עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חזרתי מהעבודה עם שפשפת ממש ממש כואבת, היו לי כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא ברמה כזו אני מחפש מה לשים יש מצב שויטה מרפן או פניסטיל ג'ל עוזרים קצת אפילו אם הם לא מיועדים ישירות לזה ? לפחות לשים משו עד מחר שאני יקנה משו נורמלי לזה כי צריך לצאת עכשיו עם החברים וזה.. תודה מראש וסליחה על הדיון ההזוי

• 8 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by IG,

סעמק! העכבר שלי כל כך חם שאני קושי יכול להחזיק אותו. מישהו יודע באיזה טמפ' העכבר יכול לשרוד? (עכבר לוג'יטק פשוט... שכחתי את הדגם)

• 61 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי רציתי לדעת אם המנוע של המכונית PORSCHE 911 GT2 נימצא מאחורה? ואם כן,האם אפשר להעבירו לקדימה? ולמה הוא נמצא מאחור, האם יש סיבה מוצדקת לקח? כאן יש לינק לדגם המכונית בתודה מראש Install

• 72 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. זוהי שיחה שקיבלתי במייל, בין אשת מכירות לבין לקוח (סתום, סתום זאת לא מילה) בנקודת מכירה של אורנג'. כדאי להשקיע חמש דקות, זה משהו טוב.

• 44 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by eliil1,

ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?

• 17 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. : חישבתי ויצא לי 1 ל2811.47 (מס' השלשות האפשריות ב48 כפול הסיכוי שלשלושה אנשים יהיה את אותו יומלדת) האם זה נכון?

• 52 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by alexpir,

מישהו יודע כמה זמן נסיעה זה מתל אביב לעפולה?

• 8 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by UltraWaveMUSA,

קיבלתי עכשיו דוח 500 שקל על שחניתי בתוך חנייה אבל על מדרכה של יציאה משער. לא חשוב, קיצר לא היה שום שלט שאוסר על החנייה שם וגם רשום שהאוטו כחול בזמן שהוא שחור... האם יש דרך לבטל את הדוח?

• 66 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by DaTHE,

שלום, איזה דברים צריך לקחת בתיק? ולאילו הכנות צריך להתכונן? הבנתי צריך לקחת תיק לשבועיים. אשמח אם מישהו שעבר תהליך חיול יספר על התהליך! טירונות 02 כנראה, איכן אני יוכל לבצע את הטירונות? תודה!

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by CriticalHit,

אני כרגע נמצא באכ"א ואני לא מרוצה מהתפקיד. הבנתי שאפשר לצאת בקלות מהיחידה שלי ולעבור למקום אחר בתוך אכ"א כמו משטרה צבאית וכ'ו.. ( אגב שווה להגיע להיות חוקר מצ"ח? ) אבל אני יכול לצאת לגמרי מאכ"א ולעבור לתקשוב נגיד? אני כרגע משרת כפקיד מסכן.. ואני לא רוצה להעביר שלוש שנים בצורה כזאת. מה גם שאני רוצה לצאת לקצונה ולא בא לי על קצונת שלישות...

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by J0n1,

יש שם אנשים שאין לי מושג מיהם מישהו זיהה ישראלי? http://www.mivzakon.co.il/mailing/pictures/pictures/100(1).jpg מי מצא את בוש ואת בן לאדן?

• 75 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. אם יש איזה אתר חדש שלו או משהו..?

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. אוקיי, אני לא מבין מה הולך פה, אבל פתאום אני נכנס לאתר של הויזה ואני רואה שחייבו אותי ב"פז" על 200 שקל דלק ובחיים אני לא שם יותר מ50. האם אני יכול להתקשר לויזה ולהגיד להם שזה RIPOFF ושיבטלו את החיוב הזה ? האם לפנות לפז ? מה עושים במצב כזה ?

• 12 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. עזרו להשפיע: http://www.facebook.com/group.php?gid=335033083873

• 46 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. כזה עוד לא היה פה , אני חושב ...

• 71 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. שלום. רציתי לבדוק פחות או יותר כמה יחידות רוב האנשים עושים במתמטיקה ואנגלית מאחר שלאחרונה חילקו אותנו להקבצות שונות.. זה לא משנה עם עשיתם או לא עשיתם עדיין את הבגרות במטמתיקה אבל כל מי שכבר בהקבצות ורוצה לרשום כמה הוא מוזמן(נא לא לרשום סתם דברים למשל אם מישהו ב3 יחידות במתמטיקה שלא ירשום שהוא ב5).. אתם מוזמנים לרשום.. מי שכבר עשה כמה הוא קיבל בכול אחד (בציון הסופי) אני ב5 יחידות אנגלית ו 4 במתמטיקה..

• 76 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. אני די חובב לא קטן של מד"ב ואני גם אוהב לקרוא ספרים (לא יותר מדי ספרים , במידה הנכונה ) . הספרים שקראתי עד עכשיו והושפעתי מהם הם : חולית , כופרי חולית ובית הלשכה חולית . המרכבה שאותה אני קורא עתה , ספר מאוד מרתק , קראתי אותו ולא שמתי לב לזמן על היום הראשון הגעתי לעמוד 175 , ישבתי וקראתי אותו במרפסת ופשוט לא שמתי לב לזמן . הספר עצמו מאוד מורכב ונותן לכם לחשוב הרבה . חלק יחשבו שזה רק עוד ספר מד"ב חלק יאמינו במה שהוא אומר וחלק לא . מומלץ בחום . עוד ספרים שקראתי או שאני קורא עכשיו שר הטבעות :אחוות הטבעת שר הטבעות : שני הצריחים הארי פוטר ( אל תצחקו , קראתי את זה שזה יצא ואז הייתי בכיתה ו' בערך והייתי חייב להמשיך לקרוא :-\ ) ספר טוב אבל לא מתקרב במידת המידע וההרפתקה לשר הט…

• 71 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. איפה אני יכול לקנות ערכת פוקר במחיר לא מופקר? באיזור ראשון לציון, רחובות, נס ציונה, אשדוד

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by Culandur,

http://www.wam.umd.edu/~serey/gross.html

• 57 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by xxgalxx,

[TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 63]דירת שני מפלסים, משופצת ושמורה , חנייה מקורה ומחסן רשומים בטאבו.יש מרפסת(16מ') וגינה(25מ'),נוף מהמם לים,מחיר גמיש לרציניים,אפשרי להתקשר גם בשבת סוג הנכס:דירה[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]אזור מכירה:[/TD] [TD]חיפה וחוף הכרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]עיר/ישוב:[/TD] [TD]טירת כרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]כתובת:[/TD] [TD]מעלה נוף[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מספר בית:[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]חדרים:[/TD] [TD]4.5[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מרפסות:[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]קומה:[/TD] [TD]1 מתוך 6 [/TD] [/TR] [TR]…

21. Started by shalomslalom,

הי, אין לי מושג לאן לפנות ואשמח להפניה ולהצעות פרקטיות בנושא. לפני שבוע וחצי התקשרה לסבא שלי מישהי והציגה את עצמה כנציגה של מוסד ממשלתי מסוים, היא נתנה לו הרבה פרטים חסויים (שלא מופיעים ברשומון המיתולוגי אלא רק במערכת הממשלתית והם מאוד עדכניים), סבא שלי התרשם מהדברים שלה (היא סיפרה שמגיעות לו הטבות מסוימות ועוד כמה עניינים שהוא עוד לא הסדיר) וכאשר היא שאלה לאשר את הפרטים שהיא מסרה לו וביקשה לדלות פרטים נוספים, ביניהם חשבון בנק, הוא מסר הכל. גילינו על זה רק אתמול כשהוא הזכיר את העניין. הנורה האדומה שהסיפור הדליק היתה יכולה להאיר את כל רמת גן, וברור שמיד התקשרנו לברר אם יצרו עמו קשר וכמובן נענינו שלא והם בכלל לא שואלים דברים כאלו או אומרים פרטים סודיים בטלפון. אתם יכולים לנ…

• 24 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. אהלן חברייה, אני וחברים מתכננים נסיעה לקמפינג על הכינרת בפסח, ואנחנו זקוקים להמלצות לחופים איכותיים. לא ניקח איתנו מכוניות כך שאנחנו תלויים באוטובוסים - לחופים נגישים תחבורתית יש עדיפות רצינית. כמו כן אנחנו מחפשים חוף נוח לקמפינג, זול אם אפשר, שיש סיכוי לפגוש בו קמפרים אחרים. אם הוא קרוב לסופר\ חנות שאפשר לקנות בה אוכל ושתייה מה טוב. אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם וכן דעות על חוף לבנון \ חוף גופרה אם מישהו היה או גר באזור ומכיר. תודה מראש, יונתן

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by .AloN,

אוקי, אחרי ציפייה באמת גדולה לסרט, יצאתי ממנו מאוד מאוכזב. אני לא אתעמק יותר מידי בפרטי הסרט.. אבל היו כמה דברים שלא היו מובנים לי; קודם כל, אחרי שהם עשו שלום כשהנביאה אמרה "מה עם אלה שרוצים החוצה" והאדריכל השיב בזה שיוציא אותם, למי היא התכוונה ? לכלל האנשים המחוברים למטריקס או רק לציון. ניאו מת ? איך לניאו היה את הכוח להרוס את כל המכונות בעולם האמיתי ? איך הוא ראה ? עד כמה שהבנתי "הנשמה" שלו היתה מחוברת למקור וכך היה לו את הכוח גם במטריקס וגם מחוצה לה. אך איך "הנשמה" שלו היתה מחוברת לשם ??? מה זה בעצם סמית' ? מעין וירוס ? זה כל כך קשה למחוק אותו שהם היו צריכים את ניאו בשביל זה ? הממ.. זהו לבינתיים P:

• 86 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. אמאלה יש כמה דברים וכשאני אומר לא לבעלי לב חלש זה אומר לא לבעלי לב חלש http://www.youtube.com/watch?v=HkwSYHJRgZ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related האחרון דיי מפחיד סתכלו עד הסוף מפחיד אני לא יודע עם לקרוא לזה מפחיד או מגעיל תראו בעצמכם הצפיה על אחריותכם

• 31 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים