עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. **לפני שאתם קוראים את הפוסט- אני רוצה להבהיר שבמילה אוכף אני מתכוון לכסא של האופניים, תודה** פעם זה טלפון, פעם זאת כרטיסייה אבל הפעם- האוכף של האופניים, מעניין אם נשארו תיכונים בלי גנבות במדינה הזאת למי שלא הבין, אני משתמש באופניים ככלי תחבורה כמעט לכל מקום שאני נוסע אליו, והיום, גנבו לי את הכסא ערסים (מי עוד יכול לעשות את זה?). לעזאזל עם המדינה הזאת, בהתחלה איזה פרזיט אידיוט עובר לשעון חורף מוקדם וגורם לי להזיע בבוקר כשאני רוכב, אבל מילא. עכשיו- גונבים לי אוכף שעולה 150 שקל, אבל המחיר לא משנה, זה העיקרון של ללכת 4KM מבית ספר הביתה כי לאיזה ערס מזד**ן לא מספיק האוכף שלו, ואי אפשר לרכב בלי אוכף כי בבלימה אפשר פשוט לעוף מהאופניים ולצאת די חבול/ מרוסק במקרה הרע. מה שעוד יו…

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by Vega,

In case you trumbled upon a pack of some loonie bullies, Which method would you pick: Intimidating them by saying how you will do unspeakable things to their face or just run the fuck away? Please do not try to impress us by saying how you would kick their asses (*Cough* Misha *Cough*), but, frankly - What would you do? Arsim - Show off or Real Trouble?

• 45 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. Started by dorviper,

נפלתי בירפ"א ב' אחרי פסיכולוג הגשתי ערעור והיום קיבלתי מכתב שלא קיבלו אותו יש למה להגיש עוד ערעור? או שחלאס להרים ידיים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Your-AsSaSsiN,

בעקבות כך שהחלטתי להבריז משיעור כלשהו במערך השיעורים שלי בתיכון נשלח מכתב להורים שלי שבו נאמר שאני אצטרך לעשות עבודה ויורד לי ציון בהתנהגות ברבעון הראשון, לא היו לי בעיות כלשהן בעבר, התנהגותיות או לימודיות, האם יש תקנה האוסרת/מגבילה את המקרים בהם מותר להוריד ציון בהתנהגות ואם לא מה כדי לי לעשות על מנת לערער על רוע הגזרה ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by aviad91,

היום עשיתי מבחן.המבחן תאוריה הראשון שעשיתי וטעיתי ב6 שאלות מתוך 5 מותרות. אחת השאלות בהן טעיתי היא כזאת:איזה מכלי הרכב המופיעים בתמונה אינו חונה כשורה? זאת השאלה ובתמונה מתחת מוצגות שתי מכוניות צמודות למעבר חציה.אחת לפני ואחת אחרי. אבל!המכוניות חונות על יד מדרכה עם אבני שפה הצבועות באדום לבן-מה שאוסר על חניה של כלי רכב בכל מקרה. אני מין הסתם סימנתי שאף אחד מהרכבים אינו חונה כשורה.אבל לפי המבחן התשובה היא שהרכב שלפני מעבר החציה אינו חונה כשורה. מה שנכון אם לא כוללים את אבני השפה הצבועות אדום לבן. אני מתכוון לערער מחר על זה.מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 7.5k צפיות
  6. Started by ORANGEJUICED,

ערפאת הולך למותתת ??? לבכות או לצחוק?!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  7. Started by gshhar,

ואני אומר - בסדר,אבל בתנאי שזה יהיה היום!

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by DAN,

ערפאת ברמאללה:ח אני מוכן להקריב 70 שאהידים כדי להשיג הרוג ישראלי אחד.ח הקמת מדינת היהודים, הייתה מזימה.ח ראש אמ"ן אלוף עמוס מלכא:ח התראות מפיגועים בהיקף ללא תקדים.ח כל הארגונים הפלסטינים במאמץ עליון לבצע פיגועים כולל פיגועי התאבדות.ח החוליה שביצעה את הפיגוע בעמנואל,ח נמצאת בדרך לבצע פיגוע נוסף.ח ארצות הברית ובריטניה: ההתראות החמורות על פיגועים כימיים, ביולוגים וגרעיניים, נמשכות. נילקח מ WWW.DEBKA.COM דן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. נכנסתי בציפיות ותחושות מעורבות אומנם הסרט השני בטרילוגיה הבינונית הזו היה סבבה לגמרי,אבל ציפיתי לסרט שלישי מפוצץ שישאיר אותי עם פה פעור. ומה קיבלתי? סרט באורך של 3 שעות,כששעתים וחצי מתוכו כוללים רק דיבורים,תככים,ופוליטיקה פנימית ולא מעניינת [וגם בקושי מצחיקה] של פיראטים. במשך שעתיים וחצי אין אפילו סצינת אקשן אחת אילא דיבורים וקשקושים לא מעניינים. קו העלילה הוא מטושטש ולא ברור,כמות הפעמים שדמויות מחליפות שם צדדים היא היסטרית,ואם זה לא מספיק-אז גם לכל זה חייבים להוסיף שהפסקול המהמם שהיה בסרטים הקודמים בקושי מראה פה ייצוג [פרט לסיום]. בסוף השעתיים וחצי הזוועתיות במהלכן כמעט נרדמתי,כמעט אכלתי את הלשון מרוב שיעמום,וכמעט שרציתי לקום וללכת לבהות בכוכבים שבשמיים שבחוץ [שברגע זה נ…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. טוב אז בקצרה: -למדתי שנתיים מדמ"ח בת"א ולא עמדתי בתקנון. -הפסיקו לי את הלימודים -אני כבר לא יודע מאיפה להמשיך מפה. לעבור אונ'? (אונ' חיפה.. כי כל השאר נפסלות מסיבות מסוימות) לעבור למכללה? להתחיל מחדש או לבקש פתור מהקורסים שיש לי? לקחת קורסים בג'ון ברייס ולהתחיל לעבוד אחרי שנה ? (עדיין לא חקרתי את האפשרות הזאת מספיק..) אני יודע שזה תלוי בי ואני צריך להחליט ולא אתם.. אבל בכל זאת, מה אתם עשיתם\הייתם עושים? תודה!

• 33 תגובות
    • 9.9k צפיות
  11. Started by C991Now,

היי חברה האם אפשר לעשות מתח כאשר יש שבר מאמץ בגב? כלומר האם שעושים מתח מאמצים משהו מהגב? אני חושב שזה רק שירי הידיים והכתף אבל אני לא בטוח תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by pain_killer12,

שלום חברים, יש לי עבודה שאמורה להיות מפותחת בווב דבלופר 08. אני צריך עזרה די דחוף, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי בפרטי. תודה מראש לכל הפונים.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 15:07:22 אין קונים? זה די דחוף חבר'ה, אשמח אם מישהו יענה.

13. Started by nVIDIA70,

שלום שלום. מישהוא יודע מאיזה גיל כבר מותר לעשות פירסינג לבד (נגיד בשפה אם זה משנה), וכמה בממוצע עולה לעשות ראסטות (אם למישהוא פה יש או יודע). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by sir f,

המצב הוא כזה- יש לי -1 באחת העניים ובשנייה 0. לכן אני לא יכול לראות תלת מימד כמו שצריך. איך אני יכול להצמיד למשקפיים שלי עדשת -1? אני מניח שלעשות דבר כזה בצורה ביתית זה לא ריאלי לגמרי, אז איפה אני יכול להשיג אחת ואיך אני יכול לצרף אותה למשקפיים (רב פעמיות, פלסטיק, אדום-ציאן)?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by guy94,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1394349,FF.html תקראו את הכתבה הבאה ותביעו את דעתכם ... האם זו לא עשיקה לשמה ?!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם , אז ככה : רציתי אזעקה חכמה וטובה לבית , אז התפטתי כמו כולם למוקד הזה שמציע "אזעקה חכמה לבית" ופשוט נפלתי בפח איתם! ממועד ההתקנה ראיתי שהם לא מקצועים הטכנאים שלהם לא מבינים בכלום , האזעקה גם לא שווה כלום , הנה כמה דוגמאות לפני שדורכים את האזעקה: יש רמקול שצועק בכל הבית "דריכה מלאה" ואמרו לי שאי אפשר לבטל את זה במוקד, אחרי איום על התנתקות זה בוטל מאחד הטכנאים.... רק תבינו כמה חוסר אמינות יש שם ועוד נפילה בפח גם למוקד הזה אין סייר ... בקיצור אל תתחברו אליהם על הפנים... התחייבתי גם ל3 שנים

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי בוחן בספרות כדי לשפר את ציון המבחן הקודם (כי אני דיי גרוע במקצוע). אני עצמי עשיתי אותו לבד בכיתה, שום תלמיד לא עשה את אותו בוחן ולא עשה בכלל איזה בוחן או מבחן. יישבתי לבד בשולחן מול המורה, ממש מטווח 0 וכתבתי. כשבאתי לפני כמה ימים לקבל את הבוחן עם הציון המורה אומרת לי ככה: "כפיר, הניסוח שלך שונה מאוד, הכתיבה ממש לא דומה לכתיבה שלך..." וכו' וכו'.... היא בעצם מרמזת לי שהעתקתי ממישהו/ממשהו. ותאמת? אני לא העתקתי בכלל, פשוט לא מילה אחת! ואפילו אם הייתי רוצה להעתיק לא הייתי יכול כי אף אחד לא עשה בוחן אלא רק אני וגם יישבתי מול המורה בשולחן נפרד. ייצאתי בהלם מהכיתה, ממש הייתי מבולבל למה היא אומרת לי את זה. החלטתי שאני יוצא לחפש את המחנכת ולדרוש ממ…

• 48 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. הבעיה שיש לי 2 מחשבים שבאחד מהם אני משתמש באופן יומיומי ובשני אני משתמש לעיתים רחוקות מאוד לצרכים שאני מעדיף לא להשתמש במחשב הקבוע. בשבועות האחרונים שיניתי את הסימניות הרבות במחשב הקבוע שלי ואתמול השתמשתי במחשב השני והוא היה עם הסימניות הקודמות. כשפתחתי את המחשב הקבוע אני רואה שכל הסדר של התבלגן וחזר להיות כפי שהיה במחשב השני. יש לציין ששום דבר לא נמחק או נעלם! פשוט כל מה שמחקתי חזר להופיע ועכשיו צריך לסדר הכל מחדש. שאלותיי: 1. אפשר להחזיר את הגלגל לאחור? 2. מה לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה.

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  20. שלום לכולם. היום בשעה 13:30 עשיתי טסט. באיזו שעה בערך יהיו תשובות באתר/מענה טלפוני? אני מטפס על הקירות כבר... תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 29.4k צפיות
  21. שהם קוראים לזה קורס צוללנים. אני דווקא מתבאס מזה כי רציתי קורס חובלים. :'(

• 47 תגובות
    • 8.1k צפיות
  22. לפני חודש ושבוע ביקשתי להעביר את הקו של בזק לכתובת חדשה בתקופה הזו היו אצלי כבר 5 טכנאים, היום היה שוב טכנאי שאמר לי משהו כמו צריך לסדר את הכבלים מתחת לאדמה או משהו לא מובן בעליל והוא לא יודע מתי זה יסתדר עד להודעה חדשה, בקיצור אמרתי לנציג לפני שבוע אם שבוע הבא אין לי אינטרנט אני מתנתק מכם, אמר לי סבבה, התקשרתי אליהם שינתקו אותי אחרי המתנה של 40 דקות וכאב ראש של "שנייה אני מעבירה אותך ואז מהתחלה כל החפירה.." אמרו לי אתה לא יכול להתנתק אלא אם כן אתה רוצה קנס של 500 שקל ואז ננתק אותך, לסיכום יש לי מספר שאלות: 1.לפי החוק האם מותר להם למרוח ככה לקוח כזה הרבה זמן, או יותר נכון מה הזמן המקסימלי שלהם שאפשר לבטל חוזה? 2. אם הם לא יכולים לספק לי שירות תוך זמן מסויים אני יכול\זכות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

התחלנו את הבוקר במבחן 10m x 4t (ריצת קונוסים) -> 9 שניות ו80 מאיות. לאחר מכן, מתח -> אחד (המינימום לעובר, 5). קפיצה לרוחק מהמקום -> שני מטרים ו75 ס"מ (3 ס"מ פחות מהשיא השכבתי). כפיפות בטן בדקה -> 87, החמודה שהחזיקה לי את הרגליים עיגלה לי ל90. ו..... העונש! ריצת 2000 בשיא החום, חמישה סיבובים סביב כיכר המדינה בת"א -> 8 דקות ו10 שניות. בהחלט לא מדהים... אבל אני די סחוט, סבלתי מקוצר נשימה בערך 15 דקות לאחר סיום ריצת ה2000 אבל לא נורא, קצת מים ושכיבה, הכל עובר.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by DJ A.S,

כנסו לאתר שלי עשיתי משהו נחמד בהתחלה.. http://www.djamirsh.kef.li/ ובפטושופ עשיתי את זה... ואז עשיתי חתימה מחלפת..

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  25. הקלטתי איזה מיקס קטנטן ש"ידגים" את יכולותיי... שימו לב אבל, ה"קטיעה" בסוף, היא **בכוונה**, אני לא נוהג לסיים ככה מיקסים...פשוט רציתי שתצא הדגמה קצרה וממצא, אז זה מה שעשיתי תורידו, ותנו חוות דעת, אם צריך לשפר תגידו מה... הנה הקישור זה חשוב לי... תודה מראש (מנהלים- זה חוקי לפרסם קישור להורדה לקטע הזה כי, אני יצרתי אותו, ככה שהזכויות יוצרים, שלי, ואני מאשר לאנשים להוריד אותו אם אתם חושבים אחרת, מחקו) עריכה-שכחתי להגיד, הסגנון הוא האוס.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.