כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני קונה בקרוב מאוד מחשב נייד חדש (Dell Inspirion 3010) וראיתי אותו במחיר מאוד נמוך בTMS. ראיתי שהחנות הייתה מאוד מומלצת, עד הסיפור שהיה להם עם FOXPC. האם מישהו רכש מהם משהו בזמן האחרון והם עדיין מומלצים ואמינים? חוות דעת נוספות עליהם יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה כמו שאתם שמים לב נושא שיפורי המכוניות תופס תאוצה יותר ויותר. במהלך שיטוטיי באתרי רכב שמתי לב שכמה חברות כגון: פולקסווגן, אאודי, בי.אם.וו ועוד מאמצות את תיבת ההילוכים הזו שככל הנראה תחליף את התמסורת הידנית המיושנת שאנו מכירים (עוד מישהו שונא את המושג קלאצ' ?!). כל נסיונותיי למצוא מידע בעברית על התמסורת הנ"ל בעברית העלו חרס. ומכיוון שאני עצלן מדיי לתרגם והאנגלית החורקת שלי גם ככה לא משהו אבקש עזרתכם! עד כה הבנתי שהתמסורת היא מן חצי אוטו', ההילוכים מועברים ע"י דוושות החלפה (שיפטרים) הממקמים מאחורי ההגה (בדומה להגה למחשב של מיקרוסופט) ובדומה למכווניות הפורמולה 1, אין יותר את ידית ההילוכים המוכרת כל ההעברה נעשית ע"י השיפטרים ומוצגת על לוח השעונים. ישנם 2 קלא…
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע התחיל לטפטף המזגן אצלי בחדר (1 כ"ס). פתחתי אותו וניקיתי את האמבטיה (שלא היתה מלוכלכת יותר מדי) וסגרתי. היום הוא התחיל שוב לטפטף. האמבטיה נקיה והצינור לא סתום. ישנה הצטברות של מים באמבטיה בצד הרחוק מהצינור וכנראה כשמצטבר יותר מדי המזגן מתחיל לטפטף. איך לפתור את הבעיה הזו? אם יש פורום יעודי לדברים האלו אשמח להפניה אליו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על ספר של בערך 100-150 עמודים באנגלית לדו"ח קריאה?
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היה פה קישור לא מזמן למלא תמונות של נתב"ג 2000... אני זוכר שצחקו על זה כי מישהו אמר שחבל שלא רשמו "nutbag" או משהו כזה... מישהו מוכן להביא לי את הקישור? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
התחלתי זה מצריך אפיה, אז אולי תבקשו מאמא שלכם עזרה... OK אחרי שצחקנו עוגת בשר קוצצים 4 בצלים גדולים ומטגנים מוסיפים לטיגון 0.5 ק"ג בשר טחון מתבלים במה שאתם אוהבים - מלח, פילפל, רוטב סויה, אבקת מרק... במקביל מרדדים בצק עלים שמים נייר אפיה בתבנית ועליו את עלה הבצק שופכים את תערובת הבצל והבשר מכסים בעוד עלה של בצק עלים מרודד חורצים את העלה העליון מורחים בביצה מפזרים שומשום מכניסים לתנור שחומם מראש, לאפיה כמו של בורקסים. זה אומנם לא הכי פשוט, אבל התוצאה מדהימה. אי אפשר להפסיק לאכול את זה
-
- 33 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מבקש בכל לשון של בקשה לקבל תשובות רציניות - תודה רבה מראש. יש לי פרופיל 45 , לא קיבלתי מנילה או משהו אלא רק את הפרופיל. כדיי שיהיה לי כיוון כללי.. לאן זה יוביל אותי פרופיל 45 ? וכדיי שאני אולי יתנחם - האם יש יותר נמוך מ45 , שהוא לא 21 או 24 ? *יש לי 45 מפאת עודף משקל. תודה!
-
- 39 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני צריך להכין למחר Introduction לפרוייקט שלי באנגלית, הבעיה היא שלא התחלתי לעשות עדיין כלום וזאת משום שאין לי רעיון יצירתי ומעניין עליו לעשות את הפרוייקט. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא נושא לא קשה מדי, רצוי מאוד שיהיה עליו חומר זמין באינטרנט. תודה!
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי פתחתי לא מזמן עסק קטן והייתי שמח אם תתנו חוות דעתכם על הכרטיס שאני עומד להדפיס אני לא מעצב גרפי, עשיתי כמיטס יכולתי בעזרת פאוור פוינט, אז נא התחשבותכם כל פידבק והצעות לעזרה יתקבלו בברכה תודה נתי עוד עיצוב של הלוגו כמובן שעל הכרטיס יופיע גם טלפון ואתר אינטרנט
-
- 53 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
התעוררתי היום מחלום שבו הורגים אותי ! סוואנה חונה ליד הבית יוצאים מלא אנשים עם נשקים נכנסים אליי לבית ונותנים לי איזה צרור של כמה כדורים . זה השנייה שהתעוררי. עכשיו אחותי בא אליי מספרת לי שהיא חלמה על מחבל מתאבד שהרג אותייייייייייייי WTFFFFFFFF לא מפחיד רצח ? למישהו יש מושג מה הולך פה ??? אני מפחד לצאת מהבית, ודווקא השבוע אני ברגילה והאפסנתי את הנשק בנשקייה
-
- 48 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני כבר שבועיים מנסה להבין מה הקטע עם הערנב הזה שכולם מוסיפים. אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה? :bunny:
-
- 41 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר באתר בחו"ל אבל הוא רושם לי שחייב לרשום Province, מה זה בכלל? ומה אני צריך למלות?
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
אני ועוד 3 חברים הולכים כנראה מחר לחלק פליירים.(פעם ראשונה) האם יעשו לנו בעיות שאנחנו באים בקוצה(4)? כאילו בגלל שנסתובב כולנו באותו מקום? כדאי להיכנס כשתי זגות? ומה השכר מינמום לשעה?
-
- 25 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתו אנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;D נ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי ערב טוב לכולם, יש לי מכר שרוצה לנסוע לאילת לעבוד שם בבית מלון כעבודה מועדפת (חייל משוחרר). רציתי לדעת אם מישהו עבד שם פעם ויודע איך התנאים, העבודה וכמה למעשה אפשרי להרוויח באילת? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
במהלך ניסיון רישום לשירות isracard web התבקשתי להזין מספר רישום ראשוני, שזהו מספר המופיע בפירוט החיובים של ישראכרט הנשלח בדואר (צד שמאל למעלה). הבעיה היא שאני מקבל את הפירוט דרך האתר של ישראכרט ולא דרך הדואר, ושם לא נתקלתי באותו מספר רישום ראשוני. האם המידע קיים בכל זאת באתר או שעלי להזמין חיוב בדואר?
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום אנשים הנושא הזה מעניין אותי כי אני עוד חודשיים וחצי מתגייס וזה מתחיל להיות משהו שאני רואה בו חשוב... אז ככה:נכון החיילים אחרי שיש את שרשת החיול בבקום וכל זה מקבלים תעודת חוגר?ונכון זה מאפשר להם לנסוע ב3 שנים האלו בתחבורה הציבורית חינם לכל מקום בארץ בו הם משרתים או חוזרים הבייתה לא משנה איזו חברה ציבורית? אבל,האם המדינה,או יותר נכון רכבת ישראל או אגד או כל חברה אחרת לא מפסידה המון כסף מיזה שהם נותנים לחיילים את האופציה בחינם?האם הם לא מעדיפים שהחיילים יהיו כמו כולם וישלמו ואת הכסף החברות ישקיעו בשיפורן?או שבגלל שצריך לנסוע כל יום למקומות מאוד רחוקים הם מתחשבים בחיילים שזה יוצא להם המון כסף ל3 שנים האלה? או שבכלל,עצם זה שהנסיעות הן בחינם,זו הוקרת התודה של המדינה על כך …
-
- 77 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הזמנתי משהו מאייביי ושילמתי דרך פייפאל....כל זה היה לפני שעה...איך אני יכול לבטל את התשלום ואת ההזמנה?!? טעיתי במוצר...אני לא מוצא אופציה כזאת לא ב איביי ולא בפיי פאל....אנא עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אז ככה ...אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ,עכשיו הבגרות שלי לא משהו אז אני יצתרך לעשות מכינה באוניברסיטת חיפה ,ועוד פסיכו ,למה כי הציון שקיבלתי פעם קודמת לא מספיק ,או שללכת לפתוחה וללמוד ,צריך המלצות מה יותר כדאי וכו תודה .
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, אני בכיתה י"ב אחרי שסיימתי כבר 5 יחידות מדעי המחשב. השנה אנחנו אמורים לעשות פרוייקט בVB (שהתחלנו שנה שעברה) שמהווה 5 יחידות נוספות ויעניק לנו את תעודת טכ"מ ה"נכספת". אבל די נמאס לי מVB ומהפרוייקט הזה. אז רציתי לדעת אם יש טיפה של אמת בשטויות שמאכילים אותנו מכיתה י' (סוף ט' האמת) בנוגע לטכ"מ, ואיך שזה ממש מתנה\בונוס. מישהו יכול לומר לי מה זה באמת נותן? זה ייתן לי יתרון למסלול כלשהו בצבא? זה ייתן לי משהו לאוניברסיטה? כי אני הבנתי שלאוניברסיטה מחשיבים רק שתי הרחבות של 5 יחידות (ויש לי כבר 99 במדעי המחשב ואני בונה על 98 לפחות בפיזיקה). לא? כולם אומרים "תסיים תקבל עוד 5 יחידות עם ציון 100 מתנה", אני שואל בשביל מה... אז הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיודע... אם כל הטכ"מ הזה בכלל …
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-