כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
-
יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, שמעתי שיש אספנים בארץ של כל מיני סיכות מתכת ובד... רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים בעניין כדי לזהות זיופים או סיכות שהן בלאי (חבר התחיל לאסוף ולא ממש מבין באיך לזהות זיופים או איפה בטוח לקנות סיכות) נגיד מישהו אמר שבריקושט אולי יש כמה סיכות פגומות תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול לראות נתונים על כניסה לצ'אט (תפוז)+ זמן, באיזה כינוי, כמו מן לוג שרושם הכל בעניין הצ'אט? אם כן תוכלו להסביר לי איך? ועוד בקשה, האם יש תוכנה שאני יכול להתקין במחשב אחר, שכל פעם שהוא ייכנס לצ'אט במחשב אני אוכל לראות הודעה או משהו אצלי במחשב?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בקושי יוצא לי לראות טלויזיה, אבל בימים האחרונים יצא לי לראות כמה פעמים פרסומת חביבה של Golf Men&Women שברקע שלה יש איזשהו שיר שנשמע ברוסית. בקיצור, אני מזמזם לי אותו כבר יומיים ולא הצלחתי למצוא שומדבר בגוגל עליו. מישהו? עריכה: איזה דביל אני, הייתי בטוח שזה Fox כשזה בעצם היה Golf כל הזמן... :-[
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
http://www.slyck.com/story1390.html באנגלית
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אנא סמנו את יוצא הדופן (התשובה בסוף העמוד, בפונט מוסתר): א. מלפפון ב. תפוז ג. אריאל שרון ד. קישוא ה. חציל תשובה: יוצא הדופן הוא ב', שכן תפוז הוא ממשפחת פירות ההדר, ואילו כל היתר שייכים למשפחת הדלועים.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 298 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי GMAIL וכשאני שולח קובץ לעצמי לכתובת שלי,אז הכל בסדר הקובץ נשלח אליי ואני רואה אותו כמכתב חדש. כשאני נכנס מהמחשב לפתוח אותו אני עושה "הורדה" וזה מוריד והבעיה שזה מוריד בתור קובץ בלתי מזוהה,ואומר שאני צריך לבחור תוכנית שאיתה אני אפתח. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מישהו ניסה להשיג מהדורות ישנות של עיתונים ישראלים, נניח לפני 30 שנה ? האם ניתן להזמין מארכיון מעריב או ידיעות מהדורה ספציפית לפני שנים ? כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זוכרים?: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287711.0 הובכן, הקטנצ'יק הזה ייגיע אלינו בששון ובשמחה בחודש מרץ (במקרה הגרוע אפריל). מי שרוצה פוזה וחוויית נהיגה מרעננת ויש לו 16 ורישיון A2 וכמובן 31,000 ש"ח מיותרים, זה הזמן להתעניין באופנוע הזה. לסירטונים: לעוד פרטים עליו ותמונות: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r125_2008.php
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום רק למי שמבין בבקשה האם מורידים פרופיל על זה שיש יש לי מידה 1 וחצי במשקפיים או שזה רק סעיף?ואם זה סעיף אז מאיזה מספר מורידים פרופיל תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
היה לי קצת משעמם, והיות שזה המפגש הראשון שאני כנראה יגיע אליו אז מעניין אותי לדעת מי ה"מי ומי" (חחח סתם..) שיהיו שם. מי שקורא את הת'רד הזה ומתכוון להגיע למפגש שירשום כאן בבקשה שהוא מגיע.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
לא יודע למה רק האתר הזה לא עובד לי כל השאר עובד רגיל
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הבגרות מתקרבת וחוץ מהמיקוד אין לי כלום. אם למישהו יש סיכומים בכל נושא ועל כל דבר, אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום. בהגיעי למעמד הרשמה למוסד אקדמי כלשהו, נתבקשתי להביא טפסי דיווח על שכר שנתי (106) או לחילופין טפסי מחוסרי עבודה של ההורים. כשהסברתי שנצטרך לדלג על השלב הזה, מפני שאין לי קשר להורים ואין לי אפשרות להמציא מהם את הטפסים האמורים- הופניתי למשרד הרווחה על מנת להביא מעובד/ת סוציאלי/ת מכתב שיפרט את מצבי המשפחתי ועל הנתק מההורים. (עד כמה שאני מבין זה לצורך בקשה למלגה). המשפחה שלי לא מוכרת באף משרד כמשפחה קשת יום/מרובת ילדים או בעלת כל בעייה מדווחת אחרת. עם זאת, אני לא גר בבית ואין לי תמיכה כלכלית של ההורים בשום עניין. רציתי לדעת אם מישהו פה עבר תהליך דומה ופנה למשרד הרווחה בבקשה למכתב כזה. תודה המשך יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום יש אשכול על נעל לריצה שזה לא התחום שלי מה שקורה זה שאני קונה נעלי נייק כל שנה והם נקרעות די מהר אפילו שנה לא מחזיקות אני רץ אבל לא רציני רוב הזמן אני הולך יש לי הרגשה שהרגל שלי קורעת את הנעל מכיון שהיא רחבה יש לכם המלצות על נעל חזקה ולא כבדה בכלל כל הנעליים האלה מבד לא עמידות ופשוט נקרעות
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם... חשבתי עכשיו על רעיון: למה לא, כמו בכמה פורומים אחרים, נעשה מדור של "משחקי און ליין", ששם נעשה רשימות של כל המשחקים שבהם משחקים עכשיו חברי הפורום. לדוגמא: אני נכנס לשרת CRYSIS, ואני ארשום את זה שם, וכולם יוכלו לראות ולהיכנס, ככה תהיה רשימה של מלא סרברים בכמה משחקים שפשוט נדע שהם שלנו ולא נצטרך לדבר על זה בפורום וכל הזמן לשאול באיזה שרת משחקים.. רעיון טוב? אפשר ליישם אותו?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני צריך מערכת פורומים בעברית לאתר שאני בונה. איזה מערכות חינמיות אתם מכירים וממליצים ובמה עשו אותם? תודה. עריכה: יש פורומים שתומכים בעברית אבל בעצם באנגלית? כי זה בעצם הדבר האידיאלי בשבילי.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-