עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בעיה שהתחילה לאחרונה - בזמן מקלחת מרגיש זרם חשמלי מהברז (קבוע, לא משהו רגעי) מדידת מתח מראה כ-10-15 וולט AC בין הברז (וברזים אחרים) לבין חור ההארקה שבשקע. בין חור ההארקה שבשקע לבין חור ה-0 יש כ-20 וולט. אם בלוח החשמל מנתקים מפסק (פאזה) מסוים - הבעיה נעלמת - אין מתח בין הברז לחור ההארקה (בשקע ההוא יש עדיין מתח), והמתח בין ההארקה ל-0 קרוב לאפס. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה, ומה עוד אפשר לבדוק כדי לאבחן ולפתור אותה. (על רעיון הזמנת חשמלאי חשבתי) תודה.

• 18 תגובות
    • 11.3k צפיות
  2. למישהו יש מושג כמה עובד צריך לקבל ביום האצמעות? האם יש איזושהי תוספת ? שמעתי מחלק שמקבלים 200%, מאחרים 150% ,לא יודע למה להאמין...

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by Ran B,

היי חברים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפשרות להוריד את תוצאות החיפוש לאקסל באתר יד2. לא מצאתי לזה איזכור בGOOGLE ורציתי לדעת אולי מישהו מכיר? חשב? יש לו רעיון אולי.. כמובן שזה למטרות פרטיות ולא מסחריות, אני מחפש דירה ואני רוצה לערוך אקסל עם פרטי הדירות שיצאו בחיפוש והרבה יותר נוח לי לעבוד באקסל אשמח לרעיונות ועזרה! תודה

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  4. Started by V3GiX,

יש פה מישהו שעבר\כרגע בקורס נתמ"מ? רציתי לשאול מה אתם חושבים על הקורס הזה, ובאיזה תחומים מתעסקים בשרתים מתעסקים אחרי הקורס?

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  5. Started by הדוד משה,

יש לי בבית את נגן הקסטות הנ"ל, פאר טכנולוגיית שנות ה-70, ומעוצב יפה למדי. אבל... הגיע הזמן להפרד מזה כבר, אין לזה יותר מקום פה. ולכן אני שואל את השאלה הבאה- האם יש לזה איזשהו ערך כיום? מישהו ירצה לקנות דבר כזה, אפילו לקבל בחינם? ואם לא, האם ישנם בפנים חלקים איכותיים כלשהם? באמת חבל לי על המכונה היפה הזו, ואני לא יודע היכן לשאול אם לא כאן. תודה למי שיעזור

6. Started by תינוק22,

שלום, אני מחפש סרטון ויראלי שבו רואים מישהו שמצלם מגוף ראשון תקע טעינה של אייפון אם אני זוכר נכון והוא מראה שזה מתחבר לתקע , ולתקע יש כמו מן פרצוף כועס כזה והאיש ברקע עושה כזה רעש משעשע. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by אוריגמיש,

האם יש פתרון (בתשלום) לגיבוי כ 300 ג'יגה בענן? מדובר בהסרטות בייתיות של וידאו HD. מבחינת רוחב הפס, מדובר בחבילת ה 100 מגה (ביט כמובן), כאשר ה Upload הוא בערך 2. בהנחה ואין לי בעיה להמתין ימים רבים לסיום ההעלאה (הראשונית, לאחר מכן ההעלאה תהיה ב Delta), האם יש פתרון/שירות בדומה ל Google Drive/Sky Drive/Drop Box/Flicker וכו', שמאפשר העלאת קבצים בנפחים של מאות ג'יגות?

• 42 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להרשם לאוניברסיטת ת"א לחוג כלכלה וניהול, אני משתחרר באוגוסט השנה כרגע אין לי פסיכומטרי אבל כנראה אני ארשם למועד ספטמבר השנה. לאיזה מועד להרשם לאונ'? האם החוג נחשב איכותי? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by הדוד משה,

שירות חדש ומדהים מבית ענקית התוכנה גוגל- האף של גוגל. גוגל מאפשרת לנו מעתה (בגרסת בטא) לרחרח את החיפושים שלנו- זה מדהים! קרבו את האף ורחרחו בעצמכם! החוויה פשוט מדהימה. נסו גויאבה או פלסטיק שרוף, זה פשוט מהמם! כמובן שיש עוד המון באגים, וריחות כמו כלב רטוב או רגל קרושה עוד לא במאגר. איזה כיף שיש חברות כמו גוגל שעושות דברים כל-כך טובים ומועילים לאנושות. איך השירו עובד בשבילכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by House M.D.,

כשמייקרוסופט הוציאו אותו דבר, ואפילו יותר טוב? http://ksp.co.il/?store=matam&uin=18689

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. קינדר חוזרת, כפיים :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  12. הרעיון הוא כזה אתה המשתמש תרשם באתר ותוריד TOOLBAR לדפדפן אחרי כן בשעה שאתה גולש תוכל לסמן לייקים על תכנים שאתה פוגש בעת גלישה למשל תמונות בכל אתר ברחבי הרשת ברגע שאתה לחצת לייק התמונה תקפוץ לאתר החברתי הזה לחשבון שלך לתוך הגלרייה שלך למשל לאתר MINUS.COM שזה אתר ממש שימושי שמשמש אתר העלת תכנים פשוט יעיל וגם יש גלריות של אנשים עם מיליונים של צפיות רעיון למין דבר כזה יצור אתר חברתי חדש ששם תבוא לראות איך אנשים גולשים באיזה תכנים הם נפגשים ואיפה הם עושים את זה מה שיביא לדרך אולטימטיבית למציאת אתרים חדשים שלא היית מודע להם לתכנים חדשים ולראיה שקופה יותר של השימוש והפופולריות של תכנים ברשת מה גם שזה ישמש כגיבוי מעולה לתכנים שאתה נפגש איתם ונעלמים אחרי כמה שניות במקום לגלוש …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by arik100,

אהלן אשמח לעזרה במציאת סרטון שראיתי פעם ביוטיוב ואני לא זוכר איך קוראים לו זה הולך ככה: יש איזה מראיין שבא לחייל רוסי כזה ומתחיל לשאול אותו שאלות ואז החייל הוא משוגע הוא עושה לו " תסתום את הפה שלך" ומתחיל להרביץ לו סרטון קצת דפוק אני יודע אבל ממש מצחיק.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by k22,

שלום יש לי טלויזיה חברת Apex נפל לי השלט של הטלויזיה ומאז הוא לא עובד אני מנסה הדליק מהשלט של הוט גם לא עובד התקשרתי אליהם (להוט) הם ניסו לעזור לי ולא עזר ראיתי באתר של הוט את המדריכים ולא מה שהבנתי אין קוד טלוזיה של apex יש רק abex וזה לא עובד אני לא רוצה לקנות שלט אונברסילי בגלל שאין שמה טימיניג לכיבוי הטלויזיה מישהו יודע/מכיר פתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. יש לי ציוד שנשאר מכול מיני מחשבים ישנים כמו כבלי חשמל, יו אס בי, רשת, ספק כוח אחד וראוטר של דילינק - יש מישהו בארץ שמתעסק במחזור של ציוד כזה ? זה פשוט נראה לי חבל לזרוק הכול ולזהם את הסביבה.

• 1 תגובה
    • 32.4k צפיות
  16. אהלן. היה ברשותי כרטיס מסך שנקנה עם המחשב מחנות RSM הישראלית. מכרתי אותו למישהו בגרמניה. ברגע שהוא שילם, התשלום היה במצב "Pending" במשך שלושה שבועות. אני לא יודע אם זה קשור, אבל בערך יומיים אחרי שהוא קיבל אותה התשלום הועבר אליי סופית. ברגע שהחבילה הגיעה אליו, הוא שלח לי את המייל הבא: Hello i just want to tell you that the Box is arrived but ... its on the German custom office because u dont stick the bill or the receipt for payment outside the Box iwll get the box Today maybe i have to pay a amount for storage it (it stand in the letter) i can take a photo of it if u want i just want to be sure that u pay this amount if there is any Sorry for this complications a…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by mrraz,

יש המלצה למברגה טובה לעבודות מתכת ועץ ?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. יש לי מצבור של מטבעות 10 אגורות שמסתכמים בלפחות 100 ש"ח. איפה אפשר להמיר אותם לשטרות? שמעתי הצעות כמו מוכרים במכולת וכו', אבל אני לא חושב שיש להם זמן, או שהם ישמחו לקבל כ"כ הרבה מטבעות.

• 16 תגובות
    • 62.8k צפיות
  19. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב ב 3000 שקל והמקום שבו אני רוכש את המחשב נותן רק 2 תשלומים ללא ריבית ומעל 2 תשלומים ריבית קרדיט רציתי לדעת איך מחשבים את הריבית ? ( אני רוצה 12 תשלומים ) יש שנתית , יש מותאמת שנתית , מועדף , יש מלא דברים פה ... מישהו יכול לעזור לי ? תודה

• 4 תגובות
    • 11.3k צפיות
  20. שלום לכולם, יש למשפחה הרחוקה שלי עסק, הם פתחו פייסבוק. בשביל לקדם את הנושא, אנחנו רוצים לעשות הגרלה - כל מי שמשתף משהו/עושה לייק נכנס להגרלה. הבעיה שאין הרבה חברים בפייסבוק, לכן אם זה משהו ששאר הגולשים יכולים לראות מי עשה לייק/שיתף זה עלול להראות מביך.. לכן חשבתי שאנשים יעשו SHARE לעמוד עצמו, השאלות: 1) האם אני כמנהל העמוד/הפרופיל משתמש יכול לראות מי עשה לי SHARE? 2) האם שאר הגולשים יכולים לראות מי עשה SHARE? 3) אם לא איך ניתן לעשות את זה שהתשובה לאחד תהיה "כן" ול-2 "לא"? וזה יראה טוב. דבר נוסף - אני מעוניין לעשות קטלוג לעסק בפייסבוק + מי שעושה לייק מקבל איזה משהו בעסק עצמו. זה אמור להיות גם מספיק חכם שמי שעושה לייק ואחר כך מבטל את הלייק ועשה אחד חדש, לא יקבל מתנה חדשה. י…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. כי בכל פעם שאני נכנס לאתר זה לא עובד. האם יש שירות אינטרנטי אחר שעושה את העבודה של פתקים דיגיטליים לכל מיני תזכורות קטנות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dida1988,

שלום רציתי לשאול איזה מבין הטלוויזיות הבאות יותר טובה ומה יתרון וחסרון של כל טלוויזיה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=819202 אשמח אם תתייחסו בעיקר 1.למחירים 2.לסוג מסך- כלומר הסמסונג הוא FULL LED וה-LG לא. 3.תדר תצוגה של הסמסונג הוא 400 ושל ה-LG הוא 200. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by slavazisman1990,

שלום לכלום אני חדש בפורום קוראים לי סלבה אני בן 22 מחולון . חייל משוחרר מצה"ל אני חולה על גאג'טים כול מיני אביזרים פלאפונים מדליקים כמובן מחשבים אני מתעסק יותר במוזיקה וסאונד אני בעל עסק אני כמובן גם מתעסק בהוסטינג ( אחסון אתרים ) מי שמועניין להכיר אותי תמיד מוזמן לפנות אליי בפרטי אני ישמח ושהיה המון בהצלחה לפורום !

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Kak,

פתחתי לפני כמה שנים חשבון פייפאל ואני רוצה לשנות את השם שמופיע שם. בכל פעם שאני נכנס דרך התמיכה ל"הגש בקשה באמצעות הטופס המאובטח" אני מקבל את ההודעה הבאה: [color=red] מצטערים - לא ניתן היה להשלים את פעולתך האחרונה[/color] אם היית בתהליך של קנייה או שליחת תשלום עבור מוצרים או שירותים, אנו ממליצים שתבדוק לאחר 30 דקות הן בחשבון PayPal והן בדואר האלקטרוני שלך ותוודא שאישור העסקה התקבל. אם הגעת אל דף זה מאתר אחר, חזור אל אותו אתר (אל תשתמש בלחצן 'חזור' של הדפדפן) והתחל שוב את פעולתך. אם הגעת מאתר PayPal, לחץ על הלוגו של PayPal שבפינה הימנית העליונה כדי לחזור לדף הבית והתחל שוב את פעולתך. יתכן שיהיה עליך להיכנס שוב. ניסיתי בIE כרום וFF, ניסיתי גם למחוק היסטוריה ועוגיות בכולם ו…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  25. ואיפה ניתן להשיג Rubbing alcohol במחיר סביר ? תודה

• 1 תגובה
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים