כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
-
משהו יכול לסדר לפי סדר יציאתם את סדרת סרטי Star Wars תמיד רציתי לראות אותם אבל אני לא יודע מי יצא אחרי מי ומה בא אחרי מה ראיתי שיש כאן כמה וכמה מעריצים של הסדרה...התוכלו לעזור?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב השאלה כבר בכותרת...... אני אפרט... שעון של המעצב Charles Sernard שעון יוקרתי ביותר לצעירים......עכשיו יש מתחתיו מדבקה עם השם של המעצב והפרטים של השעון והשעון נראה טוב מאוד ואני מרוצה ממנו אבל איך אני יודע אם באמת קיבלתי את השעון האמיתי או את הזיוף? יש הרבה זיופים של שעונים אבל רציתי לדעת אם יש דרך לגלות אם הוא זיוף או לא.........קיבלתי אותו במתנה אבל בכל זאת איך אני מגלה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איזה משהו ........עזרה....
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הSk super slider שעולה לי 40 שח לחודש. אם אני ירצה "לשדרג" לsk music slider שגם עולה 40 שח אני יצטרך לשלם את המחיר על שני המכשירים 80 שקל? (מן הסתם שעוד לא עברו 3 שנים)
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום בצורה ספונטנית החלטתי להשלים בגרות בפיזיקה לפני שבועיים. אז התחלתי ללמוד חשמל מאפס(לא למדתי את זה בבית הספר) ואני לומד כל יום שעתיים שלוש ומתקדם בקצב די טוב לעבר הבחינה שתתקיים ב21.6 עכשיו אני מעוניין לעשות גם פרקי בחירה ורציתי לדעת לאור המיקוד של השנה מה הכי כדאי לי לבחור באופן כזה שאני יצטרך ללמוד הכי פחות כי פשוט אין לי זמן ללמוד ביום יום.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שכל אחד ירשום פה את השירים שהוא אוהב... שירים חדשים ישנים לא משנה.. מה שיש לכם על המחשב או על האמ פי 3 או משהו כזה...
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רק רוצה לציין שלא ממש עשיתי מחקר מקיף, ושאני מבסס את זה על השערות וניסיון אחרי מעקב אחרי מוצר בודד. כדי שזה לא יהיה באויר, אני הולך לציין את הפרטים הספציפיים. בזמן האחרון אני עוקב אחרי מחיר של מסך LCD ספציפי מתוצרת BENQ, דגם DV3250. מפרט מצויין, מחיר אטרקטיבי, יצרן מוכר ובעל ניסיון, שהפאנלים שלו נמכרים ממותגים תחת DELL בין היתר.. בדקתי אותו בעצמי אצל היבואן, ומאוד התרשמתי מאיכות התמונה. אבל, השמועות באויר שצפויה ירידת מחיר דרסטית נוספת, אז החלטתי שכמה שבועות עיכוב לא יהרגו אף אחד. מה עושים? משתמשים בזאפ למעקב. בוקר אחד (אהם.. אתמול) בעודי במחלקה ניגשתי לחדר רופאים ומתוך שעמום ניגשתי ובדקתי בזאפ איפה עומד המוצר. תה דה! המחיר ירד מ11,970 ל 11,545 (מתוכם 45 משלוח)! חתיכת…
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר הזה שתירגם ומתרגם תוכנות לעברית? אני כבר לא מוצא אותו... חיפשתי פעם בגוגל ומצאתי, עכשיו אני לא מוצא... please anyone?
-
-
מישהו יכול לתת לי את המילים האמיתיות של השיר Get Low? תודה.
-
ביום שישי בשעות הצהריים שמעתי אחלה שיר ברדיו, רק הבעיה שאני לא מוצא את השם של השיר/להקה. זה היה קול של אישה, והיא אמרה בפיזמון it's so unreal משהו בסגנון. אני גם משום מה זוכר את המילה lay אם זה עוזר בצורה כלשהי... שיר רגוע ושקט יחסית. אם מישהו מכיר את השיר אודה לו מאוד.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי עיוורון צבעים חלקי (קשה להבדיל בין צבעי אדום\ירוק\כתום) וכתוצאה מכך הפרופיל שלי 82. הקב"א לדעתי גבוה, הלך לי ממש טוב במבחנים, ובראיון. יש סיכוי לוועדת חריגים ? או שהפרופיל ישר פוסל אותי ? תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה קרוב משפחה סיפר לי שהוא שמע שרוצים לקצר את השירות משלוש שנים לשנתיים וחצי או משהו כזה, אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג על מה מדובר, לא ממש מצאתי פרטים בנושא. בתודה מראש, גיא
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מי רוצה להזמין ארגז? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קיבלתי את זה היום במייל ופשוט נדהמתי מוצ"ש מתקבל קריאה על רכב שנפל לבור 50 מטר ... ליד מלון נובוטל כביש 1 ירושלים. כוחות רבים של כוננים ואמבולנסים זרמו למקום.. בדיווח הראשוני דובר על מס' אנשים בתוך הרכב.. מתנדבי הצלה שהגיעו ראשונים למקום לא האמינו למראה עינהם... משהו שנראה כמו רכב מונח בתחתית בור עמוק.. ועובדי המלון צועקים בהיסטרייה שהוא נפל למטה.. החברים יורדים במדרון תלול לעבר הרכב ומוכים שוב בתדהמה.. הנהג יושב בתוך הרכב חי נושם בהכרה ו... מדבר. נס!! בינתיים מגיעים כוחות נוספים .. הפארמדיק אייל זהבי לוקח פיקוד.. ולאחר התארגנות הכיבוי (ממזרח העיר) הועלה הפצוע מקובע על קרש גב לכיוון האמבולנס.. פונה במצב בינוני לעין כרם. 3 צלעות שבורות. 3 חוליות צוואר שבורות ו…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ממש יודע איזה גאנר זה, וגם לא כזה משנה לי, אני ממש אוהב תקבוצה הזאת Aura - the source of trance השיר זה Himalaya תנסו, lemme know מה אתם חושבים, יש עוד המון טראקים טובים שלהם, הם לא ממש מוכרים.. יש פה עוד חבר'ה שמכירים אותם? אגב, לא צריך ללכת לדארק סייד של הרשת כדי להשיג את הטראק, AURA מציעים אותו ועוד רבים בחינם באתר בית שלהם http://www.auratrance.com/ לא עובד עם פירפוקס לצערי :\
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
רציתי לגוון קצת ולעבור מרוק קצת לטראנסים ומוזיקה אלקטרונית וכאלה... הרבה אני לא מבין בזה, אז עם אפשר המלצות על שירים אלבומים.. תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם יש אני ישמח מאוד מאוד ללניק! ואם אפשר גם חנות טובה ולא יקרה. ואולי גם אם למישהו יש מידע על איזה חנות שזה אמור להגיע עליה בקרוב שיש איזה pre order
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שמביאים באנר ואתה מקבל עליו כסף על זה שהוא מוצג אצלך באתר
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש דיג'יי, וגם לא ממש מתחיל. עשיתי בשביל אבא שלי מסיבה לפני כמה חודשים שהייתה הצלחה גדולה מאוד ובעקבות המסיבה אז אנשים שנכחו במסיבה ביקשו שאני אעשה אצלהם מסיבה. בקיצור, ביום שישי אני עושה מסיבה בשביל מכר של אבא שלי ואני תוהה כמה לגבות ממנו עבור המסיבה. עבור המסיבה של אבא שלי לקחתי 300 שקל, כן, זה אמנם אבא שלי אבל עבדתי *קשה* לקראת ובזמן המסיבה, זה לא הולך ברגל. בכל מקרה, הציוד שלי זה מחשב נייד (traktor dj) ובמסיבה הקרובה אני אשתמש (ככל הנראה) במע' סטריאו של הבית (והלפטופ כמובן) [אני עוד כמה דקות נוסע לבדוק את הציוד שם]... הבחור שאני עושה אצלו את המסיבה יודע (מחברה של אבא שלי) שלקחתי מאבא שלי 300 שקל על המסיבה שלו (אבל בכל זאת, זה אבא..). כמה לקחת בשביל המסיב…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מסמך שאני רוצה לפקסס... אני רוצה לדעת אם אפשר דרך האינטרנט שזה יגיע לפקס? תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
מעניין אותי לדעת אם זה חוקי שחברה תקליט את כל השיחות היוצאות/נכנסות מהטלפונים של החברה (נאמר הטלפונים שהמזכירות עושות), וגם מעקב אחר מה שהעובדים עושים, כל אחד במחשבו בעבודה (כמו שעושים בתמיכה הטכנית בספקיות אינטרנט). אם אפשר לקבל סימוכין כלשהם (ציטוט של חוק בעיניין) זה יהיה עדיף. לא, לי אין סיפור עם זה. פשוט חבר שאל אותי ואני אמרתי לו שאני חושב שזה בסדר והיגיוני כי האינטרס של החברה הוא שהעובדים יעסקו בעבודה ולא בשיחות פרטיות שלהם, או סתם במשחקים, ובגלל שזה לא מעקב אחר הטלפונים האישיים של העובד אז זה בסדר. אבל אין לי שום סימוכין לזה... ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי שום דבר בנושא. אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-