כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
האלן, שמעתי מהרבה אנשים שאפשר לקנות מוצרים במחיר מאוד זול בכל מיני מכרזים של נמלים (למשל נמל אשדוד). כל מיני מוצרים שהוקפאו במכס מסיבה כזו או אחרת.. האם אתם שמעתם על התופעה? מישהו קנה משם פעם? איפה אפשר לקבל מידע על מכרזים וסחורה זאת? 8)
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב אני יודע שיש הרבה קניות אבל ראיתי פה עוד אנשים שרוצים לעשות קניה והחלטתי ללכת על זה. תראו הקנייה היא של משפר אנשים מוגבל כלומר לפי משקל ומחיר כי יש לנו צרה שנקראת מכס... עכשיו ההזמנה היא רק של דברים יחסית קטנים(מכס... :-\) כמו סלייבים ,כבלים,מנורות,חוטים,מאווררים,חיבורים קטנים וכאלו בקיצור דברים שהם לא ספקים,מארזים,כרטיסים,לוחות וצ'יפיסטים אחרים... עכשיו אני גר בהרצליה מה שאומר שהכל יגיע אליי ואני מחלק לכולם ולכן אפשר לקחת את החלקים ממני מי שגר קרוב ולא לשלם על משלוח בארץ שייקח גם עוד 4 ימים לפחות ואפשר לקחת משלוח בארץ. אני גם יבצע תהזמנה כשיש כסף מראש מה שאומר שאני לא משלם לפני שהכסף הגיע אליי אני ייתן תאריך אל תדאגו יהיה ברבה זמן עם הכתובת שלי והכל לשלוח כסף ומי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מEBAY בטריות נטענות. השאלה אם לקנות מותג ידוע או משהו זול ? מה ההבדלים בעצם? יש מה לחשוש מלהזמין כזה דבר ? http://cgi.ebay.com/AAA-AA-Rechargeable-Battery-2300-800-mAh-8-pcs-toy-/120655833721?pt=US_Batteries&hash=item1c17a5ea79#ht_1065wt_905
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות גופיות, גטקעסים וגרביים תרמיות מחו"ל, מכיוון שהמחירים פה פשוט מצחיקים. השאלה איפה אני עושה זאת, מאיזה אתר - לא מכיר אחד ששולח לארץ את הדברים האלה. תודה מראש חבר'ס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בקרוב אני עושה קניה עצבנית ברצות הברית, בעיקר של ציוד אודיו, בגלל ההפרש ה-ע-צ-ו-ם של המחיר בציוד אולפני, החלטתי שאני קונה בחול, מדובר על הבדלים של פי 3 עד פי 4 במחיר בארץ מול ארה"ב! להלן הקניה שלי: ממשק FW של PRESONUS שני קונדנסרים SHURE SM81 סט טריגרים לתופים של DDRUM ומודול של ALESIS שני פיקאפים לגיטרה EMG 81 שני מיקרופונים SHURE SM58 ואחד SM57 אוזניות סנהייזר 280HD (עדיין בהתלבטות, פתחתי ת'רד נפרד) בקיצר מדובר פה על חיסכון בקנה מידה אסטרונומי לעומת קניה בארץ אז האם שחכתי משהו שממש זול בסטייט'ס לעומתנו? חשבתי על לפטופ אבל יש לי T42, אז הוא מספק בנתיים חשבתי גם על אייפון, שעולה פאקינג 200$!!! אז למי שיש רעיונות, אשמח מאוד אם תשתפו אותי תודה !
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר'ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה כמובן מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע הקדמי ומתחילה לבצע בך מין אוראל…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות כמה דברים ב EBAY ואני לא יודע איך אמרו לי שצריך חשבון ב פי פל אבל אני לא יודע מה זה ואיך אני יודע שזה באמת ישלך לארץ כמה אני צריך לשלם על המשלוח ואם צריך לשלם על זה מע"מ או מכס או ... אני כבר לא יודע מה בקיצור אם יש מישהוא שכבר קנה משהוא משם ויודע איך זה בדיוק עובד אז בבקשה שיסביר לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי כאן קונה בEBAY? מה קניתם עד היום? כמה כסף הייתם מוכנים לסכן? איך עבד המשלוח לארץ? האם לדעתכם יש פריטים שהרבה יותר משתלם לרכוש בחו"ל, לא בגלל אי זמינותם בארץ? אני חייב לציין שהיום רכשתי 3 פרטי אספנות ממוכר אחד, פעם ראשונה בחיים. קצת הלחיץ בהתחלה, אבל אחרי שעוברים את כל תהליך הרישום רואים עד כמה כל העסק בטוח. התרשמתי לטובה, ואפילו עוד לא קיבלתי את הסחורה.
-
- 85 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אני טס בשבוע הבא לארה"ב , ויש כמה דברים שאני רוצה לקנות שם , רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך להזמין איזה חבילה נגיד מ-amazon לבית מלון, עכשיו יש לי קצת בעיה כי הטיול הוא מאורגן והחדר לא נרשם על השם שלנו אלא על שם הקבוצה וגם אנחנו לא נשארים הרבה זמן במקום אחד, מישהו פעם עשה את זה? ועוד שאלה קטנה מישהו קנה כאן פלאפון בארה"ב כאילו פרי סים, ויכול להמליץ לי על מקום לקנות תודה.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים למחשב, ואני יודע שבדיוטי פרי מוכרים מערכות של לוג'יטק (בעיקר... לפחות זה מה שאני זוכר המטיסה האחרנה שלי...), השאלה היא אם כדאי לי לקנות שם, או שהמחיר לא נמוך מספיק כדי להפוך את הקנייה למשתלמת (ולקנות מערכת אחרת, כנראה אינספייר 2500 בחנות "רגילה"...) תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אמי טסה להונגריה-בודפסט ביום א'. יש לכם עצות לקניות אולי? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם 8) - נא לא להפוך את זה לת'רד של "כל מה שאתה רוצה", משהו לא רציני...ואפשרויות אם שווה בכלל לקנות שם משהו
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פעם ראיתי כזה אתר שאתה כותב את הקוד של קניה בebay ואז הוא מחשב לך עלויות כולל מכס מס וכו ונותן לך את זה עד הבית ןעוד שאלה מאוד חשובה איזה פלאפון זול יחסית חוץ מהn-gage ככה בסביבות 1000-1200 יש לו mmc/sd mp3 סרטים לאפלא אין mmc/sd וזה חבל
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני טס ביום שלישי בבוקר ל8 ימים למשלחת בפולין. אני לא ממש יודע מה אפשר לקנות שם ומה משתלם, אבל אמרו לי שחוברות תווים שם ממש זולות ואני הולך לקנות קצת.. וחבל לי לפספס דברים... (אני לוקח איתי איזה 250 דולר או יותר..יש לי כסף ואנלא יודע כמה לקחת כי אין לי בינתיים תוכניות לקנות שם משהו) אם יש למישהו רעיון שיגיד..אגב מישהו יודע מה המחירים שם של אוזניות? ואם מישהו יכול להמליץ על מקומות מעניינים בקרקוב..הולך להיות לנו שם הרבה זמן חופשי.. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, מחר (עוד 8 שעות) יש לי זמן ליסוע למרכז העיר בייג'ין. אני רוצה לקנות פה כרטיס מסך חדש, ואולי איזו מצלמה דיגיטלית. מישהו יודע\מכיר חנויות טובות? לא מעוניין בציוד משומש (שמעתי שיש שוק כזה). גוגל הפנה אותי לרחוב Zhongguancun, אבל זה נראה לי רחוב ענק ואני מחפש משהו יותר ספציפי. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, כל מה שטוב, וזה אומר הרבה כסף, ממש הרבה.. בדקתי אופציות להוזלת הרכישה ע"י רכישת רכיבים (מעבד / זיכרון / כ.מסך) דרך Ebay, אבל זה מוזיל דיי במעט בגלל עלויות המשלוח הגבוהות.. האם מישהו מכיר אתרים אחרים מחו"ל שמבצעים משלוחים לארץ? ב-Tom's Hardware פורסם שהמחשבים הכי זולים בעולם הם בגרמניה, ולאחר בדיקת מס' חנויות זה אכן נראה כך (E8400 ב-166 אירו שזה 875 ש"ח.. מחיר שווה לכל נפש.. ) עזרה?!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי אם כדאי לעשות קניות בדיוטי פרי של מוצרי אלקטרוניקה יקרים... מישהו פעם קנה שם ונתקל בבעיות כמו אחריות/בעיה במוצר/משהו?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שלא מפרסמים פה אתרים לקנייה וכו אבל..... אהל אני לא מוצא אתרים אולי מישהו יודע האם האתר http://jab-tech.com שולחים גם לארץ? היכן אני יכול למצוא אתרים מחו"ל ששולחים לארץ. חיפשתי קצת בGOOGLE אבל זה בעיה לעבור אתר אתר ולחפש.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני כרגע מדבר עם בעל חנות באייביי הוא מהונג קונג , ביקשתי ממנו שיאחד לי 3 פריטים שהוא מוכר בנפרד ויתן מחיר הוא אמר שזה יעלה XX ושאני אעביר לו את הכסף דרך Paypal ישירות ולא דרך דף קנייה באייביי מצד אחד יש לו פידבק חיובי של 99% עם אלפי מכירות http://myworld.ebay.com/yessshop?ssPageName=ADME:X:CEM:US:1181 אבל אני עדיין לא בטוח שמה שהוא מבקש זה "כשר" מישהו מכיר את העניין יכול להגיד לי אם יש את הביטוח של PAYPAL גם בהעברות כאלה שהן לא קנייה בדף מכירה של אייביי ? הנה מה שהוא רשם לי : Hi, Please make payment directly through paypal. If it create a new listing. IT need extra cost and will charge you higher.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום קניתי ksp מוצר מאילת וברצוני להזדכות עליו(כמובן לפי מחיר אילת) במקום אחר ולקנות מוצר אחר. במדיניות של החברה לא רשום שום דבר לגבי זה. המוכר בסניף (באר שבע) אמר לי שזה לא אפשרי אלא רק עם קנס של 5% וצ'ק שיגיע מסניף אילת. האם זה חוקי? למרות שדבר זה לא רשום בתקנון - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר להעביר לפורום צרכנות(לא שמתי לב שיש)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו הזמין מהאת הזה? איך השרות שלהם? כמה בערך עולה משלוח לארץ? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. אחרי שננעלתי על המפרט הסופי ראיתי שהוא יוצא לי בסביבות ה 8500 ש"ח בחנות די זולה בארץ. הרצתי את אותו מפרט בדיוק בחנות און-ליין אמריקאית וראיתי שקיבלתי מחיר ~2500 ש"ח יותר זול... האם כדי לקנות בחו"ל דרך האינטרנט? מה דעתכם? יתרונות / חסרונות?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איזה חנויות עושות משלוח לארץ? הכוונה של אלקטרוניקה (ספציפית אוזניות) קנייה בEBAY זה דבר בטוח?
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רציתי לקנות לפטופ אבל בגלל המחירים המזעזעים בארץ החלטתי לקנות אותו בחו"ל. הבעיה היא - אני לא יודע איך :\ אני אשמח לשמוע עצות מאנשים שכבר עברו את התהליך וקנו מוצרים אלקטרוניים מחו"ל בעבר.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני לא בטוח באיזה פורום לשאול, אז אני שואל פה ... מאחר ואבא שלי טס לחו"ל, אני מעוניין להזמין למלון שלו חלקים (כמעט מחשב שלם) מ-Newegg.com. המחירים ממש מצחיקים ביחס לארץ... אני יכול להביא מחשב מהחלומות הרטובים בכמעט חצי מהמחיר בארץ. הבנתי ש-Newegg לא עושים משלוחים לארץ... אז מה זה אומר על האחריות? נגיד נדפק לי המעבד או שהזכרון הגיע עם בעיות, האם אני יכול לבצע RMA מהארץ? :s05: אם לא, יש חנות אחרת זולה שתתן לי אחריות מחו"ל לישראל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-