כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
1.בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם/לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד 2.לפני כחצי שנה בפריס שבצרפת אישה הלכה לקולנוע כדי לראות סרט היא ישבה ופתאום הרגישה מין דקירה בישבן היא קמה המקום וראתה פתק אשר רשום בו ברוכה הבאה לעולם האיידיס היא הלכה כעבור מספר ימים לבדיקות דם והתברר שהיא נשאית את המחלה הזאת(איידיס) הרופאים אמרו לה שיש לה סיכויי לחיות בין חודש ל6 חודשיים כעבור 4 חודשיים היא נפטרה מהמחלה הזאת אז אנשים,ילדים,זקנים ועוד נכבדים תמיד תבדקו את המושב הוא כל דבר אחר ציבורי לפני שאתם יושביים. נא להפיץ הודעות אל…
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,בזמן האחרון אני ישן פשוט המון כמעט חצי מהיום וגם כל פעילות קטנה שאני עושה אני מתחיל להזיע בכמויות (שלא נדבר על ריצה). למה זה קורה? אני בן 17 וחצי אם זה מוסיף משהו
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בטוח שלרובכם או לפחות לכמה מפה יש כבר עבודה לקיץ או לפחות קצת ניסיון בנושא.. אני בן 17 - כמעט כבר 18, יש לי רישיון גם לאוטו וגם לטרקטור. יש לי את החופש הגדול וגם אחריו.. אני מחפש עבודה באיזור חדרה ואני פשוט לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי? מכירים מישהו שמחפש עובדים או איזה מקום עבודה?
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) באתי להזמין אותכם לערוץ שלנו ב IRC. לבעלי Windows ניתן להוריד את התוכנה mIRC www.mirc.com לבעלי LINUX ניתן להוריד את התוכנה Xchat (או שהיא מובנת) Just google it וניתן גם להיכנס לערוץ שלנו דרך FFOX - chatzilla Server: irc.co.il Channel: #hwzone.co.il /server irc.co.il:6667 /join #hwzone.co.il ד"א, אני מוכר פה בפורום? :
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
הייתי היום בצו ראשון, יצאתי עם פרופיל 97 וקב"א 56. פשוט אדיר, מרוצה עד השמיים (אני יודע שלא אמורים להגיד לי את הקב"א, תחסכו את ההערות, המראיינת שלי ממש אהבה אותי, מסתבר D: ) אני רוצה להגיע לטיס, והבעיה היחידה שיש לי היא סעיף בקשר לפלטפוס קל. הרופא אמר שזה לא אמור להוות בעיה, אבל הוא לא בטוח. יש פה מישהו שיודע בוודאות? אשמח לקבל תשובות, תודה D:
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הגיע הזמן לעוד ת'רד דפוק של אחרי חצות, והפעם- רעיונות לסטיקרים/כתובות מקוריות, ורעיונות איפה לשים אותם P: סטיקר שהכנתי לדלת המגמה בבי"ס שלי: (מגמת מחשבים) ZOMG מחשבים ולמי שלא מבין למה אני חותר- ZO= זו MG=מגמת מחשבים D: בדיחה שרק חברי המגמה יוכלו להבין P: (על הסטיקר יש פירוט בקטן) די דפוק, אבל זו התחלה. תורכם
-
- 36 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים? אני מחפש רכב קומפקטי בסביבות 60 אלף פלוס מינוס , מנוע עד 1600 הכי חשוב שיהיה רכב אמין ועדיף גם חלפים זולים , לכן אני חושב ללכת רק על יפני (תקנו אותי אם אני טועה) כמו כן , חשובה הסחירות של הרכב , שיהיה קל למכור אותו אחרי זה. עדיפות לידני אבל גם אוטומט תופס.. ובסופו של דבר , נחמד אם הרכב יהיה יפה וחזק... עריכה : החל משנת 2002 תודה רבה על העזרה
-
- 36 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני עוד 10 חודשים בערך עובר דירה לאחת חדשה. לפי מה שהבנתי ההורים שלי מייחסים המון חשיבות לעיצוב [6 אלף דולר למעצב בעעעעעע] ורציתי לדעת גם אילו חידושים טכנולוגיים אפשר לדחוף בבית.. דברים כמו - נקודות לשואב אבק - כמו שיש נקודות חשמל שמחברים מוצרי חשמל כך מחברים רק צינור ומתחילים לשאוב... אין רעש ואין לכלוך כי השואב עצמו נמצא במקום אחר [על הגג או משהו כזה] כמו כן, דברים כמו דלתות מתקדמות, ברזים [רק לא זה שמחליף צבעים למה זה חרטה עצבנית.. זה עובד רק בחושך מוחלט] וכדומה... תודה מראש :-*
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה אני כיתה יב והיה לי לעשות פרוייקט 5 יחידות לבנות משחק מחשב בVB(למעוניינים) הנה הוא http://www.mytempdir.com/1210593 תורידו ותהנו כל באג או משהו בבקשה להגיד לי ותנו חוות דעת איך המשחק D= לקח לי חודשים - ארבעה חודשים לעשות את זה(לא זוכר מתי התחלתי..) לכל המתכנתים למיניהם שיחשבו למה המשחק לא נראה טוב יותר בVB אז היה אסור לי להשתמש בDX =\ בגלל זה המשחק לא הכי ברמה
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות בקשר ל... ניחשתם נכון. שיער! בכל אופן .יש לי שיער מגעיל, מקורזל, עם המון תלתלים והוא שחור. קיצר, שיער איתיופי ><'''. ניסית לשים קרם אחד, שהוא די עוזר, אבל הוא גורם לי לנשירת שיער די חזקה, אז החלטתי לוותר על התענוג. בכל אופן, אני ממש רוצה שיער חלק מישהו מכיר קרם שכול "לעשות" לי שיער חלק. פן לא ממש בא בחשבון כי זה לא פרקטי כל יום לעשות את זה [+המזג אוויר בארץ] יש אולי מכשירים מיוחדים? אני אשמח לעצות, תודה
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי הזעת יתר בכפות הידיים ובבית השחי ונמאס לי מזה, עיינתי בפתרונות ברשת וראיתי שאפשר לעשות ניתוח. אבל ראיתי שיש גם אנשים שבגלל הניתוח יש להם זיעה מפצה בחלקים אחרים בגוף ולכן אני לא יודע אם כדאי לעשות את הניתוח... יש פה מישהו שעשה את הניתוח או מכיר מישהו שעשה ויכול לספר רשמים ואם כדאי לעשות?
-
- 36 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
לי אישית התלקל המאורר שהיה לי תלוי על הקיר ועכשיו קניתי מאורר ריצפתי שלא שווה ת'חת. ולשכנע אתם ההורים לקנות מזגן קטן לחדר לא יעזור. וגם להפעיל מזגן גם ככה יקר כל הזמן.
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחלתי לצאת עם מישהי בשבוע שעבר, ומחר יש לה מסיבת יום הולדת והיא הזמינה אותי. אני לא מכיר אותה כ"כ טוב, ובכלל אין לי הרבה ניסיון בקטע של מתנות יום הולדת לבנות, אז אני אשמח להצעות לדברים נחמדים שאפשר להביא לה תודה רבה :]
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני רוצה לקנות את העכבר MX518 ואני מתלבט איפה לקנות אותו בKSP או באייבורי. שתי החנויות מתמחרות אותו במחיר של 220 שקלים וזה המחיר הזול ביותר שמצאתי ברשת. אני יודע שמבחינת שירות בקניית מחשב הם על הפנים, השאלה היא איך הם מבחינת שירות ומימוש אחריות בציוד היקפי, ושלא יקרה מצב שאני אקבל עכבר משומש/מחודש. תודה, אופיר.
-
- 36 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
המשחק 'כמה ולמה' נתן לי את ההשראה לפתוח את זה.. מי שלא מכיר את המשחק הזה והוא הרבה בפורומים, זהו חור בהשכלה חבר'ה. אבל בכל אופן לאלו שלא מכירים, אלו החוקים: נגיד והגבתי, הבא שיגיב יגיד עליי משהו וזה יכול להיות כל דבר.. 'מי שמעלי מושפע מהמארז שלו' כעקרון זה יכול להיות כל דבר.. טוב תתחילו, מכיוון שאני הראשון שמגיב אין מישהו מעליי אז אין לי מה להגיד עוד דבר (אם זה מנוגד לחוקים מצטער, אני עיינתי בזה לפני ואפילו הרצתי חיפוש פה ולא היה את הדיון יכול להיות שפספסתי מצטער)
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות אול סטאר חדשות אני לא מבין את העיניין אבל לפני כמה שנים שקניתי את הזוג הראשון שלי זה עלה לי בערך 90שח היום רוצים בכל חנות שהיתי בן 200-250שח לנעליים הנמוכות ואני חושב שזה פשוט חוצפה וגנבה רק בגלל שזה חזר לאופנה רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות (עדיף בחיפה) שמתמחרת את הנעליים האלו במחיר הוגן? ועל איזה צבע היתם הולכים? אני עד עכשיו היה לי שחור אבל דיי נמאס לי חשבתי על אדום (או בורדו) או אולי ירוק מה דעתכם?
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
-
כנראה מ2008 יחזרו לייצר את המכונית במהדורה מוגבלת כ20 מכוניות בשנה http://www.latimes.com/business/la-fi-garage28jul28,1,6560463.story?ctrack=1&cset=true http://newsfeedresearcher.com/data/articles_t31/idt2007.07.31.01.31.24.html עכשיו אני צריך להשיג רק Flux Capacitor ואני מסודר ;D
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי.. אממ תראו לפני איזה שבועיים חודש בערך היה לנו מבחן במדעים..(קיבלתי 100+) בקיצור אז ביום שהחזירו לנו את המבחן עשו לכיתה המקבילה את המבחן..בסוף היום אחרי שעשו להם את המבחן הם אמרו לי שהיה להם וזה.. ושאלתי אותם אם זה כמו אצלנו והם לא הבינו למה אני מתכוון,הראיתי להם את שלי(כאילו לחברים שלי ששם) והם אמרו שזה כמו שלם. היום בסוף הלימודים ניגשת אלי המורה שלנו והיא שואלת אותי אם נתתי לילדים את המבחן..אמרתי שלא כי אני לא נתתי להם את השאלות .. חוץ מזה שהמבחן שהראיתי להם היה אחרי שהם עשו את המבחן..עכשיו נזכרתי בזה ,שהראיתי להם אחרי המבחן,אם אני אסביר לה על מה התבלבלו או לא יודע מה .. כי אמרתי לה לא ,אבל באמת לא כאילו איך אני אסביר.. הרי אני לא אמרתי להם איזה שאלות יש .. הרא…
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ה'מבצעים' שברשתות הנ"ל עד יום שני. ממליץ בחום להתארגן בזוגות ולקנות מוצרים של 1+1 (המחירים באמת זולים, ולא לשכוח שמדובר באחריות מלאה ומקורית[יבואן רישמי]) אני למשל בהתלבטות אם לקנות את הMX Revolution (יוצא 250/260 ש"ח בקנייה משותפת), כי כרגע יש לי את הWave יחד עם הG5. ד"א מאיזור ב"ש. מי שמעוניין לקנות מוצר כלשהו, שיציין זאת ויציין מאיפה הוא. אם נצליח לחסוך לנו כסף לפי דעתי זה מבורך .
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-