עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קבלו את Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne ולמי שלא מכיר: Haddaway - What Is Love

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כמה אפשר ונימוסי לשגע חנות. זה סיפור קצת ארוך אז תעקבו טוב! לפני איזה חצי שנה הזמנתי מאתר מסוים קטודה כחולה של טרמלטק בשמונים שקל, לפני חודשיים היא נישברה לי באשמתי אז חפשתי באותו האתר קטודה כחולה נוספת, ומצאתי 2 קטודות של קולר מאסטר שבאים בחבילה אחת ב120 שקל אז הזמנתי אותם. הקטודות הגיעו אחרי שבוע בערך ונורא שמחתי שהתקנתי אותם אבל מה, איך שהדלקתי את המחשב נישרף לי האדפטר של הקדוטות!!! ממש עלה באש!!! וגם הצבע בכלל לא היה כחול למרות שהיה רשום על האריזה שלו שהוא כחול, הוא היה תכלת בהיר כזה!! וזה בכלל לא הצבע שרציתי!! אז הלכתי אליהם ואמרתי להם מה קרה והם אמרו שהם בד"כ לא שולחים דברים קטנים כאלה לבדיקה בכלל אבל הם ישלחו בכל זאת. אחרי כמה זמן הזמ…

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by M.G.,

כדי להראות עד כמה הפורום הזה שופע באינטיליגנציה, (האמת, זה באמת ככה...) לפניכם מבחן קטן. כנסו אליו, תפתרו אותו, ותפרסמו את הציונים שלכם אם אתם רוצים... http://www.tomersc.com/HowSmartAreYou.htm

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. עד כמה אתם מקפידים על אכילת מזון טרי ואיכותי? (לא מעובד- ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא כל מיני "תוספים" "שמוצאים" את דרכם לתפריט הטיפוסי המערבי.) עד כמה אתם מקפידים על כושר? (וכשאני אומר כושר, אני לא מתכוון לשחיקה של הגוף במכון כדי לקבל מראה מנופח, אלא להליכה פשוטה...) ובכללית, האם אתם מרגישים שאתם "קוצרים את הפירות" בהשוואה לאנשים שמקפידים על אורח חיים פחות בריא משלכם. (בהנחה שאתם מקפידים על אורח חיים בריאותי כמובן.)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by lo_toda,

שלום ...האמתי זה שאלה מתבקשת עד כמה אנשים פעילים באתר ואיזה רמת שיגעון הם נמצאים .. אני נכנס מספר פעמים ביום זה למעשה האתר הראשון שאני נכנס עליו כאשר אני ניגש למחשב ואני מתעדכן כאן יותר מאשר אני מתעדכן בחדשות ..

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

נרשמתי לא מזמן לEBAY, ואני דיי חדש בעינין. חפשתי כל מיני דברים בשביל להשוות מחירים, והגעתי לדיל הזה חבילה של מאג 3 טורבו ב14 שקל כולל משלוח ל8 סכינים. בארץ זה עולה פי 4 בערך. http://cgi.ebay.com/32-NEW-GILLETTE-MACH3-TURBO-BLADE-RAZOR-CARTRIDGES_W0QQitemZ270343554087QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item270343554087&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

7. Started by davidt99,

שלום, אם אני לא בפורום הנכון, אני מצטער (אפשר להעביר את הנושא). לעניין: אני מתכנון לקנות מחשב מאחת החניות באינטרנט אבל המעבדה יושבת בראשון לציון ואני גר בירושלים. אפשר לשלוח את המחשב דרך חברות חיצוניות תמורת 70 שקל. על המחשב אני מקבל 3 שנים אחריות מינימום. השאלה שלי היא כזאת: האם אתם משתמשים הרבה באחריות יצרן/חנות? שווה להשקיע את המשלוח הזה כל פעם מחדש כשהמחשב יתקלקל (אם וכאשר)? או אולי להוסיף חמש מאות שקל ולקנות קרוב? בתודה הטופיק! דרך אגב, המחשב הוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. זה מעלה את המחיר ב30 אחוז לפחות, ומעניין אותי לדעת אם תכלס זה קטע כזה קריטי.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. פרטו. אל תתקמצנו.

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  10. עשיתי היום הזמנה מIQPC, ולא שמתי לב שהמחירים בSKYPC ירדו. בSKYPC המחיר גבוהה רק ב160 שקל. אני גר באזור מרכז וSKYPC 40 דקות מהבית שלי..לאומת זאת IQPC אני צריך לקחת רכבת. (במידה והיה בעיות או משהו...) את המחשב אני יקבל עם שליח, אבל לעתיד אם אני יתקל בבעיות עדיף שהחנות תהיה קרובה לבית. אני חושב שאני יבטל תהזמנה מIQPC, ויזמין כבר מSKYPC. עדיף לא?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני ילד בן עוד מעט 19, ויהיה נחמד לקבל טיפים או הארות מזקנים ממני, בנושא שהוא לא בדיוק הצד החזק שלי (בלשון המעטה). אני משרת בבסיס שקרכלשהו בארץ, ואיתי משרתת חיילת מסויימת. אנחנו מכירים כבר חמישה חודשים ועובדים יחד על בסיס יומיומי. יש לנו כימיה לא רעה, והייתי אומר שאנחנו בערך כמו קולגות. מעולם לא התראינו מעבר לשעות העבודה ו 90% מהנושאים עליהם אנחנו מדברים קשורים לצבא. מה שמוזר זה, שהשיחות בינינו נשמעות בדיוק כמו השיחות בין ההורים שלי. תרדו עלי, אבל אני לא מתבייש להודות בזה - היא כמו אמא שלי, ואני צריך מישהי כזאת (מבחינת האופי בלבד ). מישהי שלא תתבייש לאכול במסעדה ולומר שהאוכל לא טעים לה ושהיא רוצה משהו אחר, בניגוד אלי. בעקרון, תעשה בשבילי את ה'עבודות השחורות' הקטנות שלי-א…

12. לפני זמן מה פתחתי אשכול שבו הצהרתי על כוונתי לקנות אופניים, האופניים כבר אצלי והבעיה היחידה ביינתים היא שהפכתי לפרואיד בכל הקשור להשאיר אותן בחוץ.... הבנתי שמנעולי הU-LOCK נותנים פייט הרבה יותר רציני מאשר שרשרת ושהפריצה תיקח לא דקה~שתיים אלה הרבה יותר,וזה בדיוק מה שאני מחפש. אז לפני שאני נוסע מחר לתל אביב בשביל לקנות את הדגם הבא http://www.sasimple.co.il/product-p-6/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Series-4-STD-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html עד כמה נכון המידע שברשותי? והוספתי תמונה של האופניים פשוט כי ממ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. זה אפשרי "להשתיל" תוכניות/שידורים בטלויזיה דרך גישה ללווין על הגג/הכבל שנכנס לממיר בלבד?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. למי שלא מבין אני לא מדבר על התוכנית בערוץ 2 שדי נחמדה אלה על התוכנית היומית בHOT שמשעממת ברמות אז תזרקו בדיחות מפגרות ואני יתחיל תראשונות התוכנית של מה קשור כל כך משעממת שאודטה ניראת מעניינת אחרי שצופים בתוכנית מה קשור כל כך משעממת ש-"לא אשה" (מנשואים פלוס) הזמינו כמה תוכניות לטקס קבלה

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  15. http://scottrope.typepad.com/scott_rope/files/VW_20_b3.mov לא נראה לי שישדרו את הפרסומות הזו בארץ...

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by רפאלח,

באופן אישי אם הייתה אפשרות יותר גרועה מ-4, הייתי בוחר אותה. פשוט נמאס ממנה ומההמלצות המפגרות שלה. :bash: עוד מישהו מסכים איתי?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  17. כמתכנת אתרים מזדמן, התבקשתי להוסיף פרסומת קופצת לאתר מסויים (לא חלון קופץ, אלא פרסומת שמופיעה בתוך הדף ומכסה את התוכן עד שלוחצים X). עוד לא נתתי תשובה, אך בכוונתי לסרב, מטעמים 'אידאולוגיים' - אני חושב שפרסומות קופצות, זזות ומהבהבות מכל סוג שהוא צריכות לעבור מן העולם, והסוג שצויין הוא אחד הגרועים לטעמי. אשתי חולקת עלי וטוענת שזה בכלל לא מפריע לאנשים וזה רק אני. היא גם הוסיפה "תשאל בפורום הזה שלך, תראה מה הם חושבים". אז הנה אני שואל: מה דעתכם על פרסומות קופצות, זזות ומהבהבות? מה דעתכם על פרסומות בכלל? האם זה לא מפריע, או שמתרגלים, או שזה דבר שצריך להעבור מן העולם? וגם: האם יש מקום למפתח אתרים לנסות להימנע מהשתתפות ביצירת פרסומות כאלה, או לפחות להביע את דעתו לממונים עליו (ב…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני קורא הרבה חומר (כתבות, ביקורות, מאמרים, מדריכים וכו') באתר מאז שנת 2001, וידוע שסיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני מתכוון להמשיך ל- MCITP: MCSE 2008 (אלא אם כן אצטרך לעשות את הקורס טכנאים החדש קודם, או את הקורס טכנאים למערכות עסקיות)- אבל השאלה שלי היא כזו: אני לא רוצה שכל החומר שאני מדפיס מהאתר ילך לזבל, באמת שלא, ולכן עוד ב-2001 קניתי לי קלסר גדול לאחסן בו הרבה חומר, וחשוב לי מאוד לדעת- עד כמה מקצועי החומר שיש באתר? עד כמה רחוק אפשר להגיע עם כל הביקורות/מאמרים/כתבות/מדריכים האלה? התשובה חשובה לי מאוד!!!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by XDude,

שלום כל אחד בוודאי שואל את עצמו כמה אני ישקיע על מחשב חדש, נכון? אז בואו נומר שיש לבנאדם 10000 שקל למחשב חדש שיחזיק ל3 שנים והוא אומר חבל לי להשקיע את כל הכסף עכשיו, יותר טוב לחלק אותו ל2 ולקנות עכשיו ב5 אלף ועוד 1 וחצי ב5 אלף הנותרים ולקנות יותר טוב, נכון? לא נכון.... אני אומר שאם למשל הוא יקנה עכשיו GIFA 4 440 MX ב- 200 שקל בערך ועוד שנה וחצי במתאיים הנותרים כרטיס אחר יותר טוב שעולה עכשיו 400 שקל ועוד שנה וחצי יעלה 200, אז בעצם הוא בזבז אותו דבר! לא? ואל תגידו לי שזה לא ככה שהמחיר משתנה ליותר זול או משהו כזה! כי זה בדוק על דוגמא של חבר שלי! אז לא עדיף לקנות את היקר שעולה 400 שקל כבר עכשיו... ואני מדבר על בנאדם שיש לו 400 ביד! מה שנאמר על ה-GIFA 4 זה נכון גם לגב…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by icebreak,

לא יודע, יצא לי לראות איזה 2-3 סרטים של מישל דורושינסקי הזה... וכל פעם הרמה מפתיעה... מסתבר שעכשיו הם החליטו לעשות מעיין סרטון שמכיל "מבט ראשון" על מוצרים, אחת לכמה זמן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165299,00.html לא ברור לי מה המטרה... כאילו רואים אותו מחזיק את המוצרים וזהו... הוא לא אומר משהו עליהם, את הרמקולים בכלל לא שומעים, על ה IPOD הוא סתם מ**** את השכל, והוא מהלל אותו, בעוד שבאותו עמוד יש הפניה לביקורת (המאוד חובבנית ד"א) על הנגן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3162114,00.html ששם הוא קיבל ציון מאוד נמוך של 2 מתוך 5 (הם אפילו לא עקביים). יוזמה ברוכה, אבל אם כבר עושים מבט ראשון, שיתנו קצת יותר בשר על המכשירים שהם מציגים, זה נראה כאילו הם עשו אי…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  22. ברוך השם הזמנתי כרטיס מסך חדש במקום הג'יפורס 4 אמיקס 440 (בעע) עכשיו יש את אוכלי הדבש המעצבנים שהזמנתי מהם ביום חמישי שעבר והם התחייבו ל 7 ימי עבודה, שכבר עברו. עכשיו בדרך היתה בעיה עם הכרטיס אשראי ( הקלדתי ספרה לא נכונה ), אז היה עיקוב, אבל כאחד שההזמנה שלו עוקבה הייתי מצפה שככה יום ראשון איזה שליח יקיש על דלתי, אם לא יתנו לי תשובה ספציפת מחר \ ייקח עד יום חמישי השבוע אני ערן, פונה לגדעון רייכר ולכל המדורים\תוכניות כאלה של "דפקו אותי" אז אם יש לכם הצעות, נסיון, או סתם ספאם להזריק... שפכוווו

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3247291,00.html

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  24. מתל אביב (רמת החיל) לרחובות? משהו מכיר.. ? ואיפה אפשר לבדוק את זה???

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.