כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לצפות בסרט דרך נגן זה כי יש לי כרטיס קול שתומך ב Dolby Hedphone והנגן הזה תומך במקודד אבל הנגן הזה לא מפעיל כתוביות לא מובנות יש דרך להפעיל כתוביות דרך נגן זה ? חיפשתי הרבה זמן מידע על זה באינטרנט לא מצאתי כלום האפשרות היחידה שאין מצב שאני יעשה אותה היא להדביק כתוביות לסרט דרך תוכנה אבל זה לוקח הרבה זמן במיוחד לסרטים BluRay x264 720p-1080p יש דרך אחרת אולי תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לא מעט שירים בפלייליסט ובמחשב בכלל..(אלפים, משהו כמו 10 ג'יגה) שמתי כבר הרבה שירים בנגן אבל אני מתלבט לגבי מספר לא קטן, בגלל שהם משתנים ויש קפיצות בקצב וזה לא טוב (ויש חלק שגיליתי שאיטיים מדי) ויש לי רק חצי ג'יגה בנגן שלי. איזה שירים אתם מציעים? תתנו בבקשה שמות מלאים אני צריך שירים קצביים אבל לא מהירים בצורה מטורפת כי אני רץ קל-בינוני. גם רמיקסים לשירים מקוריים זה טוב נ.ב. אני לא אוהב כל כך HIP HOP אז דגש יותר על שאר הז'אנרים, לא משנה מאיזו תקופה (כולל ישראלי...) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עלי להציג תעודת 8 שנות לימוד. האם יקבלו במקומה תעודת בגרות או שהבירוקרטיה תכה בי?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני עומד לסיים יג' ולהתחיל את השירות שלי היום קיבלתי את השאלון הזה ואלה הן האופציות שלי: 1. חיל האוויר 2. חיל הים 3. חיל התקשוב 4. חיל מודיעין ( שלפי מה שהבנתי צריך בשבילו יד' ) 5. חיל חימוש הבקשה שלי היא אם תוכלו להסביר לי מה יותר טוב, איפה התנאים יותר טובים ( לפי התנאי שירות של חיל האוויר זה נראה גן עדן שם ), מה יותר יתן לי בחיים, איזה חיל יותר מעניין? תגובות שלכם נורא חשובות לי, אשמח לקבל כמה שיותר תגובות על מנת שאני יותר שקט עם עצמי והבחירה שאני עושה תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.liveleak.com/view?i=c544519776
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 techtv!
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לטראקים/טראנסים יפים לא כבדים כאלו עם מנגינות כאלה יפות וגם חלק חזקים ממש ! אני רוצה דברים מוכרים אם הפשאר לא איכפת לי חדש או ישן שיהיה דברים אששש! תודה!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה. תודה רבה מראש לכל העונים :-)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אחרי שהחלטתי לקנות טרקטורון אני עומד עכשיו בהחלטה , איזה טרק' לבחור מכיוון שהגיעו שתי דגמים חדשים: שתיהם 250 אז בגלל זה ההתלבטות כי אתם לא חושבים שזה קצת חלש מדי?.. הונדה אקסטרים(השחורה בתמונות..) שאפשר לייבא אותה במחיר כולל דרך חיפה במחיר של 25 ש"ח חדש חדש.. קימקו מונגוס \250 אם יש הבדל בכלל ביניהן.. במחיר דומה . מה עדיף משניהם? ואם אני רוכב מתחיל אז אפשר להסתפק באחד מאלה לטיולים או עדיין כדי לחפש סקרמבלר יד שנייה או שלישית..? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
X וקו מעליו זהו הממוצע median זהו החציון תודה לעונים עריכה :פתרתי את התרגיל ....
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את NEXUS ONE ושוקל להשתמש בשירות של http://www.mustop.co.il/. אני מעוניין לשמוע תגובות על השירות שלהם מאנשים שהשתמשו בהם, האם הם אמינים? יש להם ניסיון עם סלולריים? האם יש סיכוי שדרכם המוצר יעבור את המכס מבלי לשלם את 34%? תודה מראש על התגובות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
דרך האתר בחול אני לא מוצא קישור לריסלרים בארץ.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה דקות מייל מבאג על המבצע הבא http://www.blackfriday.co.il/black-friday_nl.jpg שימו לב למבצע על המשחקי PC וקונסולות. קונים אחד ומקבלים את השני ב-70% הנחה(כמובן הזול מביניהם). זה מאוד משתלם גם בקונסולות כי יוצא בעצם שמחיר של משחק שני ששווה 400 ש"ח עכשיו שווה ל120 ש"ח(יוצא 520 לשני משחקים => 260 למשחק, כמעט כמו הזמנה מחו"ל). אני אקפוץ יום שישי לראות אם אני אמצא משהו משתלם. (כתוב למעלה שהחנויות(ברבים) יהיו פתוחות מ08:00 ככה שאני מניח שהמבצע יהיה קיים בכל הסניפים ולא רק בדיוטי פרי(ששמה יש איזה מבצע נוסף))
-
- 417 תגובות
- 67.3k צפיות
-
-
-
4 בבוקר לפני שעה בערך החלטתי מה אני רוצה שיהיה הקעקוע השני שלי מחר בבוקר אני קם ונוסע לוויקטור בגן האם לעשות אותו. בינתיים, חשבתי שאולי אלה מכם שמקועקעים ירצו להראות את שלהם מקווה שאין פוסט כזה כבר.. לפחות לא מצאתי בחיפוש אני אתחיל בוותיק שלי : (מחר אוסיף בערב את הצעיר, ואולי אמצא תמונה טובה יותר של הוותיק) זה על יד שמאל, על האמה, מתחת למרפק, בצד ה"פנימי" של היד. וכן אני יודע שזה בול סמל של הסוהו (מסעדה יפנית איפושהו במרכז) אבל אני הייתי קודם! אני אשמח אם תוסיפו את שלכם רק בקשה אחת - בלי להכנס לויכוחים על "למה לעשות בכלל קעקועים" או דברים דומים ובלי יותר מדי ספאם... יאללה, עכשיו אתם
-
- 73 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
כל מה שמצאתי היה לאיזה 4 שירים וזהו..... למישהו יש איזה אתר עם ליריקס של סאב והצל? (off: היום הם הופיעו בביצפר שלי! היה תותח! קיבלתי חתימות ;D )
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אנשים! כל הקופצים תחסכו את ההרצאות שזה פורום מחשבים, אני יודע, אני חבר פה כמה שנים טובות, ואני שואל פה כי אנשים פה רציניים. לא מצאתי בגוגל ממש את מה שאני מחפש, ואני מחפש גם מידע וגם פרטים בגלל זה אני שואל פה. אני מדבר על עגלה כזו שמתחברת לרכב, שלוקחים בה ציוד, האפשרות הראשונה שלי הייתה להחליף לרכב מסחרי סגנון קנגו, ברליגנו, טורנאו, אבל העלות יוצאת מעבר ליכולותיי, והפרקטיקה בעייתית. אז אם אפשר פרטים בנוגע לאותן עגלות: 1) מבחינה חוקית, צריך רישיון מיוחד? 2) ביטוח מיוחד? 3) איפה קונים כאלו עגלות? 4) השפעה על תצרוכת הדלק? תודה רבה מראש לכולם! גיא.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/sonny לא מזמן סינדרום שלח לי לינק למשחק הזה וחשבתי לעצמי מה כבר אפשר לצפות... אבל דאמ! זה משחק ממכר. אז על מהו? יש לך דמות מסתורית וצריכה להלחם באויבים ובדרך אתה משדרג את עצמך, חרבות לבוש וכו' ממוץ בחום
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-