עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לפני כמה שנים גיליתי שיש לי אפשרות דרך אמא שלי, להוציא אזרחות אירופאית. האזרחות היא למעשה דרך צרפת. מיותר לציין שמיידדדדד הלכתי ומימשתי את האופציה, ועכשיו אני אזרח צרפתי קיבלתי דרכון EU, וכמו כן קיבלתי גם תעודת זהות צרפתית. רציתי לשאול.. אם מתישהו ארצה לגור בברלין לשנה(או אולי יותר), האם האזרחות הזו תאפשר לי לעשות הכל בברלין, על אף שהיא לא אזרחות גרמנית? וכדי לחדד את זה אפילו: מה ההבדל בין מה שאני, עם אזרחות צרפתית יכול לעשות בברלין, לעומת מה שבן אדם אחר, שיש לו אזרחות גרמנית ממש, יכול לעשות, בברלין? איפה יתבטאו החסרונות של האזרחות שלי שהיא לא גרמנית אלא דווקא צרפתית.. תודה רבה לכל מי שיודע card

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. יש לי סכין גילוח ג'ילט פיוז'ן פאוור חשמלי עם חמש להבים. הבעייה היא שמחיר של רביעיית להבים מקוריים של ג'ילט פיוז'ן פאוור עולים 100 ש"ח בממוצע, וגם אין רביעייות של להבי ג'ילט פיוז'ן רגילים (אין הבדל בין להבי הפיוז'ן פאוור לפיוז'ן הרגיל, חוץ ממחיר נמוך יותר). על כן, ברצוני לדעת האם יש להבים חלופיים בשביל הסכין הזה. האם להבים שמיועדים לסכינים אחרים זולים יותר, יכולים להכנס לסכין שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by Omri.Bd,

אני ועוד ידידה (שנינו חיילים) רוצים להתנדב בסופ"שים (שישי \ שבת) לעמותה כלשהי ולהנעים את זמנם של חולים, ילדים \ זקנים למספר שעות (כמובן באופן קבוע), ולהוות להם מעין פינה חמה ועוד קשר שישמחו לקבל, להנעים את זמנם, לשבת לשיחה טובה, להצחיק, ובקיצור, להוות מפלט קצר לנוכח מצבם. חיפשתי זמן מה ללא הועיל ועם תשובות שליליות מגופים שונים, וחבל כי זהו בסה"כ WIN WIN, אנו אנשים איכותיים ואנשי שיחה טובים שמחפשים לתרום קצת מעצמנו בזמננו הפנוי. הייתי שמח אם אנשי הפורום אולי יוכלו לקשר אותי למקום שמחפש אנשים כאלה, או אנשי קשר שיוכלו להוות עזרה. תודה מראש! עמרי.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  4. Started by 0TB/s,

http://www.pobralem.pl/ - - - תגובה אוחדה: - - - למה העברתם לכללי? הסתכלתם על האתר בכלל?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  5. לאחרונה יצאה גרסה 11.7.700.224 של פלאש, ומאז שעדכנתי אליה את הפלאש שמותקן בפיירפוקס שלי, כמעט כל המטרדים והבעיות שהיו לי בצפיות בסירטונים דרך פלאש ביוטיוב נעלמו כלא היו. ניתן לצפות ב-Full HD בלי בעיות, אין תקיעות והמתנות, בעיות טעינה של סרטונים, תגובה מהירה ביותר של הנגן מאי פעם, טעינה מהירה במיוחד של סרטונים (כולל HD), ועוד הרבה בעיות שהטרידו אותי ונעלמו מאז הגרסה החדשה. האם גם אתם מרגישים שיפור בגרסה הנוכחית לעומת הגרסה הקודמת? אני גולש דרך בזק + בזק בינלאומי, חיבור 10 מגה.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. מישהו הלך לראות את מירוצי המכוניות סביב העיר העתיקה? מה אתם חושבים על האירוע.... ספורט מוטורי מהשורה הראשונה? או מטרד סביבתי מיותר וקמפיין טרחני?

• 37 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. http://www.cbsnews.com/8301-204_162-57590251/james-gandolfini-dead-at-51-cardiac-arrest-explained/

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  8. היי, אני בן 24 וכיום אני מועסק במשרה מלאה בתור מתכנת WEB בחברה קטנה "משפחתית" ופחות או יותר מרוצה. אבל אני תקוע. תקוע בתפקיד, בקידום. היה לי ראיון עבודה למשרה בחו"ל ולהפתעתי הגדולה, נפלתי לא על קטע טכני, אלה על חסרון באישיות שלי. אני אדם ביישן (לא מדבר הרבה) וזה הפיל אותי, אני לא באמת עצמאי (מקבל עבודה מהבוס שלי ועושה אותה בלי שאלות) וזה הפיל אותי. מאוד הופתעתי והתאכזבתי, כי פיספסתי הזדמנות נפלאה בגלל האישיות המעפנה שלי. על רקע זה, אני שוקל לעבור מקום עבודה. אבל אני מתלבט לאיפה? אפשר לנסות ללכת לחברה גדולה, שיש לה היררכית ניהול ברורה, צוותים, עבודה מסודרת וכללים אירגוניים. אפשר ללכת לחברה יותר קטנה, שיש בה אולי צוות אחד-שתיים. ואפשר סטארטאפ. אבל מה יפתח אותי באופן האישי? …

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  9. יש לי איזה שהוא סירטון (לא רשום) ביוטיוב, שברצוני לצנזר קטע מסויים מהפסקול שלו. האם יש אפשרות לבצע זאת ע"י Youtube Editor, במקום לצנזר בקובץ ואז להעלות מחדש את הסרטון בגרסה המצונזרת. זה חשוב כיוון שהוספתי כתוביות לסירטון ביוטיוב, והן תימחקנה אם אני אעלה את הסרטון מחדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by 3emi,

מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני חובבן מחשבים ללא שום הסמכות. יש לי משיכה טיבעית לטכנולוגיה ובמיוחד מחשבים. אני אוהב להרכיב מערכות חדשות ולפרק גם לצורך איתור תקלות. איך הייתם ממליצים לאחד כמוני להתקבל לעבודה במעבדת מחשבים? אילו טיפים הייתם נותנים לי? אף פעם לא עבדתי במעבדת מחשבים והייתי רוצה לדעת דברים הבאים: 1. האם צריך להתקשר עם לקחותו בתפקיד זה או שמקבלים כרטיס עבודה עם תקלות מפורטות ועובדים בראש שקט? 2. האם יש דדליינים בתיקון מחשבים? מה עושים כאשר אין מספיק זמן לאיתור/תיקון בעיות? מבקשים הערכה? תודה.

12. Started by KF,

שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ואני רוצה לדעת מה הרוחב שלו לפני שאני קונה. הפרטים שהצלחתי להשיג באתר היצרן הם: 190L X 268H X 378D כל מה שמצויין כאן זה גובה,אורך ועומק.. מה אני מפספס ?

13. Started by raiman1,

אהלן חברה! אני צריך את העזרה שלכם בבחירת נעלי ריצה. אז ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים:1) saucony triumph 9 שאני יכול להשיג ב 425 ש"ח בקניה באינטרנט . 2) saucony progrid omni 10 -300 ש"ח גם בקניה באיטרנט מאותו אתר. 3)saucony tirumph 10 -425 ש"ח- כנ"ל 4)brooks ghost 4 -400 ש"ח -כנל. brooks trailblade - 400 ש"ח - בחנות מסודרת... אני רץ בדרך כלל על אספלט על לפעים גם על שבילי עפר, בנוסף יש לי גם מדרסים אם זה משנה... תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by romansah9,

לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב. אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב. בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות. גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו". לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים. אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, וה…

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by yonash53,

שלום. אני מעוניין לרכוש 8 צלחות של 10 ק"ג. האם זה אפשרי להגיע במוט יד סטנדרטי למשקל הנ"ל? אם לא איזה מוט יעשה את העבודה? אני רוצה את זה בשביל אימונים ביתיים בעיקר. אני לא אוהב לעבוד עם מוט ארוך ומעדיף דאמבלים. כמו כן מה אמורה להיות עלות של 2 דאמבלים כאלו? אם למישהו יש המלצה לחנות או מוכר ביד 2 אני אשמח לדעת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. סרטון שהגיע אליי... גועל נפש, זבל של דואר, הפיצו הלאה, אולי זה יגיע לגורמים המתאימים. http://www.youtube.com/watch?v=Ggeud51m2GE

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by raiman1,

לפני שבועיים בערך התקשרו אלי מהמספר הזה 0721957416 - לא הספקתי לענות - כשנסיתי להתקשר בחזרה נשמעה הודעה שאומרת שהמספר לא פעיל. כמה ימים אחרי זה שוב התקשרו אלי מהמספר הזה, שוב לא הספקתי לענות - אבל ניסיתי להתקשר אולי 20 שניות אחרי שהם התקשרו ושוב נשמעה אותה ההודעה. אחרי כמה ימים התקשרו שוב וכו... היום התקשרו אלי מהמספר הזה 0713914526 שנסיתי לענות לשיחה היא פשוט התנתקה- וכשהתקשרתי חזרה נשמעה אותה ההודעה. השאלה שלי היא מי זה יכול להיות? איך שניה אחרי שצלצלו אלי מהמספר הזה הוא נהיה לא פעיל, ואיך אני גורם לזה להיפסק? תודה מראש!!

18. Started by 0TB/s,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391443,00.html אם אפשר גם הסבר בבקשה, כדי שדודה שלי תרד ממני. אני מאוד יעריך את זה.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  19. שלום רב, לאחרונה YNET התחילו לפרסם כתבות שאם אתה רוצה לקרוא אותם, אתה חייב לעשות להם LIKE בFACEBOOK פשוט חוצפה חברים אני קורא לכולכם למי שכבר עשה LIKE שיוריד אותו ולכל מי שרוצה לקרוא את הכתבות האלה אני מצרף פה שני תוספים אחד לFF ואחד לCHROME זה ל כרום: https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-like/mdmhebcfakaijolcepbdfkiglnkgnmhn?hl=he זה לFIREFOX: http://crossrider.com/install/33870-ynet-anti-like

20. טוב לא נחפור יותר מידי, תמיד אהבתי נשקים ומשחקי מלחמה, אבל יש גבול לכמה אנדרנלין אפשר לקבל ממשחק מחשב. יש לי יותר מידי זמן פנוי וחשבתי לנסות להצטרף לקבוצת איירסופט. אין לי נסיון בכלל עם התחום, למרות שיש לי אקדח ספרינג מעפן. כן שיחקתי פיינטבול מספר פעמים ונהנתי מאוד. הסיבה שנראה לי לנסות את האיירסופט דווקא זה כי בהשוואה אליו הפיינטבול די מת בארץ. רציתי לדעת אם יש קבוצות של אנשים בוגרים ולא ילדודס (אני בן 28), שמשחקים טקטית ולוקחים את התחום ברצינות. ואם אפשר מידע כללי על התחום בארץ (יותר בקטע של החוקים בתחום) ולינקים לפורומים מובילים בנושא.

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. אני מחפש שותפים לטיול אופנים שימשך שבוע באלזס. למה דווקא אלזס? מדובר באחד האזורים היפים ביותר באירופה. המחוז נמצא בשטח צרפת וגובל בגרמניה. צרפתים וגרמנים נלחמו במשך מאות שנים על השליטה באלזס כי זה אזור מאוד עשיר ויפה. כתוצאה מכך באלזס התפתחה תרבות שהיא הכלאה בין התרבות הגרמנית לתרבות הצרפתית. מצד אחד אלזסים מאוד מסודרים כמו גרמנים, מצד שני הם מאוד אוהבים אוכל טוב כמו צרפתים. אלזס אחד המקומות הטובים ביותר באירופה לרכיבה על אופניים מהסיבות הבאות: א. אקלים מאוד נוח. ארבע עונות שנה מובהקות. הקיץ באלזס מאוד נעים ומזג האוויר נהדר. ב. המון - המון - המון כבישים ושבילים יעודיים לרוכבי אופניים עם שילוט מתאים. כמעט ולא נצטרך לעלות על הכבישים. באלזס יש את ריכוז שבילים לאופנים הגדו…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  22. שלום לכם יש לי טלוויזיה של סמסונג היא מעבירה בין AV לTV לHDMI לבד ויש לי ממיר של HOT. אך אני יכול לפתור את בעיה? והוצאתי סוללות משלטים כבר עדין לא עזר זה תקלה בטלוויזיה או משהו אך? בקצר אך אני יכול לפתור את זה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. קודם כל, ההיבט האידאולוגי מעניין לי את הביצה. אני רוצה לבחון את העניין הבריאותי בלבד. בתור טורף בשר מושבע שעוקב אחר הנושא כבר כמה זמן, קשה לי להתכחש לכל ההשפעות הרפואיות השליליות שיש לבשר מעובד על הגוף, גם ממחקרים רפואיים שנצברו לאורך השנים וגם מתחושות אישיות שאני חווה לעיתים לאחר אכילת בשר. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שעברו את התהליך לתזונה מן הצומח ויכולים להעיד ממקור ראשון על הנושא

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by OutRaGe,

היי יש לי מספר טלפון ששלח לי הודעה מ 191760 ועוד כמה מספרים מה זה המספר הזה ? ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי

• 1 תגובה
    • 7.1k צפיות
  25. Started by [ViT],

שלום, אחרי ישבה במחשב יש לי כאבי גב. אני מניח שזה (גם) בגלל שהכסא לא טוב / לא מתאים לי. יש למשהו כסאות מומלצים? (אם הכסא יעזור לי, אז המחיר פחות משנה....) ואיך אתה ממליצים לי לי לבחון את הכסאות האלה לפניי קנייה? הרי בדרך כלל הכאבים לא מתחילים באופן מיידי..... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים