כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכולם. אז ככה, לאחרונה עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמ"א, וכעת יש לי מוטיבציה ורצון מטורף לקחת חלק באחד מהמסלולים שמוצעים בגאמ"א. בגלל הרצון הזה, התחלתי לחפש על גאמ"א באינטרנט, והבנתי מה הרמה הדרושה בשביל להתקבל - גבוהה מאוד. אני מרגיש שלמרות שעברתי את המבחנים המעשיים הראשוניים, אני עדיין לא ברמה המתאימה, ולכן אני רוצה להמשיך ללמוד ולהתפתח גם בתחום שבו אני יותר טוב- C++, וגם בתחום של רשתות שנראה לי חשוב מאוד, שבו אני פחות בקיא. אני מוכן להשקיע הרבה וללמוד בשביל להגיע לרמה המתאימה. האם מישהו יכול להמליץ לי על ספר של תכנות מונחה עצמים מתקדם ל C++, ועל ספר ברשתות למתחילים - שיכינו אוית בצורה מתאימה למה שדרוש בגאמ"א ? *ד"א - לא רציתי שיווצר הרושם שאני רוצה ללמו…
-
- 13 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי משפחה די טובה אבא ואמא מהנדסים וכסף טפו טפו טפו לא חסר. ההורים עובדים קשה אבלתמיד מקדישים לנו זמן כל שובע יש טיול משפחתי או משהו. והם מתעניינים בחיינו הפרטיים והלימודים אני סטודנט למדמ"ח אחותי הקטנה (10) מחוננת. כל שנה יש טיול לחול. המקרר תמיד מלא בכל טוב לכל אחד יש חדר משלו. וההורים נותנים לנו את הפרטיות שלנו מתעניינים בשלומנו וכו' האידיאליה מופרעת ע"י אחי הקטן (14) עד כמה שאנחנו מנסים נראה שהכשרון היחיד שיש לו זה להסתבך בצרות. יצא לו בחודשים האחרונים להידקר קלות להיסחט באיומים להשתתף בקקטה שגרמה לחבר שלו (ילד טוב דווקא) יותר מ 20 תפרים. החבר הכי פחות פושע שלו בלי גרוש על התחת ועם אח בכלא. רובם אם לא כולם שותים,מעשנים,הולכים מכות ומסתובבים עד השעות הקטנות ש…
-
- 53 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני לומד בבית ספר דתי (לא ישיבה .. יש בנים ובנות בבית ספר ולומדים באותה הכיתה), בית ספר ממלכתי דתי קוראים לזה, עכשיו המורה והמנהל אומרים לי שאני צריך להסתפר, אז אני שואל האם הם יכולים להכריח אותי? כי אני לא עושה צבעים בשיער או פנים מוגזמים, והבית ספר הזה רוצה שאני יסתפר
-
- 21 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
טוב אז יש לי משקפי שמש של RAY-BAN אבל אני לא יודע אם הם מקוריות, זה פחות אכפת לי , מה שכן אכפת לי זה אם הם באמת חוסמות קרינה ומגנות על העיניים או שהם סתם "כהות" ובעצם גורמות לאישונים להתרחב ויוצרות אפקט הפוך. אשמח לדעת איך אפשר לבדוק את הנושא. תודה
-
- 14 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
רשימת המוצרים המשתתפים במבצע: * תיקים למחשבים ניידים של המותגים: INCASE , GOLLA ו- BUILT NY * תיקים ואביזרים ל- iPad ,iPhone ו-iPod של המותגים: Incase, BUILT NY, Incipio, iSkin, Logic3, macally * עכברים ומקלדות של המותגים: Genius ,Samsung, Pleomax * מוצרי ניקוי למחשב של המותג PROCARE * כבלים של המותג Ednet * אוזניות של המותגים ,AKG ,Audio Technica, Skull, Candy, Pionner * אביזרים למחשבי כף יד מבית HANDY * אביזרים לקונסולות של המותגים LOGIC3, CTA * גדגטים מבית SATZUMA * אביזרים לניידים מבית Blue Lounge משהו מזה שווה בכלל? : מישהו רוצה להצטרף אלי באזור הצפון אם יש משהו שווה??
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
זה נמשך כבר מהחגים האחרונים באפריל. תחילה דיירים מקומה למעטה עשו שיפוצים מוגזמים של 4 חודשים. סבלתי. אין ברירה. אבל לצערי דיירים לידי בקומה שלי תוך מספר ימים לאחר שהקודמים סיימו, התחילו גם בשיפוץ מטורף של הבית שלהם (מורידים הכל) וזה נמשך כבר כחמש חודשים אם לוקחים את זמני השיפוצים של שניהם. וממה שראיתי איך הדירה שלהם נראית (הורידו את הכל שם כולל הכל), זה לא הולך להגמר בקרוב כי בוודאי שאם הורידו הכל הם יצטרכו לשים רצפה וכל הדברים מחדש. האם אפשר לעשות עם זה משהו? החיים שלי נהפכו לגהנום בחצי שנה האחרונה.
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
זו שאלה שנוגעת לניקוי פיזי של מחשב מאבק. רציתי לנקות בבית את המחשב מאבק, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר להשתמש בקומפרסור איכותי? במהלך התקופה הקרובה אני רוצה להגיע לאייבורי סניף ב"ש כדי לנקות עם הקומפרסור שלהם את המחשב שלי. אילו חלקים מומלץ להוציא לפני שאני משתמש בו ? כונן אופטי?דיסק קשיח? או שאין צורך כלל? טיפים נוספים יתקבלו בברכה.
-
- 36 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי והוא הכניס את הלשון שלו לפה שלי רוב הזמן הוא עסוק בלקק את איבר מינו, אני יודע שהוא סוטה אבל מה לעשות יש לו שריטה שטפתי את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי ג'ינס ישן ומשעמם (אין בו שום שפשוף, ופשוט שום דבר, גועל נפש, בושה ללכת איתו ברחוב). לכן, רציתי לדעת אם אפשר לשפשף אותו ? או לעשות לו משהו מיוחד שיראה לפחות נורמלי ? אם צריך אני יעלה תמונה שלו.. תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי פתחתי לא מזמן עסק קטן והייתי שמח אם תתנו חוות דעתכם על הכרטיס שאני עומד להדפיס אני לא מעצב גרפי, עשיתי כמיטס יכולתי בעזרת פאוור פוינט, אז נא התחשבותכם כל פידבק והצעות לעזרה יתקבלו בברכה תודה נתי עוד עיצוב של הלוגו כמובן שעל הכרטיס יופיע גם טלפון ואתר אינטרנט
-
- 53 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
גם שהמילים יראו יפה וגם שהמשמעות תהיה יפה אם אתם צריכים מילון אז יש פה: http://www.zhongwen.com/ רק לרשום את המילה באנגלית
-
- 21 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כאשר אני משאיר את המטען בחשמל אבל לא מחובר לפלאפון הוא מסרטן? תודה רבה מדובר על מטען של סוני אריקסון.
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
ממלא 1\5 כוס, לוקח כפית סוכר וטובל בפנים. מדליק ונותן לסוכר לימוס ולאבסנט להדלק. זורק הכל בפנים, מערבב טוב טוב, מכבה בנשיפה (הכוס לוהטת!! אי אפשר לכבות אחרת) וישר שואף את אדי האלכוהול, נותן לזה חצי דקה להתקרר ושותה הכל בשוט. איך אתם שותים אבסנט?
-
- 26 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.
-
- 14 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מזמין אתכם לפרסם כאן את המשפטים של מוריכם שכי הצחיקו אתכם. אני אתחיל: מורה לאנגלית (האישה הכי שורה שראיתם - מתאגרפת לשעבר במכון ויצמן): תלמיד>"אני על המחשב כ 6 שעות ביום". המורה> "אני יודעת שאתה גולש בפורנו אבל כמה אפשר?!" "אל תשימו ת'פלאון לא על שקט ולא על מענג, תכבו אותו!" מורה לפיזיקה (זקן תרח בן 71): 1. "יא - מוצץ, תפסיק למצוץ לי מתחת לאף">>> לתלמיד שאוכל סוכריה על מקל 2. "תגיד לי, אתה יודע מה זה להזדיין בסבלנות או שאני אלמד אותך" 3. "איפה, נטע (שם בדוי), הכישלון הזה" 4. מכירים את חוק היה הימנית במגנטיות, דברי המורה עליו: "עכשיו כולם לעשות את התנועה המגונה הזאת", "צריך לנקנק את היד, למה אתה לא עושה את זה?!" (בתייל ארוך), "יש ככה ויש ככה"…
-
- 61 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי אני לא משחק כמעט במשחקים,הבעיה שכל הזמן זה בראש שלי, ולכן במקום לשחק אני גולש וקורא ביקורות על משחקים אני עד גיל 20 הייתי מכור למשחקי מחשב,והפסקתי כמעט לגמרי בגלל שהגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן כמובן שאני עדיין מאוד נהנה לשחק במשחקים יותר משאר הדברים,אבל אין לי זמן לזה יש פה אנשים אחרי גיל 20 שעדיין משחקים הרבה במשחקים או נגמלו מהתמכרות לזה?
-
- 48 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הזמנתי ביום העצמאות לוח אם ומעבד מTMS במשלוח עד הבית בגוביינא. אני מחכה כבר ארבעה ימים (שלושה ימי עבודה אם להיות קטנוניים) והם עדיין לא טרחו לבצע את ההזמנה!!! כמה זמן עוד יקח להם?? כשקניתי מפוקס פיסי ביום חמישי בשעה 17:00, כבר ב9 בבוקר למחרת קיבלתי אותו (לא מצפה למהירות כזאת, אבל בסדר, עבר הרבה זמן....) תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-