כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
באדיבות BOOM BOLENAT ;D - www.bolenat.com הגבר:"את מתנגדת לזיון?" האישה:אף פעם לא עשיתי את זה" הגבר:" מה אף פעם לא הזדיינת?" האישה:"לא אף פעם לא התנגדתי..." איש אחד חושד שאישתו בוגדת בו.. אז הוא מיתקשר מהמשרד הבייתה ועונה לו המשרתת הוא שואל אותה: מה אישתי עושה? היא עונה לו רגע.... חוזרת אחרי כמה דקות חוזרת ואומרת: שוכבת במיטה..... הוא שואל אותה: עם מי? היא עונה לו: עם גבר. אז הוא אומר לה: במגירה השמאלית יש אקדח קחי אותו ותירי בשניהם. היא אומרת לו: רגע...(נישמעים שני יריות) ואז היא חוזרת ואומרת: ומה לעשות עכשיו? הוא עונה לה: קחי את האקדח ותיזרקי אותו מהמרפסת האחורית, היא עונה לו: אבל אין לנו מרפסת אחורית אז הוא עונה לה: רגע, זה לא? 039475931?? אסיר אחד נמלט מהכלא, פרץ…
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
-
הבעיה העיקרית בתספורת עצמית, כאשר מדובר בתספורת הכוללת דירוגים וכו', היא שקשה לראות את הראש מזוויות שונות, אלא אם עומדים עם הגב למראה ובמקביל מחזיקים כל הזמן מראה ביד, אבל זה עדיין הופך את המלאכה לקשה ומסורבלת מאד. בחיפושים באינטרנט מצאתי פתרון גאוני אחד, אבל הוא יקר מדיי. מדובר ב-3 מראות מתקפלות שניתן להלביש על גבי מוטות ששמים על הדלת. כאן תוכלו לראות זאת: http://www.selfcutsystem.com/ ניסיתי למצוא אתרים נוספים שמציעים פתרון דומה אבל פשוט לא מצאתי. למישהו יש רעיונות איך ניתן להשיג את אותה תוצאה בעלות נמוכה יותר? אולי לבנות משהו דומה וכדומה?
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך אני יכול להגיע מנתניה לאוניברסיטת בר אילן ? איזו דרך עדיפה יותר ? רכבת / אוטובוס ? אני צריך להיות שם מחר בשעה 9:00, מתי אני צריך לצאת כדי להגיע בזמן ? תודה רבה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
-
כמו כל דבר גם מחשב מתיישן והביצועים שלו יורדים ונתקלים באיטיות, ויש צורך לרכוש מחשב חדש ... אז כל כמה זמן\שנים אתם קונים מחשב חדש ??? דיון מעניין...
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
-
-
בכללי לא היה כלכך אכפת לי, אבל עכשיו אני חושב על זה בזמן האחרון ורוצה לשתף אותכם אם משהו שמטריד אותי. יש לי כמה חברים שאחד מהם אני מכיר כבר 6 שנים בערך והשני פחות. שניהם כל הזמן, כל יציאה שלי איתם תמיד יש איזהם סיפורים מונפצים, מוגזמים, דרמטיים שכבר בדיעבד אני יודע שלא היו. היו הרבה פעמים שחבר סיפר לי שנגיד הוא היה בתגלית, ואז שנתיים אחרי הוא מספר לי שלא הוציאו אותו לשום דבר בצבא אפילו לתגלית(כאילו מדגיש את זה). עכשיו הבעיה שלי היא שכשהו מספר לי את זה אני מרגיש שהוא עושה ממני אידיוט/צחוק/מטומטם כי הוא חושב שאני מאמין לכל החירטוטים שלו. בהתחלה עוד האמנתי לו, אבל כמו שאומרים, כל שקר סופו לצוף. וגם הסיפורים שלו הוא מספר ממש מונפצים, מוגזמים, ולא יכול להיות שכל יציאה יש …
-
- 27 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
באיזה אתר הורדות אפשר למצוא את המגוון הכי גדול ? (אתר ולא תוכנה)
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ישנו מישהו שפירסם סרטון שפוגע בי ממש . מה אני יכול לעשות בכדי להסיר אותו ניסיתי לעשות הרבה דברים וןלא עבד
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי בעיית עור.. אני סובל מדלקת בזקיק השערה וכל פעם שאני מתגלח חלק מדי זה עושה פצעים. עכשיו הבנתי שאפשר להוציא פטור על בעיה רפואית כי אני לא מתכוון לקרוע את הפנים שלי בשביל גילוח. צריך ללכת לרופא בשביל זה? או שאפשר בבקום לסדר את זה? ולא מטעמי דת.
-
- 57 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
היי חברה, נרשמתי לפני שבועיים בדיוק לגרייט שייפ, בהתחייבות של שנה 225 ש"ח בחודש. עכשיו אני חושב שזו תאכלס טעות, כי אני מתחיל ללמוד תיכף ואני מעדיף מכון כושר ללא התחייבות - לך תדע מה יהיה עוד חודש, מה תרצה לעשות בקיץ וכו'. דמי הביטול כוללים 175 ש"ח (חודש אחד שבו התאמנתי) + 200 ש"ח דמי ביטול (WTF?!). נוסיף על כך 225 ש"ח לחודש אימונים. לצערי הרב לא חשבתי מספיק ולא התייעצתי מספיק לפני שחתמתי, לא שאלתי מספיק שאלות ויצאתי אידיוט שלא קראתי את החוזה כמו שצריך. איך בתאכלס אני מוריד את הנזק הכספי לרמה מינימלית? אני יודע שע"פ חוק http://www.consumers.org.il/files/2012/aytem-kosher/kalkala2012-07-09a.pdf הם לא יכולים לקנוס אותי ביותר מ-100 ש"ח או 5% (הנמוך מביניהם), אבל החוזה שחתמתי …
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
בחיים לא האמנתי שיהיה פעם שההמנון ינוגן ואני ירגיש רצון עז לא לשמוע אותו :kopfpatsch: הערב זה קרה, מאיה בוסקילה עשתה מההמנון "מסחרי" כאילו הוא אחד מהשירים המעפנים שלה
-
- 69 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
- 72 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ביטוח לאומי חייב לי כסף, לא הרבה... 500 שקל, אבל זה יעזור הרבה עם קניית המחשב החדש... עכשיו איך מוציא ממנו את הכסף הכי מהר? נא להפגין רצינות
-
- 21 תגובות
- 5.1k צפיות
-