כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מי שיכול לתת קצת מספרים זה יהיה טוב יקר זה עניין יחסי אז בלי "כן זה יקר" , "לא, זה זול". תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי מנוי פרמיום ברפידשייר וכבר כמה ימים שאני לא מצליח להוריד כלום.. האתר ניכנס רגיל אך ברגע שאני לוחץ על הורדה זה מבצע "חשיבה" אך בפועל לא מוריד כלום... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם וערב טוב, רציתי לשאול מי השכר שלו יותר גבוהה מתכנת סי שארפ בעל 6 שנות ניסיון או איש סיסטם (IT) גם בעל 6 שנות ניסיון? ועוד שאלה,באיזה מקצוע תנאי העבודה יותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קם ב6:45 כרגיל, עולה לקומה השנייה להתרחץ, פיתאום אני נזכר בלי שום קשר שיש לי היום מבחן בספרות ולא התכוננתי, וזה אחד המיקצואות שאני צריך לשפר כדאי לעלות למוגבר...אררר!!!!מזל שהצלחתי להזכור את כול החומר באוטובוס... הצהריים עוד היה בסדר.. הערב(עכשיו!)בכלל הרס את כול הפאקינג יום!!! אני מנהל לי שיחה נחמדה עם שותפי לאתר אסף (גוסט דוג), פיתאום אני מסתובב שנייה אחת למצוא דיסק, ובום המסך מתמלא קקה צהובה, לא הבנתי מאיפה זה היגיע, עשיתי ריסטרט, עדיין שם, ישר הבנתי שחייו של הוודו 3 שמילא את תפקידו בצורה יוצאת מין הכלל במשך השלוש שנים הללו מת...יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בכול זאת אין ולא יהיה לי מחשב נורמאלי עוד הרבה זמן.... אני עכשיו כותב לכם מהלאפטופ דרעק שלי... יש רעיו…
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2005/HEALTH/12/01/france.face/index.html ועברה השתלת פנים ממש כמו FACE OFF מהסרט למי שזוכר כי אף טיפול אחר לא היה עובד פשוט מדהים הקטע של הרפואה וטרגדיה לאישה!! עם כל הכבוד לרפואה האישה עדיין תצא משם עם פחד רציני וממש טראומה!!!
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
טוב אז ככה ,אני לא מתכנן עוד איזה דיון בעיקר אלי ומקווה שזה לא יתפתח לזה ,אלה שכל אחד יספר את הדברים שלו ונוציא פה עצבים ביחד בכל מקרה זה הסיפור שלי בקיץ האחרון היתה לי עבודה נוספת ,בדרך כלל בשבתות מתוך בערך 4 חודשים שהיתי שם ,חודשים אחרונים התחלתי לדבר עם איזה בחורה שם כמובן יצא לי לדבר סתם עם אחרות ,אבל זאת היתה שונה למה ? פשוט מאוד עשתה לי חיוכים ,מבטים,הערות על אוכל לא טוב שאני אוכל וכו הבעיה הגדולה שפעם זה היה ככה ופעם מבט כאילו אני עשוי מחרא ושיחקה איתי ככה חודשים ,כל פעם שאני חשבתי ליתרחק ,נתנה איזה חיוך או צחוק או משהו בכל מקרה ,הזמן של העבודה הלך ליגמר ,ודי ניקשרתי לא היה לא חיבוק אפילו ולא כלום ,לא משהו שיתן לי ביטחון לעשות מהלך אמיתי ג…
-
- 86 תגובות
- 16.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מבין את זה. שנים יש לי מוצרים מארצות הברית (ספקי כוח, PS3, ועוד) ואני משתמש בשנאי רגיל שעולה 30 ש"ח מהכל-בו מתחת לבניין כדי לשנות את התקע לשקע של הארץ.. אבל עכשיו אני מגלה שעבור טוחן אשפה חדש ששלחו לי מארצות הברית.. אני צריך שנאי אחר שעובד בעצם כמו ספק כוח. משהו כזה - http://www.amperel.co.il/categories/20041/?sortby=price_desc&search_text= יש בזה אמת? אני פשוט לא מבין איך כל מוצר 110v אחר שלי עובד יפה אבל הטוחן אשפה צריך ספק כוח משלו. תודה מראש!
-
- 34 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש יצרן של חמגשיות כאלה, כמו בארוחות חמות, מכירים? מפלסטיק ומאלומיניום, האלומיניום גג 35 אגורות ליחידה הפלסטיק גג 1.10 ש"ח ליחידה תודה רבה רבה רבה למי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא נקלט הספר של לחמן עובר על זה בכלליות
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? אני מעוניין למשל להזמין נגן MP3 מ-Amazon או מ-Newegg. אצל אמאזון כתוב שהם שולחים ספרים ודיסקים וכאלה, ובnewegg לא כתוב שומדבר על יעדים בינלאומיים, אבל הבנתי שהם משתמשים ב-FedEx, ואני בטוח שניתן לשלוח לארץ עם fedex. אז השאלות שלי הן: - האם אחד מהאתרים הנ"ל ישלח לפה נגן MP3 למשל? - כמה זמן זה ייקח? אני מתכוון, האם זה זמן סביר של שבוע-שבועיים, ולא חודשיים או משהו. - והאם יש צורך לשלם דברים מעבר לדמי המשלוח (מיסים וכו') ? אם יש לכם ניסיון עם הזמנת מוצרי אלקטרוניקה שכאלה מאתרים אלו או מאתרים אחרים לארץ, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אחד (או יותר) ממגיניי המחשבים שייש בארץ הוא באמת טוב ואמין
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סירטון של אתר בשם JibJab מסכם את שנת 2006 בסרטון שאורכו 2 דקות שמביא את כל הדברים שהיו בשנת 2006 תהנו http://www.jibjab.com/nuckin_futs קישור ל-Ynet עם הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342966,00.html ואז יופי של סיכום... ישראל נגד החיזבאללה ואיראן באמצע...
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מנסיוני מת'רדים קודמים אני יודע שרשימות ארוכות (מאוד) של טראקים לא ממש עוזרות, ולדעתי עדיף לתת שמות של אמנים מועדפים ואלבומים מועדפים עליכם שלהם. אז ככה: infected mushroom (ד"א זכו במקום ה-26 ברשימת ה-dj's המובילים של המגזין djmag): IM The SuperVisor (רוב הטראקים ממוצעים מינוס בלי גיוון גדול וחוסר חדשנות אבל יש כמה שאהבתי: muse breaks , stretched, noon, Bombat ). אני עכשיו פשוט אתן את רשימת השמות של כל האבומים גם בגלל שקניתי את כולם (במשך כמה שנים) ובגלל שכמעט אין טראק שאני לא אוהב: Converting Vegetarians BP Empire Classical Mushroom The Gathering יונתן דגן/ j.viewz/ Violet Vision : Violet Vision - unfold j.viewz - muse breaks (קניתי אותו לפני שבועיים ואני מפסיק לחרוש, גם…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי מכיוון צפון בכביש 6 לפני מחלף ניצני עוז, Waze מתריע על תאונת דרכים עם שוטר אוטומטית אני מוריד מהירות בקרוז קונטרול. צריך להזהר, מי יודע מה קורה. האיזור שטח עבודות להרחבת מסלול נוסף ופתאום אני רואה כמה מכוניות חונות באמצע עם שוטרים לבושים בבגדים זוהרים ואז אני רואה שבכלל לא מדובר על תאונה אלא על מלכודת מתוחכמת. הרדאר כנראה מתחבא כקילומטר לפני והשוטרים עסוקים בתפיסת "הלקוחות" רואה בראי את השוטרים יוצאים ועוצרים מכונית מאחורי. מפחיד.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה ZONE'ים הDVD שיש לי בסלון יכול לקרוא? והאם יש דרך לפתוח אותו לכל הזונים? נ.ב יש לי סתם איזה מכשיר DVD של MUSTEK או משהו... לא איזה משהו ידוע בכל מקרה תודה מראש
-
איזה לאום בעצם מיישב את האחוז הגדול ביותר של הפורום? אני מנחש שנשמע פה הכי הרבה על רוסים וצברים/אשכנזים? סתם הערכה שלי. אני מקווה שהדיון לא יגרר לגזענות ומריבות, ושהנושא לא "רגיש" במיוחד לאף אחד מחברי הפורום. : אני למשל - אוקראיני מלא
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור הנה המלצה לשיר שאני מאוד אוהב : ניר פרידמן - תמצצי לי. וגם עוד שיר : אינפקציה-נקרופיל והנה עוד אחד אחרון . - אינפקציה - זכוכיות על הלשון סרט ענק (מומלץ להסתכל באמצע הלילה עם פול ווליום וסראונד) : בלאק הוק דאון. :AR15: ועוד סרט : resident Evil :asthanos: וזהו...ואם למישהו משעמם יש לי רעיון אחד אחרון: להציק ל cereal killer הבן אדם שם ADSL וכולו בהתלהבות משגע אותי..אז כנקמה ..איכשהו תציקו לו!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחירים שם קצת מחשידים. אשמח לשמוע אם משהו רכש שם, והמוצרים מקורים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הספר הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו האם הוא עדכני האם הוא מובן...האם הוא יוכל לתת לי יסודות טובים בחומרה.. האם אני יוכל סוף סוף לגלוש באתר ולהתחיל להבין דברים שלא הייתי מבין לפני..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח עד שהחזר יכנס בתוקף אחרי שקיבלתי אותו בפייפאל? למשל קניתי משהו ממוכר מסויים ואז ביטלתי ובקשתי החזר...אחרי כמה דקות הוא החזיר לי את הכסף וקיבלתי הודעה בפייפאל שהכל עבר בהצלחה...השאלה היא מתיי אני אמור לראות את הכסך שחזר בכרטיס אשראי שלי? יום עסקים?ככה זה עובד או שבדרך כלל זה ישר חוזר לכרטיס תוך כמה דקות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
טוב, אז החלטתי ללמוד לבד מאחר ואני אדפק עם חתיכת כמות רצינית של חומר בפיסיקה אם אני לא.. (כיתה יב') ואחרי שקראתי את החומר, עלו לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהן: 1. בהגדרה של זרם חשמלי נתון שהזרם מוגדר כשינוי במטען לחלק לשינוי בזמן, אך נתקלתי גם בצורת הכתיבה הזו: I=dQ/dT. אני יודע שהאות d אמורה לסמן דיפרנציאל, האם זו הגדרה יותר מדוייקת או אותה ההגדרה כתובה אחרת? 2. בספר של יורם אשל "חשמל ומגנטיות" הוצג הפיתוח הבא לנוסחה של מטען כפונקציה של הזמן בטעינה/פריקת קבל: את כל מה שכתוב לפני "הפיתרון למשוואה הוא", הבנתי. לא הבנתי איך הם הגיעו לנוסחה הסופית מהשלב שלפני האחרון (כנראה מעורב הוצאת ln איכשהו ???) 3. עוד מספרו של יורם אשל, נתנו דוגמא: בדוגמא שנתנו, לא …
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם,אתמול קיבלתי את המנילה ( שאלון העדפות) של צה"ל,מנילה קרבית פרופיל 72. יש לי בעיה ואני לא יודע מה לבחור,אז אני פונה אליכם לעזרה. יש לי כמה וכמה אפשרויות בניהם שיריון,תותחנים,מודיעין שדה(לוחם איסוף) נ"מ,חילוץ והצלה סטילים\דבורים קורס קדץ נהיגה אני לא יודע במה לבחור,את קדץ הנהיגה אני מוריד מהפרק ושיריון אני מוריד מהפרק. מה תיעצו לי,מה לסמן ומה להתרחק.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-