כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
1. שיר שהולך ככה (והיה היום בקומדי-סטור המיטב): it's my life and i... na na na.... it's my life na na na יש מצב שזה של ace of base.....אבל אני לא בטוח.. 2. ועוד שיר שהמקצב שלו הוא דאנס: you turn me on na na na i feel so freee תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי עמותה באיזור חיפה שאפשר לתרום דרכה בגדים לנזקקים? אם אפשר להגביל את התשובות למידע קונקרטי בלבד - כתובת/טלפון של עמותה שיודעים בוודאות שעושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
עכשיו שאני חושב על זה יש כאן אנשים שיכולים להיות הורים שלי הזמינו אותי לתוכנית אל"צ . זה אקדמיה לפני צבא אני מתחיל תואר B.sc בבכיתה ט' ומסיים בכיתה י"ג (ומתחיל את הצבא שנה יותר מאוחר ). הלימוד עליי , עכשיו אני רוצה את התואר הזה אבל יהיה עליי עומס מטורף גם בגרויות והלימוד הזה לתואר . מישהו פה עשה את זה? או שמע על זה ? ב23.11 יש ערב של התוכנית בראשון עם מאיר ניצן במכללה למנהל בראשון אני ייילך ונהיה יותר חכם . סה"כ אני מתאים לדרישות , ויש איזה קורס פתיחה שמתחילים לפני ט' של Java וכל האלגוריתמים וכו' . תודה
-
- 74 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
-
נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המפרט מפורט בשם משתמש שלי. כמה שנים הוא יחזיק לי לשימושים של hd אינטרנט וסירטונים ביוטיוב ואופיס כמה זמן יחזיק לי? מארז ידית כסוף שחור דלת שקופה usb עליוניים ספק כוח fan 12cm w0165 400w thermaltake לום אם -p43 neo 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.00 gh 6mb core 2 duo e8400 מאוור למעבד :pro 775 arctic cooling זיכרון dbt geil 2gb ddr2 800mhz צלעות קירור כ.מסך-nvidia geforce 9500 gt 1gb o.c דיסק קשיח פנימי-500gb 32mb westrn digital צורב:gh22ns sata lg dvdX22dl מאוורר למעבד: 775 dual core כרטיס רשת:1gb lan ob כ קול 7.1 (ob (8 cannel כמה זמן המחשב יחזיק לי בשביל הדברים שלי 4 5 שנים כמה?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אני מעביר שני דיסקים קשיחים מסוג: lacie 2.5" 500gb lacie 3.5" 500gb כמובן שאת הכל אני סוחב עליי.... רק רציתי לדעת מראש אם יש בעיה כלשהי בהעברת הציוד במכונות של נתב"ג. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
-
איפה באתר של AMD ניתן לראות אילו מארזים מתאימים ? מאושרים AMD הכוונה...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שאסור לי לפרסם בפומבי בעיות שקשורות למערכת אבל שלחתי מכתב לפני הרבה זמן בפרטי, התייחסתם אליו אחרי שבוע בערך ועכשיו הבאתם את הפרסומת הזאת עוד פעם! הדפדפן שלי כל הזמן קורס בגלל הפרסומת הזאת! בבקשה לטיפולכם, ושוב אני יודע שאסור לי, אבל אני רוצה שזה יהיה למודעות יותר גבוהה ותבינו שהפרסומת הזאת פוגעת בגלישה דרסטית. בברכה, FullGaz.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים. שמעתי שיש בתי ספר תיכוניים שבהם אפשר להרחיב 10 יחידות מחשבים - 5 יחידות רגילות כמו בכל בתי הספר ועוד 5 יחידות פרוייקט webserice או משהו כזה. לצערי בתיכון שלי לא היה אפשר לעשות את ה10 יחידות מחשבים. אני מנסה להתקבל לאוניברסיטה ועומדות בפני שתי אופציות: 1) לשפר את הפסיכומטרי 2) לעשות את הפרוייקט במחשבים של ה5 יחידות - אופצייה שנראית לי יותר ראלית (מאחר וזה תחום יותר חזק אצלי מאשר הפסיכומטרי). העניין הוא שאני צריך לדבר בטלפון עם מורה כלשהי מתיכון כלשהו (לא משנה מהצפון עד לדרום) שיודעת מה צריך לעשות בדיוק בשביל הפרוייקט. חיפשתי באינטרנט מספר תיכונים אבל אין בהם 10 יחידות מחשבים. מישהו מכיר שמות של תיכונים בהם ניתן לבצע את ה10 יחידות מחשבים או מורה שמכיר/ה טוב את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניינת זמן רב לגבי מחיצה ניידת, אנו רוצים לסגור חלל קטן בבית לצורך פרטיות, שיהיה מבודד מרעש, ושיוכלו לפתוח מתי שרוצים, יש מחיצות אקורדיון, אך זה לא מבודד מרעש, יש מחיצות אקוסטיות מאלומיניום או עץ שעולה מאד הרבה, בסביבות 20000-30000 ש"ח, אפשר בבקשה לכוון אותי לנגר או מישהו שיכול לעשות את זה במחיר יותר זול? בסביבות 7000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
(עריכה - העונה השישית התחילה, כבר יש 4 פרקים) ולהודעה המקורית : עונה שישית בפתח טריילר חדש פתח את הבוקר, באתרי הטורנט האהובים עליכם, וגם ב : http://www.24trailer.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/24_(season_6)
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
הי חברים. עד היום קיבלתי במשכורת תוספת אחזקת רכב. הרכב שלי מתחיל להראות סימני זיקנה ואני מתלבט האם לקחת רכב ליסינג מהחברה (נותנים אפשרות רק ליונדאי איוניק). ביקשתי מחשבת השכר סימולציית שכר ויוצא שאני "מפסיד" כ 3200 ש"ח בנטו כל חודש אם אני לוקח רכב חברה. מה דעתכם?האם הנוחות שווה את ההפרש (ומה באמת ההפרש בין עלות החזקת רכב פרטי לעלות הנ"ל?)? רק שביב מידע - כרגע אני משלם כ 1000-1200 ש"ח בחודש דלק (נסיעות לעבודה ומסביב).
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה הקבר האולטימטיבי לצרכן הישראלי: פנטיום 4 1900(לא אמרים שזה סוקט 423) לוח אם 845 מהיר. זכרון 256 מגה(לא אמרים זה PC133) כ.מסך Geforce 128MB Sis(מצמצמים את העובד שמדובר בכרטיס חלק יותר מMX400) כ.קשיח 40 ג'יגה גדול ומהיר(לא אמרים שזה NIKIMI 5400RPM שהיה פעם WD שנזרק מהמפעל) ארון קבורה מהודר ומפואר עם מאורר בספקץ כונן פלופי. כ.קול: 128bit 3D Sound O/B( לא אמרים שזה CODEC מסריח מובנה על הלוח). רמקולים 800WATT PMPO מסך SAMP 19" עומד בתקנים סינים מחמירים לריצוד אופטימאלי. מקברת ועקבר מקצועי + פד + כיסויים. חבילת בונסוים: דיסק מלא בדמואים מ95, התנכ הממוחשבף מרוץ אופנועים וכוכב כחול. אנטי וירוס(PC CILLIN שבא עם כל לוח אם, אפילו הקבריים). 5999 בלבד!!!!!!!!!!! טל"ח, ארון הקבורה …
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה זה? למה תמיד שאני מוחק את זה זה מתקין את עצמו מחדש בלי לבקש ממני רשות? ובכלל איזה רשות יש לחנות של גוגל להתקין לי אפליקציות במכשיר דרך האתר שלהם מבלי שאני יאשר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכם קנה מחשב או משהו מהאתר http://www.glbsale.com/rus/notebooks.html כי נכנסתי אליו וכמעט כל הדברים שם מאוד מאוד זולים ואני רוצה לדעת אם הדברים אכן מגיעים ליעדם או שזה סתם רמאות
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין בשעון דיגיטילי שאפר לרכוש בארץ.... חשבתי על קסיו, אוליי מסדרת ה PROTREK?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש למישהו להציא לי איזה פרוייקט נחמד למחשב בחופש ( שלא יצרוך שינויים פיזיים במחשב משום שיש לי גבס ביד שמאל וגם אני לא פועל ב100 אחוז מבחינה פיזית) שבו אני אצטרך להישתמש רק בתוכנות בשביל המהרה או משהו בסדר כי משעמם לי.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.glbsale.com/eng/CCPSI.html מה אתם אומרים על זה? לדעתכם זה אמין? בדקתי WhoIS והדומיין הזה נרשם לפני חודש ויום בדיוק.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
לא לא טעיתי בהקלדה!! http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=23&id=3165
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי החדשות ה GLIDE שהביא את המהפכה של 3DFX הולך לחזור בגירסא חדשה נראה לכם שזה יעבוד ? מה אתם חושבים ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-