כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
המצב הוא כזה- יש לי -1 באחת העניים ובשנייה 0. לכן אני לא יכול לראות תלת מימד כמו שצריך. איך אני יכול להצמיד למשקפיים שלי עדשת -1? אני מניח שלעשות דבר כזה בצורה ביתית זה לא ריאלי לגמרי, אז איפה אני יכול להשיג אחת ואיך אני יכול לצרף אותה למשקפיים (רב פעמיות, פלסטיק, אדום-ציאן)?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1394349,FF.html תקראו את הכתבה הבאה ותביעו את דעתכם ... האם זו לא עשיקה לשמה ?!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אז ככה : רציתי אזעקה חכמה וטובה לבית , אז התפטתי כמו כולם למוקד הזה שמציע "אזעקה חכמה לבית" ופשוט נפלתי בפח איתם! ממועד ההתקנה ראיתי שהם לא מקצועים הטכנאים שלהם לא מבינים בכלום , האזעקה גם לא שווה כלום , הנה כמה דוגמאות לפני שדורכים את האזעקה: יש רמקול שצועק בכל הבית "דריכה מלאה" ואמרו לי שאי אפשר לבטל את זה במוקד, אחרי איום על התנתקות זה בוטל מאחד הטכנאים.... רק תבינו כמה חוסר אמינות יש שם ועוד נפילה בפח גם למוקד הזה אין סייר ... בקיצור אל תתחברו אליהם על הפנים... התחייבתי גם ל3 שנים
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי בוחן בספרות כדי לשפר את ציון המבחן הקודם (כי אני דיי גרוע במקצוע). אני עצמי עשיתי אותו לבד בכיתה, שום תלמיד לא עשה את אותו בוחן ולא עשה בכלל איזה בוחן או מבחן. יישבתי לבד בשולחן מול המורה, ממש מטווח 0 וכתבתי. כשבאתי לפני כמה ימים לקבל את הבוחן עם הציון המורה אומרת לי ככה: "כפיר, הניסוח שלך שונה מאוד, הכתיבה ממש לא דומה לכתיבה שלך..." וכו' וכו'.... היא בעצם מרמזת לי שהעתקתי ממישהו/ממשהו. ותאמת? אני לא העתקתי בכלל, פשוט לא מילה אחת! ואפילו אם הייתי רוצה להעתיק לא הייתי יכול כי אף אחד לא עשה בוחן אלא רק אני וגם יישבתי מול המורה בשולחן נפרד. ייצאתי בהלם מהכיתה, ממש הייתי מבולבל למה היא אומרת לי את זה. החלטתי שאני יוצא לחפש את המחנכת ולדרוש ממ…
-
- 48 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי 2 מחשבים שבאחד מהם אני משתמש באופן יומיומי ובשני אני משתמש לעיתים רחוקות מאוד לצרכים שאני מעדיף לא להשתמש במחשב הקבוע. בשבועות האחרונים שיניתי את הסימניות הרבות במחשב הקבוע שלי ואתמול השתמשתי במחשב השני והוא היה עם הסימניות הקודמות. כשפתחתי את המחשב הקבוע אני רואה שכל הסדר של התבלגן וחזר להיות כפי שהיה במחשב השני. יש לציין ששום דבר לא נמחק או נעלם! פשוט כל מה שמחקתי חזר להופיע ועכשיו צריך לסדר הכל מחדש. שאלותיי: 1. אפשר להחזיר את הגלגל לאחור? 2. מה לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. היום בשעה 13:30 עשיתי טסט. באיזו שעה בערך יהיו תשובות באתר/מענה טלפוני? אני מטפס על הקירות כבר... תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 29.4k צפיות
-
-
-
לפני חודש ושבוע ביקשתי להעביר את הקו של בזק לכתובת חדשה בתקופה הזו היו אצלי כבר 5 טכנאים, היום היה שוב טכנאי שאמר לי משהו כמו צריך לסדר את הכבלים מתחת לאדמה או משהו לא מובן בעליל והוא לא יודע מתי זה יסתדר עד להודעה חדשה, בקיצור אמרתי לנציג לפני שבוע אם שבוע הבא אין לי אינטרנט אני מתנתק מכם, אמר לי סבבה, התקשרתי אליהם שינתקו אותי אחרי המתנה של 40 דקות וכאב ראש של "שנייה אני מעבירה אותך ואז מהתחלה כל החפירה.." אמרו לי אתה לא יכול להתנתק אלא אם כן אתה רוצה קנס של 500 שקל ואז ננתק אותך, לסיכום יש לי מספר שאלות: 1.לפי החוק האם מותר להם למרוח ככה לקוח כזה הרבה זמן, או יותר נכון מה הזמן המקסימלי שלהם שאפשר לבטל חוזה? 2. אם הם לא יכולים לספק לי שירות תוך זמן מסויים אני יכול\זכות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלנו את הבוקר במבחן 10m x 4t (ריצת קונוסים) -> 9 שניות ו80 מאיות. לאחר מכן, מתח -> אחד (המינימום לעובר, 5). קפיצה לרוחק מהמקום -> שני מטרים ו75 ס"מ (3 ס"מ פחות מהשיא השכבתי). כפיפות בטן בדקה -> 87, החמודה שהחזיקה לי את הרגליים עיגלה לי ל90. ו..... העונש! ריצת 2000 בשיא החום, חמישה סיבובים סביב כיכר המדינה בת"א -> 8 דקות ו10 שניות. בהחלט לא מדהים... אבל אני די סחוט, סבלתי מקוצר נשימה בערך 15 דקות לאחר סיום ריצת ה2000 אבל לא נורא, קצת מים ושכיבה, הכל עובר.
-
כנסו לאתר שלי עשיתי משהו נחמד בהתחלה.. http://www.djamirsh.kef.li/ ובפטושופ עשיתי את זה... ואז עשיתי חתימה מחלפת..
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
הקלטתי איזה מיקס קטנטן ש"ידגים" את יכולותיי... שימו לב אבל, ה"קטיעה" בסוף, היא **בכוונה**, אני לא נוהג לסיים ככה מיקסים...פשוט רציתי שתצא הדגמה קצרה וממצא, אז זה מה שעשיתי תורידו, ותנו חוות דעת, אם צריך לשפר תגידו מה... הנה הקישור זה חשוב לי... תודה מראש (מנהלים- זה חוקי לפרסם קישור להורדה לקטע הזה כי, אני יצרתי אותו, ככה שהזכויות יוצרים, שלי, ואני מאשר לאנשים להוריד אותו אם אתם חושבים אחרת, מחקו) עריכה-שכחתי להגיד, הסגנון הוא האוס.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים קניתי מאמזון את המיקרופון blue snowball ice בשביל סרטונים ליוטיוב ועשיתי היום סרטון אנבוקסינג / הסבר / איכות סאונד אשמח מאוד אם תתנו לי טיפים איך לשפר את הסרטונים במידה וצריך ואם אהבת פרגנו בלייק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני עשיתי פירמוט למחשב ששכחתי לרשום את הסידיקי של COD 4 אבל שמרתי את תיקית הפרופיל של המשחק יש מצב איכשו למצוא את הסידיקי??
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
עשיתי לפני שנה וחצי רישיון ל50 סמ"ק , הבנתי שהשתנו החוקים ועכשיו יש לי רישיון ל125 , זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול יצאתי מהבית וממש כמה דקות עוד בתוך המושב עשיתי תאונה אני נסעתי בכביש הראשי של המושב ומישהי (כמובן ) השתלבה לכביש הראשי אחרי פנייה שמאלה בגלל שכשיוצאים מפניה מן הסתם נוסעים במהירות נמוכה יצאתי לעקיפה (הייתי על 50-60) תוך כדי שאני עוקף אותה כשהרכבים היו בערך מקבילים היא התחילה לאותת שמאלה ובלי להאט/לעצור ישר חתכה ונכנסתי בה עם כנף ימין היא כנראה גם לא הסתכלה במראות לפני הפנייה בערך ראיתי את זה קורה אז שברתי שמאלה תוך כדי צפירה ולחיצה על הבלמים אבל עדיין נכנסתי בה ועפתי לכיוון חומה של בית אז שברתי בחזרה ימינה ועצרתי משו כמו 20 סנטימטר מהחומה מזל שגם אני וגם חבר שלי היינו חגורים ושזה לא היה במהירות גבוהה מדי אחרת זה היה נגמר אחרת בכל מקרה כולם בסדר רק המכוניות נפג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מזדה ישנה משנת 96 שעשיתי איתה תאונה (323 מזדה) כאשר הרכב קיבל מכה מקדימה וכנראה המרכב ניזוק. הלכתי להרבה פחחים והמליצו לי ללכת ל טירה שיש שם מוסכים. השאלה עם משהו היה במצב דומה ונאלץ לעשות תיקון האם יש המלצות?
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חברה אני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשום בכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(השתדלתי שהקובץ יהיה קטן ככל האפשר ) האם עושקי קברים ? או סתם רמאים קטנים ? לקוח מתוך מוסף ממון של ידיעות אחרונות. :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב השאלה די ברורה, הבנתי גם שכל מחזור מקבל נייד חדש, כלומר את הדגם הכי חדש מאותה הסידרה. אז, מישהו מוכן לספר איזה מקבלים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קיבלתי מכתב מביטוח שאני חייב כמעט 500 ש"ח על תקופה שיוצאת מאז הולדת ה19 ועד הגיוס, הייתי בעתודה, מותר להם לחייב אותי בכלל ?
-
- 11 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
הודיעו לי היום שהתקבלתי לעתודה למסלול מדעי המחשב באוניברסיטת חיפה חוץ מזה אני גם התקבלתי לחמ"ן לאחד מהמסלולים של גאמה עתודה זה מסלול שמאוד מתאים לי אז אני די בטוח שאבחר בו אבל עדיין הייתי רוצה לשמוע דעות שונות של אנשים ראיתי כאן שאומרים שאונ' חיפה לא ממש טובה למדעי המחשב אבל לדעתי אם יהיה לי 6 שנות ניסיון צבאי אז זה לא יהיה משנה כי אחרי הכל זאת עדיין אוניברסיטה
-
- 33 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן אני שוקל להגיש מועמדות לעתודה האקדמאית. עשיתי פסיכומטרי, יצא מצויין, ויש לי בגרויות טובות, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתקבל לפקולטה שארצה. השאלה היא במה לבחור? בעיקרון אני מתעניין בתחומים אלקטרוניקה ומחשבים. קראתי קצת על הנדסת מחשבים, אבל לא הבנתי עם איזה ידע אני בעצם אצא משם. כך גם לגבי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם. כמו כן, איזו אוניברסיטה עדיפה לדעתכם, בן גוריון או הטכניון? אני גר בערד, אז יש עדיפות לבן גוריות מבחינת קירבה. השאלה היא האם המוניטין של הטכניון מוצדק ושווה להסתבך עם מעונות? אשמח אם תוכלו לענות על השאלות בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי אופציה לעשות עתודה אקדמאית וללמוד מדעי המחשב. השאלה שלי האם זה שווה, מה הדעות? ויש לי עוד כמה שאלות, מה ההבדל בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה? מה נחשב יותר? ושאלה אחרונה, מה ההבדל בין מהנדס לבין הנדסאי? ואיזה מהם אני הולך להיות אחרי כל התהליך? תודה מראש לכל העונים.
-
- 66 תגובות
- 12.4k צפיות
-