עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן בתור מישהו שצריך ללון בבית החייל בדרך קבע, איזה מהם עדיף, ואני מציין רק מבחינת התנאים, המקום, האיכות. איזה מהם עדיף? מה מכיל כל אחד מהם? והאם לגור שם נחשב למקום יחסית טוב/סביר/גרוע? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מה עדיף? כעיקרון נחושת בנוי טוב יותר ומקרר מהר יותר אבל מצד שני יש שמועות שהוא יוצר יחד עם בלוק האלומיניום מטען חשמלי.. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by kfirlion,

שלום, יש לי כרטיסים של אגד שהביאו לי אותם מהצבא לזימון התייצבות ליום חמישי הזה, רציתי לדעת איזה קו יוצא מפתח-תקוה ואיפה התחנה נמצאת, ובאיזה שעה היא יוצאת? תנו לי את הקו שמגיע הכי קרוב ללשכת הגיוס.... תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 14.3k צפיות
  4. היי אנשים, המרצה ביקשה מאיתנו להשיג את הספר שנקרא : Armstrong, Gary and Philip Kotler (2011), Marketing: An Introduction (Global Edition), 10th edition. Pearson. יש את הספר בספרייה של האוניברסיטה שלנו (בן גוריון), אבל הבעיה שיש 2 עותקים ל 120 תלמידים. משהו מפגר לגמרי. בכל מקרה, זה השם המלא של הספר.. כמו שניתן להבין, הכותבים הם : Armstrong, Gary and Philip Kotler השם של הספר : Marketing: An Introduction והמהודרה העשירית שלו.. היא של השנה.. אם יש כאן מישהו שמבין קצת בתחום, או בכלל טוב במציאת דברים באינטרנט... זה יהיה נהדר! נ.ב - הספר הוא חינמי לפי המרצה.. זאת אומרת שהוא לא אמור לעלות כסף להורדה.. רק צריך למצוא אותו. הבעיה שהשם שלו כל כך ארוך שאני מסתבך עם החיפוש. י…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש כמה תופעות ממש מטרידות ששמתי לב אליהם בזמן האחרון... קודם כל, הצ'טים בארץ, בפעמים המועטות שאני נכנס אליהם (פשוט לא יצא לי להכיר טובים מחו"ל, אולי תפקחו את עיני קצת) התופעה שהכי בולטת היא כל הכינויים המקוריים שמוצאים לעצמם אנשים... רשימת שמות ממוצעת בצ'ט נענע בכל שעה ביום: בIבה מההמת בובה כוסית ~בובה בC הפוזה (כן כן, כל המתוחכמות למיניהם) יפה מהממת יפה בסייטל סטלנית ערסית מסוממת מה הקטע של זה? בנות, אתן באמת חושבות שאנחנו נראה את הכינוי המאוד הגיוני, שבדית בלונדינית ונחשוב, וואלה, היא באמת שבדית בואו נתחיל איתה.. כי זה לא ככה you know... אני באמת לא מבין את כל הקטע הזה.. ואז נעבור לבנים, עכשיו שכולם גילו את מצלמת האינטרנט החדרים מוצפים בדברים מהסוג הזה: …

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מחר בצהוריי היום אני רוצה להגיע לשם. אני מקרית גת אפשרות אחת זה לקחת רכבת וללכת מהשלום ברגל, מה שלא נראה לי מהנה בחום (חצי שעה משו כזה?) או שאפשר לקחת אוטובוס, אני מניח מתחנה מרכזית. קצת הסתבכתי עם האתר של דן, אילו אפשרויות יש לי להגיע?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. יש לי איטיות באינטרנט והתקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה שם... לעוד מישהו את הבעיה? (עד שאני פתחתי את התראד הזה, כמה זמן לקח... :-\)

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by wrecker,

גוגל המציאו דבר חדש חייבים לנסות! כל הפרטים פה: http://mail.google.com/mail/help/motion.html

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by evman007,

שלום.אני מחפש משפחתית ב60000 שקל גג.על מה אתם ממליצים? כמובן מודל 2000-2002.

• 83 תגובות
    • 6.5k צפיות
  10. אני יודע שזה כבר נטחן ונדוש ובאמת שאני יודע מזה כפתור חיפוש אז תחסכו ממני ! אני רוצה המלצות למוזיקה סטייל HINDER, THE FRAY, NICKELBACK, CREED באותו סגנון..שירים טובים, מילים עם משמעות וכמובן קצב טוב ! תודה רבה מראש למביני העניין ! 8)

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

לכו לוואלה VOD תלחצו על "חסין זכוכית - איך לעזאזל הוא עושה את זה?" ותרדו עד למטה ברשימת הסרטונים. הסרט האחרון הוא "קראטה מאסטר" אותו אני רוצה. מישהו יכול למצוא את הסרטון הזה בפורמט שאפשר לשמור על המחשב? תודה. עריכה: אולי יש אפשרות להקליט את הסרטון עם תוכנה מסוימת ולשמור אותו על המחשב?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  13. באזור המרכז?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by american,

1. שיר שהולך ככה (והיה היום בקומדי-סטור המיטב): it's my life and i... na na na.... it's my life na na na יש מצב שזה של ace of base.....אבל אני לא בטוח.. 2. ועוד שיר שהמקצב שלו הוא דאנס: you turn me on na na na i feel so freee תודה.

15. Started by yonatanph,

מישהו מכיר אולי עמותה באיזור חיפה שאפשר לתרום דרכה בגדים לנזקקים? אם אפשר להגביל את התשובות למידע קונקרטי בלבד - כתובת/טלפון של עמותה שיודעים בוודאות שעושה את זה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  16. Started by LaCostE,

עכשיו שאני חושב על זה יש כאן אנשים שיכולים להיות הורים שלי הזמינו אותי לתוכנית אל"צ . זה אקדמיה לפני צבא אני מתחיל תואר B.sc בבכיתה ט' ומסיים בכיתה י"ג (ומתחיל את הצבא שנה יותר מאוחר ). הלימוד עליי , עכשיו אני רוצה את התואר הזה אבל יהיה עליי עומס מטורף גם בגרויות והלימוד הזה לתואר . מישהו פה עשה את זה? או שמע על זה ? ב23.11 יש ערב של התוכנית בראשון עם מאיר ניצן במכללה למנהל בראשון אני ייילך ונהיה יותר חכם . סה"כ אני מתאים לדרישות , ויש איזה קורס פתיחה שמתחילים לפני ט' של Java וכל האלגוריתמים וכו' . תודה

• 74 תגובות
    • 11.2k צפיות
  17. Started by hedva,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1199257

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Jonnyboy,

נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  19. המפרט מפורט בשם משתמש שלי. כמה שנים הוא יחזיק לי לשימושים של hd אינטרנט וסירטונים ביוטיוב ואופיס כמה זמן יחזיק לי? מארז ידית כסוף שחור דלת שקופה usb עליוניים ספק כוח fan 12cm w0165 400w thermaltake לום אם -p43 neo 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.00 gh 6mb core 2 duo e8400 מאוור למעבד :pro 775 arctic cooling זיכרון dbt geil 2gb ddr2 800mhz צלעות קירור כ.מסך-nvidia geforce 9500 gt 1gb o.c דיסק קשיח פנימי-500gb 32mb westrn digital צורב:gh22ns sata lg dvdX22dl מאוורר למעבד: 775 dual core כרטיס רשת:1gb lan ob כ קול 7.1 (ob (8 cannel כמה זמן המחשב יחזיק לי בשביל הדברים שלי 4 5 שנים כמה?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by hichcock,

היי אני מעביר שני דיסקים קשיחים מסוג: lacie 2.5" 500gb lacie 3.5" 500gb כמובן שאת הכל אני סוחב עליי.... רק רציתי לדעת מראש אם יש בעיה כלשהי בהעברת הציוד במכונות של נתב"ג. תודה מראש

21. Started by ^DaRk-MiNd^,

הנה עוד דורי מת אשר מולבש על השיר Azar Azar אין הרבה קשר בין מילה למילה, אין הרבה קשר בין הכתוב לנשמע, אבל מעלה חיוך http://planet.nana.co.il/amitush5///azarazar.html

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. איפה באתר של AMD ניתן לראות אילו מארזים מתאימים ? מאושרים AMD הכוונה...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני יודע שאסור לי לפרסם בפומבי בעיות שקשורות למערכת אבל שלחתי מכתב לפני הרבה זמן בפרטי, התייחסתם אליו אחרי שבוע בערך ועכשיו הבאתם את הפרסומת הזאת עוד פעם! הדפדפן שלי כל הזמן קורס בגלל הפרסומת הזאת! בבקשה לטיפולכם, ושוב אני יודע שאסור לי, אבל אני רוצה שזה יהיה למודעות יותר גבוהה ותבינו שהפרסומת הזאת פוגעת בגלישה דרסטית. בברכה, FullGaz.

24. Started by TheSlider,

שלום חברים. שמעתי שיש בתי ספר תיכוניים שבהם אפשר להרחיב 10 יחידות מחשבים - 5 יחידות רגילות כמו בכל בתי הספר ועוד 5 יחידות פרוייקט webserice או משהו כזה. לצערי בתיכון שלי לא היה אפשר לעשות את ה10 יחידות מחשבים. אני מנסה להתקבל לאוניברסיטה ועומדות בפני שתי אופציות: 1) לשפר את הפסיכומטרי 2) לעשות את הפרוייקט במחשבים של ה5 יחידות - אופצייה שנראית לי יותר ראלית (מאחר וזה תחום יותר חזק אצלי מאשר הפסיכומטרי). העניין הוא שאני צריך לדבר בטלפון עם מורה כלשהי מתיכון כלשהו (לא משנה מהצפון עד לדרום) שיודעת מה צריך לעשות בדיוק בשביל הפרוייקט. חיפשתי באינטרנט מספר תיכונים אבל אין בהם 10 יחידות מחשבים. מישהו מכיר שמות של תיכונים בהם ניתן לבצע את ה10 יחידות מחשבים או מורה שמכיר/ה טוב את ה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, אני מתעניינת זמן רב לגבי מחיצה ניידת, אנו רוצים לסגור חלל קטן בבית לצורך פרטיות, שיהיה מבודד מרעש, ושיוכלו לפתוח מתי שרוצים, יש מחיצות אקורדיון, אך זה לא מבודד מרעש, יש מחיצות אקוסטיות מאלומיניום או עץ שעולה מאד הרבה, בסביבות 20000-30000 ש"ח, אפשר בבקשה לכוון אותי לנגר או מישהו שיכול לעשות את זה במחיר יותר זול? בסביבות 7000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים