עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו כאן יצא לקורס הכנה לאזרחות ? לא נתנו לי יותר מדיי פרטים, חוץ מזה שמתחיל אחד ביום ראשון הקרוב... מישהו יודע קצת פרטים עליו? כמה זמן? איפה? מה בעצם עושים שם ?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by tom123,

אני רוצה לקנות אני יעשה רישיון לטרקטור.. אבל באיזה דרכים מותר לנסוע?

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by kikkler,

במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by hichkock,

יש לי שנאי שרשום עליו ככה input 220v output 110v זה אומר שהוא משנה מ-220 ל-110 או הפוך? :s05: תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, . ברשותי נגן מיני-דיסק במצב מצויין, לא השתמשתי בו הרבה בכלל. החלטתי למכור אותו, בגלל שאני לא משתמש בו הרבה. במידה ומישהו מעוניין לקנות ממני, שיפנה אלי ל-ICQ שמספרו: 532570, או למסנג'ר: miky48@zahav.net.il. תמונה להמחשה (ככה הוא נראה בדיוק):

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. שלום, אני מחפש דרך להנות מהמחיר הזה ברץ זה הנגן+ המחיר בארץ מחירו 3000 שקל, לכן אני מחפש 2 דרכים: 1)או שיש כאן אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי והם טסים לחו"ל בזמן הקרוב ומגיעים לארץ למפגש או לפני (רק שאין לי אוטו ורישיון אז למפגש הפורום זה הכי טוב) בשבילי את הכף תקבלו בשתרות של 100 לא מסומנים (1800 שקל, עודף נשאר אצלכם אם יהיה) או 2)חנות בארצות הברית שעושה משלוחים לאץ ואז אני יחפש עוד משהו להזמין איתו כיי לצמצם את עלות המשלוח.... אני כבר מתפוצץ פה, 3 אנשים שטסו לא קנו לי (כי הם יצאו מניאקים ) אז בבקשה תעזו לי, אני לא מתכוון לשלם כולכך הרבה כסף כדיי להגיע למחירים של הארץ!!! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה (הב…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by Fertilizer,

היי ברשותי כמות של פלסטיקים של מקלדות מחשב כלומר כל הפלסטיקה של המקלדת כל המקשים וכו יש לי כמות מסחרית ואני מעוניין למכור משיהו מעונין? כמו כן מישהו מכיר מקום\אדם שקונה פלסטיק בכמויות? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. השלבים והמצרכים הדרושים 1. חולצה , אפשר גם ציפה של כרית או איזה מפה קטנה. 2. כבל , אני משתמש בשל מחפש (יש לי ספר ) שמים את החוצלה על הראש מסובבים סביבה הראש את הקבל . (אני פותח עוד פוסט כי זה לא נותן לי ישים יותר תמונות. http://abdlala.freeserverhost.com/ האתר שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. שלום, חזרתי היום - לפני כמה שעות - מטיול שנתי באילת קודם כל היה נחמד והמורות קצת השתלטו אבל לא נורא עכשיו קניתי שם 4 דיסקים אני תמיד מעדיף לקנות דיסקים של האמנים שאני הכי אוהב ומעריך חלק מהאנשים באו אליי ואמרו לי שאני פרייאר שיכלתי להוריד תמוזיקה חינם מהאינטרנט מה אתם חושבים לגבי זה? צריך לקנות מוזיקה? לא לקנות? אני אישית חושב שאם אתה אוהב את האמן ואוהב את ממש את היצירה שלו ויש לך את הכסף לקנות - תקנה את הדיסק וכן מותר לפני כן לדגום את הדיסק בתקופה בלתי מוגבלת של זמן עד להחלטה לקנות את הדיסק - זאת חובה לשמוע זכות לקנות האמנים מרוויחים תכסף הגדול במסיבות - רובם מקווה שזה ישנה משהו באנשים שאומרים לי יש לך את זה על המחשב יא דפוק

• 48 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by hichkock,

מה ההבדל בין שני המכשירים הבאים: sony ericsson s700 sony ericsson s700i ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by TimoTy,

טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1 טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץ תודה מראש !

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  12. אני צריך המלצה לשעון יד, אני רוצה שהוא יהיה יפה!!! וטוב! תקציב עד 650 שקל בבקשה תעזרו לי למצוא... תנו קישורים דגמים והכל, ואם יש למישו שעון מסוים אז אני אשמח אם הוא יגיד מה טוב בו ומה לא

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .

14. Started by shoeyal,

שלום זה ממש OFF TOPIC אבל למישהו יש איזה המלצה מניסיון אישי על ספה לסלון(עדיף שנפתחת למיטה) הדרישות: קודם כל נוחות אחר כך מחיר ואז אמינות ושירות. תעשו מאמץ ותחשבו אם הייתם ממליצים על הספה שלכם לחבר ואם כן .. אז תמליצו.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. ראו בעצמכם...

• 213 תגובות
    • 11k צפיות
  16. והאם זה עולה כסף ? תודה.

• 16 תגובות
    • 39k צפיות
  17. Started by Ido.G,

היי.... אני רוצה לבנות קטלוג (אם זה חשוב- לתכשיטים). בעקרון אני רוצה שיהיו thumbnails שיהיו מקושרים לדף פריט מפורט יותר או תמונה גדולה וכדומה.... יש תוכנות יעודיות טובות? איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. אני אתן לתמונה לעשות את העבודה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 63 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. www.arik555.com/auto/eurocar.wmv לא יודע מה איתכם אבל אני התגלגלתי מצחוק שכל האנשים יורדים לשוליים כי הם לא יודעים מה נסגר עם המכונית. :lol: :lol: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by FARKASH7,

נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by orlupo,

ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by The-Devil,

הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by WarMachine,

היום קיבלתי מנילה, לא קרבית ויש שם כל מני תפקידים שאין לי מושג מה אומרים אז אם מישהו יוכל להאיר את עיניי זה יהיה נחמד ביותר.. אז ככה בקד"צ אני יכול לבחור את התכניתן/מפעיל מערכות מחשב, שני אלה אני יודע מה אומרים (ממר"ם)ככה שלא צריך להרחיב שאר התפקידים שלא מצריכים קד"צ הם: מפעיל תקשוב מבצעי מפעיל תקשורת נתונים והצפנה מפעיל קש"ב טקטי מש"ק מערך בלונאי מודיעין מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס מישהו יודע מה כדאי מה לא, מה עושים ואיפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by YinnoN,

היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  25. כמו שמצויין כאן הפורומים ליד כלל שם משתמש? (מה שאני כן יודע, שצבע כחול לזכר וורוד לנקבה, זו המצאה של בעלי האתר כאן... )

• 20 תגובות
    • 14.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים