כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
היי, איך זה שאין לאתר כמו HWZONE דף יוטיוב מפותח? אני מדבר על זה שזה כנראה אתר דיי גדול בארץ בכל הקשור למחשבים, אבל אתם לא עושים סרטונים למשל על כל הסקירות שלכם. כמו LINUS ועוד רבים כמוהו: יש להם אתר עם הסקירות, אבל לכל אחת מהסקירות גם יש סרטון לסקירה, וזה דיי מגניב. אני פשוט חושב שאתם צריכים לפתח יותר את הדף שלכם ביוטיוב ולהוסיף סרטון, ושלכל סרטון יהיה כמובן כתוביות באנגלית (תוסיפו בכותרת גם W/ English Subtitles) בשביל יותר צפיות..
-
- 25 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי חברה, יש לי ג'ינס ישן ומשעמם (אין בו שום שפשוף, ופשוט שום דבר, גועל נפש, בושה ללכת איתו ברחוב). לכן, רציתי לדעת אם אפשר לשפשף אותו ? או לעשות לו משהו מיוחד שיראה לפחות נורמלי ? אם צריך אני יעלה תמונה שלו.. תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני לומד בבית ספר דתי (לא ישיבה .. יש בנים ובנות בבית ספר ולומדים באותה הכיתה), בית ספר ממלכתי דתי קוראים לזה, עכשיו המורה והמנהל אומרים לי שאני צריך להסתפר, אז אני שואל האם הם יכולים להכריח אותי? כי אני לא עושה צבעים בשיער או פנים מוגזמים, והבית ספר הזה רוצה שאני יסתפר
-
- 21 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
טוב אז יש לי משקפי שמש של RAY-BAN אבל אני לא יודע אם הם מקוריות, זה פחות אכפת לי , מה שכן אכפת לי זה אם הם באמת חוסמות קרינה ומגנות על העיניים או שהם סתם "כהות" ובעצם גורמות לאישונים להתרחב ויוצרות אפקט הפוך. אשמח לדעת איך אפשר לבדוק את הנושא. תודה
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אם אני משלים בגרות אחרי י"ב שניגשתי אליה כבר בתיכון.. ויש לי בה כבר מגן שניגשתי איתו.. עדיין יעשו לי אחרי י"ב (במועד חורף הקרוב שאחרי י"ב) ממוצע עם המגן שקיבלתי בעבר.. או שלא יתחשבו במגן? ממה שידוע לי לא מתחשבים במגן.. אבל מורה אחת היום אמרה לי שבמתמטיקה זה שונה או משהו כזה.. ושהמגן ישאר איתי תמיד גם אחרי י"ב.. אם עושים בגרות חוזרת אחרי י"ב וקיבלת פחות ממה שקיבלת בתיכון.. איזה ציון יקחו לך? שמעתי פעם שאם יש לך תעודת בגרות בסיום י"ב אז יבחרו לך את הטוב מביניהם.. ואם לא.. אז לא יבחרו.. זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
קיבלתי איזשהי הצעת עבודה עם שכר 5500 שקל ברוטו. כמה אמור לצאת לי בנטו ?
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני מזמין אתכם לפרסם כאן את המשפטים של מוריכם שכי הצחיקו אתכם. אני אתחיל: מורה לאנגלית (האישה הכי שורה שראיתם - מתאגרפת לשעבר במכון ויצמן): תלמיד>"אני על המחשב כ 6 שעות ביום". המורה> "אני יודעת שאתה גולש בפורנו אבל כמה אפשר?!" "אל תשימו ת'פלאון לא על שקט ולא על מענג, תכבו אותו!" מורה לפיזיקה (זקן תרח בן 71): 1. "יא - מוצץ, תפסיק למצוץ לי מתחת לאף">>> לתלמיד שאוכל סוכריה על מקל 2. "תגיד לי, אתה יודע מה זה להזדיין בסבלנות או שאני אלמד אותך" 3. "איפה, נטע (שם בדוי), הכישלון הזה" 4. מכירים את חוק היה הימנית במגנטיות, דברי המורה עליו: "עכשיו כולם לעשות את התנועה המגונה הזאת", "צריך לנקנק את היד, למה אתה לא עושה את זה?!" (בתייל ארוך), "יש ככה ויש ככה"…
-
- 61 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מה זה אומר בראסמי עפ"י חוקי התאוריה? מקום לדיירים בלבד, יעני אנשים עם תו?
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אז ככה, נתקלתי במקרה בת'ראד הראשון שלי בפורום ופשוט נקראתי מצחוק... מדהים איזה NOOB הייתי וכמה למדתי מהפורום המדהים הזה. אז כל אחד יראה את הת'ראד הראשון שלו (ורצוי שיהיה ממזמן, לכל הותיקים). אני ביקשתי עזרה ב-OC לP4 2.0GHZ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259011.msg2286244#msg2286244
-
- 44 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי פתחתי לא מזמן עסק קטן והייתי שמח אם תתנו חוות דעתכם על הכרטיס שאני עומד להדפיס אני לא מעצב גרפי, עשיתי כמיטס יכולתי בעזרת פאוור פוינט, אז נא התחשבותכם כל פידבק והצעות לעזרה יתקבלו בברכה תודה נתי עוד עיצוב של הלוגו כמובן שעל הכרטיס יופיע גם טלפון ואתר אינטרנט
-
- 53 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
(נושא זה ישמיד את עצמו בשלב מסויים..)
-
- 28 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
אני מחכה לחבילה מצ'כיה שנשלחה ב-5 למאי ובשבוע שעברה ראיתי במעקב היה רשום שדבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית בחיפה בתאריך 22/05/15 ויופנה אל מענו החדש של הנמען בהתאם לבקשתו. דבר ראשון אני לא שיניתי כתובת שלי ולא ביקשתי מהם לחכות לפנייה שלי בדבר להפנות למען חדש דבר שני התאריך של סטטוס מתעדכן ואם בשבוע שעבר היה תאריך 22/05/15 היום זה 26/05/15 אני לא יודע איפה יחידה מרכזית נמצאת אבל שלחתי פנייה באתר שלהם ופייבוק. בפייבוק אמרו שיש דואר עוקב אבל לא פניתי ולא ביקשתי שירות זה. אני לא עברתי דירה. אולי להתקשר 171 למודיעין דואר?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היה פה קישור לא מזמן למלא תמונות של נתב"ג 2000... אני זוכר שצחקו על זה כי מישהו אמר שחבל שלא רשמו "nutbag" או משהו כזה... מישהו מוכן להביא לי את הקישור? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חיפשתי ולא כ"כ מצאתי... אני מחפש כוסות שוטים עם כל מיני הדפסים מגניבים כאלה, לא משהו שקוף וריק, אלא אם כן זה ממש מגניב... אני רוצה לקנות אחד או כמה יחידות, לא סטוק. יש כזה דבר? תודה מראש. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו מגניב: http://www.smart-deal.co.il/products/153380 אבל אתם מוזמנים להגיד לי אם אתם מכירים משהו שאני לא...
-
שלום וערב טוב אני מחפש המלצה לאבקת חלבון (לא גיינר) הכי איכותית ומשתלמת. לפי מה שביררתי עד כה ראיתי שאלה האבקות המובילות: http://www.vitacost.com/Optimum-Nutrition-Gold-Standard-Whey-Vanilla-Ice-Cream-2-07-lbs http://www.vitacost.com/Champion-Nutrition-Pure-Whey-Protein-Chocolate-5-lbs http://www.vitacost.com/Syntrax-Matrix-5-Cookies-and-Cream נאמר לי שהצ'מפיון מאוד טעימה ושהמטריקס יעילה למקרה שאני לא אוכל מסודר (כל 3 שעות). מה דעתכם והמלצתכם?
-
- 17 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
באופיס דיפו אשדוד ישנו מבצע שימשך עוד כיומיים בסניף באשדוד, כנראה יש את המצבע בכל הרשת, אז נא לברר בקשר לאיזה סניף. כן כן, 40 אחוז על כל מוצרי לוגי'טק, כן, מי שחשב לקנות עכבר כלשהו? 40 אחוז הנחה חבר'ה.... איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח. כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל. עולה בחנות 610, תורידו 40 אחוז הנחה. בקיצר חבר'ה, להסתער.
-
- 58 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
זה נמשך כבר מהחגים האחרונים באפריל. תחילה דיירים מקומה למעטה עשו שיפוצים מוגזמים של 4 חודשים. סבלתי. אין ברירה. אבל לצערי דיירים לידי בקומה שלי תוך מספר ימים לאחר שהקודמים סיימו, התחילו גם בשיפוץ מטורף של הבית שלהם (מורידים הכל) וזה נמשך כבר כחמש חודשים אם לוקחים את זמני השיפוצים של שניהם. וממה שראיתי איך הדירה שלהם נראית (הורידו את הכל שם כולל הכל), זה לא הולך להגמר בקרוב כי בוודאי שאם הורידו הכל הם יצטרכו לשים רצפה וכל הדברים מחדש. האם אפשר לעשות עם זה משהו? החיים שלי נהפכו לגהנום בחצי שנה האחרונה.
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מי שזוכר הוא עשה ראיון קורע למישהו מ KKK (קלוקס קלאן) אבל ב YOUTUBE האנטישמים האלו הורידו את הסרטון.. LOL כל מה שחיפשתי ברשת נתן לינקים לא טובים \=
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני ועוד 3 חברים הולכים כנראה מחר לחלק פליירים.(פעם ראשונה) האם יעשו לנו בעיות שאנחנו באים בקוצה(4)? כאילו בגלל שנסתובב כולנו באותו מקום? כדאי להיכנס כשתי זגות? ומה השכר מינמום לשעה?
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חיפשתי תמונה בגוגל ובמקרה מתקלתי בזו: איזה אנשים דפוקים יש בעולם!!!
-
- 8 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מתאמן כבר שנה וחצי במכון כושר ואני חושב על זה אמא שלי כרגיל תמיד דואגת לתחת שלי ומפחדת שאיכשהו אני אפגע בעצמי עם זה (אה ד"א אני בן 15.5) אז מה אתם אומרים על זה? מישהו פה מתאמן במכון ולוקח את זה? בשביל הפוזה :
-
- 62 תגובות
- 5.4k צפיות
-