כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי צו גיוס... אם אני ילך איתו לאורנג' אני יוכל לקבל פלאפון במסלול חיילים?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה, לאחר שסיימתי טירונות 02 במחנה 80 (אני רוצה להיות קרבי אבל אל תאשימו אותי, בעיה רפואית!!) קיבלתי ביום האחרון צו הצבה לבקום ליום ראשון להגיע למיטב קורסים 7355 תחת ההגדרה מקצוע צבאי זמני... מי יודע מה זה אומר? אני צריך להביא בגדים לשינה? או שאני ישתחרר באותו יום? קיבלתי את הצו ביום חמישי והם לא ענו לי מאז... ועכשיו כבר שבת. תודה לעוזרים, שבת שלום.
-
- 16 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
למה אפורה? אסביר. לחייל בשירות חובה יש אפשרות לקבל עד 60 יום קיצור שרות אם הוא התקבל ללימודים במהלך השירות הצבאי. זאת אומרת שאם חייל X הנמצא בשנת השירות השלישית משתחרר בדצמבר והוא התקבל ללימודים באוקטובר זכותו להגיש בקשה לקיצור שירות. אני משתחרר באוגוסט. יש מכללות שפותחות סמסטר ביולי. חשבתי להירשם לאחת המכללות, לקבל מהם טופס שהתקבלתי ללימודים ולהגיש בקשה לקיצור שירות. כמובן שאחרי שאשתחרר אין לי שום כוונה ללכת ללמוד באותה מכללה. אני מוכן להקריב 350 ש"ח דמי הרשמה בשביל לצאת מהבסיס קצת יותר מוקדם. השאלה אם יכולים לעלות על זה ולהכריח אותי להשלים את אותם חודשיים? שמעתם על מישהו שקיבל קיצור בדרך הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה אמי קיבלה מכתב שהיא יכולה לממש את זכותה לקבלת פיצויים/תגמולים מקרנות הפנסייה שהמעסיק הפריש... היא עבדה לפני עשרות שנים ב-2 עבודות תקופה מסויימת. על עבודה אחת כבר אנחנו יודעים כמה אנו אמורים לקבל וזה בטיפול. על העבודה השנייה אנחנו לא יודעים כמה אנחנו אמורים לקבל... כשביררתי פה - הופיע רק פרטים של חברת קרנות הפנסייה של העבודה הראשונה, אך תיעוד או קצה חוט כלשהו לגבי פיצויים של העבודה השנייה לא נמצא. ועכשיו לשאלתנו, האם יש עוד דרכים לברר זאת?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, נניח וברצוני לקבלת את תעודת הבגרות שלי (את התעודה עצמה לא רק ציונים, אלה את הדף עצמו) לפי מה שהבנתי אני יכול לבקש מבית הספר אותו סיימתי העתק ואז לצלם אותו, אני צודק? כמו כן מתי אוכל לקבל תעודת בגרות? אני מתכוון לתאריכים (לפחות חודש), כאלו אחרי איזה חודש כבר 100% אפשר לבוא לבית הספר ולקלבל את התעודה עצמה? מקווה שהבנתם אותי
-
- 13 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
באשכול הזה אני דיי פונה לאחראים של האתר. ביקשתי להיות כתב באתר ואמרו לי לשלוח כתבה שלחתי את הכתבה לפני שבוע אם לא יותר ועדיין לא קיבלתי תשובה. השאלה שלי היא אם זה אמור להיות ככה?כמה זמן אני אמור לחכות עד שצוות האתר יחליט? נ.ב את הכתבה שלחתי לדן אם אני לא טועה.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן.. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מקבל זיכוי ממוכר באייביי רציתי לדעת איך התהליך מתבצע דרך פייפאל.. אני אמור להיכנס למקום כלשהו דרך המייל שישלח אליי ? או שזה פשוט תהליך אוטומטי ? We are refunding you for your order. Once it is processed you will get an email confirmation. Due to your package being misplaced we will not be able to take anymore orders from you. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מובטל ועשיתי השנה כבר שלוש פעמים מילואים של שבוע כל פעם, תקופה שמסתכמת ב 15 ימים , איך אני מגיש בקשה לקבלת תשלום על ימי המילואים, הבנתי שצריך לפנות לביטוח הלאומי, אשמח לקבל עוד מידע על כך ממי שעשה מילואים וקיבל תשלומים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם זה אמיתי? שאחתי אותם אם ישרף לי הזיכרון עוד 5 שנים, האם הם יחליפו? הם אמרו שכן. יש למישהו נסייון עם אחריות כזו? האם מישהו מימש אחריות כזו? תודה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי לפני כמה ימים זימון יפה ורשמי מצה"ל ובו מבקשים ממני להתייצב ל"מבדקי צוות אוויר". זה הזימון הראשון שהיה לי מאז הצו הראשון, ורציתי לדעת מה אני הולך לעשות שם והאם יש למישו עצות ודברים שכדאי שאני אדע מראש... הבנתי שהזימון הזה הוא דיי נפוץ למי שיש פרופיל 97, זה נכון?? בכל מקרה כל מה שאתם יודעים על המבדקים האלו..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שזה באמת מתאים לכאן - לא מצאתי פורום מתאים יותר - אני מחפש קבצי מוזיקה ב AC3 , או כל ה DEMOES האלה של DOLBY DIGITAL וכאלה - איפה אפשר למצוא אותם ? כל מה שבא ב AC3, DOLBY DIGITAL, DTS, THX - טוב בשבילי ... תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם כל קבצי ה- SVCHOST אצלי במחשב נחוצים או שזה פשוט וירוס שאפשר להסיר אותו??? (כאשר אני מבצע ALT-CTRL-DEL) מופיעים לי הרבה כאלו תודה לעוזרים.......
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מתוך המאמר: "מסורות ואמנות של הבדואים בנגב" מעת ששון בר-צבי: למאמר הקבורה המלא: http://www.snunit.k12.il/beduin/arti/mas46.html
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום! קבלתי היום מכתב מהצבא ובו זימון להתייצבות לקדץ נהיגה, האם זה המנילה שלי? יש לזה איזשהיא השקפה על הקב''א שלי? הייתי רוצה להיות באיזה יחידת מחשבים, משהו אם חומרה או אפילו תיכנות, לא חשבתי שזה יגיע עד לקד''ץ נהיגה. האם יש לי סיבה לדאוג? הבנתי שזה מאוד הפריע לקרוא את הטקסט בגלל כל השגיאות כתיב הנוראיות שלי, אז בשביל אותו משתמש ערכתי את ההודעה שלי, כי הבנתי שהוא לא יכול לשון בלילה בגלל זה.
-
- 30 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיונים של קד"צ טכני של חיל האוויר.. מישהו יודע מה זה אומר חוץ מלהיות מכונאי מטוסים?! מישהו משרת שם או יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלחו לי להגיע לתל השומר ב3.2 לראיון קד"צ נהיגה משהו כזה בטופס רשום שזה לימוד על סוג רכב B רכב פרטי לפני הגיוס,עם אפשרות ללמידה על סוג C אחרי הגיוס אני לא רוצה קרבי,פרופיל 97 קבא 51 דפר 60 מה הסיכוי שלי להיות נהג בוס(שזה אגב מה שרשום בטופס שהם רוצים אותי כנהג בוס למרות שזה מוזר כי אני לא חושב שיש לי פרוטקציות בכלל) או נהג על רכב B ושאחר כך לא יכריחו אותי לעשות על משאית? ועוד שאלה - אני כרגע שיעור 22 בשיעורי נהיגה על רכב פרטי B. האם כדאי לספר בראיון ב3.2 שאני באמצע שיעורי נהיגה? אחת הסיבות שאני רוצה זה בשביל לחסוך את כל הלחצים והעלויות של הטסטים.הם יכולים להגיד לי פתאום שבגלל שאני באמצע אני צריך לממן את הרישיון שלי והם לא יממנו לי? אבא שלי אמר לי שעדיף בבקו"ם בתל השומר לא ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים יקרים אני אוהב את כולכם אבל אני חייב ללכת מקווה שתהנו לכם בזמן שאני קורע שם את התחת :smoke: היה ממש כייף אני חושב שאני כאן מהיום הראשון ... ואני לא מצטער... אפילו לא על שניה אחת. הרבה אנשים התחלפו במשך הזמן היה ממש כייך לראות הכל מתפתח... ואני רק יכול לקוות שאחרי כמה חודשים טובים בצבא *בלי הרבה זמן למחשב * אני אוכל לחזור לראות את כל מה שאהבתי :ylsuper: שלכם רוי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש קורסים שצריך בשבילם קדם - קורסים אחרים שצריך לעשות לפני הקורס הזה למשל בשביל חדו"א 2 צריך כמובן חדו"א 1... אבל בשביל עיבוד תמונה צריך חדו"א 1 חדו"א 2 תכנון וניתוח אלגוריתמים ועוד השאלה אם באמת צריך או שזה בגדר המלצה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שבנים יחידים יכולים להתמיין למקצועות המחשב בחיל תקשוב כמו בעלי פרופיל עורפי. האם בן אדם עם קה"ס שמונע ממנו להתגייס לקרבי (למשל 40) יוכל להתמיין למקצועות המחשב כמו בנים יחידים/בעלי פרופיל עורפי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, נפתחה קהילה לישראלים שנמאס להם לסבול! טוב לא בדיוק, בכל מקרה - אם אתם חולמים על אי ביי ישראלי מקורי, אם אתם מחפשים לקנות ולמכור מוצרים באי ביי דרך ישראלים (בגלל יתרונות ברורים) ואם אתם סתם קונים הרבה באי ביי - תירשמו! זה רק יכול לתרום כמו כן, אנא עזרו ופרסמו את הלינק שלהם בכמה שיותר פורומים אפשריים http://groups.ebay.com/index.jspa?categoryID=100001600 (ההודעה נלקחה מפורום מקס טיונינג)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם. ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם מה אתם חושבים על העניין?
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע לרחוב אלנבי שבת"א ואין לי מושג בעניין הקווים, למישהו יש שמץ בדבר? :-[ ד"א אני מגיע ברכבת לת"א אז באיזו תחנה אני צריך לרדת? ואחרי זה לאיזה קו עליי לעלות בכדי להגיע לרחוב אלנבי? תודה לעוזרים, אופיר
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
למישהו כאן יש דבר כזה? איך פועלת השיטה הזאת והאם זה כדאי ? אני כרגע נמצא עם קו של בזק ועושה רושם שמשלם סתם יותר מידיי כסף... ספק האינטרנט שלי הוא כמובן בזק בינלאומי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעבור מבזק ל 012 בשירות הטלפון הקווי בביתי. האם מישהו יכול להביע את דעתו (מנסיון, כמובן) על 012? הכוונה היא בשירות, באיכות הדיבר בטלפון הקווי, תקלות ידועות, חסרונות.... כל דבר על השירות הזה, בכל מקרה. מבחינה כלכלית החלטתי שזה משתלם, אז אין ממש טעם לדון על כך (אם יש לכם משהו מיוחד להגיד, לא יזיק). תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-