עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pergola,

אם אני משלים בגרות אחרי י"ב שניגשתי אליה כבר בתיכון.. ויש לי בה כבר מגן שניגשתי איתו.. עדיין יעשו לי אחרי י"ב (במועד חורף הקרוב שאחרי י"ב) ממוצע עם המגן שקיבלתי בעבר.. או שלא יתחשבו במגן? ממה שידוע לי לא מתחשבים במגן.. אבל מורה אחת היום אמרה לי שבמתמטיקה זה שונה או משהו כזה.. ושהמגן ישאר איתי תמיד גם אחרי י"ב.. אם עושים בגרות חוזרת אחרי י"ב וקיבלת פחות ממה שקיבלת בתיכון.. איזה ציון יקחו לך? שמעתי פעם שאם יש לך תעודת בגרות בסיום י"ב אז יבחרו לך את הטוב מביניהם.. ואם לא.. אז לא יבחרו.. זה נכון?

• 6 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. באופיס דיפו אשדוד ישנו מבצע שימשך עוד כיומיים בסניף באשדוד, כנראה יש את המצבע בכל הרשת, אז נא לברר בקשר לאיזה סניף. כן כן, 40 אחוז על כל מוצרי לוגי'טק, כן, מי שחשב לקנות עכבר כלשהו? 40 אחוז הנחה חבר'ה.... איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח. כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל. עולה בחנות 610, תורידו 40 אחוז הנחה. בקיצר חבר'ה, להסתער.

• 58 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. Started by Chymes,

השתחררתי מהצבא והחלטתי לחזור לתחביב ישן - רכיבה על אופניים. אני מחפש אופניים איכותיות שישלבו נסיעה ברמה על כביש ושטח. תקציב: לא רוצה לקרוע את הכיס יותר מידי. נגיד 3,000 ש"ח.

• 62 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

אני מתלבט בין YES ו HOT וההבדל המשמעותי ביותר ביניהם זה היס מקס. הוא באמת משפר את התמונה בLCD ברמה שכדאי להצטרף בשבילה?

• 68 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by razoli,

אני מזמין אתכם לפרסם כאן את המשפטים של מוריכם שכי הצחיקו אתכם. אני אתחיל: מורה לאנגלית (האישה הכי שורה שראיתם - מתאגרפת לשעבר במכון ויצמן): תלמיד>"אני על המחשב כ 6 שעות ביום". המורה> "אני יודעת שאתה גולש בפורנו אבל כמה אפשר?!" "אל תשימו ת'פלאון לא על שקט ולא על מענג, תכבו אותו!" מורה לפיזיקה (זקן תרח בן 71): 1. "יא - מוצץ, תפסיק למצוץ לי מתחת לאף">>> לתלמיד שאוכל סוכריה על מקל 2. "תגיד לי, אתה יודע מה זה להזדיין בסבלנות או שאני אלמד אותך" 3. "איפה, נטע (שם בדוי), הכישלון הזה" 4. מכירים את חוק היה הימנית במגנטיות, דברי המורה עליו: "עכשיו כולם לעשות את התנועה המגונה הזאת", "צריך לנקנק את היד, למה אתה לא עושה את זה?!" (בתייל ארוך), "יש ככה ויש ככה"…

• 61 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם יש חומר מסודר שאפשר ללמוד דרכו את התכנים של הקורסים האלו ? מן הסתם יש ספרים רשמיים של הקורסים האלו. השאלה אם יש אותם באינטרנט ? ואם אין אז אם אפשר לקנות אותם וכמה זה צריך לעלות ... גם אלטרנטיבות (לא בהכרח ספר של MICROSOFT או CISCO ) זה טוב ד"א איזה הסמכה נחשבת האיכותית ביותר ?

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  9. הזמנתי משהו מאייביי ושילמתי דרך פייפאל....כל זה היה לפני שעה...איך אני יכול לבטל את התשלום ואת ההזמנה?!? טעיתי במוצר...אני לא מוצא אופציה כזאת לא ב איביי ולא בפיי פאל....אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. אהלן, טוב זהו, נשברתי. אחרי גל החום האחרון כבר לא חשבתי שיכול להיות יותר גרוע. אבל הנה זה מתקרב. הכל כבר רותח, אני הולך לעבודה, אני נמס, אני חוזר אחרי יום עבודה, אני נמס, נכנס הביתה, הבית רותח. לא מסוגל לחיות, לא לישון לא לתפקד. הכל רותח. פשוט תנור אחד גדול. לאחרונה התחלתי להתלבט איך אני יכול לקרר את החדר שלי, שנמצא במצב קונסטנט של 45 מעלות, במקרה הטוב. פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה יותר. מכיוון ואין לי מזגן בחדר, ואין לי אופציה להתקין אחד בקומת החדר, אני מחפש פתרונות קירור אחרים... ואז נזכרתי. בילדותי, לפני שהמזגנים הפכו למוצר נפוץ, היה מכשיר בשם DESERT COOLER, מפזר קור. מכשיר הפועל על מי קרח, שמפזר אויר קפוא ולח. זה היה תענוג, זה קירר את החדר וליחך אותו [מלשון לחות ;D ] …

• 13 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. מה לעשות??

• 50 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by Fenomeno,

מזל טוב מישה, עד 120 שנה ו120ג'יגה הרץ בהצלחה בחיים ומיצוי איכותי שלהם :smoke: כמעט שכחתי.. נ.ב- פצצות (צופי שמש..)

• 75 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by ag43,

שאלה בכותרת.

• 38 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. אני לומד בבית ספר דתי (לא ישיבה .. יש בנים ובנות בבית ספר ולומדים באותה הכיתה), בית ספר ממלכתי דתי קוראים לזה, עכשיו המורה והמנהל אומרים לי שאני צריך להסתפר, אז אני שואל האם הם יכולים להכריח אותי? כי אני לא עושה צבעים בשיער או פנים מוגזמים, והבית ספר הזה רוצה שאני יסתפר

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, לאחרונה כמו שאתם שמים לב נושא שיפורי המכוניות תופס תאוצה יותר ויותר. במהלך שיטוטיי באתרי רכב שמתי לב שכמה חברות כגון: פולקסווגן, אאודי, בי.אם.וו ועוד מאמצות את תיבת ההילוכים הזו שככל הנראה תחליף את התמסורת הידנית המיושנת שאנו מכירים (עוד מישהו שונא את המושג קלאצ' ?!). כל נסיונותיי למצוא מידע בעברית על התמסורת הנ"ל בעברית העלו חרס. ומכיוון שאני עצלן מדיי לתרגם והאנגלית החורקת שלי גם ככה לא משהו אבקש עזרתכם! עד כה הבנתי שהתמסורת היא מן חצי אוטו', ההילוכים מועברים ע"י דוושות החלפה (שיפטרים) הממקמים מאחורי ההגה (בדומה להגה למחשב של מיקרוסופט) ובדומה למכווניות הפורמולה 1, אין יותר את ידית ההילוכים המוכרת כל ההעברה נעשית ע"י השיפטרים ומוצגת על לוח השעונים. ישנם 2 קלא…

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. תרגישו חופשי לשתף את שלכם, אני במקצוע טכנאי מחשבים, אני עצמאי ואני מחפש עבודה בנוסף לעסק העצמאי שלי להכנסה נוספת. בכל מקרה הזמינו אותי למקום שאני לא אגיד מה שמו מסיבות ברורות, רק אספר שמדובר בחנות מחשבים אשר נותנת בנוסף שירותי ענן לבתי עסק והם חיפשו איש HelpDesk למחלקת הIT ומחלקת הHosting שלהם. יצרו עמי קשר טלפוני ואמרו לי שיש הליך של בדיקת ידע יחד עם מבחן פסיכוטכני (נגיע לזה בהמשך), שיחה עם מנהל הצוות אליו אני אמור להיכנס ובסוף שיחה עם מנהל המקום לסגור פרטים ובסך הכל אמור לקחת שלוש שעות לכל היותר. שלושה ימים לפני המועד תיאמו איתי שעה ויום ושלחו לי בדוא"ל את כל הפרטים. הגעתי למקום 5 דקות לפני השעה שנקבעה כפי שנהוג וניגשתי לחפש את הבחור שהזמין אותי לריאיון - נקרא לו בשם הב…

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. איך נוצר מצב שכל המתחרות לרשת אייבורי מחשבים לא מתקרבות למה שהם מציעים? המינימום שאפשר לחשוב עליו זה שני רשתות מובילות.איך זה שאייבורי משאירה את השאר כ"כ רחוק מאחור ???

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

אני מקדים את המאוחר, מזל טוב לליאור פרץ על יום הולדתו ה 19(אם אני לא טועה) שאמור להיות ב 23/1 אז מזל טוב ליאור שיהיה בהצלחה בחיים / לימודים / חברה ועד 120W

• 110 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. עוד שנה נפתחת האופציה בפניי להתחיל ללמוד. כחייל יש לי 2 אופציות אוניברסיטה פתוחה(או כל אוניברסיטה אחרת שלי יהיה את הזמן) או מכללה. בגדול חוץ מתוספת של איזה כמה מאות-אלף למשכורת אני לא רואה רלוונטיות ללמוד בכלל כי ניסיון ומקום עבודה אני מאמין לא יחסר לי. אבל מה שכן זה מוסיף המון לידע ולפיתוח האדם, אז אם וכאשר אני אחליט ללמוד - יש משהו שאני צריך לחשוב עליו, או שללכת על מה שהכי נוח לי(קרוב לבסיס, כסף וכו')?

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. אני מתאמן כבר שנה וחצי במכון כושר ואני חושב על זה אמא שלי כרגיל תמיד דואגת לתחת שלי ומפחדת שאיכשהו אני אפגע בעצמי עם זה (אה ד"א אני בן 15.5) אז מה אתם אומרים על זה? מישהו פה מתאמן במכון ולוקח את זה? בשביל הפוזה :

• 62 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. מישהו יכול להמליץ לי על ספר של בערך 100-150 עמודים באנגלית לדו"ח קריאה?

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. זה נמשך כבר מהחגים האחרונים באפריל. תחילה דיירים מקומה למעטה עשו שיפוצים מוגזמים של 4 חודשים. סבלתי. אין ברירה. אבל לצערי דיירים לידי בקומה שלי תוך מספר ימים לאחר שהקודמים סיימו, התחילו גם בשיפוץ מטורף של הבית שלהם (מורידים הכל) וזה נמשך כבר כחמש חודשים אם לוקחים את זמני השיפוצים של שניהם. וממה שראיתי איך הדירה שלהם נראית (הורידו את הכל שם כולל הכל), זה לא הולך להגמר בקרוב כי בוודאי שאם הורידו הכל הם יצטרכו לשים רצפה וכל הדברים מחדש. האם אפשר לעשות עם זה משהו? החיים שלי נהפכו לגהנום בחצי שנה האחרונה.

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. זו כבר נהייתה תופעה שבכל משחק כודרגל חייבים כמה אוהדים(מאות) לקבל מכות ולהזרק מחוץ לאיצטדיון, ומה נעשה בנידון ? שום דבר ! אתמול שברו לאוהד-ת את הרגל והרבה אוהדים קיבלו מכות וכו'..מה נסגר עם המשטרה שרק באה לאוהדים בטענות ?? http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=17686〈=he

• 72 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by ag43,

לפני כשבוע התחיל לטפטף המזגן אצלי בחדר (1 כ"ס). פתחתי אותו וניקיתי את האמבטיה (שלא היתה מלוכלכת יותר מדי) וסגרתי. היום הוא התחיל שוב לטפטף. האמבטיה נקיה והצינור לא סתום. ישנה הצטברות של מים באמבטיה בצד הרחוק מהצינור וכנראה כשמצטבר יותר מדי המזגן מתחיל לטפטף. איך לפתור את הבעיה הזו? אם יש פורום יעודי לדברים האלו אשמח להפניה אליו. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

שלום [= אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר... וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב... [= תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.