עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by infer73,

מחר אני צריך להגיע ב-11 לבי"ח 10 בחיפה (כן מה לעשות, הצבא מסרב לשחרר אותי...) בכל מקרה, איך מגיעים לשם ממרכזית חוף הכרמל בחיפה? וכמה זמן זה לוקח בערך (כולל לחכות לאוטובוס, הליכה אם יש וכו') תודה

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by UltraWaveMUSA,

קיבלתי עכשיו דוח 500 שקל על שחניתי בתוך חנייה אבל על מדרכה של יציאה משער. לא חשוב, קיצר לא היה שום שלט שאוסר על החנייה שם וגם רשום שהאוטו כחול בזמן שהוא שחור... האם יש דרך לבטל את הדוח?

• 66 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. לפני כחודשיים-שלושה התעדכן לי הפרופיל ל-64. מיד לאחר מכן ניסיתי להתקבל לקורס תכנות (ממר"ם) בבסמ"ח ומאז זה נמצא בטיפול. כל שבוע אני מתקשר כמה פעמים ושואל מה קורה עם זה, והם חוזרים על אותה התושבה "זה בטיפול". אתמול התקשרתי אליהם שוב ואז הפקידה שם אומרת, "מה? אתה מתגייס ביולי? אז אתה לא יכול להתקבל לקורס". אחרי חודשיים-שלושה חודשים שבהם יכולתי לדחות את הגיוס שלי בלי בעיות אתמול היא נזכרת להגיד לי את זה. אתמול, הגעתי ללשכת הגיוס בירושלים והגשתי טופס לבקשת דחיית גיוס. רשמתי בטופס שאני מתכוון להשלים בגרויות, לעבור בחינה פסיכומטרית, וכתבתי להם על ממר"ם, שאני חייב לדחות את הגיוס בכדי להתמיין. היום התקשרתי ללשכת הגיוס, ונודע לי השבקשה שלי נשללה. הפקידה שאיתה דברתי בלשכת הגיוס אמרה…

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. : חישבתי ויצא לי 1 ל2811.47 (מס' השלשות האפשריות ב48 כפול הסיכוי שלשלושה אנשים יהיה את אותו יומלדת) האם זה נכון?

• 52 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by liav12,

יש לי בעיית עור.. אני סובל מדלקת בזקיק השערה וכל פעם שאני מתגלח חלק מדי זה עושה פצעים. עכשיו הבנתי שאפשר להוציא פטור על בעיה רפואית כי אני לא מתכוון לקרוע את הפנים שלי בשביל גילוח. צריך ללכת לרופא בשביל זה? או שאפשר בבקום לסדר את זה? ולא מטעמי דת.

• 57 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. שלום, שם דגש על שיפור תפוקה בעבודה כי בשיטות שיווק של היום יש סוגים שונים של כיסאות כמו מנהלים, כיסאות גיימינג וכו'. אני צריך כיסא שמיועד לסייע לשמור על יציבה. לא כיסא של מנהלים שנראים נוחים וגורמים לחשק להיעשן לאחור. אני לא יודע אם יש הגדרה בשוק לסוג זה אבל אני יודע שיש הגדרה לשולחן המתקפל שמיועד לעבודה בעמידה. מי שמבין מה אני מחפש, מה אתם יכולים להמליץ ואיפה עדיף לקנות בצפון? אפילו אם אין כיסא שתואם בדיוק הגדרה, יש כיסא משרדי איכותי, נוח ומתכוונן? תודה

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by .AloN,

אוקי, אחרי ציפייה באמת גדולה לסרט, יצאתי ממנו מאוד מאוכזב. אני לא אתעמק יותר מידי בפרטי הסרט.. אבל היו כמה דברים שלא היו מובנים לי; קודם כל, אחרי שהם עשו שלום כשהנביאה אמרה "מה עם אלה שרוצים החוצה" והאדריכל השיב בזה שיוציא אותם, למי היא התכוונה ? לכלל האנשים המחוברים למטריקס או רק לציון. ניאו מת ? איך לניאו היה את הכוח להרוס את כל המכונות בעולם האמיתי ? איך הוא ראה ? עד כמה שהבנתי "הנשמה" שלו היתה מחוברת למקור וכך היה לו את הכוח גם במטריקס וגם מחוצה לה. אך איך "הנשמה" שלו היתה מחוברת לשם ??? מה זה בעצם סמית' ? מעין וירוס ? זה כל כך קשה למחוק אותו שהם היו צריכים את ניאו בשביל זה ? הממ.. זהו לבינתיים P:

• 86 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by Culandur,

http://www.wam.umd.edu/~serey/gross.html

• 57 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. זוהי שיחה שקיבלתי במייל, בין אשת מכירות לבין לקוח (סתום, סתום זאת לא מילה) בנקודת מכירה של אורנג'. כדאי להשקיע חמש דקות, זה משהו טוב.

• 44 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by Iv0ry,

כן, קראתם נכון התפקיד שכל כך ייחלתי אליו סוף סוף התגשם אני באופן רשמי משק ממטרות וואווו !!! תגובות !!

• 53 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. שלום חזרתי מהעבודה עם שפשפת ממש ממש כואבת, היו לי כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא ברמה כזו אני מחפש מה לשים יש מצב שויטה מרפן או פניסטיל ג'ל עוזרים קצת אפילו אם הם לא מיועדים ישירות לזה ? לפחות לשים משו עד מחר שאני יקנה משו נורמלי לזה כי צריך לצאת עכשיו עם החברים וזה.. תודה מראש וסליחה על הדיון ההזוי

• 8 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by Googleness,

הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by DaTHE,

שלום, איזה דברים צריך לקחת בתיק? ולאילו הכנות צריך להתכונן? הבנתי צריך לקחת תיק לשבועיים. אשמח אם מישהו שעבר תהליך חיול יספר על התהליך! טירונות 02 כנראה, איכן אני יוכל לבצע את הטירונות? תודה!

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. Started by tombcatz,

טוב,הנה אחד הדיונים ההזויים,אבל הייתי פשוט חייב לשאול לפני כמה ימים ראיתי בHOT DRAMA [ערוץ סרטי הדרמה של HOT] סרט דרמה באחת מהסצנות,הבחורה [שהיא סדיסטית משהו] נכנסת לאמבטיה,לוקחת מספריים וחותכת את הפטמה של עצמה חוץ מזה שזה ממש מזוויע אפילו לחשוב על זה-התעוררו אצלי שאלות פילוסופיות קשות-האם פטמה גדלה חזרה? :s05:

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. כזה עוד לא היה פה , אני חושב ...

• 71 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. אם יש איזה אתר חדש שלו או משהו..?

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by eliil1,

ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?

• 17 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by silky,

אז חברה שלי אומרת שאני אחד היחידים שהיא מכירה שמתקלח בבוקר ולא בערב. מה דעתכם? נ.ב- בכוונה לא הוספתי אפשרות של גם וגם. כי אני רוצה לדעת מה ההתפלגות בהנחה שאפשר לעשות מקלחת בודדת.

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. אוקיי, אני לא מבין מה הולך פה, אבל פתאום אני נכנס לאתר של הויזה ואני רואה שחייבו אותי ב"פז" על 200 שקל דלק ובחיים אני לא שם יותר מ50. האם אני יכול להתקשר לויזה ולהגיד להם שזה RIPOFF ושיבטלו את החיוב הזה ? האם לפנות לפז ? מה עושים במצב כזה ?

• 12 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by CriticalHit,

אני כרגע נמצא באכ"א ואני לא מרוצה מהתפקיד. הבנתי שאפשר לצאת בקלות מהיחידה שלי ולעבור למקום אחר בתוך אכ"א כמו משטרה צבאית וכ'ו.. ( אגב שווה להגיע להיות חוקר מצ"ח? ) אבל אני יכול לצאת לגמרי מאכ"א ולעבור לתקשוב נגיד? אני כרגע משרת כפקיד מסכן.. ואני לא רוצה להעביר שלוש שנים בצורה כזאת. מה גם שאני רוצה לצאת לקצונה ולא בא לי על קצונת שלישות...

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. אני רוצה לייבא דברים לארץ מאיביי ולמכור אותם לאנשים יש לכם רעיונות לדברים שאנשים רוצים בארץ שאפשר להביא מEBAY? שכל מוצר יעלה עד 30$ באיביי.. תודה. טל.

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. עזרו להשפיע: http://www.facebook.com/group.php?gid=335033083873

• 46 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. http://www.youtube.com/watch?v=KM-KQzDPdbs&feature=channel_page הבנאדם גאון אני לא מפסיק לצחוק

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. -------------------------------------------------------------------- Tech Support: "I need you to right-click on the Open Desktop." Customer "Ok." Tech Support: "Did you get a pop-up menu?" Customer: "No." Tech Support: "Ok. Right click again. Do you see a pop-up menu?" Customer "No." Tech Support:: "Ok, sir. Can you tell me what you have done up until this point?" Customer: "Sure, you told me to write 'click' and I wrote 'click'." -------------------------------------------------------------------- Customer: "I received the software update you sent, but I am still getting the same error message." Tech Support:: "Did you install the update?" Customer: "No. Oh, am I suppos…

• 62 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים