כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לאחר שעות השקעה והמון רצון טוב לעזור אני מקבל מיכם דרוג שלילי כל כך !!! תאמינו לי שלא נתתי אף תשובה אחת באתר שלא מבוססת על ידע מיקצועי (אני עוסק בתחום שנים רבות). מעכשיו עד שהדרוג שלי לא ישתפר אני מכריז בזאת כי אחשוב פעמים לפני שאני משקיע מיזמני ועוזר לאנשים ועוד ללא תמורה על חשבון זמן עבודתי היקר....................... דן :'(
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה יופי הוא גדל יער. אהב לעזור לחיות בעולם. אהב הוא הטבע, איננו נח לרגע. איזה יופי הוא גדל יער!!!!!!!!!! משהו בכלל זוכר את הסדרה הזאתי?
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים. שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים. הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי. יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש. אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא? כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות? למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה או ויידג'ט לוינ7 שאני אזין לה סדרות, היא תראה לי תאריכי שידור של הפרק הבא, מישהו מכיר משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
תראו מה ראיתי ברשת http://www.flix.co.il/showVideo.asp?type=2&m=1190872
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS 9800XT ואני מעוניין להחליף אותו... ומישהו בא אליי עם הצעה ואני מעוניין לשמוע תגובות ממכם... הוא רוצה שאני יביא לו ASUS 9800XT + לוח ABIT NF7 + מעבד 2800+ והוא יביא לי LEADTEK 6800GT חדש לחלוטין ( הוא חנות ) ( וגם חבר ) יש לי את הלוח והמעבד והם לא בשימוש... חשבתי למכור אותם או משהו... אבל מה אתם אומרים שווה לי לעשות איתו את ההחלפה ?? אך LEADTEK 6800GT הזה יחסית לכל השאר בבחינת OC בכמה הוא נופל מ 6800U ?? ( אוליי אני יביא לו עוד איזה לוח + מעבד בעד 6800U ) או שלא כדאי ?? מה ההבדל בינהם פחות או יותר ???
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נא העבירו הלאה !!
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
? הכוונה כמובן לכל המקצים (ואם יש לכם זמן מטרה או משהו בסגנון, לציין גם)
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
השאלה כתובה בנושא... בנוסף: 1. כמה זה עולה? 2. האם יש מבחנים? 3. האם זה שווה את הטרחה והכסף? 4. ההסמכה היא בינלאומית? אשמח לכמה שיותר פרטים תודה רבה! נדב
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברים, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים שקנו מEBAY... איך שילמתם ? האם הסחורה הייתה טובה ? האם לא הייתה בעיה במשלוח ? מה עם מיסים? ואם נגיד ארצה לקנות משהו, עד כמה מסוכן זה ? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. אני חושב כבר הרבה זמן לשפץ את החדר שלי , ואחד הדברים שמפריעים לי זה בכך שהמיטה צמודה לקיר הקר. עכשיו זה יכול להיות ממש מגניב לצפות איזה 60 ס"מ מהקיר מסוף המיטה במין "כריות" כאלה של עור או מה שזה לא יהיה. הבעיה שממש אין לי מושג איפה אפשר למצוא דברים כאלה... אני מתכוון לדבר כמו זה: שיש מאחור המיטה , רק לצפות בזה איזה מטר מהקיר. יש לכם איזה רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שמתי לב שכבר איזה 4-5 פעמים האתר מפסיק לעבוד לי איפשהו בין 4 ל4:30 בבוקר. והיום גיליתי שהוא חוזר באיזור 5:30. וכשהוא ישן השרת מגיב לפינגים, אבל FF לא נותן לי אפילו timed out, סתם מנסה להמשיך לטעון חצי שעה. אני לא יכול שלא לתהות מה הולך פה.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.janiahola.com/tietokone/tietokone_kuvat_lista.htm
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על הביצועים העסקיים של חברת Rosewood Hotels and Resorts מאז שנת 2000 בערך. אני לא ממש בטוח אם היא נסחרת בבורסה וחיפוש בגוגל עדיין לא עזר לי למצוא מידע על זה. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
חבר שלי הציע לי ליסוע איתו לTLV בסילווסטר אבל אני חושש לבתוליי .. עד כמה נכונים הסיפורים שאונסים שם אנשים בשירותים ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להעתיק אזורים לקובץ תמונה על מנת שאוכל לצפות בהם גם כשאני לא מחובר לאינטרנט / במחשב ללא התוכנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לסמן איזור מסויים ושהתוכנה פשוט תעבור עליו עם זום מקסימלי ותייצא את הכל לקובץ תמונה אחד. תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מי יתן והחתול שלך יומהר לפנתר (זה מקורי!) וכמסורת הפורום, קבל שמנמנים מקפצים
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי היום לחשבון את המענק שיחרור שלי, נראה לי, שירתתי כלוחם כל תקופת שירותי - וקיבלתי היום לחשבון הבנק סכום חלקי - 6900 במקום 8130... מישהו יודע אם מקבלים עוד בהמשך? או שאני צריך לתהחיל לעשות טלפונים? מכאן אני יודע מה אני אמור לקבל http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/hok/hok_maanak.asp?UN=6&HD=6&SUB_UN=2
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
למישהו יש מידע על תמיכת שרתים בשמות דומיין בעיברית ? האם זה שווה כלכלית ? 420( שח' לא כולל מע"מ לשנתיים )
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...) לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון) התעצבנתי!!! ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל... חחחחחחחחח התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממה…
-
- 40 תגובות
- 3.8k צפיות
-