כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
או המציאות את הקומדיה? קומדיה : מציאות: http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-aa8f99b4e0f5d31004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=529170498
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
יש לי אוזניות שעובדות על בלוטוס. אחרי זמן רב שהכל היה בסדר ושמעתי בהן כמו שצריך, לחצתי להסיר את ההתקן של האוזניות מהפלאפון כי רציתי שיעבוד גם על מכשיר פלאפון אחר. זה שמכשיר אחר לא קלט את האוזניות - מילא. אבל עכשיו המכשיר שלי לא קולט אותן. איפה נעוצה הבעיה, באוזניות או בפלאפון ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
http://23tueren.de/files/riddleRelated/theRomans/theRomans.html אמור להתקבל קוד בן 8 תווים מאותיות באנגלית ומספרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קבוצה שהולכת להלחם בבריונות של הרכבת!!! https://www.facebook.com/groups/583516248327338/
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי בבית את נגן הקסטות הנ"ל, פאר טכנולוגיית שנות ה-70, ומעוצב יפה למדי. אבל... הגיע הזמן להפרד מזה כבר, אין לזה יותר מקום פה. ולכן אני שואל את השאלה הבאה- האם יש לזה איזשהו ערך כיום? מישהו ירצה לקנות דבר כזה, אפילו לקבל בחינם? ואם לא, האם ישנם בפנים חלקים איכותיים כלשהם? באמת חבל לי על המכונה היפה הזו, ואני לא יודע היכן לשאול אם לא כאן. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ואיפה ניתן להשיג Rubbing alcohol במחיר סביר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.9k צפיות
-
-
יש לי ציוד שנשאר מכול מיני מחשבים ישנים כמו כבלי חשמל, יו אס בי, רשת, ספק כוח אחד וראוטר של דילינק - יש מישהו בארץ שמתעסק במחזור של ציוד כזה ? זה פשוט נראה לי חבל לזרוק הכול ולזהם את הסביבה.
-
- 1 תגובה
- 32.4k צפיות
-
-
יש פה מישהו שעבר\כרגע בקורס נתמ"מ? רציתי לשאול מה אתם חושבים על הקורס הזה, ובאיזה תחומים מתעסקים בשרתים מתעסקים אחרי הקורס?
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
היי חברים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפשרות להוריד את תוצאות החיפוש לאקסל באתר יד2. לא מצאתי לזה איזכור בGOOGLE ורציתי לדעת אולי מישהו מכיר? חשב? יש לו רעיון אולי.. כמובן שזה למטרות פרטיות ולא מסחריות, אני מחפש דירה ואני רוצה לערוך אקסל עם פרטי הדירות שיצאו בחיפוש והרבה יותר נוח לי לעבוד באקסל אשמח לרעיונות ועזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לפני המון זמן עשיתי מיונים לגאמא ונפלתי בשלב א'. (אין לי מושג איך) בכל מקרה לפני כמה ימים היה רשום לי בעולים על מדים שאני מתמיין לחיל המודיעין.. אז נהתקשרתי לחייל המודיעין ואמר ולי שבקרוב יגיע אלי זימון ליחידות מיחשובב.. אז שאלתי מה זאת אומרת? ואמרו לי שיש יחידות לכאלה שלא עברו את גאמא וחושבים שיש להם ידע והכל יש למישהו מושג במה מדובר O_O? ואם כן מה יש במבחנים??
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
סתם שאלה שמעניינת אותי... האם רוב הסטארט-אפים שמקימים בוגרי הנדסה ומדעים הם מתחום החומרה והאלקטרוניקה או מתחום התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ברצוני למחוק סאונד מסרטון לא רשום (רק מי שיש לו את הקישור יכול לצפות) שהעליתי לאחרונה ליוטיוב, באמצעות עורך הסירטונים של יוטיוב (Youtube Video Editor), מאחר ופס הקול שלו, מכיל רעשים שאינני רוצה שיהיו בסרטון. אינני יודע מה אני צריך לעשות. אם אין אפשרות, אז האם יש אפשרות לבצע זאת באמצעות Avidemux ואז להעלות מחדש ליוטיוב?
-
- 1 תגובה
- 6.1k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מסוים מאתר סיני כלשהו. יצא שהזנתי פרטי משלוח לא נכונים, מה שסביר שיקרה שהחבילה תשלח בחזרה לשולח. יצרתי קשר עם האתר אמרו לי שאין להם איך לעזור. אני אנסה לעקוב אחר החבילה, וברגע שהיא תגיע לארץ לסניף דואר כלשהו אני אצור איתם קשר. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה נזכרתי בטיסן ישן שהיה אצלי בבית שבניתי בחוג טיסנאות מזמן. תיקנתי מה שהיה אפשר, ויש לי את כל החלקים, הדבר היחיד שחסר לי זה הסטראטר שלו - משהו שנראה ככה: http://www.citysound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=79&catId= שממה שאני מבין אמור להצית את המנוע. מאחר שאני לא בטוח שהטיסן יחזיק מעמד, ואני לא רוצה לבזבז 120+ שקל, חשבתי ליצור את הניצוץ הנחוץ עם סוללה ואולי עם קבל. לדעתכם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
-
DreaMelodiC - The Power Exits Outside אחרי הרבה זמן שאבירם לא משחרר קטעים ..אני יכול לבשר לכם שיהיו עוד המון השנה כולל אלבום מדהים ומהפנט הקטע הבא שתאזינו לו ישאיר לכם את הלשון למטה! לי לפחות מתוך האלבום שמתחמם Happy Dream , אחרי שאבירם הוציא לפני שנתיים את הקטע Feel The Briza רצועה מספר 9 ,הנה הקטע המלא "The Power Exists Outside" שרובכם וודאי מחכים די הרבה זמן זוהי רצועה 2,תהנו ♫ קרדיטים הקלטות,קולות רקע,סמפולים,כלי הקשה,ומידי: אבירם דיין DreaMelodiC עיבוד (מיקס,מאסטרינג): אבירם דיין DreaMelodiC לחן: אבירם דיין DreaMelodiC עיצוב כריכה/וידאו קליפ: אבירם דיין DreaMelodiC חברת תקליטים והפצה בעולם - Power & Emotion Records File Name - The Power Exists Out…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 10.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללחוץ כבל קואקסיאלי (כמו של הוט). ראיתי באיביי מגוון רחב של לוחצים, האם הלוחץ הזה טוב למטרה? http://www.ebay.com/itm/Coax-Coaxial-Cable-Ratchet-Plier-Crimper-0-315-0-252-0-068-HEX-0-042-SQ-/271077451823?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1d79a82f הרעיון הוא לחבר לקצה הכבל קונקטור זכר. ראיתי שיש כמה סוגים - TRS-59 / TRS-6 וכנראה עוד... מה אומר המספר בסוף? מה נחשב לאיכותי יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, איני יודע אם זה הפורום הנכון,אבל יש לי בהחלט בעיית LOW LEVE... אני צריך לצרוב באופן חד-פעמי EPROM של פסנתר/סינטיסייזר אלקטרוני בתוכנת המעבד שלו. קיבלתי את הקובץ לצריבה מהיצרן בארה"ב. האם מישהו יודע היכן ניתן "לקבל שירות צריבה" באזור המרכז או ירושלים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
היי יש לי מספר טלפון ששלח לי הודעה מ 191760 ועוד כמה מספרים מה זה המספר הזה ? ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 7.2k צפיות
-
-
אני חובבן מחשבים ללא שום הסמכות. יש לי משיכה טיבעית לטכנולוגיה ובמיוחד מחשבים. אני אוהב להרכיב מערכות חדשות ולפרק גם לצורך איתור תקלות. איך הייתם ממליצים לאחד כמוני להתקבל לעבודה במעבדת מחשבים? אילו טיפים הייתם נותנים לי? אף פעם לא עבדתי במעבדת מחשבים והייתי רוצה לדעת דברים הבאים: 1. האם צריך להתקשר עם לקחותו בתפקיד זה או שמקבלים כרטיס עבודה עם תקלות מפורטות ועובדים בראש שקט? 2. האם יש דדליינים בתיקון מחשבים? מה עושים כאשר אין מספיק זמן לאיתור/תיקון בעיות? מבקשים הערכה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.cbsnews.com/8301-204_162-57590251/james-gandolfini-dead-at-51-cardiac-arrest-explained/
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני ועוד ידידה (שנינו חיילים) רוצים להתנדב בסופ"שים (שישי \ שבת) לעמותה כלשהי ולהנעים את זמנם של חולים, ילדים \ זקנים למספר שעות (כמובן באופן קבוע), ולהוות להם מעין פינה חמה ועוד קשר שישמחו לקבל, להנעים את זמנם, לשבת לשיחה טובה, להצחיק, ובקיצור, להוות מפלט קצר לנוכח מצבם. חיפשתי זמן מה ללא הועיל ועם תשובות שליליות מגופים שונים, וחבל כי זהו בסה"כ WIN WIN, אנו אנשים איכותיים ואנשי שיחה טובים שמחפשים לתרום קצת מעצמנו בזמננו הפנוי. הייתי שמח אם אנשי הפורום אולי יוכלו לקשר אותי למקום שמחפש אנשים כאלה, או אנשי קשר שיוכלו להוות עזרה. תודה מראש! עמרי.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
למה תגובות שלי לנושאים לא מתפרסמים ? מי מאשר את הפירסום של ההודעה ואיך הוא מסנן, מה גורם לו לא לאשר ?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את תקופת המבחנים, וחודש שלם שאני קורע את עצמי במשמרות לילה בבית החולים, אני רוצה לפנק את עצמי הערב בסרט וארוחה טובה, במיוחד כשמחר אני שוב חוזר למשמרות לילה ברצף! אז נצא מנקודת הנחה שפעם הבאה שאוכל לצאת למקום חוץ מהעבודה תהיה בעוד שבועיים, כך שאני לא רוצה לבזבז את היציאה היום על סרט קקה, מה אתם אומרים על מלחמת העולם Z? כל אחד אוהב סגנון אחר, אבל כדי שתבינו מה זה סגנון קקה בשבילי: מת לחיות ביום טוב (2013) היה כזה, ובסרט פשוט נרדמתי שם בבית הקולנוע! בזבוז כסף על בולשיט מאצ'ו אמריקאי. סבבה אקשן, אבל לפחות עם עלילה טובה ולא סתם פעלולים ופיצוצים. לא מזמן ראיתי את סופרמן האחרון. היה נחמד, אבל אני לא אובייקטיבי כי זו הייתה פעם ראשונה שראיתי 4DX, אז התלהבות ראשונית. …
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-