כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
החוק עבר בקריאה שנייה ושלישית וככה הוא יצא לפועל. מופז ציין כי בכוונתו "בעתיד" להציע לבחינה מחודשת את הארכת זמן המלווה. הכי טוב, תאמינו לי. 3 חודשים זוהי פשרה מצוינת בין לא מספיק[2 חודשים] לבין הגזמה פראית[חצי שנה]. גם ה2 אנשים זה לא כזה קריטי. אמנם אני לא רואה עם החוק הזה עין בעין, אבל אם חוקקו אותו בטוח יש סיבה הגיונית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3325626,00.html מה דעתכם...
-
- 62 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון חנות המחשבים סקאי פי.סי מבטלים לי המון הזמנות מה שלא קורה לי בשאר החנויות, לעוד מישהו זה קורה? הזמנה אחר הזמנה מבוטלת ללא הסבר!
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן, צילצלתי לשאול מדוע עדיין לא קיבלתי מנילה (בן 18), ואמרו לי שאני נמצא בסטטוס של בוגר מקצועי אלקטרוניקה וכל עוד שאני נמצא בסטטוס הזה אני לא אקבל את המנילה. מה זה אומר? זה מאפשר תפקידים טובים או ההפך הגמור? כדאי להישאר בסטטוס הזה או לבטל? תודה
-
- 17 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
אני קונה בקרוב מאוד מחשב נייד חדש (Dell Inspirion 3010) וראיתי אותו במחיר מאוד נמוך בTMS. ראיתי שהחנות הייתה מאוד מומלצת, עד הסיפור שהיה להם עם FOXPC. האם מישהו רכש מהם משהו בזמן האחרון והם עדיין מומלצים ואמינים? חוות דעת נוספות עליהם יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
שלום, כדי לסדר את הנ״ל, ניקיתי פילטרים. ניסיתי סודה לשתיה וחומץ. עבודה עם משאבת אויר לבדיקת מעבר בצינור והחלפתי משאבת ניקוז. הבעיה עדיין קיימת. יש עוד משהו שאפשר לנסות?
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
כידוע לך לפני כחצי שנה התחילו בדואר לגבות "שירותי עמילות מכס" לחבילות. כאשר אתה מחוייב לשלם 35 שקל על חבילה "גדולה" כאשר הם אמורים להביא לך את זה עד הבית. הזמנתי דבר מה מ EBAY והיום קיבלתי את החבילה. נדהמתי לגדול בחשבונית את הדבר הבא... למה הם מעגלים 30 אגורות כלפי מעלה? [attachment deleted by admin]
-
- 63 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אז ככה... מאוד מושך אותי לתקלט ורציתי לנסות להתחיל.. אז מה בעצם אני צריך לעשות? איזה ציוד אני צריך? מאיפה אני מביא כאלה כמויות של מוזיקה ובכלל איך להתחיל למקסס ועם אילו תוכנות או מכשירים?! אשמח אם תתנו לי מדריכים רצוי בעברית או אם יש פה מישהו בפורום שעוסק בתחום אני אמשח אם יתן לי תאייסיקיו שלו ויתדרך אותי... אני אשמח לכמה שיותר טיפים תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני צריך להכין למחר Introduction לפרוייקט שלי באנגלית, הבעיה היא שלא התחלתי לעשות עדיין כלום וזאת משום שאין לי רעיון יצירתי ומעניין עליו לעשות את הפרוייקט. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא נושא לא קשה מדי, רצוי מאוד שיהיה עליו חומר זמין באינטרנט. תודה!
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתו אנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;D נ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
למישהו יש טיעון משכנע למה כן כדי אופנוע (50 סמ"ק) בשביל אבא שלי שלא מוכן לשמוע כלום מתוך טענה שזה מסוכן ?! אולי איזושהי הוכחה שזה לא עד כדי כך מסוכן ?
-
- 41 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איזה נעליים יש בריקושט? הכוונה ל-BLUNDSTONE או REDBACK אני מחפש מגפיי עבודה. אין באתר שלהם מידע שמוביל אותי, מלבד ללכת לחנות ולראות, מישהו יודע או יכול לשלוח לי לינק לגבי מידע על מגפיים אוסטרליות שנמכרות בחנות?
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
- 72 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
קניתי נעליים של טימברלנד מדגם 18128 בארהב. איך אמורים לטפל בהם? עם משחת נעליים רגילה? קראתי שאפשר עם שמן זית, האם מישהו ניסה את זה?
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לצערי אני יושב ליד בחורה אחת שמנהלת מערכת יחסים מאוד דביקה. כל היום אני שומע "מתוק שלי" ו"חמוד שלי" ו"חתיך שלי". עכשיו ממש עושה לי בחילה ומפריע לי לעבוד. מה עושים?
-
- 29 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
היי, קניתי כרטיסי טיסה לספטמבר ואני מתגייס בסוף אוקטובר ורציתי לדעת איך אני מקבל אישור יציאה מהארץ מצה"ל? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים דחו לי את הגיוס לפברואר, מה שהשאיר לי הרבה זמן לעשות משהו עם עצמי. חשבתי לנצל את זה ולנסות לקחת קורס בודד באוניברסיטה. התחום שאני ללא ספק מעוניין בו הוא מדעי המחשב. יש לי בגרות ופסיכומטרי טובים ומניח שלא תהיה לי בעיה להתקבל. השאלה היא - האם אני יכול להרשם לסמסטר הקרוב לקורס אחד בלבד, באוניברסיטת ת"א, ולהשהות את המשך הלימודים לפחות עד אחרי השירות הצבאי? המטרה היא בסך הכל לטעום טיפה מהחוויה ועל הדרך להרוויח כמה נקודות לתואר בעתיד. מבחינת הצבא, אני מניח שלא יהיה להם אכפת מה אני עושה לפני הגיוס, לא במסגרת עתודה או משהו, ובמידה והסמסטר יסתיים לפני פברואר. מבחינת אוניברסיטת ת"א, האם אפשרי להרשם ככה לקורס אחד בלי התחייבות, או שזה משהו שאפשר לעשות רק באוניברסיט…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-