עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chevy,

http://news.walla.co.il/?w=/4/447600 לא יכלו מילה יותר "נעימה" :

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by RnG,

דן שלנו סוף סוף הגיע לגיל המיוחל וצמחו לו שערות בבית השחי... וגם הוא מתגייס! ;D ;D דני חמוד שלי, שיהיה לך גיוס נעים וצום קל... ואל תשתה לי שם חשיש! :-* :clapper: :cwm26: :blushing: :cwm17: :cwm39: :lips: :auto: :wiggle2: :walksmil: :clown: :evilking: :cistinebiggrinA:

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by MODY69,

לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by אלימלך אגוז,

1. למה לעזאזל כל הפורנו היפני שאני מוריד מצונזר?! 2. היפניות הקטנות האלו עם החזה הגדול, הם מייצאים אותן לחו"ל? 3. וכדי שזה לא יהיה ספאם: אני לא מתמצא בזה, איך אני יכול לעבור את שלב האימות בסרטים עם DRM וסיסמא? תודה ;D

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. יצא לי כמה פעמים בעבר להריח ריח של מדורה בדירה שלי באזור המרכז. חשבתי שזה היה בגלל לג בעומר אבל זה קרה גם אחריי לג בעומר אז חשבתי שהשכנים סתם החליטו לעשות מדורה. זה לא ריח שאני מריח כל יום וכשפתחתי את החלונות לאוור הרגשתי את הריח אפילו יותר חזק. בלילה ירד גשם ובחוץ רטוב עכשיו, אז אין מצב שהיה עכשיו שריפה ממש. גם לא נראה לי שהשכנים עושים עכשיו מנגל בחוץ ב7 בבוקר. ההסבר הוא כנראה מקור זיהום יותר כללי, אוליי מתחנת כח? לא יודע איזה מפעלים יש באזור המרכז חוץ מתחנות כח? מה זה יכול להיות? אוליי תחנת כח פחמית?(ששמעתי שזה אחד המקורות הכי לא בריאים ועדיף כבר לגור ליד כור גרעיני)

6. Started by marking,

אני צריך לקנות משהו חדש עוד מעט נגמרים לי ההוגו והULTRAVIOLET MAN יש עצות?

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by EAD,

אז עד היום מנסיון שלכם עם מחשבים (בהנחה שקניתם יותר מאחד מאז שנולדתם), כמה זמן מחשב שקניתם חדש מחזיק עד שאתם מתחילים לשדרג או להחליף את כולו? תתייחסו גם לנושא של ציוד היקפי, גם פנימי, וגם מה אתם עושים עם המחשב (כי נניח קריאת מייל אפשר לעשות גם ב486)

• 35 תגובות
    • 11.7k צפיות
  8. אנשים אני חייב עזרה צילמתי את הפורשה מהאוטומוטור תמונה בת זונה שאני מסתכל בthumbnails שיש בACDSEE50.0 אני רואה את התמונה שלמה סתכלו פה: www.tomz.us/kipper/tumb.gif וכשאני פותח את התמונה: http://www.tomz.us/kipper/GT4.JPG חצי תמונה אפורה!!! אין אפשרות להציל את התמונה הזאת זה היה אמור ללכת להדפסה לפוסטר ענק לחדר שלי :}!!!! אנשים אם מישהו יודע להציל כזה דבר בבקשה!!!!!!

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Ewingum,

שיבי הביא לי רעיון בפורום OC (שלא בכוונה) לתראד הזה, לקחת מצב מסויים ולהגיד מה כל פורום היה עושה איתו (למשל - פורום OC היה ממהיר כל דבר ודוחף קירור מים וSF2 לכל חור, בפורום מקינטוש אין אף אחד אז המנורה הייתה נשארת על השולחן ( ;D ), פורום לינוקס יקרא מדריך של 200 עמודים להדלקת הנורה בלבד וכו'). אז אני אתחיל עם שתי פורומים לגבי מה הם היו עושים עם מנורה: פורום אוברקלוקינג היה שורף אותה כי הוא היה מנסה לתת 220V לנורה של 110V בטענה שזה יגרום לה להפיק יותר אור ואפילו ליותר זמן. פורום לינוקס (AS I SAID) - יקרא מדריך של 300 עמודים איך להבריג את המנורה ועוד מדריך של 200 עמודים איך לקנפג את המתג כדי שהמנורה תדלק.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by nadavshalom12,

השאלה לגבי המונה: בספר כתוב: X=2 למה לא X גדול שווה 2 ? הצבתי 2.5 והסתבר שזה באמת קטן 1 הסתבר כגדול מצד שני איך הפונקצייה יכולה להיות קטנה אם היא חיובית (a חיובי) ונקודת הקודקוד שלה היא (2,0)

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by idan1836,

מישהו מכיר סרטים (קומדיה) כאלו כמו american pie, almost legal, love dont cost a thing ?? סרטי נעורים כאלו יפים.

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by xxdragonxx,

חברה אני חייב עזרה, שמו אות רחוק מהבית רחוק מאוד מהבית.. 4 שעות נסיעה! ואני חייב לעשות יומיות כי אם לא אני משתגע מזה לישון שם..מה עוד שזה בסיס פתוח ואין הרבה שיושנים שם. הלכתי לקבנית במטרה לקבל תור לפסיכיאטר ולהוציא פרופיל 45 נפשי קל"ב ולעוף משם אבל זאת קבנית שלא משנה מה שיגידו לה היא תמצא פתרון בעצמה.. היא אמרה לי ללכת אליה לפגיעות במטרה לפתור את הבעיה וזה והיא לא מסכימה לתת לי תור לפסיכיאטר! מה לעשות חברה זה דחוףף אני משתגע שםם

• 35 תגובות
    • 14k צפיות
  13. Started by ccc,

הזמנתי מהם את העכבר הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/keli/product.asp?pf_id=NUINTELI כמו בן אדם רגיל חשבתי שזהו אינטלימאוס אופטיקל כמו שרשום אבל מה הם שלחו לי?? את הwheelmouse optical המגעיל הזה שבאותו עמוד יכולתי לקנות ב40 שקל זאת הסיבה שחשבתי שזה אינטלימאוס כי לא יתכן שבאותו עמוד אוו עכבר ואחד יותר יקר מהשני.... בסוף שלחו לי את זה אבל אני לא יוותר עד שאני לא מקבל Microsoft intellimoouse אני ישגע להם ת'צורה כל יום ביומו לא לקנות שם תעשו לי טובה

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. התערבתי עם חבר שיש תוכנית כזאת, הוא אמר לי שהוא זוכר הכל ואת זה לא היה אף פעם... איך קראו לתוכנית הזאת?? היה איזה אחד רע כזה כל פעם רודף אחריו נראה לי שהוא היה נראה כמו שלד כזה...ולילד יש כובע אדום שאיתו הוא פותח שערים ליקומים אחרים בלה בלה בלה...

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

האם זה עד כדי כך נורא מבחינת הקאות ובלאגנים?

• 35 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. Started by yuvyuv,

בלי להגיב בבקשה...! רק להצביע...

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. (ynet) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2639104,00.html

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by +Eliran+,

שיר ענק אני מת עליו Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me שיר פשוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... מומלץ!!

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. תושבים רבים בצפון הארץ ובמרכזה דיווחו על גרם שמיימי שנראה חוצה את שמי הארץ. כמה מהעדויות טענו כי אותו גוף אף השמיע שריקה במעופו. גם למוקד החירום של המשטרה באזור השרון הגיעו פניות רבות מאזרחים שצפו בתופעה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3565737,00.html

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. בעיקר סדרת ה-Half Jack וכל האביזרים הנלווים (עדשות נוסופת) חיפשתי בכל האתרים המוכרים ויש בעיקר דגמים ישנים זולים. אני יודע כמה זה עולה בחול, אני מחפש מחירים בארץ בלבד.

• 35 תגובות
    • 9.1k צפיות
  21. ההופעה בתל אביב במבנה האוזן השלישית (מול דיזנגוף סנטר) לשמיעת מוזיקה של מונסון ראו חתימה שלי

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by DJO,

אז ככה, מכיון שהרישיון קרב אני מתחיל לחשוב על האוטו, ומוזיקה באוטו. באוטו של אבא יש רדיו סידי אבל אין צאנגר או משהו כזה אז כמות המוזיקה שניתן לשמוע היא מוגבלת. יש בבית מחשב נייד ישן שאף אחד לא משתמש בו, אני יכול לשים לו הרדיסק של איזה 3 גיגה למלא ב MP3. האם יהיה אפשר לחבר אותו לרדיו במחשב של אבא? ולמצת או משהו בשביל החשמל?

• 35 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. אני אישית הכי אוהב את בית הבובות. אם יש לכם להקה שאתם הכי אוהבים מאותו הסגנון והיא לא מופיעה פה תגידו לי אני אוסיף כי אני בטוח ששחכתי כמה...

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי חבר'ה אני מחפש סדרה קומית חדשה שתעביר לי פה ושם איזה חצי שעה עם כמה צחוקים ואם יש שם גם כמה כוסיות לשתוף את העיניים מה טוב דיי עברתי על המון סדרות טובות כבר לכן אני מחפש משהו חדש שעוד לא יצא לי לראות. תודה מראש

25. Started by R0ck,

מנוע חשמלי מלא, מפיק 242 כ"ס (181 קילו-וואט) ב 14,000 סל"ד. (לא רע בכלל, בהתחשב בכך שלמנוע חשמלי יש ניצולת כמעט מקסימלית, בניגוד למנועי בעירה פנימית, שהניצולת שלהם מתקרבת ל 30 אחוזים בלבד). 0 - 100 תוך 4.5 שניות. משקל 750 ק"ג, 350 ק"ג נוספים לסוללות. טווח נסיעה - 350 ק"מ.

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים