כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך בדיוק משתמשים בהם? :s05: (אני מדבר על חגורה שמיוצרת מבד- עם 2 אבזמים מלבניים באותו צד) ניסיתי גם לחפש בגוגל אבל אין לי מושג אם יש לחגורה הזאת שם אחר ולא מצאתי שום דבר משמעותי..
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
-
צריך להיות שם מחר ב-12:00 בבוקר, מי יודע איזה אוטובוס מביא אותי מתחנה מרכזית בבאר שבע או מתחנה מרכזית בתל אביב (עדיפות לבאר שבע, מכיוון שלשם אני יכול להגיע ברכבת) למחנה\בסיס סיירים? ניסיתי את האתרים של אגד ושל מטרופולין, אבל בשניהם לא הצלחתי למצוא.
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מזמין אתכם לפרסם כאן את המשפטים של מוריכם שכי הצחיקו אתכם. אני אתחיל: מורה לאנגלית (האישה הכי שורה שראיתם - מתאגרפת לשעבר במכון ויצמן): תלמיד>"אני על המחשב כ 6 שעות ביום". המורה> "אני יודעת שאתה גולש בפורנו אבל כמה אפשר?!" "אל תשימו ת'פלאון לא על שקט ולא על מענג, תכבו אותו!" מורה לפיזיקה (זקן תרח בן 71): 1. "יא - מוצץ, תפסיק למצוץ לי מתחת לאף">>> לתלמיד שאוכל סוכריה על מקל 2. "תגיד לי, אתה יודע מה זה להזדיין בסבלנות או שאני אלמד אותך" 3. "איפה, נטע (שם בדוי), הכישלון הזה" 4. מכירים את חוק היה הימנית במגנטיות, דברי המורה עליו: "עכשיו כולם לעשות את התנועה המגונה הזאת", "צריך לנקנק את היד, למה אתה לא עושה את זה?!" (בתייל ארוך), "יש ככה ויש ככה"…
-
- 61 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
פתאום בשנים האחרונות התימנים לקחו להם את הבכורה? ממתי? :s05:
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
איזה משקפי שמש מומלץ לקנות בתקציב של 500-700 ש"ח? מה ההבדל בין כל החברות? איזה חברה מומלצת? איפה מומלץ לרכוש בב"ש? Vogue Giorgio Armani Gucci Ray Ban Versace אלו החברות ששמתי עליהם עין. השאלה מה ההבדל? יש הבדל בעדשות? או שמה יש הבדלים מינוריים בעיצוב ורק השם מותג אחר? למה צריך לשים לב שרוכשים משקפי שמש? האם יש המלצה למותג כלשהו? (בכוונה לא הכללתי את אירוקה, כי הבנתי שהם מחוץ לליגה הזו).
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בגלל שיש כל כך הרבה כפר-סבאים בפורום הזה (ביחס לאוכלוסיה), ובעקבות הת'רד עם גניבת הטלפון בנתניה, נפתח תרד כפר-סבאים אנונימיים (KSA). כולכם מוזמנים. שלום, קוראים לי רועי, ואני כפר-סבאי. (את שאר הפרטים ניתן להשיג בפרופיל ובחנויות המובחרות) (*אולי הקפה עלה לי לראש לא יודע)
-
- 79 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, לאחרונה עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמ"א, וכעת יש לי מוטיבציה ורצון מטורף לקחת חלק באחד מהמסלולים שמוצעים בגאמ"א. בגלל הרצון הזה, התחלתי לחפש על גאמ"א באינטרנט, והבנתי מה הרמה הדרושה בשביל להתקבל - גבוהה מאוד. אני מרגיש שלמרות שעברתי את המבחנים המעשיים הראשוניים, אני עדיין לא ברמה המתאימה, ולכן אני רוצה להמשיך ללמוד ולהתפתח גם בתחום שבו אני יותר טוב- C++, וגם בתחום של רשתות שנראה לי חשוב מאוד, שבו אני פחות בקיא. אני מוכן להשקיע הרבה וללמוד בשביל להגיע לרמה המתאימה. האם מישהו יכול להמליץ לי על ספר של תכנות מונחה עצמים מתקדם ל C++, ועל ספר ברשתות למתחילים - שיכינו אוית בצורה מתאימה למה שדרוש בגאמ"א ? *ד"א - לא רציתי שיווצר הרושם שאני רוצה ללמו…
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
-
אני מתאמן כבר שנה וחצי במכון כושר ואני חושב על זה אמא שלי כרגיל תמיד דואגת לתחת שלי ומפחדת שאיכשהו אני אפגע בעצמי עם זה (אה ד"א אני בן 15.5) אז מה אתם אומרים על זה? מישהו פה מתאמן במכון ולוקח את זה? בשביל הפוזה :
-
- 62 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני לומד בבית ספר דתי (לא ישיבה .. יש בנים ובנות בבית ספר ולומדים באותה הכיתה), בית ספר ממלכתי דתי קוראים לזה, עכשיו המורה והמנהל אומרים לי שאני צריך להסתפר, אז אני שואל האם הם יכולים להכריח אותי? כי אני לא עושה צבעים בשיער או פנים מוגזמים, והבית ספר הזה רוצה שאני יסתפר
-
- 21 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני בן 17, התאריך גיוס שקיבלתי הוא 21 לנובמבר 2004, עברתי את הצו הראשון- פרופיל 82, קב"א 51, ואמרתי שאני לא מוכן ללכת לקרבי בגלל סיבות משפחתיות וגם אני בעצמי לא רוצה ואני יעשה הכל לא ללכת לשם אם ישבצו אותי בקרבי. אז ככה, המצב המשפחתי שלי הוא שאבא שלי נפטר לפני שנתיים, ואנחנו במשפחה- אמא אחותי הגדולה, אני , אחותי הקטנה ואח קטן בן 3. היום קיבלתי שאלון העדפות ולהפתעתי ראיתי שרשום שנצאתי מתאים ליחידות השדה!!! אבל אני דרשתי לא ללכת לקרבי, ואני חושב שמגיע לי הקלות בגלל שאין לי אבא, ביקשתי ללכת משהו עם מחשבים או אלקטרוניקה... האפשריות שיש לי שם הם: חטיבת הצנחנים, דודבדן, משמר הגבול, גבעתי, שריון, נח"ל, תותחנים, נ"מ, גולני ועוד... אני בכלל לא מתאים לקרבי מבחינת כושר גופני, ואני …
-
- 60 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
טוב לא ידעתי איפה לפרסם את זה אבל כיוון שאין עדיין פורום בסימן על טבעי בHW אז שייכתי את זה לכללי. אז ככה, אתמול (24.11) היה עוד יום רגיל כאשר קמתי לבית הספר לעוד יום שגרתי. כך הזמן עבר ובין בדיחה אחת לשנייה ויום משעשע למדי, הגיע שיעור אנליזה. ישבתי ליד חבר טוב שלי ובאמצע השיעור פתאום קיבלתי שיחה מחבר ב', שהודיע לי ללא כל הכנה מוקדמת, שאביו של חבר ג' נפטר לפני כשעה בבית החולים כתוצאה מסרטן הריאות. המאורע עצמו כמובן שזיעזע אותי , במחשבה על החבר שכעת לא מעכל את הבשורה, אך לא הפתיע כיוון היה זהו רק עניין של זמן שכן אביו סבל במשך השנה האחרונה במחלות שונות הקשורות לכמות העשן שצרך ובילה יותר זמן בבית החולים מאשר בבית. באותה שיחה, חבר ב' ביקש ממני לצאת לשער בית הספר ולהביא איתי א…
-
- 55 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
לאחר תשעה חודשי דחייה, הרגע הגיע... :anim-jjd: מחר @ 7:30 בבוקר, אני נפרד מהאזרחות למשך 36 חודשים ו...זהו. גורלי עוד לא ממש ידוע, אבל מאמין שיהיה איכותי. שמרו על עצמכם היטב ונשתמע...
-
- 88 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאחר חוסר פעילות כמעט מוחלט של שנה החלטתי לחזור להתאמן, לאחר שאיבדתי את רוב מאסת השריר שהייתה לי(לא היה הרבה אבל היה נחמד). הבעיה היא שבתור סטודנט רעב ללחם אני ממש לא רואה איך להגיע לרמת החלבונים המומלצת לאדם מתאמן(בין אם זה מבחינת מחיר או מבחינת כישורי הבישול הלוקים בחסר שלי) ולכן שקלתי קנייה של אותה אבקה שאמורה לעזור ובאתי לשאול אם יש המלצות לאיזו אבקה ספציפית, חנות שממנה אפשר לקנות ואולי אפילו מתכונים שאפשר להשתמש בהם באבקה. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=25778&CatID=351 ממש איום ונורא! צריך להחרים את האוהדים האלה, ממש בושה וחרפה!
-
- 82 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לאור המחירים הגבוהים בארץ אני שוקל להזמין מערכת רמקולים מארה"ב לארץ החבילה שוקלת כ25 קילו , חבר שגר שם אמור לקנות אותה ולשלוח לי לארץ באמצעות FedEx ... מישהו יודע כמה אמור לעלות משלוח כזה בדואר אוויר ? כמו כן איזה מיסים יש לשלם על פריט של 200~ דולר ? *ניסתי לבדוק את התעריפים באתר של FedEx אך הם דורשים שם כל מיני פרטים שאיני יודע תודה
-
- 39 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מסורת שהתחילה מ 2004 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 גם השנה, רוקפורד דואג לרווחת משועממיו ומציין, במלוא גאון והדר, את ההמשך ל"רדוף אחר החוטאים". שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון. ציד נעים.
-
- 55 תגובות
- 5.2k צפיות
-