עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני טס ביום שישי ואני רוצה לקנות DVD איפה אתם חושבים יותר זול בארץ או בדיוטי?

2. Started by HunterVee,

מה דעתכם על הסרטים הקודמים בסידרה (SAW I ו-SAW II)? מה אתם מצפים מסרט זה (אם בכלל)? ועוד דעות שלכם יתקבלו בשימחה ;D האתר הרשמ של הסרט (כולל טריילר) : www.saw3.com

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לא משנה כרגע מה קרה לה.. הוטרינר אמר שהיא בסדר, אבל מצד שני הרגליים שלה לא נראים לי בסדר איזה סוג היא ולאן ניתן לקחת אותה אני מנתניה אבל יש לי רכב זה לא בעיה וגם מה להביא לה לאכול פיצחתי והבאתי לה גרעינים שחורים הבאתי לה חלה יבשה פיררתי את זה הבאתי לה מים.. היא לא זזה לא ממש אכפת לה הוטרינר אמר שהיא בהלם ממה שקרה אז צריך לחכות שהיא תרגע ותתחיל לזוז אני לא בטוח שזה נכון כי היא נראית מוזר למרות שמקודם היא פתאום עפה.. וזה קרה כמה פעמים ועכשיו היא שמעה איזה צליל והיא הסתכלה שמאלה.. המקור שלה כל הזמן פתוח היא לא סוגרת אותו.. בדקתי והוא כן נסגר ואז היא הסתכלה עליי אחרי שנגעתי בה מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמונות [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. מישהו יודע איפה לעזאזל אני יכול למצוא את הקובץ של הספר כתובות של MS OFFICE OUTLOOK? פשוט אני רוצה להוסיף אותו לGMAIL שלי ואני לא פשוט לא מוצא אותו...

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. Started by idofr,

אנשים אני רוצה ללמוד רוסית וכאילו יש לי ידידות רוסיות שיכולות לעזור לי אבל אני מעדיף שלא אתם מכירים איזה אתר שאפשר ללמוד בו??

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by בייגל טוסט,

http://rapidshare.com/files/2746219/RUSSIA_TUNNEL.wmv

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קיבלתי היום מייל שהשתנה לי משו בקיוסק מידע אישי קיצר אני נכנס בתקווה שזה תוצאות של איזה מיונים ואז אני רואה "נא התקשר ללשכת הגיוס בטלפון 08-6298857 ובקש\י לדבר עם שולה" ניסיתי להתקשר ולא הצלחתי כי המספר היה דפוק...תוך כדי שאני מנסה ליצור איתם קשר אני מקבל טלפון הביתה וזאת הייתה שולה קיצר שאלה אותי כמה שאלות על הפרטים שהבאתי באימות נתונים של הצו ראשון בעיקר בדקה עם דברים נשארו אותו דבר וזהו השאלה שלי אם זה דבר שיגרתי...כי אני בחיים לא שמעתי על משו כזה תודה

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by reggeman,

שלום לכם חברה ... מישהו מכיר את המכשיר או התנסה במכשיר? אני מאוד מעונין כי זה זול מאוד מאשר ללכת למרפאה לשלם הון תועפות ....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by naorai,

אהלן כולם, הרבה השתנה בשנים האחרונות בפורום ולמרות שלאחרונה אני קצת מנותק, כיף לראות אותו שוקק חיים לענייננו, אני מחפש כרטיס רשת שבכותרת עדיף מאוד שיהיה לא נעול. הכרטיס קיים בebay באיזור השלושים דולר, אם מישהו פה מוכר, אני כמובן אעדיף לקנות בפורום! לינר לאתר היצרן: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=430-2352 אגב, הכרטיס הולך להיכנס ל-alienware m11x R2, ואם יש עוד אנשים שבבעלותם אותו לפטופ והתקינו או רוצים להתקין בעצמם את הכרטיס אני אשמח לשתף חוויות. בברכה, naorai

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחלק הזמנות (לפי מה שהבנתי אפשר רק ע"י הזמנות להיצתרף). כל הדברים הבאים שאני כותב זה רק ע"י דברים שקראתי מהאתר אל תתחילו להשמיץ אותי שזה לא נכון וזה שטויות לא בדקתי את זה. מי שזה לא מוצא חן בעיניו שלא יגיב. אתר חדש עדיין בשלבי בנייה (פעלי) סוג של רשת חברתית אבל על כל פעם שמשחקים במשחקים שומעים מוזיקה ועוד דברים רבים אחרים מקבלים נק' שבעזרת נק' אלה ניתן לקנות דברים באתר. לכל אלה שרוצים הזמנה נא לשלוח לי בפרטי את האימייל שלכם ואני ישלח הזמנה באותו רגע. www.צונזר.com

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by stav_r,

שלום לכולם. הציעו לי לעבור קורס הסמכה של מיקוספוט MCP-XP . עכשיו הכניסה לקורס דורשת לעבור בחינה בתחום המחשבים. אני מבקש ממך להביא לי חומר על מחשבים לא משהו מפורט בצורה מפורטת אלא מה שאתם חושבים שאדם שיש לו ידע בסיס במחשבים צריך לדעת על מנת להיכנס לקורס הסמכה של מיקרוסופט . נ.ב אני בן 14 אז לא להפציץ אותי בהרצאה של 70 עמודים אלא כל מיני דברים חשובים. מומלץ בעברית אך אנגלית זה גם טוב. תודה מראש לעוזרים. סתו.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by 114508534,

שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by ran19,

אני מת לישמוע שירים ברוסית אם אתם מכירים שירים יפים זמרים תמליצו פה... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Chen Shany,

אני מחפש פתרון אלקטרוני שיפתור אותי מלהדפיס מסמכים ולרשום עליהם הערות בעט. כלומר לרשום הערות בעט על קובץ WORD ישירות בטאבלט או משהו כזה ואז לשמור את הקובץ עם ההערות שרשמתי. משהו פשוט וקל לתפעול שמונע הדפסות מיותרות. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  15. Started by DAN,

לאחר שעות השקעה והמון רצון טוב לעזור אני מקבל מיכם דרוג שלילי כל כך !!! תאמינו לי שלא נתתי אף תשובה אחת באתר שלא מבוססת על ידע מיקצועי (אני עוסק בתחום שנים רבות). מעכשיו עד שהדרוג שלי לא ישתפר אני מכריז בזאת כי אחשוב פעמים לפני שאני משקיע מיזמני ועוזר לאנשים ועוד ללא תמורה על חשבון זמן עבודתי היקר....................... דן :'(

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

איזה יופי הוא גדל יער. אהב לעזור לחיות בעולם. אהב הוא הטבע, איננו נח לרגע. איזה יופי הוא גדל יער!!!!!!!!!! משהו בכלל זוכר את הסדרה הזאתי?

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by coldplay,

הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים. שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים. הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי. יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש. אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא? כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות? למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן, אני מחפש תוכנה או ויידג'ט לוינ7 שאני אזין לה סדרות, היא תראה לי תאריכי שידור של הפרק הבא, מישהו מכיר משהו בסגנון?

19. Started by MishaK,

;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bluemail,

תראו מה ראיתי ברשת http://www.flix.co.il/showVideo.asp?type=2&m=1190872

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS 9800XT ואני מעוניין להחליף אותו... ומישהו בא אליי עם הצעה ואני מעוניין לשמוע תגובות ממכם... הוא רוצה שאני יביא לו ASUS 9800XT + לוח ABIT NF7 + מעבד 2800+ והוא יביא לי LEADTEK 6800GT חדש לחלוטין ( הוא חנות ) ( וגם חבר ) יש לי את הלוח והמעבד והם לא בשימוש... חשבתי למכור אותם או משהו... אבל מה אתם אומרים שווה לי לעשות איתו את ההחלפה ?? אך LEADTEK 6800GT הזה יחסית לכל השאר בבחינת OC בכמה הוא נופל מ 6800U ?? ( אוליי אני יביא לו עוד איזה לוח + מעבד בעד 6800U ) או שלא כדאי ?? מה ההבדל בינהם פחות או יותר ???

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. נא העבירו הלאה !!

23. Started by Kurt,

? הכוונה כמובן לכל המקצים (ואם יש לכם זמן מטרה או משהו בסגנון, לציין גם)

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. השאלה כתובה בנושא... בנוסף: 1. כמה זה עולה? 2. האם יש מבחנים? 3. האם זה שווה את הטרחה והכסף? 4. ההסמכה היא בינלאומית? אשמח לכמה שיותר פרטים תודה רבה! נדב

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by Satlan,

חברים, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים שקנו מEBAY... איך שילמתם ? האם הסחורה הייתה טובה ? האם לא הייתה בעיה במשלוח ? מה עם מיסים? ואם נגיד ארצה לקנות משהו, עד כמה מסוכן זה ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים