עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שניצל,

(אני מודה, גנבתי את הרעיון מפורום אחר) בת'רד הזה כל אחד יכתוב על הסרט האחרון שהוא ראה (משהו בסגנון "מה אתה שומע עכשיו", אבל עם סרטים). מומלץ להוסיף תקציר קטן על הסרט ומה דעתכם עליו. בנוסף - תזהירו כשאתם כותבים ספויילר. אפשר כמובן להגיע לדיונים על סרטים, אבל בבקשה, רק תגובות ענייניות, ולא "חחחחחח" או "סרט ענק!" ואני אתחיל: היום בערוץ 1 שודר הסרט פלזנטוויל. ולא, זו לא פעם ראשונה שאני רואה את הסרט למי שלא מכיר (יש מישהו שלא מכיר את הסרט הזה?), הסרט מדבר על אח ואחות שנשאבים לתוך סדרה אמריקאית משנות החמישית, ומתחילים להשפיע על העיירה השקטה. די אהבתי את הסרט, הוא קליל, זורם ומצחיק (סוג של הומור שלא קיים ברוב הסרטים כיום...), למרות כמה קטעים קצת חסרי טעם (*ספויילר* - כש…

• 77 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. אוקיי, אני לא מבין מה הולך פה, אבל פתאום אני נכנס לאתר של הויזה ואני רואה שחייבו אותי ב"פז" על 200 שקל דלק ובחיים אני לא שם יותר מ50. האם אני יכול להתקשר לויזה ולהגיד להם שזה RIPOFF ושיבטלו את החיוב הזה ? האם לפנות לפז ? מה עושים במצב כזה ?

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by ssib,

לכאלה שלא מבינים דבר.. בלי לחץ של זמן, אני קונה עוד שנתיים וחצי.. אל תכנסו , בכלל לא! אף-פעם! אל תצילו אותי, ואם כן תכנסו בלי להבין מה אני רוצה ומה הבעיה. אני גם ככה לחוץ, אתם באמת רוצים שאטרח לנסות להסביר כדי שממש תוכלו לענות ולנסות לעזור? אני רוצה את המחשב הכי טוכ שניתן ןהשיג בייקום. יש לי בר מצווה והצלחתי לגרום להורים שלא מבינים כלום להסכים לפוצץ עלי ים כסף. מה זה משנה מה השימושים שלי. אני גולש לפייס, לפעמים יוטיוב ומשחק סוליטר, אני עדיין רוצה את הכי חזק יקר ובזבזני שיש! אלו כמה מהמשפטים הרבים שעלו לי לראש בחודשים האחרונים כתגובה לדברים שקראתי באתר. לכתוב את זה בשירשור הרלוונטי לא יפה, לא תמיד עומד בכלי הפורום או מזהם את הדיון ובכלל עלול לפגוע בכותב התמים…

• 81 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. אבא שלי קנה תכלב ב1000 שקל ולא מובן לי מה להביא לו לאכול? מה לישתות? מתי? כמה? הוא גם נושך את כל הבית והוא בן חודשיים נובח כיאלו מילחמה חחח פשוט כלב בפעולה לא יודע מה לעשות איתו מאז שהוא בבית אין שקט ! ב5 ליפנות בוקר מעיר את כולם עם הנביחות שלו חח תעזרו לי בבקשה איך לטפל בו כי אין לי סבלנות וגם לכלב אין אני חושב. הוא רק בין חודשיים והוא זכר בלאגניסט, וזה עוד כלום הוא כבר נושך לנו תידיים ותרגליים ותבגדים, מה עושים איתו?...

• 50 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by R0ck,

http://stage.co.il/media/nirhutnik361514.swf

• 28 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. הייתי בשוק הכרמל ולא מצאתי שם כלום.. מישהו אולי יודע איפה יש?? תודה לעוזרים... 8)

7. Started by menihen16,

שלום לכולם.. כמו שכולם יודעים, עידן נחום הלך לעולמו לפי כחודש וחצי. שמעתי עליו הרבה דברים, כמו למשל שהיה אדם נפלא ועזר לכולם תמיד. ואחד הדברים שסיקרנו אותי מאוד, היה שלפי מה שאומרים, עידן זכרו לברכה, היה אדם עם ידע רב בתחום המחשבים. רציתי לדעת קצת פרטים, אם אפשר. מי הוא היה? במה הוא עסק? איך הוא התחיל את דרכו? סיבת המוות? אולי מישהו הרעיל אותו? ועוד הרבה דברים שאנשים רוצים לדעת על עידן(אתם מוזמנים לשאול אם יש לכם שאלה אל משתמשי הפורום) אני יודע שיש לא מעט אנשים בפורום שהכירו אותו אישית, הייתי רוצה לקבל קצת פרטים עליו. אלו השאלות שיש לי בינתיים, אני אערוך את הנושא אם יהיו לי עוד שאלות..כל מי שרוצה מוזמן גם לשאול שאלות! תודה לעונים. אני מקווה שתתיחסו לנושא זה ברצינות! מני ח…

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. עוד לא לחצת become a fan of hwzone.co.il בפייסבוק?! DO IT NOW http://www.facebook.com/HWzone

• 60 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by spike_staff,

שלום חברה', בקרוב אני מתכוון לקנות רכב, הונדה סיויק שנת-96-98, ובינתיים לא הצלחתי למצוא חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות ביטוח מקיף לרכב הזה. אני יודע שזה לא כל כך שווה לעשות מקיף על רכבים משנים האלה, אבל בגלל שזה הונדה ואני גר בבאר שבע, הסיכוי שידפקו לי אותו יותר גבוה, ואני לא רוצה לקום איזה בוקר ולראות שהלך לי 15-18 אלף לאיזה כפר בדואי... אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות מקיף לרכב זה

• 47 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. : חישבתי ויצא לי 1 ל2811.47 (מס' השלשות האפשריות ב48 כפול הסיכוי שלשלושה אנשים יהיה את אותו יומלדת) האם זה נכון?

• 52 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by רומן גרוס,

תקנו אותי אם אני טועה יש : 1.טכנאי מחשבים ורשתות 2.טכנאי ניידים 3.מנהל רשת - שרתים 4.מהנדס רשת - שרתים עכשיו אני בדרגה הכי נמוכה ! כדי להתעסק עם ניידים צריך להתעסק עם רכיבים מאוד זעירים ככה הבנתי ברמת הרכיב זה לא כרטיסים מגושמים כמו ב PC הרגיל ואחרי זה יש " שרתים " שזה נשמע דרגה גבוהה פי כמה השאלה אם אני ארגיש " קושי " בתור אחד שיודע לתחזק מחשבים ביתיים ולעשות רשת ביתית עד להיכנס לתחום של שרתים ? זה פער עצום ? יש כאלה שאומרים לי שאם אני טכני אני אסדר , והקורס של מהנדס רשתות זה חודשיים גג וזה ברמה של טכנאי + ויש כאלה שאומרים שיש הבדל שמיים וארץ אני מבולבל יש גם שרתים LOW END שזה עד 6K ויש שרתים MED שזה 30K - 40K יש שרתים HIGH שהשמיים הם הגבול

• 43 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by Culandur,

http://www.wam.umd.edu/~serey/gross.html

• 57 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע אם יש אפשרות לברר זמני טיסות נכנסות של שדה התעופה בן-גוריון ? אם יש אתר או מקור מידע אחר ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. אהלן השאלה די פשוטה... כמה טכנאי מחשבים מקבל בחודש? בממוצע... במה זה תלוי, מה התנאים הסטנדרטיים, איך זה הולך... כל מידע שיש לכם תודה! יניב

• 30 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

אני מקווה שזה הפורום הנכון ( שלא יקראו לי ספמר או משהו) אבל אך קראו לרובוטריק הראשי שלי הטובים :)

• 48 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by amit_amit,

שלום כולם לאחר ויכוח סוער שהיה לי היום על זה שהתעצבנתי על אנשים ען נרגילה ואמרתי שזה פשוט לא זה וא היה ריב על איזה סיגריה הכי טובה... אני הולך על מלברו אדום מה אתם מעדיפים? וגם כמה אתם מעשנים ביום?

• 74 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. ?

• 82 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by Krazy-Hawk,

היי, אז ככה הבאתי כלבה הבייתה, הכלבה של חבר המליטה אז לקחתי אחת לתקופת נסיון, לברדור בת חודשיים וחצי. העניין הוא שאין לי חצי מושג איך לטפל בכלבים, אף פעם לא היה לי כלב או חתול, היה לי רק אוגרים וגם זה חודשיים בלחץ... רציתי לשמוע טיפים כללים למי שיש לו נסיון עם כלבים, בנוסף אני בדילמה מאוד גדולה, אני בעבודה כ-9 שעות ביום, כמעט 3 שעות נסעיה הולך וחזור. זה אומר שאני 12 שעות מחוץ לבית, זה אומר שהכלבה 12 שעות לבד בבית, עכשיו העניין הוא שאני אוהב חיות, אני בחיים לא יפגע בה או יגרום לה נזק בכוונה, והאמת שדי נקשרתי אליה, אבל עם אורח חיים כזה שהיא לבד בבית חצי יום במקום מסוים נראה לי שזה סוג של התעללות כלפי הכלבה.. אז אני בדילמה האם להחיזר את הכלבה לחבר או להשאר אותה... בקיצור …

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. Started by idofr,

אוקי אז דבר ראשון אני רק יגיד שהודעה הועלתה לכללי ולא למפרטים לניידים בגלל שאני עוד לא מחפש משהו ספציפי. עכשיו ככה נרשמתי לעתודה ואז קפץ לי לראש שלהרבה סטודנטים יש לפטופ. עכשיו מגניב הכל סבבה אבל השאלה האם זה באמת שווה את עצמו? כאילו אני היום לומד בבית ספר אז נכון שזה שונה לגמרי אבל עדיין הבסיס אותו הדבר ויש לי מחברות והכל זורם מצויין. כמה שימוש באמת יהיה לי עם לפטופ? אני לא יודע כמה סטודנטים יש פה אבל אם יש כאלה שיכולים באמת לכתוב לי מניסיון זה מאוד יעזור. עכשיו בהנחה שהחלטתי לקנות אז 2 שאלות קטנות. 1. המחשבים של apple יפים ומגניבים לי האם יש משמעות לעבוד עם מערכת הפעלה של מיקרוסופט? או שגם הסאפרי או מה שהם לא עובדים עליו יהיה טוב (בהנחה שהתקנתי באמת אופיס של מיקר…

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by artyom,

תראו את זה... http://fishki.net/comment.php?id=16121

• 83 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by STRENGTH,

אני מאד פוחד ואתם?

• 99 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. שלום. רציתי לבדוק פחות או יותר כמה יחידות רוב האנשים עושים במתמטיקה ואנגלית מאחר שלאחרונה חילקו אותנו להקבצות שונות.. זה לא משנה עם עשיתם או לא עשיתם עדיין את הבגרות במטמתיקה אבל כל מי שכבר בהקבצות ורוצה לרשום כמה הוא מוזמן(נא לא לרשום סתם דברים למשל אם מישהו ב3 יחידות במתמטיקה שלא ירשום שהוא ב5).. אתם מוזמנים לרשום.. מי שכבר עשה כמה הוא קיבל בכול אחד (בציון הסופי) אני ב5 יחידות אנגלית ו 4 במתמטיקה..

• 76 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. שלום אני טס לארה"ב באוגוסט ורציתי לקבל מכם כמה שיותר טיפים על מה כדאי לעשות ולקנות אציין שאני נוסע לניו יורק-פלורידה ואולי אורלנדו אז אם אפשר אטרקציות באיזור. אשמח לקבל כל טיפ שיכול להנעים ולהוזיל את הטיול...גם דברים שלא שאלתי עליהם. אז ככה בכמה תחומים- ביגוד והנעלה:הבנתי שהמחירים ברצפה בכל מה שקשור בביגוד,אני מחפש מקום לכל הבגדים פחות או יותר,טומי וחבריו במחירים זולים..המליצו לי על שני outlet אחד שמו אליזבט בניוג'רזי ואחד סיקוקס שעליו אין לי מידע ממש. אני מעוניין לקנות נעלי ריצה ונעלי הרים אם אפשר המלצה על מקום כזה או שבאווטלט מוצאים הכל.. אלקטרוניקה ומחשבים:כרגע מה שנראה לי אני הולך לקנות שם מחשב נייד זה בטוח גם אם אני לא כל כך צריך אותו כרגע. שאלתי חבר איפה כדאי הוא אמ…

• 68 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. אכן תמונות קשות http://rapidshare.com/files/10080656/zion29_1_.11.mpg

• 82 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.