כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=_jDV4IQ73ow
-
- 40 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
כידוע לך לפני כחצי שנה התחילו בדואר לגבות "שירותי עמילות מכס" לחבילות. כאשר אתה מחוייב לשלם 35 שקל על חבילה "גדולה" כאשר הם אמורים להביא לך את זה עד הבית. הזמנתי דבר מה מ EBAY והיום קיבלתי את החבילה. נדהמתי לגדול בחשבונית את הדבר הבא... למה הם מעגלים 30 אגורות כלפי מעלה? [attachment deleted by admin]
-
- 63 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, כדי לסדר את הנ״ל, ניקיתי פילטרים. ניסיתי סודה לשתיה וחומץ. עבודה עם משאבת אויר לבדיקת מעבר בצינור והחלפתי משאבת ניקוז. הבעיה עדיין קיימת. יש עוד משהו שאפשר לנסות?
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
לפני כשבוע התחיל לטפטף המזגן אצלי בחדר (1 כ"ס). פתחתי אותו וניקיתי את האמבטיה (שלא היתה מלוכלכת יותר מדי) וסגרתי. היום הוא התחיל שוב לטפטף. האמבטיה נקיה והצינור לא סתום. ישנה הצטברות של מים באמבטיה בצד הרחוק מהצינור וכנראה כשמצטבר יותר מדי המזגן מתחיל לטפטף. איך לפתור את הבעיה הזו? אם יש פורום יעודי לדברים האלו אשמח להפניה אליו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי ערב טוב לכולם, יש לי מכר שרוצה לנסוע לאילת לעבוד שם בבית מלון כעבודה מועדפת (חייל משוחרר). רציתי לדעת אם מישהו עבד שם פעם ויודע איך התנאים, העבודה וכמה למעשה אפשרי להרוויח באילת? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
למישהו יש טיעון משכנע למה כן כדי אופנוע (50 סמ"ק) בשביל אבא שלי שלא מוכן לשמוע כלום מתוך טענה שזה מסוכן ?! אולי איזושהי הוכחה שזה לא עד כדי כך מסוכן ?
-
- 41 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאחר חוסר פעילות כמעט מוחלט של שנה החלטתי לחזור להתאמן, לאחר שאיבדתי את רוב מאסת השריר שהייתה לי(לא היה הרבה אבל היה נחמד). הבעיה היא שבתור סטודנט רעב ללחם אני ממש לא רואה איך להגיע לרמת החלבונים המומלצת לאדם מתאמן(בין אם זה מבחינת מחיר או מבחינת כישורי הבישול הלוקים בחסר שלי) ולכן שקלתי קנייה של אותה אבקה שאמורה לעזור ובאתי לשאול אם יש המלצות לאיזו אבקה ספציפית, חנות שממנה אפשר לקנות ואולי אפילו מתכונים שאפשר להשתמש בהם באבקה. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
- 72 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בקניית דיסק קשיח לנייד שלי. המחיר הוא הרבה יותר זול מהמחיר בארץ, המשלוח הוא זול, והמוכר נאה אמין. הוא מוכן לרשום על החבילה GIFT או USED. האם אני אשלם מכס על החומרה, או לא? האם בכלל ניתן לעשות זאת, או שזה יעצר במכס?? תודה
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן, טוב זהו, נשברתי. אחרי גל החום האחרון כבר לא חשבתי שיכול להיות יותר גרוע. אבל הנה זה מתקרב. הכל כבר רותח, אני הולך לעבודה, אני נמס, אני חוזר אחרי יום עבודה, אני נמס, נכנס הביתה, הבית רותח. לא מסוגל לחיות, לא לישון לא לתפקד. הכל רותח. פשוט תנור אחד גדול. לאחרונה התחלתי להתלבט איך אני יכול לקרר את החדר שלי, שנמצא במצב קונסטנט של 45 מעלות, במקרה הטוב. פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה יותר. מכיוון ואין לי מזגן בחדר, ואין לי אופציה להתקין אחד בקומת החדר, אני מחפש פתרונות קירור אחרים... ואז נזכרתי. בילדותי, לפני שהמזגנים הפכו למוצר נפוץ, היה מכשיר בשם DESERT COOLER, מפזר קור. מכשיר הפועל על מי קרח, שמפזר אויר קפוא ולח. זה היה תענוג, זה קירר את החדר וליחך אותו [מלשון לחות ;D ] …
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר באתר בחו"ל אבל הוא רושם לי שחייב לרשום Province, מה זה בכלל? ומה אני צריך למלות?
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה כמו שאתם שמים לב נושא שיפורי המכוניות תופס תאוצה יותר ויותר. במהלך שיטוטיי באתרי רכב שמתי לב שכמה חברות כגון: פולקסווגן, אאודי, בי.אם.וו ועוד מאמצות את תיבת ההילוכים הזו שככל הנראה תחליף את התמסורת הידנית המיושנת שאנו מכירים (עוד מישהו שונא את המושג קלאצ' ?!). כל נסיונותיי למצוא מידע בעברית על התמסורת הנ"ל בעברית העלו חרס. ומכיוון שאני עצלן מדיי לתרגם והאנגלית החורקת שלי גם ככה לא משהו אבקש עזרתכם! עד כה הבנתי שהתמסורת היא מן חצי אוטו', ההילוכים מועברים ע"י דוושות החלפה (שיפטרים) הממקמים מאחורי ההגה (בדומה להגה למחשב של מיקרוסופט) ובדומה למכווניות הפורמולה 1, אין יותר את ידית ההילוכים המוכרת כל ההעברה נעשית ע"י השיפטרים ומוצגת על לוח השעונים. ישנם 2 קלא…
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן, צילצלתי לשאול מדוע עדיין לא קיבלתי מנילה (בן 18), ואמרו לי שאני נמצא בסטטוס של בוגר מקצועי אלקטרוניקה וכל עוד שאני נמצא בסטטוס הזה אני לא אקבל את המנילה. מה זה אומר? זה מאפשר תפקידים טובים או ההפך הגמור? כדאי להישאר בסטטוס הזה או לבטל? תודה
-
- 17 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי עד 2K. חשוב לי שיהייה בו MP3 ומצלמה דיגיטלית. יתכן שאקח את הטלפון לטיולים וכו ולכן צריך להיות לו זמן השמעה ארוך. בנוסף, למכשיר צריך להיות חיבור USB, ואם קיים טלפון כזה, שיהייה גם עם חיבור רגיל של אוזניות. אם יהייה למכשיר אינפרא אדום זה יעזור מכיוון שאולי ארצה להעביר קבצים בין טלפונים. תודה.
-
- 85 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון חנות המחשבים סקאי פי.סי מבטלים לי המון הזמנות מה שלא קורה לי בשאר החנויות, לעוד מישהו זה קורה? הזמנה אחר הזמנה מבוטלת ללא הסבר!
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לצערי אני יושב ליד בחורה אחת שמנהלת מערכת יחסים מאוד דביקה. כל היום אני שומע "מתוק שלי" ו"חמוד שלי" ו"חתיך שלי". עכשיו ממש עושה לי בחילה ומפריע לי לעבוד. מה עושים?
-
- 29 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אז ככה... מאוד מושך אותי לתקלט ורציתי לנסות להתחיל.. אז מה בעצם אני צריך לעשות? איזה ציוד אני צריך? מאיפה אני מביא כאלה כמויות של מוזיקה ובכלל איך להתחיל למקסס ועם אילו תוכנות או מכשירים?! אשמח אם תתנו לי מדריכים רצוי בעברית או אם יש פה מישהו בפורום שעוסק בתחום אני אמשח אם יתן לי תאייסיקיו שלו ויתדרך אותי... אני אשמח לכמה שיותר טיפים תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני צריך להכין למחר Introduction לפרוייקט שלי באנגלית, הבעיה היא שלא התחלתי לעשות עדיין כלום וזאת משום שאין לי רעיון יצירתי ומעניין עליו לעשות את הפרוייקט. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא נושא לא קשה מדי, רצוי מאוד שיהיה עליו חומר זמין באינטרנט. תודה!
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-