כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להעלות סרט ב- 60FPS שצילמתי כמה דקות אבל לא ניתן להעלות 60FPS רק 30 למה ? הרי YOUTUBE הבטיחו שניתן
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.yoram.co.il/bagrut_example/1115727536.pdf שאלה 5 איך אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מתאמן רק עם משקולות,כפיפות,חזה,בלי חיזוק הרגליים.אני יכול לגרום נזק לרגליים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
דבר ראשון איך בידיוק העסק הזה הולך ,איפה אפשר להשיג שרת כמה זה עולה ? , אני וחבר רוצים לעשות מעין שרת fun לwow .
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
טוב אני החלטתי לסבול לחצי שנה בכדי לנצח התערבות בבית עד היום (במשך 3 שנים) היה לנו יס ונהנתי מאד (נכון מידי פעם היו בעיות אין ספק) איכות המוצר היתה מועלה (תוכן ואינטרנט ) על זה אין ויכוח ! וכל הזמן אבי חשב מה עם הכבלים אולי נעבור כי זה יותר זול ואולי יותר טוב (ביס שלמנו 500 שח לחודש וכבלים זה 390-420 משהוא כזה) אוקי בבמשך כאמור שלוש שנים זה תמיד היה בליבו של אבי למרות שהוא נהנה מאד לראות טלביזיה. אתמול התקנו כבלים +אינטרנט בכבלים מאז אף אחד לא רואה טלביזיה כמו שצריך ואני לא יכול לגלוש הממיר זה הוא זווווווווועה ! מזה האיטיות הזאת ה EPG גרוע ותופס את כל המסך הערוצים גרועים בקיצור לאחר פחות מ 24 שעות הזמנו שוב את יס בתקווה מחר מחרתיים יתקינו לנו שוב יס ותנוח הארץ בשלום…
-
- 57 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
הי, קיבלתי זימון לזה והבנתי מחיפוש בגוגל שזה ממר"ם. למישהו יש מושג מה הולך שם? אני מתכנת בשפות C# , JAVA ו C++ . תודה
-
- 4 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
מחפש את פתרון מבחן הבגרות מדעי המחשב ב' שהיה הקיץ הקודם. איפה אפשר למצוא פתרון מלא של הבחינה או פתרון של החלק של תכנות מונחה עצמים ב-C#?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב, מחר יש לי בדיקת מאמץ עכשיו, יש לי אסטמה, אבל קלה למדי והייתי מעוניין לגרום לה להיות "חמורה" יותר... בכל מקרה, רציתי לדעת האם מישהו יודע איך אני יכול להוציא תוצאות גרועות בכוונה בבדיקת מאמץ?
-
- 33 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/yesno.swf אחד הסרטונים ההזויים ביותר שראיתי, פשוט קורע.
-
שלום , ברכב שלי ספרתי בפועל עשרה כריות אוויר ,אבל אני קורא באלון שרשום 6 בפועל , למה ? אחד בהגה +נוסע שתיים ב קורות A שתיים בכיסאות + 2ב קורת B שתיים בקורת ,C
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי אנשים,אני בקרוב נכנס לכלא לתקופה קצרה(אם אפשר להתרכז בשרשור ולא בדברים שוליים),וחשבתי שזה זמן טוב לגעת בספר אחרי שלא עשיתי את זה בחיים,גם ככה יהיה לי משעמם בכלא הצבאי אז למה לא להעשיר את הידע? ראיתי את 'צביקה ברגמן' בכמה הזדמנויות בטלויזיה,ראיתיי גם איזה ספרים יש לו פחות או יותר,אני רוצה המלצה ל-2 נושאים,האחד בקשר לבורסה,והשני בקשר לשפת גוף(סתם מחיטוט בספרים שהוא הוציא לאור ראיתי גם את הספר ''סודות שפת הגוף'',חשבתי אולי זה מעניין). שני שמות הספרים שאני כנראה אקנה הם:סודות שפת הגוף,והשני אני לא כל כך סגור בעיניין,יש לו לפחות 6 ספרים על הבורסה ,יש למישהו המלצות?(אני מתלבט אם עדיף ספר על הבורסה או את הספר 'עצמאות כלכלית' שראיתי אותו מדבר עליו בטלויזיה,מאוד התעניינתי ב…
-
- 12 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
התגלגל לידיי המארז הזה. יצא לי לדבר עם הבנאדם שהחזיק בו והוא הסביר שמדובר במארז ששימש כשרת מדיה למספר מחשבים בבית, ובשיאו כלל 5 דיסקים קשיחים. הוא אמר שזה לא היה ממש בעיה כי הוא שם את המארז הזה מתחת לשולחן.. לא הצלחתי להבין איזה שולחנות יש לבנאדם בבית.. בכל מקרה הוא נפטר ממנו בגלל ובאופן לא מפתיע בת הזוג שהצטרפה עליו וכנראה המקום מתחת לשולחן היה נורא חשוב לה. הסתבר שיש בפנים לוח K8NSC pro של ג'יגהבייט ומעבד ATHLON שלא ברור לי עדיין איזה דגם הוא. הכל מלא אבק בצורה בלתי רגילה. http://www.gigabyte.com.pr/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881 מבחוץ: מבפנים: מה אתם אומרים מה עושים עם כזה דבר?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.theonion.com/content/video/are_violent_video_games
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תמונה אמיתית שצולמה במסיבה ותפסה בת במצב מביך אנשים לקחו את התמונה ושידרגו אותה בשילוב עם תמונות אחרות תוצאות אפשר למצוא כאן: http://www.labusas.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62756
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://world.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=tg20070516_05&layer=headlines&layer2=&layer3=world על פי הכתבה, השוקולדים לא יגיעו לארץ! צריך לעשות משהו
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מכין מצגת לדודה שלי שמתחתנת בקרוב והייתי שמח לשמוע מכם המלצות לשירים למצגת... אני צריך 2-3 שירים. עדיף שירים בעברית. לא מזרחית. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לקרוא לזה או אם בכלל השם שרשמתי למה שאני מחפש הוא נכון, אבל יש לי אוזניות עם כבל באורך של 3 מטר שכל הזמן מתברדק לי, ואני מחפש לכבל שלהם מן מכשיר כזה קטן שיידע לגלגל את הכבל אל עצמו. המכשיר עליו אני מדבר נמצא בעכברים קטנים של מחשבים ניידים אם זה עוזר. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא משהו כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, בכל מקום אשר תפרסמו את האתר הכנתי עבורכם מכתב. כשאתם מפרסמים משהו על האתר השתמשו בו. - אין לפרסם לינקים אישיים!!!! עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה ה…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות קורס פסיכומטרי אבל אני לא יודע איפה נחשב טוב. גבע , לחמן היי קיו ? אפשר בבקשה המלצות ? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוב לי בתיק הרפואי על רגישות לקור ושאני צריך ללכת עם גרביים מצמר בתנאי קור בלה בלה בלה... מישהו יודע אם זה יוריד לי את הפרופיל, או רק יוסיף סעיף?..
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
סיפור זה סופר לא מכבר הימים, אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים, סיפרו אותו אז לילדים הקטנים, וזו הגרסה לילדים הגדולים. בכפר קטן, שקט ורגוע, גר לו נגר, אומלל ופגוע, דבר אחד לא יכול המסכן, מה שכולם עושים לזיין. ביום יפה בהיר וצח, באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד, הזין שלך יעמוד כמו עמוד". מה שהתרחש שם אסור לי לומר, בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד, כזה זיין - בשבילה זה כבוד, היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון, ומיד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך, לילד תקרא על שם הזין הארוך, אז סבא ג'פטו נסע עד לטוקיו, והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו. פין נוקיו גדל והיה ילד עץ, עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ, וכך מאושר לו ג'פטו היקר, כן, כן, בחיים…
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-