עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט על הטלויזיה מתחילים לרוץ קווי שלג כאלה(הם צצים באקראיות וחולפים מהר על פני המסך בצורה אופקית). כאשר אני מפעיל את הביטורנט או האימיול זה מתגבר. הזמנתי טכנאי של הוט, הוא אמר שכנראה המחשב פולט מתח (יותר מדי) שמשפיע על הטלויזיה אבל לא נראה לי זאת הבעיה בגלל ששמתי לב שהבעיה מחמירה ככל שאני משתמש יותר בפס הרחב. יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או עצה לפיתרון?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  2. Started by the red dragon,

נכון בסרטים לפעמים אתם רואים כזה שמישהו מחבר מצלמה למכונית צעצוע שלו ואז מסיע אותה ורואה לאן היא נוסעת דרך מסך כזה. חשבתי לקחת מצלמה לקשור אותה על הכלב שלי ולשחרר אותו איך אפשר לעשות את זה? שאני יראה דרך טלויזיה בLIVE?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. רכשתי מנוי לשנה הורדה עד 100 גיגה בחודש וזה עדיין לא עובר את ה60 k ,אשמח עם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי יש לי אינטרנט של בזק בן לאומי 014 מגה 8 שיהיה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. ככל הנראה בעקבות המצב הביטחוני, אנשים קיבלו טלפונים מחיל הים על ביטול הגדנ"עות כרגע וקיומן במועד אחר. אז אם זה נוגע למישהו פה, תפסיקו לארוז .

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  5. Started by e.s,

איפה אנ י יכול לקבל דומיין או שרת לאתר שלי??

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  6. Started by R0ck,

מומלץ בחום, גם גירסת המקור באורך 5:53 דקות וגם הגירסה של Rising Star (תודות לפבל על הגירסה הזו), שאמנם לקוחה מתוך סט, אבל היא פשוט אדירה - באורך של 7:24 דקות. Have Fun!

7. ידוע כי QA הוא אמנם החלק הכי פחות זוהר של כל סטארט אפ, אבל בלעדיו שום סטארט אפ אינו מורשה להמריא והוא זה שיקבע אם יצליח או ייפול. אין דבר יותר בעייתי מאשר השקת אפליקציה שלא נבדקה כראוי ועברה את כל האישורים של בודקי האיכות שלה כהלכה, שורה אחר שורה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by x-dude,

OWNS ME

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by enzo,

במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  10. Started by Art Tatum,

שמישהו יכוון

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?

12. Started by liores121,

שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה

13. Started by UponTheRose,

אהלן, שמעתי שיש אספנים בארץ של כל מיני סיכות מתכת ובד... רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים בעניין כדי לזהות זיופים או סיכות שהן בלאי (חבר התחיל לאסוף ולא ממש מבין באיך לזהות זיופים או איפה בטוח לקנות סיכות) נגיד מישהו אמר שבריקושט אולי יש כמה סיכות פגומות תודה

14. Started by The_overclocker,

לחץ כאן

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. מה שדורש עבודה מורכבת בפוטושופ עם מסכות ושכבות, נאנו בננה מבצע בשניות עם הוראה פשוטה במילים - ללא צורך בניסיון מקצועי. האם זהו הדור הבא של יכולות הבינה המלאכותית בתחום העיצוב הדיגיטלי?לכתבה

16. אני רוצה לדעת אם אני יכול לראות נתונים על כניסה לצ'אט (תפוז)+ זמן, באיזה כינוי, כמו מן לוג שרושם הכל בעניין הצ'אט? אם כן תוכלו להסביר לי איך? ועוד בקשה, האם יש תוכנה שאני יכול להתקין במחשב אחר, שכל פעם שהוא ייכנס לצ'אט במחשב אני אוכל לראות הודעה או משהו אצלי במחשב?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. בקושי יוצא לי לראות טלויזיה, אבל בימים האחרונים יצא לי לראות כמה פעמים פרסומת חביבה של Golf Men&Women שברקע שלה יש איזשהו שיר שנשמע ברוסית. בקיצור, אני מזמזם לי אותו כבר יומיים ולא הצלחתי למצוא שומדבר בגוגל עליו. מישהו? עריכה: איזה דביל אני, הייתי בטוח שזה Fox כשזה בעצם היה Golf כל הזמן... :-[

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by royk50,

http://www.slyck.com/story1390.html באנגלית

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by Dr. n00b,

אנא סמנו את יוצא הדופן (התשובה בסוף העמוד, בפונט מוסתר): א. מלפפון ב. תפוז ג. אריאל שרון ד. קישוא ה. חציל תשובה: יוצא הדופן הוא ב', שכן תפוז הוא ממשפחת פירות ההדר, ואילו כל היתר שייכים למשפחת הדלועים.

20. Started by xtract1,

יש לי GMAIL וכשאני שולח קובץ לעצמי לכתובת שלי,אז הכל בסדר הקובץ נשלח אליי ואני רואה אותו כמכתב חדש. כשאני נכנס מהמחשב לפתוח אותו אני עושה "הורדה" וזה מוריד והבעיה שזה מוריד בתור קובץ בלתי מזוהה,ואומר שאני צריך לבחור תוכנית שאיתה אני אפתח. למה זה?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. Started by blue_core,

מישהו ניסה להשיג מהדורות ישנות של עיתונים ישראלים, נניח לפני 30 שנה ? האם ניתן להזמין מארכיון מעריב או ידיעות מהדורה ספציפית לפני שנים ? כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

זוכרים?: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287711.0 הובכן, הקטנצ'יק הזה ייגיע אלינו בששון ובשמחה בחודש מרץ (במקרה הגרוע אפריל). מי שרוצה פוזה וחוויית נהיגה מרעננת ויש לו 16 ורישיון A2 וכמובן 31,000 ש"ח מיותרים, זה הזמן להתעניין באופנוע הזה. לסירטונים: לעוד פרטים עליו ותמונות: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r125_2008.php

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. Started by Mandheling,

"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים