עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלתי זימון למבדקים לחובלים/צוללות. מה הולך להיות שם?

• 15 תגובות
    • 7.3k צפיות
  2. אז לאחר זמן מה קיבלתי זימון למבחן לחיל המודיעין. עכשיו רשום לי בטחון מידע, ושזה נמצא במתקן רמות (תל אביב) מישהו יכול אולי להסביר לי קצת מזה אומר לאיפה זה לוקח אותי ואיפה בכלל נמצא המקום למבחן. אני מתאר לעצמי שזה השלב הראשון. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ממוקד על הבטחון מידע

• 10 תגובות
    • 14.5k צפיות
  3. Started by Chaosruler,

חיפשתי את זה בגוגל, זה לאנשים שהצבא חושב שקשה להם בבית, לא קשה לי בבית, אני רוצה שמישהו שזה באמת מגיע לו יקבל את ההטבות שלהם, יש לכם מושג איך אני יכול לרמוז להם את זה בלי להגיד להם את זה מול הפרצוף? (אני לא ממש רוצה להסתבך עם הצבא) נ.ב : עכשיו זה בדיוק 2 שורות, רואה ברק? לא כל הודעה שלי זה מאמר

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. אם למישו יש מושג איזה מבחנים אלו יהיו , או מידע נוסף שיכול לעזור....

• 12 תגובות
    • 11k צפיות
  5. אהלן חברה ! יש לי זימון לפרויקט גאמ"א ואחד הנושאים שמי שמגיע למיונים נבחן עליו הוא ווינדוס ממה שהבנתי ממה שקראתי ברשת אז על מה בידיוק אפשר ללמוד בווינדוס ? אין לי מושג איזה שאלות יש שם אבל מה לדעתכם צריך ללמוד בנוגע לווינדוס ? אם מישהו יוכל לרשום לי נושאים או לינקים כדי שאני אוכל ללמוד יותר על זה אני אשמח תודה !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. קיבלתי היום מלישכת הגיוס הזמנה לקורס נהיגה מצה"ל שאחריו אני יהיה "נהג יחידה" שאין לי מושג מה זה בכלל... עדיין לא קיבלתי מנילה.. בעיה נוספת שאני כבר התחלתי ללמוד נהיגה...ונישאר לי לעשות רק טסט... אז מה לעשות? אני בדילמה.... :-\

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. קיבלתי זימון לתחקיר בטחוני במז"י ליד קרית מלאכי. חיפשתי בגוגל ואין לי מושג איפה זה נמצא בדיוק במפה? אמרו לי איזה 2 ק"מ דרומית מצומת קסטינה רק איפה בדיוק ליד מה זה? אני מגיע ברכב ולא באוטובוס אז קווי אוטובוס לא יעזרו לי ממש. ומישהו יודע כמה זמן זה התחקיר הבטחוני? זה התחקיר הראשון שלי , אני מתגייס למודיעין שדה. ישאלו אותי שאלות בנוגע לשלאון שאני צריך למלא לפניי עם ה20 עמודים? תודה. טל

• 8 תגובות
    • 9k צפיות
  8. כותרת [וכבר גיגלתי וכד' - אז אשמח לשמוע מאנשים שעברו את המבחנים השונים]. ד"א - מה זה אומר על הקב"א שלי? [את הפרופיל אני יודע - 97 ;D] הבנתי שהטירונות היא קרבית - רובאי 03. מה זה כולל ומה אורך הטירונות? שאלה ממש חשובה. אני ב-4 יח' מת' והמגנים שלי עומדים על 100 ל-003 ו-90 ל-004, ובתעודה יש לי 75 סופי במת'...מה אני כותב בתופס מועמדות? [הציונים בבגרות יצאו לא מבריקים מכל מיני סיבות, ככה שאין טעם להכניס אותם כי אני ניגש למועד ב' - ואת הטופס אני צריך להגיש עד ה-2.8 (כשבין ה-19.7 עד ל-1.8 אני בחו"ל...)] אם יש לכם עוד כל מיני דברים שנראה לכם חשוב לציין, אשמח לשמוע / לקרןא.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קיבלתי מכתב שהנדון שלו הוא: "מועמדות למסלולים טכנולוגיים בחיל המודיעין - פרויקט 'גאמא' " המשך המכתב - בלה בלה קיבלתי קוד ומספר מועמד, עליי להיכנס לאתר שלהם ל"איתור אישי ישיר" ומשם לשאלון מילוי נתונים לפרויקט "גאמא" ומשם להמשיך ע"פ ההנחיות. מתחת לסעיף בו כתוב לי את זה ^ יש הערות: על מנת להתרשם ממגוון המסלולים אותם מציע חיל המודיעין ומתהליך המיון, מומלץ ל"שוטט" באתר, טרם מילוי הטפסים הנך מתבקש למלא את השאלון גם אם אינך יכול לציין ידיעותיך במספר סעיפים. תחומי העיסוק בחיל אינם מתמקדים בתחום המדעים המדויקים בלבד (מתמטיקה, פיזיקה ומחשבים וכו') אלא גם בתחום המקצועות ההומניים (היסטוריה, מדעי המדינה וכו') לרשותך חודש למילוי הטפסים, ואף תוכל לשמור אותם ללא שליחה במהלך החודש השאלה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Sikamikanico,

אחרי התלבטות קשה בחרתי לוח אם. הזמנתי. קיבלתי אותו היום - ויש בו פגם! אחד החיבורים שנקרא "Surround Center Connector" הגיע מולחם רק בשני פינים מתוך חמישה - ז"א שהוא חצי תלוי באויר. זה כל כך מעצבן כשזה קורה. עכשיו כל הטרטור של להחליף את זה בלוח חדש. דרך אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2 והחנות היא זיגזג.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי מייל מחברה ישראלית למחשבים, לפני שנכנס חוק הספאם לתוקף קיבלתי הודעה שיש את חוק הספאם ושמי שרוצה להמשיך לקבל הודעות צריך לאשר. אז כמובן לא אישרתי ושמחתי שיש את חוק הספאם החדש, אז קיבלתי את ההודעה הזאת ובהודעה יש בעצם עידוד לרכישה של דבר כל שהוא, וכתוב שמי שלא רוצה לקבל מייל צריך ללחוץ על הקישור. אז לא לחצתי עליו ואני יודע שאסור לשלוח הודעות פרסומיות ובטח שלא לכתוב שצריך להסיר את עצמך מרשימת התפוצה. אז אני יודע שאפשר להתקשר להגיד להם או שהם ייתנו פיצוי או שניקח את זה למשפט ואין צורך להוכיח נזק, ופשוט לקבל 1000 ש"ח. אז מה לעשות? להתקשר ומה להגיד? ואם מוכנים לשלם לי פיצוי אז מן הסתם יירצו חוזה שאני לא ילך עם זה למשפט. ואם לא יהיו מוכנים, מה אנ…

12. מזה הדבר הזה בדיוק? זה משהו טוב? מישהו יכול להסביר לי קצת על זה..?

13. Started by shnozlid,

קיבלתי את זה אתמול באינטרנט. מישו יודע על מה מדובר? לא הוסיפו שום פרט רק שיש להגיע בתאריך זה לביתן חיל הים. מישו יודע למה אני בדיוק הולך להתמיין(אם בכלל)? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קיבלתי את המייל שבתמונה כביכול מפייפל. אני מתייעץ לפני שאני פותח את הלינק בו בטח יבקשו פרטים או יישאבו פרטים. מישו קיבל דומה? שם המייל הוא בשחור למעלה בתמונה..הדבקתי כדי שתראו אותו.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  15. אפשר מידע על זה? מה זה דורש? מה עושים שם? איזה ידע אמור להיות לי אם אני רוצה להתקבל?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. פרופיל 72 חיל שריון חיל התותחנים לוחם איסוף לוחם במערך הנ"מ לוחם חילוץ והצלה ספינות טילים - מיונים מה כדאי לבחור פה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה יש לי 5 דברים שיטור צבאי שירות בתי הסוהר המערך הטכני בחיל החימוש שיטור אזרחי ושירות בחיל האויר והחלל אני יודע שזה עדיפויות וכו' אבל אני חשבתי על שיטור אזרחי אבל אמא שלי מבלבלת לי בשכל על שירות בחיל האויר והחלל ושאני שומע חיל האויר כואב לי הראש אפשר קצת רקע? כן יש לי פה חוברת אבל הם מדברים עם מושגים שאני לא מבין בכלל אולי חוות דעת מניסיון אישי או משהו תודה

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אהלן, קיבלתי מנילה ויש לי בה אפשרות לבחור בין 3 חילות (אפילו בלי אפשרות לבחור בתפקידים ספציפיים) האפשרויות הם: חיל האוויר והחלל חיל תקשוב חיל חימוש. הבנתי שקיבלתי את המנילה הזאת בגלל שהגברתי בבית ספר אלקטרוניקה ויש לי פרופיל עורפי (64). במה לדעתכם כדאי לבחור ולמה? אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by MilkMan,

• 55 תגובות
    • 6.6k צפיות
  21. Started by YairZ,

האלן כולם, כעיקרון קיבלתי לפני כמה ימים מנילה, ואיני יודע במה לבחור- -קצין שלישות/לוגיסטיקה/תכנון -רכז מתגייסים/חובש -תכניתן/מהל תשתיות מערכות מחשוב/מפענח תצלומי אויר אלו העיקריים, ואני מעדיף משהו שקשור לתחום המחשבים כמובן. לכן רציתי לשאול האם מנהל תשתיות מערכות מחשוב או מפענח תצלומי אויר אלו דברים איכותיים, שאולי יקדמו אותי קצת באזרחות בתחום ההיי-טק. חשוב לציין שאני לא ממש אוהב/ספץ בשפות תכנות אבל למדתי רשתות CCENT ו A+. בינתיים עברתי את המבחנים של אלקטרוניקה (מודיעין) ואני מצפה לתשובה מהראיון האישי שעברתי. אם משהו פה עוסק בזה בצבא או יודע מה עדיף אם בכלל, אודה לו אם יעזור לי להחליט. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by RTTW,

היי אנשים קיבלתי פלאפון חדש... מדובר בחברה לא מוכרת בארץ מסין... מדובר בפלאפון בעל מערכת הפעלה וינדוז XP מוביל... רק לא ידוע לי מה הגירסה... וזאת גירסה מסורסת של מערכת ההפעלה קיצר המכשיר של חברת LEADY דגם GT6107 המכשיר בעל מצלמה 2 מגה פיקסל, שני מקומות לשני סים קארדים, מסך גדול QVGA, חריץ הרכבה, מסך מגע, רמקולים שפשוט אין חזקים בטירוף, המכשיר שקיבלתי תומך בשלוש שפות סינית-אנגלית-ערבית אגב תגידו שכחתי להוסיף את השאלות חח מה אפשר להתקין על פלאפון שכזה? תוכנות-משחקים וכו... מאיפה? איך אפשר לדעת מה המפרט שלו כי אין אליו כלום באנגלית... ואני לא מכיר אתר שמתרגם סינית לאנגלית

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  23. אחח איזה מוכשר אני.. בגלל בעיית עיניים (לא בעיית ראיה) קיבלתי 45 רפואי! הרופא עוד אומר לי היום שהם התלבטו בן 21 רפואי ל45 רפואי!! אחרי זה הם מתפלאים למה אנשים לא רוצים לגייס.. אמרתי להם שאני רוצה קרבי וכנראה בסוף אני ישרת בעיר שאני גר בה! יש מישהו יותר מוכשר ממני?! ד"א יש מישהו שניסה לערער על החלטה של הצבא והצליח?! זה מה שאני מתכנן לעשות.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by CrossFire,

קיבלתי פרופיל 72, מה זה אומר והאם זה מגביל אותי במשהו?

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. אמרו לי לשלוח מכתב בקשה + המלצות. אני אעשה את זה בשבוע הבא. עוד משהו?

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.