עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה אתם הייתם מעדיפים עם המסך 24" שלכם, מחשב יקר ועמיד בפני משחקים תובעניים למשך זמן או קונסולה עם מחשב בסיסי. מה גם שהקונסולה+ מחשב פשוט תעלה הרבה פחות מפרט למחשב לדוגמא שיריץ מחשקים ברמה של XBOX360/PS3: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1486 GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪716 GAINWARD PCI-EX GeForce 8800ULTRA 768MB GDDR3 - BLISS - 8576 - DX10 - RETAIL ₪4008 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪198 KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪432 NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ₪403 CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪598 מחיר סופי: ₪8305 הערה: אני לא יודע אם האפולו יכול להכיל את הULTRA בתוכו, ו…

• 56 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by Zeev86,

אם אפשרי, תעבירו את הבאנר לצד ימין בבקשה. הפונט בפורום גם ככה קטן, וכשאני מגדיל אותו (CTRL+SCROLL), הוא גולש מתחת לבאנר השמאלי.

3. Started by galzo,

היה היתה תוכנה מופלאה באתר ושמו www.nazgol.co.il מטרת התוכנה היתה פשוטה,אך עמוקה לאין שעור-לתרגם קטעי טקסט משפות שונות התוכנה עשתה עבודה נאמנה,אך לצערנו,כאשר היא עלתה ארצה מטעמי ציוניות,היא החלה לדבר כמו עולה חדש וכך נוצרה תוכנת התירגום הידועה והמדהימה הזו ולצורך כך,נבצע כמה ניסויים מעניינים ביכולתיה הרב-שפתיות של התוכנה הבה נחלה: נתחיל עם משהו פשוט למדי-שם של בן אדם הידוע מעולם הגיימינג...גורדון פרימן הבה נבדוקה: Gordon freeman התרגום לעברית באמצעות התוכנה: "גורדון בן חורין" עכשיו נתרגם בחזרה לאנגלית: "gordon son their holes" עכשיו נתרגם בחזרה לעברית: "גורדון בן שלהם חורים" ועכשיו נתרגם שוב פעם לאנגלית: "gordon son their cavities" כמו שאתם רואים,gordon f…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום אני צריך להגיש עבודה בנאגלית והנושא שבחרתי הוא מחשבים. עכשיו אני צריך גראפים או סטטיסטיקות של שימוש במחשב נגיד החל משנת 1960 (אם אין אפשר יותר מאוחר). בבקשה זה נורא חשוב לי, לא הצלחתי למצוא שום דבר בגוגל. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by silky,

אז חברה שלי אומרת שאני אחד היחידים שהיא מכירה שמתקלח בבוקר ולא בערב. מה דעתכם? נ.ב- בכוונה לא הוספתי אפשרות של גם וגם. כי אני רוצה לדעת מה ההתפלגות בהנחה שאפשר לעשות מקלחת בודדת.

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מזל טוב לי :birthday: :birthday: היום (11\9 ) אני בן 15 :funn: :funn: :funn: :funn:

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by kobi3797,

אני יכול להגדיר באווטלוק מצב שבו ההודעות שאני מקבל בgmail הודעות אז הם יגיעו לאאוטלוק?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by TheWizard,

שלום לכולם, אני נוסע עוד שעתיים לאילת לשלושה לילות, כן אני יהנה כן כן! אז לא צריך את כל האיחולים שלכם - So long, suckers! נ.ב. ביי, back in thr future, יום שישי ככה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BenK,

אני חייב להודות.... מהרגע שנכנסתי לפורום הזה הפכתי להיות אוהד מושבע של AMD אני כבר לא יכול לשמוע על מישהו קונה מחשב של אינטל בלי "לתקוף אותו" על כך ולנסות לשכנע להשקיע במשהו טוב יותר וחזק יותר בנוסף הפרסום של הAMD גדל מאוד בכל תחומי התקשורת והמכירות בהקפים מדהימים ואני מאמין שרבות מהקרדיט לכך מגיע לאנשים כמונו ולאתרי החומרה האלו בכלל ואם הגענו למצב שישנם מכירות של AMD במיכרזים (כמו זה http://www.p1000.co.il/p1000/aff_redirect.asp?came=4&link_id=2) אז כנראה באמת השגנו משהו לחברה הישראלית ולשבירת "המונופול" משהו שיש לאינטל בארץ שמיייייח שפקחתם את עייני P= ותמשיכו כך על החתום עדי ז'…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ליאן ל,

אנחנו3 בנות רוצות לעשות משהו מיוחד אקסטרים אבל לא יקר שיתאים לשלוש באיזור שרון מרכז הצעות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני שיהו בכלל תגובות או משהו אני לא איז גזען או משהו כזה רק פשוט רציתי להראות משהו מדהים שהצליחו לעשותת , אולי זה לא פעם ראשונה ,, אבל זה פעם ראשונה שאני ראיתי http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9dbc5564476c.jpg http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9daf5550d6f4.jpg

• 62 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. ציטוט :"אומנם יש מספר אנשים\אתרים שמעליבים בעצם קיומם את סצינת אתרי החומרה בארץ ובעולם, אך אל דאגה.. מי שפועל בדרכים שפלות ולא חוקיות כמו ניצול, הונאה, שקרים בפרסום וכו' - סופו שיום אחד הוא יפול..". האם אתה מוכן להסביר ? מה כוונתך ? הלו מספר פעמים שאנשים מזכירים כאן שמות של חנויות , או אתרים שונים "מנודים " כפי שהבנתי לפי תגובות "מנהלי פורומים " , אזי נתקלים בתגובות זועמות של מספר מנהלים "בכירים" בפורומים . לא פעם נתקלתי בתגובה צוננת מצידך (מנהל Hwzone), ועד מהרה הבנתי כי מדובר בצעיר מתלהם , שרוצה להתפרק על ידי השפלה של אנשים בפורומים . בינתיים באמת מגיע קומפלימנט לצוות הגדול באתר על פועלו ומחקריו השונים . דברים בסגנון :" ... כמה פעמים שואלים את השאלה הזו ....? " , " .…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Pitzinyelo,

מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TripMan,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8077 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8093 אותה הטלויזיה בדיוק בקטגוריית מסכי מחשב עולה 2240 בקטגוריית טלוויזיות עולה 2350 ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by the_saint,

שמעתי על איזשהו אתר שמראה בו תמונות של חיליים מהשטחים ..בלי צנזורה מישהו מכיר אותו??

• 42 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. כמו שרשום למעלה כמה פרקים יש בעונה הראשונה וכמה בשניה ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by huber,

http://www.reuters.com/article/internetNews/idUSTRE49EAEO20081015 אני מוריד את זה בשביל המאמרים - באמת :roll:

19. מעוניין לעשות עבודות פרטיות, יש איזה שיטה אפקטיבית להתפרסם? חשבתי על לתלות פליירים ברחוב, כגון תחנות אוטובוסים וארונות חשמל. באינטרנט לא נראה לי שזה רלוונטי פה כל ילד בן 5 כותב על עצמו משהו - או שאני טועה? תודה למי שיוכל לעזור

• 19 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by NOSTREDAMUS,

אוקיי חברים בעקבות ההצלחה של ת'רד הבדיחות שפתחתי החלטתי לפתוח ת'רד להעסקת התאים האפורים והוא ת'רד החידות והידע אם יש לכם חידה או שאלה שאתם חושבים שהחכם שבחכמים לא יצליח לפענח אותה אנא רישמו אותה כאן ונבדוק HOW REALLY SMART YOU ARE :asthanos: אפשר לכלול בת'רד גם בעיות מילוליות (מתמטיות וכדומה), בעיות ממבחנים פסיכומטריים, שאלות פסיכולוגייה ומבדקים למיניהם (כמו אלה של האם אתה מכור למחשב, אוכל, סקס וכו') להנאתכם :smoke: והנה בעייה ראשונה בריכה של 100 ליטר מתמלאת ב10 ליטר מיים ביום, אך כל יום שעובר מתאדים 4 ליטר מיים ובכל לילה מתאדה ליטר אחד תוך כמה ימים תתמלא הבריכה לגמריי (או מעבר לקיבולתה בהפרש הקרוב ביותר ל100 ליטר) והאם היא תהיה מלאה בשעות היום או הלילה * אני מ…

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. בקיצור אני מחפש אתר שכל הזמן ישלח לי לאימייל סירטונים מצחיקים בסיגנון שאתם מביאים פה.. שיהיה לי קצת כיף להכנס לאימייל ולא רק שחור בעיניים (צריך לחזור לצו שני לבדיקות לב וריאות. ) תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. שלום!!! הזמנתי מחשב מנוע מחשבים היה אמור להגיע מחר.... עכשיו הבעיה שהם עברו חנות והם בספירת מלאי... כאילו החנות סגורה היום ומחר.... מה עושיםם!?!?!?! אין להם מרכזיה אין כלום!?!?!? מישהו מכיר מספר פלאפון של איש מחירות או מנהל מישהו שיענה לי!?!?!? :s05: זה חשוב כי אני לא מכיר תחברה אישית ואמא שלי אוכלת סרטים שעבדו עליה.. ואני רוצה להראות לה שהכול טוב אז בבקשה תעשו טובה תודה :

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש למישהו מושג על שיר אחד כזה שיש בו מנגינה סקוטית (או משהו כזה ) כזו אבל הוא מין סוג של רוק כזה . תודה .

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by benor,

(להעביר לדקה 3:58) אני יכול לעבוד בקלות במשרת - IT אני יכול לסיים תואר ראשון במדמ"ח בטכניון אני בשל לעבוד בהייטק אני יכול לקנות דירה בצפון ת"א אני פשוט מרגיש את זה.

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by abc,

למיני מייזר לתשובה שרשמת לי מה לעזעזל הקשר של רוטר? מה כל דבר מצחיק -רוטר למה סגרת את הת'רד?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים