כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
תרגיל ל5 יחידות בדפי שאלות של משפט הסינוסים. ישבתי על סעיף ב' המון, אבל המון זמן ולא הצלחתי לפתור... מי יכול לסייע לי? http://imgsrv.pic4u.co.il/0bd41b83445091dd84464db980a29a00030000.aspx בשורה השלישית חסרה בסוף המשפט האות "בטא" שהיא אחת מזויות הטרפז. למי שלא עובד - http://rapidshare.de/files/14135203/______.JPG.html להכנס ללינק וללחוץ על FREE בטבלה למטה בצד ימין
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה הודיעה כי היא מוציאה את האב-טיפוס של משקפי המציאות הרבודה שלה מהמעבדה לבחינה בסביבה חיצונית. המבחן ייערך בארה"ב, ולפי החברה המשקפיים האלה כוללים יכולות תרגום, תמלול וניווט אך לא מאפשרים לצלם תמונות וסרטונים. בעתיד, משקפי AR עשויים להחליף את הסמארטפוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
להורדה: http://www.mytempdir.com/489810 תנו בתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה תמונה של קקטוס שצילמתי (פיוטה) מישהו שמבין בנושא יכול להגיד לי בן כמה שנים הוא בערך? ואל תתבלבלו הוא ממש קטן פשוט עשיתי זום הוא קצת יותר גדול מפקק של בקבוק משו כמו 3 אצבעות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
כתובת האתר היא sceneaccess.org למי שלא יודע... מי שיש לו ורוצה למכור שיתן הצעה בפרטי. או אם אתם רוצים אפשר גם להחליף עבור חשבון/הזמנה לאתר אחר.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
מישהו שאל את עצמו פעם למה קוראים ל HWzone ככה? יעני zone זה אולי כאילו אזור ומה זה HW אולי קיצור לשעורי בית ? חח (1)בקיצור למה קוראים ככה לאתר? (2)ומי קרא לו ככה -בחר ת'שם..?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מתי: אמצע אוקטובר (אז שלא יקפא לי התחת) לכמה: 5-6 ימים מחיר: זוג סטודנטים\חיילים תפרנים (=טיסה זולה ברגע האחרון+מלונות פשוטים) מיקומים שהיתי: איטליה, ספרד,צ'כיה, צרפת. מתכנן טיול יותר ארוך בצפון אירופה באזור הולנד דנמק וכו' בהזדמנות אחרת. הונגריה גם לא אופציה סגנון: טיולי ערים ומסביב הצעות מעניינות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בצבא כולם משפצ"רים כל הזמן בשביל להשיג ייחודיות וכדי להתאים את הציוד שלהם לתנאים שונים ומשונים. אתמול יצאתי לחמשושון והחלטתי לצ'פר את המנוסר השווה שלי במשהו שצ'ונגים כמוני רואים רק לעיתים נדירות, ואפילו הותיקים לא זוכים להשיג ברוב המקרים... אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמן... לפני (פחות או יותר, שכחתי לצלם): אחרי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 69 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מכירים את bash.org? האתר של הציטוטים המצחיקים מהמירק? אז לאחרונה קם אתר חדש: http://www.tzitut.com/ מקרים מטופשים, ומורים עוד יותר טיפשים במערכת החינוך בישראל! מה שכן... הציטוטים של האוניברסיטאות יותר מצחיקים. " סטודנט שואל בקול רם שאלה ,המתרגל : דבר חלש, אתה מפחיד את העתודונים .... תרגול בחדווא 1ת טכניון 2006 " ואחד האהובים עלי: "המרצה פותר מעגל חשמלי. סטודנט- ד"ר, איך זה הסוללה 12V והמנורה דולקת ב-1.5V? מה פה מקולקל? המרצה מוסיף M.I.C ליד הסוללה וממשיך בשיעור. כעבור 30 שניות: הסטודנט- סליחה שוב ד"ר על ההפרעה... אבל מה רשמת שם? המרצה: Made In China... מכללת אריאל, פיזיקה חשמל. "
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
דיי דחוף, צריך את זה למחר בערב... יש למישהו במקרה תמונה כזאת? מישהו נחמד יכול פשוט לייצר אחת? ;D חיפוש של "רכוש צה"ל" בגוגל לא ממש עזר לי..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם.. חבר שלי קנה מצלמה משוכללת מיוחדת משו מאיזה איש שמתעסק עם זה מצלמה עם זום ענק בשביל לצלם את הים מהחלון שלו ושנוכל לעשות מצלמת ים שנוכל לראות אם יש גלים.. בקיצור המצלמה מחוברת רואים מצויין שמחברים את זה לטלוויזיה אבל הבעיה מתחילה שאנחנו רוצים לחבר את זה למחשב... כל אחד אומר לנו שאנחנו צריכים משהו אחר ואין לנו מושג מה לעשות.. בעיקרון הרעיון הוא שאנשים יכנו לכתובת מסויימת ויראו את מה שהמצלמה מצלמת.... מה צריך בשביל זה.. איך מחברים למחשב איזה תוכנות צריכים ואיך משדרים את זה אחרי זה לאינטרנט בצורה שכמה אנשים בו זמנית יוכלו להיכנס ולראות ?? תודה ענקית לעוזרים זה ממש ממש חשוב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההבטחות גדולות והמימוש לא רע בכלל. בדקנו את מחשב ה-Zenbook S14 של ASUS עם מעבד מסדרת Lunar Lake החדשה של אינטללכתבה
-
- 3 תגובות
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם מישהו מכיר או יודע משהו על התואר גרפיקה ממוחשת או עיצוב (לא בטוח איך בדיוק נקרא התואר) ? יש תואר כזה באחת מהאוניברסיטאות, או שזה רק מכללות וקורסים שונים? האם יש מקום מומלץ ללימודים הנ"ל ? ומהם בדר"כ תנאי הקבלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
פעם היה לי אתר משהו חבל על הזמן אבל אני לא זוכר תשם אז כל מי שיודע אתר טוב בבקשה לפרסם (גוגל לא ממש עוזר)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על פיצה שממה שהבנתי היא יחסית חדשה בפ"ת (או לפחות מקום שעושים בו משלוחם לאיזור) והפיצריה עצמה היא של רוסים, שמעתי מ-2 אנשים שניסו ונורא אהבו ואמרו שהבצק מאוד עבה ושהם שמים הרבה גבניה אבל בלי קשר זה מאוד טעים ואני רוצה לנסות, אני חושב שיש להם בתור תוספת גם נקניק ואולי גם שרימפס או קלמארי. מישהו מכיר? שמע משהו? אני מאוד מאוד רוצה לנסות שם.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול יצאתי מהבית וממש כמה דקות עוד בתוך המושב עשיתי תאונה אני נסעתי בכביש הראשי של המושב ומישהי (כמובן ) השתלבה לכביש הראשי אחרי פנייה שמאלה בגלל שכשיוצאים מפניה מן הסתם נוסעים במהירות נמוכה יצאתי לעקיפה (הייתי על 50-60) תוך כדי שאני עוקף אותה כשהרכבים היו בערך מקבילים היא התחילה לאותת שמאלה ובלי להאט/לעצור ישר חתכה ונכנסתי בה עם כנף ימין היא כנראה גם לא הסתכלה במראות לפני הפנייה בערך ראיתי את זה קורה אז שברתי שמאלה תוך כדי צפירה ולחיצה על הבלמים אבל עדיין נכנסתי בה ועפתי לכיוון חומה של בית אז שברתי בחזרה ימינה ועצרתי משו כמו 20 סנטימטר מהחומה מזל שגם אני וגם חבר שלי היינו חגורים ושזה לא היה במהירות גבוהה מדי אחרת זה היה נגמר אחרת בכל מקרה כולם בסדר רק המכוניות נפג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! היום בסוף הלימודים אני וחברים שלי הולכים לכיוון תחנת האוטובו, פתאום באים שני רוסים גוים אומרים תנו כל מה שיש לכם, חבר שלי סירב לתת את הפלאפון שלו והם דרכו לו על הראש שהוא על הריצפה :-[. בינתיים אחד מהם אומר לי תן לי דברים!!, אז באתי ונתת לו סתם איזה כרטיס של לראות סרטים בחינם באיזה בית קולנוע וזה בכלל לא בתוקף, קיצר הוא ראה את זה וזרק על הריצפה ואמר זה לא שווה כלום, אמרתי לו באים הרבה אנשים לכו!. הם בורחים שחבר שלי כל הפנים שלו מפוצצות בדם וחתכים וגנבו לו את הפלא וגם לחבר השני שהייה איתנו, למזלי לי לא גנבו כלום וגם לא פגעו בי, אמרתי לגנבים תירגעו תירגעו בתקווה לעשות משהו. בסוף רצנו למספרה שהייתה בסביבה והתקשרנו למשטרה ולאמבולנס, המשטרה באה תוך דקה ולקחה ממני מידע…
-
- 91 תגובות
- 8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע את שם השיר (הראשון) או מי מבצע בקטע הבא : http://www.youtube.com/watch?v=Q450mXF7yrM&feature=related
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-