עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

http://nikita.hro.nl/downloads/movies/draft.wmv כל מילה נוספת, מיותרת.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  2. יש לי הודעות מאיזה וירוס בשם DrunkGirlRoom. כל פעם שאני נכנס למסנג'ר יש הודעות מוקפצות. האנטי וירוס לא מזהה... וגם את ה"איש קשר" אי אפשר למחוק. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Moon-Mage,

אני זוכר שדיברו על זה שהחזירו את זה ושיש את זה בכל מיני מקומות, אבל לצערי אני אישית לא מצאתי בשום מקום ותהיתי אולי מישהו פה מכיר מקום שבו אפשר לקנות.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by alexbmw,

חברה פעם בחו"ל שתיתי Vesper Martini וזה היה אחד הדברים הטובים ביותר ששתיתי אז היום אני רוצה להכין אחד כזה אבל אני לא יודעה איך אם מישהוא יודעה איך ומה צריך בישביל המשקה זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by Alina,

אני מחפשת את השיר קמלינקה קאמלינקה, אין לי מושג פשוט איך לרשום את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אין לי רעיונות איך להעביר תזמן בזמן הצום. זה פשוט הורג אותי. יאלה עוד 40 דקות,כל אחד יכתוב פה מה הוא עושה. *אני למשל קורא הארי פוטר עד שימאס לי חח

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה ...אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ,עכשיו הבגרות שלי לא משהו אז אני יצתרך לעשות מכינה באוניברסיטת חיפה ,ועוד פסיכו ,למה כי הציון שקיבלתי פעם קודמת לא מספיק ,או שללכת לפתוחה וללמוד ,צריך המלצות מה יותר כדאי וכו תודה .

• 43 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

לא מזמן ניסיתי להשתמש בRSS של Gmail, ומשום מה העדכון האחרון הוא היה להודעה לפני 3 חודשים (באותו הזמן), עזבתי את זה. עכשיו באתי לGMAIL ולחצתי על כפתור הRSS בFF ועלתה השגיאה הבאה: Unauthorized Error 401 מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. האם ע"פ חוק מכתב התראה שכזה חייב להגיע בדואר רשום או "מספיק" (כלומר קביל) לשלוח אותו בפקס? תודה.

• 6 תגובות
    • 15.5k צפיות
  10. Started by intel suck,

אני רוצה למכור תסוני אריקסון שלי K610I כולל כל הקבלות הקופסא וכל הציוד המקורי הפלאפון במצב מצויין כמה אני צריך לדרוש עליו? יש לי אותו שנה וחצי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MDK,

תהנו נ.ב. עכשיו נראה כמה חנונים אתם באמת 8)

• 275 תגובות
    • 19.6k צפיות
  12. Started by alexgez,

אנשים יש לי בעיה שאני אוהב מישהי שהיא ידידה שלי אבל אני רוצה מעבר , הקשר שלנו טוב מאיי פעם אני לא ידוע מה לעשות אני לא רוצה לדפוק את מה שיש עכשיו אבל מצד שני זה אוכל אותי מבפנים תביאו עצות ותגידו את דעתכם על הנושא בכללי

• 103 תגובות
    • 6.6k צפיות
  13. Started by stone cold,

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4230053 http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4200399 חיפשתי משהו בלי קשר לזה בגוגל ונתקלתי בזה הביקורות שלי לא כאלו מוצלחות גם ככה :kopfpatsch: מה אני צריך להוציא זכויות יוצרים לביקורות שלי :kopfpatsch:

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. כמו בכותרת, אני מעוניין להשתמש בכספי הפיקדון הצבאי לרכישת דירה. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה שצריך לעבור על מנת לעשות זאת ותוך כמה זמן הכסף מועבר? ולמי הכסף מועבר? האם אני צריך לשלם על הדירה ולאחר מכן הכסף יועבר אליי או שהוא פשוט מועבר ישירות למוכר? אשמח לכל עזרה שמישהו יוכל לספק בנושא, בעדיפות מישהו שעשה את התהליך... (ולא סתם להפנות אותי לגוגל, אני עדיין מחפש שם תשובות קצת יותר מפורטות מהמובן מאליו ולא הגעתי לגילויים מרחיקי לכת בנתיים)

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by MandariNa,

מי שיכול לתת קצת מספרים זה יהיה טוב יקר זה עניין יחסי אז בלי "כן זה יקר" , "לא, זה זול". תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by A1eX,

שבת שלום, ברשותי מנוי פרמיום ברפידשייר וכבר כמה ימים שאני לא מצליח להוריד כלום.. האתר ניכנס רגיל אך ברגע שאני לוחץ על הורדה זה מבצע "חשיבה" אך בפועל לא מוריד כלום... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by MishaK,

תשובה: AMD K5

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, רציתי לשאול מי השכר שלו יותר גבוהה מתכנת סי שארפ בעל 6 שנות ניסיון או איש סיסטם (IT) גם בעל 6 שנות ניסיון? ועוד שאלה,באיזה מקצוע תנאי העבודה יותר טובים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MishaK,

אני קם ב6:45 כרגיל, עולה לקומה השנייה להתרחץ, פיתאום אני נזכר בלי שום קשר שיש לי היום מבחן בספרות ולא התכוננתי, וזה אחד המיקצואות שאני צריך לשפר כדאי לעלות למוגבר...אררר!!!!מזל שהצלחתי להזכור את כול החומר באוטובוס... הצהריים עוד היה בסדר.. הערב(עכשיו!)בכלל הרס את כול הפאקינג יום!!! אני מנהל לי שיחה נחמדה עם שותפי לאתר אסף (גוסט דוג), פיתאום אני מסתובב שנייה אחת למצוא דיסק, ובום המסך מתמלא קקה צהובה, לא הבנתי מאיפה זה היגיע, עשיתי ריסטרט, עדיין שם, ישר הבנתי שחייו של הוודו 3 שמילא את תפקידו בצורה יוצאת מין הכלל במשך השלוש שנים הללו מת...יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בכול זאת אין ולא יהיה לי מחשב נורמאלי עוד הרבה זמן.... אני עכשיו כותב לכם מהלאפטופ דרעק שלי... יש רעיו…

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.cnn.com/2005/HEALTH/12/01/france.face/index.html ועברה השתלת פנים ממש כמו FACE OFF מהסרט למי שזוכר כי אף טיפול אחר לא היה עובד פשוט מדהים הקטע של הרפואה וטרגדיה לאישה!! עם כל הכבוד לרפואה האישה עדיין תצא משם עם פחד רציני וממש טראומה!!!

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by stone cold,

טוב אז ככה ,אני לא מתכנן עוד איזה דיון בעיקר אלי ומקווה שזה לא יתפתח לזה ,אלה שכל אחד יספר את הדברים שלו ונוציא פה עצבים ביחד בכל מקרה זה הסיפור שלי בקיץ האחרון היתה לי עבודה נוספת ,בדרך כלל בשבתות מתוך בערך 4 חודשים שהיתי שם ,חודשים אחרונים התחלתי לדבר עם איזה בחורה שם כמובן יצא לי לדבר סתם עם אחרות ,אבל זאת היתה שונה למה ? פשוט מאוד עשתה לי חיוכים ,מבטים,הערות על אוכל לא טוב שאני אוכל וכו הבעיה הגדולה שפעם זה היה ככה ופעם מבט כאילו אני עשוי מחרא ושיחקה איתי ככה חודשים ,כל פעם שאני חשבתי ליתרחק ,נתנה איזה חיוך או צחוק או משהו בכל מקרה ,הזמן של העבודה הלך ליגמר ,ודי ניקשרתי לא היה לא חיבוק אפילו ולא כלום ,לא משהו שיתן לי ביטחון לעשות מהלך אמיתי ג…

22. Started by Track,

אני לא מבין את זה. שנים יש לי מוצרים מארצות הברית (ספקי כוח, PS3, ועוד) ואני משתמש בשנאי רגיל שעולה 30 ש"ח מהכל-בו מתחת לבניין כדי לשנות את התקע לשקע של הארץ.. אבל עכשיו אני מגלה שעבור טוחן אשפה חדש ששלחו לי מארצות הברית.. אני צריך שנאי אחר שעובד בעצם כמו ספק כוח. משהו כזה - http://www.amperel.co.il/categories/20041/?sortby=price_desc&search_text= יש בזה אמת? אני פשוט לא מבין איך כל מוצר 110v אחר שלי עובד יפה אבל הטוחן אשפה צריך ספק כוח משלו. תודה מראש!

• 34 תגובות
    • 21k צפיות
  23. שלום, אני מחפש יצרן של חמגשיות כאלה, כמו בארוחות חמות, מכירים? מפלסטיק ומאלומיניום, האלומיניום גג 35 אגורות ליחידה הפלסטיק גג 1.10 ש"ח ליחידה תודה רבה רבה רבה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. זה לא נקלט הספר של לחמן עובר על זה בכלליות

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. למישהו יש ניסיון עם זה? אני מעוניין למשל להזמין נגן MP3 מ-Amazon או מ-Newegg. אצל אמאזון כתוב שהם שולחים ספרים ודיסקים וכאלה, ובnewegg לא כתוב שומדבר על יעדים בינלאומיים, אבל הבנתי שהם משתמשים ב-FedEx, ואני בטוח שניתן לשלוח לארץ עם fedex. אז השאלות שלי הן: - האם אחד מהאתרים הנ"ל ישלח לפה נגן MP3 למשל? - כמה זמן זה ייקח? אני מתכוון, האם זה זמן סביר של שבוע-שבועיים, ולא חודשיים או משהו. - והאם יש צורך לשלם דברים מעבר לדמי המשלוח (מיסים וכו') ? אם יש לכם ניסיון עם הזמנת מוצרי אלקטרוניקה שכאלה מאתרים אלו או מאתרים אחרים לארץ, אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים