עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by A1eX,

חברים אני החלטתי להחליף את הפלאפון שלי ושוקל לקנות את המכשיר של "סוני אריקסון" דגם T630. עם יש למישהו הערות/המלצות/אחר, מוזמן להגיב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  2. אוקי... אז כפי שאתם יודעים, פרסמתי לאחרונה עזרה בהכנת מפרט לאחי שחוגג בר-מצווה. בקיצור, חבר של חבר של אבא שלי הגיע אלינו הבייתה, ובמקרה הועלה הנושא של המחשב החדש. בקיצור, אבא שלי נותן לו את המפרט והוא מתחיל לעיין בזה ומנדנד את ראשו: הוא אומר לי: "למה לקחת AMD?" אז עניתי לו: "למה לא?" ואז הווא אומר: "למה כן?" אז אני עונה: "כי הם חצי מחיר מפנטיום ובביצועים הם רק טיפה יות רנחותים". אז הוא אומר,: "מהנסיון שלי עם AMD, לא הייתי לוקח AMD. הם לא טובים. אם כבר סלרון..." אז אני קוטע אותו ואומר: "סלרון זה מעבד מסורס. את'לון של AMD הרבה יותר טוב!". הוא עונה לי: "מה פתאום! אני כבר מריץ שנים אפליקציות וידאו כבדות על סלרון." אני כזה בראש: "טוב.... :..." בכל-מקרה הוא משוכנע ש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאחר שאני כבר שנה + בעסקי האופני הרים , החלטתי שהאופניים שלי לא מספיקות לי . אז החלטתי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולהחליט מה הכי עדיף לי . אני מחפש פורומים ולא מוצא . אז אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי קישור . תודה .

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, כרגע אחד מקרובי משפחתי נמצא בוושינגטון. רציתי לדעת על חנויות מחשבים טובות או רשתות גדולות, עם מחירים נורמליים. שמות ואתרי אינטרנט יתקבלו בברכה. תודה!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by TermiNal,

שלום אנשים... יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי? המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר.. תודה רבה לעוזרים..

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

אני מחפש חנות שתוכל לבדוק לי את המחשב במחיר סביר. זיגזג רוצים 150 שקל רק כדי לבדוק לי את המחשב וPCH מחיר זהה לפי מה שראיתי באתר. ממש לא בא לי לשלם 150 שקל בשביל שבסוף יגידו לי שכבל לא היה מחוזק כמו שצריך ובגלל זה המחשב לא עלה.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by GRiM,

http://www.glbsale.com/eng/CCPSI.html מה אתם אומרים על זה? לדעתכם זה אמין? בדקתי WhoIS והדומיין הזה נרשם לפני חודש ויום בדיוק.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969905,00.html זה אומר שאני לא יקבל תכרטיס מסך שלי.... פנדה מביאה אותו מארצות הברית אוףףף :'(

9. Started by Yaniv_Uzan,

לפני שאני מזמין מ WALLA את הצורב החדש של NEC רציתי לדעת אם משהו מכיר את טק דטה שהם קונים מהם את הצורב הם נותנים שנתיים אחריות ומוכרים אותו ב 540 שח כולל משלוח נראה לי כמו עסקה מושלמת... אני באמת כבר רוצה להזמין את הצורב, אפילו עוד היום אבל טיפה מפחד. משהו יכול לתת לי עצה טובה? ניסה פעם את האחריות של טק דטה? הייתי לוקח את הפיוניר 108 אם היו לו שנתיים אחריות אבל יש לו רק שנה אחת וגם הוא יקר יותר, אז למה... (חוץ מאיכות צריבה קצת טובה יותר... בקטנה אני בטוח שנק ישפרו עוד הרבה את הצורב שלהם!) מה לעשות חברה? תודה יניב

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  10. מה קורה אנשים?! שמעו, ההורים שלי נוסעים בסוכות לחו"ל - בודפשט, הונגריה. יש משהו (ציוד היקפי בעיקר, אני לא יודע להרכיב מחשב.. ) שאפשר לקנות שם? או בדיוטי פרי? משהו שזול יותר מהארץ ... סכום כולל של משהו כמו 1.5K - 2K. לא חובה לבזבז את הכל. תודה רבה!!

11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כרגע קיבלתי הזמנה ממישהו שאני מכיר מפיוטר מארק הוא שלח לי הזמנה ויש לי גימייל נשארו לו עוד 3 הזמנות חח :silly:

• 686 תגובות
    • 43.8k צפיות
  12. אורח voodooman

http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg

13. אורח voodooman

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by FARKASH7,

http://www.holdthebutton.com/

15. Started by 1nstall,

היי היום סתם נכנסתי לאתר של פורשה, וגיליתי שיש חלק באתר שבודק איזה פורשה מתאימה במיוחד לך! קודם כל הלינק: מבחן הDNA של פורשה (לוקח קצת זמן עד שאתר עולה) לי יצא PORSCHE 911 GT2 91% (זה בודק לפי אחוזים) אז כל מי שעושה את המיבחן בבקשה ישיכתוב איזה פורשה יצא לו. מקווה שתהנו מהמבחן Install

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PhoenixBoy,

היתה איזו כתבה על אייבורי באיזה עיתון אחד וחבר שלי הראה לי.. לא זוכ ראת השם של העיתון.. אתם יכולים בבקשה להשיג לי את הכתבה?

17. Started by VBMaster,

שלום לכולם יש לי מינידיסק MZ-R70 של SONY. בזמן שסידרתי את החדר היום מצאתי אותו מעלה אבק ונזכרתי שלפני שנתיים בערך נשבר לו המסך.. יש דרך לתקן אותו? יש לי ידע גדול באלקטרוניקה אז תיקון עצמי בהחלט בא בחשבון אבל הכל תלוי במחיר. אני יודע שזו גם בעייה נפוצה יחסית, אז אשמח אם מישהו מהפורום קרה לו אותו דבר גם אם זה בדגם אחר ומה הוא עשה עם זה. נדב

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by Chymes,

לזיקים הגיע קצין מיון של ח"א וכמה קווקזים גנבו ממנו מסמכים. באותם מסמכים היה כתוב את הקב"א, פרופיל ודפר של כל האנשים שהולכים לח"א. גיליתי שיש לי קב"א 49. זה מוכיח שצה"ל חושב שאני אידיוט גמור, וזו הסיבה שלא אקבל שום תפקיד סביר בשלוש שנות שירות. סביר להניח שגייסו אותי בשביל לאכול חרא ולעשות עבודות שחורות בצבא. יש לי חשק עז לקחת את ה-M16 שקיבלתי בטירונות ולסיים את ההשפלה.

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. http://games.flabber.nl/parkeergarage/

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by R9800PP,

מאיפה מורידים רקעים למחשב?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by kai,

אני מעוניין לקנות את הפאד steelpad 4d בארץ ואני לא יודע מאיפה, אתם יודעים מאיפה בארץ אני יכול לקנות\להזמין אותו ?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  22. אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…

23. שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. Started by Pitzinyelo,

מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.