עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by adamli,

באדיבות BOOM BOLENAT ;D - www.bolenat.com הגבר:"את מתנגדת לזיון?" האישה:אף פעם לא עשיתי את זה" הגבר:" מה אף פעם לא הזדיינת?" האישה:"לא אף פעם לא התנגדתי..." איש אחד חושד שאישתו בוגדת בו.. אז הוא מיתקשר מהמשרד הבייתה ועונה לו המשרתת הוא שואל אותה: מה אישתי עושה? היא עונה לו רגע.... חוזרת אחרי כמה דקות חוזרת ואומרת: שוכבת במיטה..... הוא שואל אותה: עם מי? היא עונה לו: עם גבר. אז הוא אומר לה: במגירה השמאלית יש אקדח קחי אותו ותירי בשניהם. היא אומרת לו: רגע...(נישמעים שני יריות) ואז היא חוזרת ואומרת: ומה לעשות עכשיו? הוא עונה לה: קחי את האקדח ותיזרקי אותו מהמרפסת האחורית, היא עונה לו: אבל אין לנו מרפסת אחורית אז הוא עונה לה: רגע, זה לא? 039475931?? אסיר אחד נמלט מהכלא, פרץ…

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by ssib,

לכאלה שלא מבינים דבר.. בלי לחץ של זמן, אני קונה עוד שנתיים וחצי.. אל תכנסו , בכלל לא! אף-פעם! אל תצילו אותי, ואם כן תכנסו בלי להבין מה אני רוצה ומה הבעיה. אני גם ככה לחוץ, אתם באמת רוצים שאטרח לנסות להסביר כדי שממש תוכלו לענות ולנסות לעזור? אני רוצה את המחשב הכי טוכ שניתן ןהשיג בייקום. יש לי בר מצווה והצלחתי לגרום להורים שלא מבינים כלום להסכים לפוצץ עלי ים כסף. מה זה משנה מה השימושים שלי. אני גולש לפייס, לפעמים יוטיוב ומשחק סוליטר, אני עדיין רוצה את הכי חזק יקר ובזבזני שיש! אלו כמה מהמשפטים הרבים שעלו לי לראש בחודשים האחרונים כתגובה לדברים שקראתי באתר. לכתוב את זה בשירשור הרלוונטי לא יפה, לא תמיד עומד בכלי הפורום או מזהם את הדיון ובכלל עלול לפגוע בכותב התמים…

• 81 תגובות
    • 5k צפיות
  3. Started by jackhammer,

שלום לכולם. מישהו מכיר אפליקציה או שירות שנותן היסטוריה של פקקים? קורה לי הרבה שאני צריך להגיע למקום מסוים שאני לא מכיר את הדרך אליו ואני רוצה לדעת אם יהיו פקקים בשעה מסוימת. לדוגמא אם יש לי פגישה עוד ימיים בשעה 11 בבוקר ואני יוצא מפתח תקווה לבאר שבע. אני רוצה לדעת מה כמות התנועה הממוצעת במסלולים שבין כתובת X לכתובת Y בשעה מסוימת. השירות של וויז וגוגל מציגים פקקים בזמן אמת. אבל זה כבר מאוחר מידי. אני צריך לדעת לפני אם יהיו פקקים כדי לתכנן לי את היום ולדעת כמה זמן נסיעה יקח לי. מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אשמח להמלצות.

4. Started by SweeT_EviL,

במכון כושר שלי התזונטאית שם אמרה לי כחלק מהתפריט שהיא בנתה לי בין דבר לדבר שהיא רשמה לי אני יכול לאכול חמאת בוטנים כי זה לא משמין... והיום אני מסתקל ואני רואה שרשום שם ש15 גרם זה 80+ קלוריות.... עכשיו מה זה 15 גרם זה כלום.. בכל אופן רציתי לדעת ,אם אתם יודעים, האם זה משמין?(לא דעתכם רק אם אתם יודעים)

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  5. Started by שניצל,

(אני מודה, גנבתי את הרעיון מפורום אחר) בת'רד הזה כל אחד יכתוב על הסרט האחרון שהוא ראה (משהו בסגנון "מה אתה שומע עכשיו", אבל עם סרטים). מומלץ להוסיף תקציר קטן על הסרט ומה דעתכם עליו. בנוסף - תזהירו כשאתם כותבים ספויילר. אפשר כמובן להגיע לדיונים על סרטים, אבל בבקשה, רק תגובות ענייניות, ולא "חחחחחח" או "סרט ענק!" ואני אתחיל: היום בערוץ 1 שודר הסרט פלזנטוויל. ולא, זו לא פעם ראשונה שאני רואה את הסרט למי שלא מכיר (יש מישהו שלא מכיר את הסרט הזה?), הסרט מדבר על אח ואחות שנשאבים לתוך סדרה אמריקאית משנות החמישית, ומתחילים להשפיע על העיירה השקטה. די אהבתי את הסרט, הוא קליל, זורם ומצחיק (סוג של הומור שלא קיים ברוב הסרטים כיום...), למרות כמה קטעים קצת חסרי טעם (*ספויילר* - כש…

• 77 תגובות
    • 5k צפיות
  6. אז אני מתגייס עוד שבוע וקצת לטירונות קרבית. ככל הנראה אני אהיה בשבטה-השאלה היא מה לקחת איתי? יש המון רשימות באינטרנט כל אחד שבצבא אומר לי משהו אחר..אפשר לרכז הכול לרשימה אחת?

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by Culandur,

http://www.wam.umd.edu/~serey/gross.html

• 57 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by taimor,

אומרים שהעולם הפיק לקחים, ממש... זאת לא גרמניה לפני 60 שנה זאת ארצות הברית, לפני חודש. מזעזע! http://www.youtube.com/watch?v=Swukpgmuqr0+

• 81 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by Iko89,

האם מישהו מכיר חנות הידרו (דברים כמו אדמה, תאורה, דשן מערכות השקיה וכאלה לצמחים) בחיפה ?

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  10. שלום, אני אמור לעשות בקרוב קורס ניהול רשתות בטכני אך לאחר בירור גיליתי שקיימים מספר קורסים של ניהול רשתות קורס 1409, קורס 1205 ויש גם קורס 1802 הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים העיקריים בינהם וכנראה שאני אעשה קורס 1409 והוא נקרא "איש סיסטם" האם למישהו יש מושג לגבי הקורסים הללו והוא יוכל להרחיב מעט?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by R0ck,

http://stage.co.il/media/nirhutnik361514.swf

12. Started by PhP dUdE,

http://www.prisonbitchname.com :lol:

• 114 תגובות
    • 5k צפיות
  13. כזה עוד לא היה פה , אני חושב ...

• 71 תגובות
    • 5k צפיות
  14. הייתי בשוק הכרמל ולא מצאתי שם כלום.. מישהו אולי יודע איפה יש?? תודה לעוזרים... 8)

15. שלום לכולם אני מחר ועושה את הבגרות בפיזיקה (מכניקה), ורציתי לומר בהצלחה! שעות בגרות: מכניקה: 09:00. עד 10:45 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 11:11. חשמל: 11:15. עד 13:00 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 13:26. קרינה וחומר: 13:30. עד 15:15 לא כולל הארכת זמן. כולל הארכת זמן 15:41. הייתי שמח אם תיתנו שאלות טובות/כאלה שלא הצלחתם לפתור, מגנים וכו'. נפתור אותם פה, רק דבר אחד, מי שכותב שאלה שידע את הפיתרון ושירשום אותו, על מנת שלא נרשום סתם טעויות. בהצלחה ערן. עריכה: עצות לריכוז: לישון 5-6 שעות לפחות. לא לעשות חזרה בבוקר, כי זה מלחיץ. לאכול משהו קטן (לא הרבה) לפני הבחינה. חלוקת זמן נכונה, קחו בחשבון שתמיד השאלה הראשונה שפותרים לוקחת יותר זמן. אז אם יש 3 שאלות ו105 דקות חלקו 40…

• 30 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by wooper,

היי אני לא משחק כמעט במשחקים,הבעיה שכל הזמן זה בראש שלי, ולכן במקום לשחק אני גולש וקורא ביקורות על משחקים אני עד גיל 20 הייתי מכור למשחקי מחשב,והפסקתי כמעט לגמרי בגלל שהגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן כמובן שאני עדיין מאוד נהנה לשחק במשחקים יותר משאר הדברים,אבל אין לי זמן לזה יש פה אנשים אחרי גיל 20 שעדיין משחקים הרבה במשחקים או נגמלו מהתמכרות לזה?

• 48 תגובות
    • 5k צפיות
  17. שלום, כדי לסדר את הנ״ל, ניקיתי פילטרים. ניסיתי סודה לשתיה וחומץ. עבודה עם משאבת אויר לבדיקת מעבר בצינור והחלפתי משאבת ניקוז. הבעיה עדיין קיימת. יש עוד משהו שאפשר לנסות?

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

נמאס לי לחכות כל הזמן 50 שניות עד שזה מוריד קובץ. גם המהירות לא תמיד גבוהה. יש לי 1.5 מגה אם אני יעשה מנוי זה יוריד לי קבוע על 180~?

• 45 תגובות
    • 5k צפיות
  19. Started by Access Denied,

הרעיון פה זה לכתוב אם הייתה לכם עבודה שווה סוף (דפקתם ביומיים עבודה 3 מליון.. , או סתם דפקתם את מירי בוהדנה..) אצלי, אני עכשיו עובד במקום שבעשרה ימים עושים בערך 2400 שקל.. ולא עושים כלום באמת.. (עוזר מזכירה) שווה?

• 82 תגובות
    • 5k צפיות
  20. http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8117,00.html רק אני מוצא בזה משהו משעשע?

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by YTZ,

כולנו מכירים את טיפות ה-HCG שנמכרות החל מ-400 ש"ח לבקבוקון ומלוות בדיאטת כאסח של 500 קל' ליום. לאחר מחקר מעמיק נמצא מדריך ליצירת הטיפות הללו באמצעים ביתיים בזיל הזול! מה שאתם זקוקים לו: 1. 100 מ"ל (1/2 כוס) מים 2. כף חומץ תפוחים 5% (חובה שיהיה תפוחים ו-5%) 3. לשים בסיר עד שמבעבע ולשפוך לקערה 4. להוסיף תמצית תה, אפשר לקחת תיון ולשים בפנים עד שמתקבל גוון חום כהה (2-3 דקות) 5. לשים במקרר לשעתיים 6. (הצעד הכי חשוב) להוסיף חצי כפית סודה לשתיה (גם סודה לאפיה זה בסדר למרות שיהיה אפקט פחות ניכר) ולערבב והנה! רואים את התסיסה? זה תוסס, זה מגניב, זה חייב לעבוד! אז זהו..שלא. במידה ורצתם להכין את המתכון, יצא לכם לא יותר ממים עם תה וקצת מלח שנוצר בתסיסה של החומץ עם הסודה, וכמו שאתם בוו…

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונה עכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם? חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by IG,

בעיקבות ת'ראדי ספאם טהור שנפתחים פה כל יום (כמו הת'ראד הזה..), אני פותח את הת'ראד הזה כדי להפיק מהם תועלת כלשהי. כול יום, קצת לפני חצות (לא לפני!!!) תנו קישורים לת'ראד הכי לא קשור שיצא לכם לראות באותו יום. במקום השני לפי דעתי צריך להיות הת'ראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174566.msg1493556 אבל היום אני בוחר בת'ראד הזה להיות במקום הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174604.0 לא רק שהוא חסר תוכן, אלא גם נפתח ע"י ספאמר עם מעל ל800 הודעות, בפורום הכי לא קשור לנושא שהוא התכוון אליו. (למתקשים: לא חדש בפורום ואמור לדעת שלת'ראדים צריך להיות תוכן ולדעת להתאים את הנושא לפורום המתאים...) כל הכבוד על הזכייה

• 58 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by אישי555,

יש לנו כסא חצר מפלסטיק שמשענת היד שלה נשברה. אפשר להלחים אותה בחזרה? אם כן-איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים