולר שלה, היא מיד תקפה את הנבחנית וכמעט גרמה למותה, אותו דייר (ג') עזב לאחר חצי שנה. נשארנו עם הכלב הנבחן, של דייר א', והפיטבולית של דייר ב'. הנבחן של א' היה קשור קרוב לחלון חדר השינה ונבח רבות במהלך היום, מה שגרם להפרעות בשנתי. לאחר מריבות בלתי פוסקות והגע…

• 79 תגובות
    • 10.3k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

אני מחפש לעשות ראפטינג בירדן ההררי(בירדן ההררי בגלל ששם זה סוער) זאת החברה היחידה שמצאתי: http://www.neharot.co.il/index.php?pid=23&item_id=10 מישהו יודע דרך איזה עוד חברות אפשר לעשות? האם יש זמן קצר יותר? כמה אנשים בסירה, וכד'

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.