עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by the red dragon,

מה אתה חושבים ? איזה צבא הכי חזק בעולם?

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. איך נוצר מצב שכל המתחרות לרשת אייבורי מחשבים לא מתקרבות למה שהם מציעים? המינימום שאפשר לחשוב עליו זה שני רשתות מובילות.איך זה שאייבורי משאירה את השאר כ"כ רחוק מאחור ???

• 35 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by Kurt,

טוב לא ידעתי איפה לפרסם את זה אבל כיוון שאין עדיין פורום בסימן על טבעי בHW אז שייכתי את זה לכללי. אז ככה, אתמול (24.11) היה עוד יום רגיל כאשר קמתי לבית הספר לעוד יום שגרתי. כך הזמן עבר ובין בדיחה אחת לשנייה ויום משעשע למדי, הגיע שיעור אנליזה. ישבתי ליד חבר טוב שלי ובאמצע השיעור פתאום קיבלתי שיחה מחבר ב', שהודיע לי ללא כל הכנה מוקדמת, שאביו של חבר ג' נפטר לפני כשעה בבית החולים כתוצאה מסרטן הריאות. המאורע עצמו כמובן שזיעזע אותי , במחשבה על החבר שכעת לא מעכל את הבשורה, אך לא הפתיע כיוון היה זהו רק עניין של זמן שכן אביו סבל במשך השנה האחרונה במחלות שונות הקשורות לכמות העשן שצרך ובילה יותר זמן בבית החולים מאשר בבית. באותה שיחה, חבר ב' ביקש ממני לצאת לשער בית הספר ולהביא איתי א…

• 55 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by mega1234,

הייתה פעם תוכנה כזאת שהיה אפשר להכניס טקסט ותמונות וזה היה מייצר דף שנראה בדיוק כמו השער של ידיעות אחרונות, היא נקראה "רישומון" או "ידיעון" - לא זוכר בדיוק, מישהו זוכר את השם ?

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by Nahum2,

אז ככה, יש לי משפחה די טובה אבא ואמא מהנדסים וכסף טפו טפו טפו לא חסר. ההורים עובדים קשה אבלתמיד מקדישים לנו זמן כל שובע יש טיול משפחתי או משהו. והם מתעניינים בחיינו הפרטיים והלימודים אני סטודנט למדמ"ח אחותי הקטנה (10) מחוננת. כל שנה יש טיול לחול. המקרר תמיד מלא בכל טוב לכל אחד יש חדר משלו. וההורים נותנים לנו את הפרטיות שלנו מתעניינים בשלומנו וכו' האידיאליה מופרעת ע"י אחי הקטן (14) עד כמה שאנחנו מנסים נראה שהכשרון היחיד שיש לו זה להסתבך בצרות. יצא לו בחודשים האחרונים להידקר קלות להיסחט באיומים להשתתף בקקטה שגרמה לחבר שלו (ילד טוב דווקא) יותר מ 20 תפרים. החבר הכי פחות פושע שלו בלי גרוש על התחת ועם אח בכלא. רובם אם לא כולם שותים,מעשנים,הולכים מכות ומסתובבים עד השעות הקטנות ש…

6. Started by BedB0y,

יאללה, שרשור בסגנון מועדון לילה 8) זה מעצבן?? אני אגיד לך מה מעצבן!!! שאתה עולה לאוטובוס וצריך לשלם לכרטיס 5 ועשרה, ויש לך 6 שקל!!! זה מעצבן!!!

• 48 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by r1plet,

בואו וננסה לעשות את זה, בלי תמונות שמותחות את הדף (לזה נועדו לינקים) ובלי תוכן שלא מתאים. כמובן האשכול הוא גם לתמונות וגם לתגובות עליהן!

• 46 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. היי אני מחפש שולחן עבודה (גיימינג) שהיה עליו שני מסכים בגודל 24 אינצ שני רמקולים ומדפסת מול המסכים יהיה פד גדול ועליו מקלדת ועכבר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי דוגמא לשולחן עבודה:

• 0 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by חן מ,

שבת שלום השאלות שלי הן: 1.בזמן הצבא אני בכלל לא מחר**.האם זו בעייה רפואית או פסיכולוגית?כדאי לגשת לרופא על זה? 2.לא הבנתי משהו:היה לנו יום אגדים וכו',שמו אותי בגדוד 282.זה נמצא ברמת הגולן.כשאני אגיע לשם יגידו לי איזה תפקיד יהיה לי?כאילו מה ההבדל בין גדוד לבין פלוגה?והאם תומך לחימה זה כמו גו'בניק? 3.מה עושים אם חלק מהציוד ב' אבד לי?אני עולה מת"ש?

• 57 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by u-re,

היא הגיעה!!,הבוגאטי החדשה.... כמה שאני רוצה אחת http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2261

• 59 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by J0n1,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by pain_killer12,

חבריה, יש לי שאלה, אנא מי שיודע שיענה ומי שלא שפשוט לא יגיב בת'ראד הזה. אני צריך לטבול במקווה 21 יום החל מהשבוע הבא. רציתי לשאול האם אני יכול לגעת בחברה שלי במהלך 21 הימים האלה או שזה הורס את הטהרה של המקווה? אם הת'ראד לא מתאים לפה, אנא נתבו אותו למקום הנכון, תודה. תודה מראש לכל העוזרים והעונים.

• 78 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by R0ck,

לאחר תשעה חודשי דחייה, הרגע הגיע... :anim-jjd: מחר @ 7:30 בבוקר, אני נפרד מהאזרחות למשך 36 חודשים ו...זהו. גורלי עוד לא ממש ידוע, אבל מאמין שיהיה איכותי. שמרו על עצמכם היטב ונשתמע...

• 88 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. בנידון? שמעתי שרזים אם הם משמינים אז הם משמינים בבטן ולא ברוחב. האם רק ריצה יכולה להוריד לו את הבטן הזאת? בכל השנים הוא היה אוכל כמה שבא לא ובחיים לא היה משמין. והוא עלה במשקל בסביבות ה8 9 קילו. הוא מטר 74 היה שוקל 60 62 ועכשיו 71 72 . לפי דעתי יותר יפה לו 71 72 קילו אבל את הקטע של הבטן איך עושים אותה שטוחה לגמרי? זה מה שהוא אמר לי לשאול אז חברה תעזרו לו חחחחח כל הקטע הזה מצחיק אותי.

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by huber,

איך קוראים לאמא של מחבל? שהידישע ממה (מבוטא כמו איידשע ממה - וזה נשמע הרבה יותר טוב שזה מבוטא בקול רם). ד"א - אמרו שילדים של אחרים של אחרים זה כמו נאד. אתה נהנה רק משלך...

• 47 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. ממלא 1\5 כוס, לוקח כפית סוכר וטובל בפנים. מדליק ונותן לסוכר לימוס ולאבסנט להדלק. זורק הכל בפנים, מערבב טוב טוב, מכבה בנשיפה (הכוס לוהטת!! אי אפשר לכבות אחרת) וישר שואף את אדי האלכוהול, נותן לזה חצי דקה להתקרר ושותה הכל בשוט. איך אתם שותים אבסנט?

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. Started by ep-120,

גם שהמילים יראו יפה וגם שהמשמעות תהיה יפה אם אתם צריכים מילון אז יש פה: http://www.zhongwen.com/ רק לרשום את המילה באנגלית

• 21 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

אני מקדים את המאוחר, מזל טוב לליאור פרץ על יום הולדתו ה 19(אם אני לא טועה) שאמור להיות ב 23/1 אז מזל טוב ליאור שיהיה בהצלחה בחיים / לימודים / חברה ועד 120W

• 110 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. אז פורים בפתח.... למישו יש רעיון לתחפושת טובה ואל תביאו לי פה קאובוי או פיראט אני רוצה משו שיהיה מקורי...

• 27 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=25778&CatID=351 ממש איום ונורא! צריך להחרים את האוהדים האלה, ממש בושה וחרפה!

21. מה לעשות??

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by davidreznic,

http://www.bug.co.il/page.asp?id=7000

• 55 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. מה זה שחקים?? מה זה פסגות?? ומה זה תלפיות?? למי כל אחד מהם שייך?? ומה השירות שהם עושים??

• 93 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. כאשר אני משאיר את המטען בחשמל אבל לא מחובר לפלאפון הוא מסרטן? תודה רבה מדובר על מטען של סוני אריקסון.

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי והוא הכניס את הלשון שלו לפה שלי רוב הזמן הוא עסוק בלקק את איבר מינו, אני יודע שהוא סוטה אבל מה לעשות יש לו שריטה שטפתי את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים