עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by com,

מזל טוב! לא לי, לSE7EN ולMiniMizer, שעכשיו, כל אחד מהם אחראי פורום. ברכות (מושקעות בבקשה) להשאיר ככאן ןבבקשהף לא להציף . תודה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. בקרוב קונה משם מחשב חדש ואני כנראה עושה את ה-OC שהם נותנים בחינם. רציתי לבדוק אם למישהו אכן הייתה היתקלות עם האחריות שלאחר OC שהם עושים או בכלל אחריות על מוצרים אצלם. תודה.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  3. לאור המחירים הגבוהים בארץ אני שוקל להזמין מערכת רמקולים מארה"ב לארץ החבילה שוקלת כ25 קילו , חבר שגר שם אמור לקנות אותה ולשלוח לי לארץ באמצעות FedEx ... מישהו יודע כמה אמור לעלות משלוח כזה בדואר אוויר ? כמו כן איזה מיסים יש לשלם על פריט של 200~ דולר ? *ניסתי לבדוק את התעריפים באתר של FedEx אך הם דורשים שם כל מיני פרטים שאיני יודע תודה

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. רק רציתי להגיד שאני מרחם על הבת של קורט קוביין(NIRVANA),כאילו אבא שלה כוכב מפורסם שהתאבד ואמא שלה גמורה מסמים,איזה חינוך היא מקבלת אני לא מבין,למה לא לוקחים את פרנסיס קוביין למשפחת אומנה או משהו כזה כדי להרחיק אותה מקורטני לאב שבטח עוד תאכיל אותה סמים,מה אתם אומרים על זה-אני לא צודק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אני חושב שזה ישום פרקטי בהחלט . מצורפת כתבה , תהנו . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3788931,00.html

6. אני מעוניין לעלות קובץ של כ- 5MB. יש שירות אחסנה שמאפשר הורדה ישירה ומיידית ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

היי שמתי הצעה על מכשירים מסוג N95 \ SONY ERICSSON C902 (סכום ממש ממש מגוחך) במידה וזכיתי האם המוכר יכול לבטל את המכירה עקב הסכום הנמוך? ומה הכוונה במוצר MINT ?

8. Started by אליפ,

ברצוני לעשות גיבוי של DATA באופן יומי בענן. מדובר בלפטופ ביתי המשמש לעבודה יומית של ארכיטקט. סה"כ DATA כרגע כ 60GB לא צפוי להגיע ל 100 בשנה הקרובה. רוצה לסמן כמה ספריות במחשב שיגובו באופן אוטו' בענן בזמן שהמחשב מחובר לרשת ובאיידול (לא להפריע לעבודה שוטפת). לא מחפש דווקא הכי זול (ודאי לא חינמי) אלא אמין (כזה שישאר גם עוד 3 שנים) ונוח לשימוש. ?SkyDrive? Box אחרים... אשמח על כל יעוץ.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קבוע אחרי השעה 13:00 הסטים לא נפתח לי, היום פתחתי אותו בבוקר והוא נפתח בלי בעיה. זה ממש בלטי ניסבל, הזמן היחיד שיש לי לשחק זה בערב, ה OB עלה לי 200 שקל ואני לא יכול לשחק בכלל! ממש ביזיון. לעוד מישהו יש בעיות כאלה?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום אני פותח את הדיון הזה כדי לשמוע אתכם מדברים על אנשים שלא מבינים ומעמידים פנים שכן. לי אישית יש חבר שקנו לא מחשב חדש עם פנטיום 3.0 נראה לי 2b קאש. עם מסך זול lcd וגם כרטיס מסך מובנה אינטל ועוד שואל אותי למ גיטיאיי 5 מקרטע לו :lol:

• 140 תגובות
    • 7.8k צפיות
  11. מכונית עומדת בצומת.ברגע שאור הרמזור מתחלף לירוק היא מזנקת בתאוצה קבועה של 2.5M/S במשך 10S, ואז היא ממשיכה לנוע במהירות קבועה. ברגע הזינוק נכנסת לצומת משאית הנעה באותו הכיוון במהירות קבועה של 72KM/H א.מתי משתוות המהירויות של שני כלי הרכב ב.מהו המרחק בין שני כלי הרכב ברגע הנ"ל ג.מה המרחק בין שני כלי הרכב ברגע ש T=10S ד.מתי והיכן כלי הרכב נפגשים אשמח אם תוכלו לעזור לי אפילו באופן חלקי *** איפה שהדגשתי ה -S בשנייה, רק לא ידעתי איך לסמן.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nineball,

מישהו מכיר hobby shop כלשהי בארה"ב עם מבחר ומחירים סבירים ששולחים לארץ? אני מכיר את החנות של הסיני, וגם של "הסיני החדש", אז מבחינת המזרח אני מכוסה. אבל בנוסף לזה, מישהו מכיר חנות דומה של טיסנים, מסוקים, מכוניות, חלקי חילוף וכו' ששולחים לארץ מארה"ב? עדיף אם יש אחת שמחזיקה מלאי של קיושו/הירובו בנוסף לכל החברות הסיניות. ואם למישהו יש נסיון עם אחת, יהיה בכלל מצוין אם הוא יוכל לחלוק

13. Started by I.Robot,

מישהו יודע איפה תהיה מסיבה טובה באזור הקריות לגילאי 14-16 בערך היום?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by ot,

חומה אנושית חומה נשית :lol: :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Chymes,

מרוב החשיבה על תפקידי, שכחתי לשאול איך מגיעים לבסיס. אז מישהו יודע?

16. Started by dvirf1,

גוגל התחילה לאפשר את הנ"ל (לינק לוידאו: ).מישהו יודע האם השירות ניתן בחינם, או שמא כל sms שאני מקבל עולה כסף? אאל"ט שירות התזכורות ב sms ב google calendar עולה כמה אגורות על כל sms שמקבלים (תקנו אותי אם אני טועה), ואני לא יודע מה לגבי השירות הזה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by Rinkadink,

כמה עולה לעשות טסט לרישיון לרכב פרטי? פשוט אני משלם 300 שקל+ 113 אגרה אני חושב שזה מוגזם. כמה אתם שילמתם?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ofekd23,

אני צריך את העזרה שלכם תקשיבו אני רזה מידי ואני לא יודע מה לעשו אני חייל בן עשירם גובה 1.73 ואני שוקל 47 קילו אני חייב לשמין ואני לא יודע איך ניסיתי הכול דיאטניות הכול יש לכם איזה רעיון בשבילי.?

19. Started by ORrrr,

אתם בטח זוכרים את chrismon room ואת veridian room אז יצאה גרסא חדשה החדר הכחול! http://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php 8)

20. Started by 125,

לנעול

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Galchock,

היי! יש לי אורגן חשמלי דיי ישן (1989- Yamaha HE 3 ), הוא לא שווה הרבה אבל אני רוצה לשמור עליו בינתיים יש לו תקע חשמל שנראה אירופאי אבל הפינים שלו גדולים ב50% בערך מפינים רגלים וגם קצת פחות מרווחים ביניהם, מישהו יודע איך קוראים לתקעים האלה? ואיך לחפש להם מתאם? הייתי בחנות חשמל אחת שלא ידעו, אמשיך לחפש אבל אשמח אם למישהו יהיה הברקה כאן הם נראים עקומים בתמונה אבל הצלחתי ליישר אותם.. תודה רבה!

22. שלום רב לכל בעלי נוקיה 6600. יש לי שאלה מה אני רואה בתמונה כדי לנסות לעזור לחבר בחו"ל עם תקלה במכשיר. אני צריך לדעת מה אומר כל פרט בתמונה. סוללה מיקום כריטס SIM מיקום כרטיס זכרון מיקום ועוד מה שאתם רואים ואני פיספסתי תודה L.A [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by ORrrr,

זה בכוונה או שסתם משעממם : ;D

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by the red dragon,

משעמם לי אני רוצה לפתור חידות תנו לי כמה

25. Started by Lupin,

היי, מה קורה? נראה לי אחלה פורום. מקווה להנות!

דיונים חדשים בפורומים