עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וצהריים טוב אני מתאמן כבר כמעט חודש בבית,אני עושה שכיבות שמיכה,כפיפות בטן,מתח וכו' שמתי לב שלהרבה אנשים שמתאמנים יש ורידים בולטים בידיים ורציתי לשאול על מה אני צריך להתאמן כדי שיהיו לי ורידים בולטים בידיים? תודה מראש לכולם

• 35 תגובות
    • 27.3k צפיות
  2. Started by Art Tatum,

קניתי ארגז קוקה קולה 1.125 ליטר מיוצר במפעל של קוקה קולה ליד רמאללה. אחרי קירור הגיע שלב הטעימה. פחות טעים או אותו דבר ?

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

הלכתי היום לבדיקה שיניים אחרי שנתיים שלא הייתי אצל רופא שיניים, ומסתבר שאני צריך כמה סטימות, וטיפול שורש בשן בעייתית עוד מבעבר.. עבור 5 סטימות וטיפול שורש + כתר הם רוצים 3400 שקל. יש לציין שאת הבדיקה עשיתי במרפאות מכבי לטיפול שיניים. זה נשמע מחיר סביר? למשהו יש ניסיון עם הרופאי השיניים במכבי?

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by Kiwovo,

חברה נושא דיי רציני אני מבקש קצת תשומת לב!

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by MODY69,

לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by Kirma,

מזהים מה בתמונה ? אני מודה שלקח לי קצת זמן עד שקלטתי את העניין במידה ואתם מצליחים לזהות יותר מאחד, אל תגלו.. תנו לאחרים גם לנסות בינתיים הצלחתי לזהות רק 3

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by nehmia,

קטן חיית מחמד כזאת...

• 35 תגובות
    • 8.7k צפיות
  8. למדתי בזמן האחרון בניית אתרים.. ליצירת האתר השתמשתי בתוכנות photoshop fireworks dreamweaver flash עקבתי אחרי מדריך בוידיאו שעזר לי רבות בכל הדרך.. (מדריך של total training=] מדריכים מעולים..) הוידיאו התמונות והטקסט שרשום וגם העיצוב מהמדריך.. הקידוד לוידיאו ושאר העבודה של יצירת ממש האתר ע"י השתמשות בחומרים שהם מביאים שזה בעצם כמעט הכל עשיתי בעצמי=] ולבסוף אחרי הרבה השקעה ומאמץ הגעתי וסוףסוף העלתי את האתר לרשת.. האתר: http://www.psend.com/users/pergola/index.htm ישנה בעיה אחת שאני העלתי את האתר למקום שמאחסן בחינם.. ולכן המעבד בין הדפים די איטי.. בנוסף לוקח לקבצי הflash הרבה זמן להטען.. לכן הוספתי מספר תמונות.. להראות את כל מה שמציע האתר.. ואת השיכלולים שהצלחת…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אני כבר לא יכול ליסבול החדר שלי מול השמש כל היום חוץ בשעות הלילה וחדר נהיה תנור 37 מעלות בפנים! סיוט לא יכול להיכנס לחדר עד 12 שהוא מיתקרר אז האם יש לכם המלצות למזגנים? עד 1 כ"ס לא יותר מ1900 שקל

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by --Adidas,

ניראה לי תפסו אותי מעשן , איך אני מתבאס עכשיו לא יודע מה לעשות מה להגיד לא שירביצו לי,פשוט לא נעים לי בכלל . עצות מה אפשר להגיד וקצת עידוד אם אפשר

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. בחיים שלי לא חשבתי שאני אפתח תר'ד שבו אני פשוט אמליץ על סרט.. אבל זה בגלל הסיבה הפשוטה שלא ראיתי סרט כזה טוב בחיים שלי אני פשוט ממליץ פה למי שלא ראה שזה חובה .. אין שם שנייה אחת מבוזבזת שעתיים של סרט מרתק עם אפקטים עשירים, דמויות מרתקות ועלילה סוחפת ממש ממש ממש כדאי לכם לראות את זה

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Asaf.Y,

המפלצת הנ"ל שייכת לחבר , קרדיט ענקי לאנשי מסקאלה שצילמו , לעצמי על הסרטונים ולבעל הרכב הלא הוא ארתור שאני מציק לו פה ושם קרדיט שוב לKiaGTX ול- BarvaSX סרטונים שצילמתי : http://www.youtube.com/watch?v=H6o21VgBhK0 http://myfiles.co.il/file/4598/gttop-avi.html תגובות =] . לילה טוב לכולם =]

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. אהלן חברה... באתי לכאן כדי לקבל עצות בקשר להתלבטות שיש לי כרגע. אני בן 18, מסיים יב', משל"ב צעיר ללא ניסיון. אני לא יודע מה אני רוצה לעשות בחיים או מה להיות. האפשריות שלי הן כאלה - או להיות קרבי, לחוות חוויות שטח קשות, אחוות לוחמים, הסתכנות, מילואים והרבה אקשן, שמירות וכל החרא והטוב שבדבר. מצד שני הצבא הציע לי מסלול שנקרא מקום טכנולוגי - אני ממשיך יג'-יד' לתואר הנדסאי, עושה 3 שנים בחיל החימוש בתור מתקן ומתחזק טנקים (לא מכונאי - מתקן! אני עובד עם כך מערכות המחשב המתקדמות בטנק ודברים כאלו), או בתור מפתח של טנקים (אולי יצא לי להיות בצוות הפיתוח של מרכבה סימן 5), אם אהיה סטודנט מצטיין. תראו, אני לא מטומטם. ברור לי שלצאת מהצבא עם תואר הנדסאי + 3 שנים של ניסיון יתן לי המון ה…

• 35 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by surfface,

באיזה שעה מחר? למישהו יש טיפים? ;D

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by liran2003,

היי אני מחפש לצפות בסדרות עם סוף. אני מתכוון שכבר ייצאו כבר כל העונות שלהן, אין לי כח לחכות חצי שנה לעוד עונה ואח"כ עוד חצי שנה לעונה הבאה ולעונה אחרי. איזה סדרות יש כאלו? (מעניינות, בסגנון יריחו, נמלטים, גיבורים, דקסטר). לאבודים יש סוף?

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by MasterDK,

כן חברים וחברות Nightwish מגיעים אלינו!!!!!!!! לפני כמאט שבוע הם פירמסו את זהותה של הסולנית החדשה ועכשיו הם הודיעו שיגיעו לארץ!!!!!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3406324,00.html http://www.nightwish.com/en/band/tour רק נקווה שלא יבטלו!!!!!!!

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת: הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה) אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by אלימלך אגוז,

1. למה לעזאזל כל הפורנו היפני שאני מוריד מצונזר?! 2. היפניות הקטנות האלו עם החזה הגדול, הם מייצאים אותן לחו"ל? 3. וכדי שזה לא יהיה ספאם: אני לא מתמצא בזה, איך אני יכול לעבור את שלב האימות בסרטים עם DRM וסיסמא? תודה ;D

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. שלום לכולם, אז ככה... ביום שישי בשעה 08:00 בבוקר אני אמור להתיצב בבית החולים תל השומר , המטרה ניתוח מסובך בקרסול שלא נכנס לזה כרגע אבל מה שבטוח זה שהוא הולך להיות כואב ומלווה בכמויות מסחריות של מורפיום בתקופת אשפוז של כ 10 ימים פלוס ~ ותקופת שיקום לא קצרה. הייתי מעוניין בעצות \ טיפים \ המלצות לכל מיני דברים על מנת להעביר את הזמן שם ואולי אם מישהו שהתנסה באשפוז ארוך ויכול ליעץ קצת כיצד לשרוד זאת... בהתחלה חשבתי להביא Laptop מאיזה חבר אבל נאמר לי שיש הרבה גנבות כך שזה יהיה בעייתי קצת להשגיח עליו 24/7 , אז תוכנית ב' היא משהו יותר נייד וקומפקטי קרי creative zen vision:m שנקנה כבר יש לי כרגע כמויות אדירות של וידאו שאגרתי במחשב כ 90 סרטים וכ 15 עונות שלמות של כל מיני ס…

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Alina,

שלום, אני לומדת כיום בבית ספר אקסטרני ובו לא נמצאים החברים הטובים שלי מבית הספר הקודם(לאו באק חיפה) ושם יש לי פול חברים, כיום הם יצאו לטיול שנתי ואני מרגישה נורא מבואסת מכך שאני לא איתם ואין לי את החוויות שהם עוברים,וגם בבית הספר האקסטרני שלי אין טיולים כלל וזה מבאס נורא.

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by nehmia,

למישהו יש סרט מלחמה טוב שהוא ראה לאחרונה?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by tombcatz,

טוב,הנה אחד הדיונים ההזויים,אבל הייתי פשוט חייב לשאול לפני כמה ימים ראיתי בHOT DRAMA [ערוץ סרטי הדרמה של HOT] סרט דרמה באחת מהסצנות,הבחורה [שהיא סדיסטית משהו] נכנסת לאמבטיה,לוקחת מספריים וחותכת את הפטמה של עצמה חוץ מזה שזה ממש מזוויע אפילו לחשוב על זה-התעוררו אצלי שאלות פילוסופיות קשות-האם פטמה גדלה חזרה? :s05:

• 35 תגובות
    • 5k צפיות
  23. אם זה מה שאנחנו מצליחים להשיג מול החיזבאלה....שנלחם ללא הרבה אמצעים, מה יהיה מול איראן או סוריה??? בסה"כ יחס ההרוגים של ישראל והחיזבאלה הוא יחסית שווה. בעיקר בזכות העובדה שלנו יש טנקים מסוקים מטוסים וסיירות עם כל האיבזור הטכנולוגי החדש ביותר שקיים... בעעעעעעע מה עושיםםםםםם

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מטוסים מדגם 787. המטוס הזה אמור להחליף את ה767 הישן והטוב. כנראה המטס הזה ישמש אותם לקווים ארוכים,כמו:ישראל--->יפן. שבנתיים מבצע הבואינג 757-300 שהוא ממש מטוס להטסת בהמות (איזה קמצנים! תוותרו על 10 מקומות לא יקרה כלום! תנו לנו קצת מקום לרגליים, כבר בחברת הצארטר הבולגרית יש מקום) ועוד יש עצירה לתידלוק איפושהו באיזור אירופה. סוף סוף לארקיע יש מטוס שאפשר להתגאות בו! אל על וישראייר אותו דבר אל תתקמצנו (ואני מדבר בתור בן של טייס אל על). קיצר תגיבו בנושא.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by DimaX,

היי! יאללה שימו תמונה של המערכת שלכם השנה בתוספת כיתה... מערכת בכיתה י' היו לי 47 שעות: עכשיו כיתה יא' מערכת נחמדה חוץ מפיסיקה! אדום זה פיסיקה... בלעט אנחנו צריכים לעשות את כל פיסיקה חוץ ממכאניקה השנה ב6 שעות בסוף היום ! ) "רק" 40 שעות

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.