עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ערב טוב בוצ'אצ'וס קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון פשוט זה לא בדיוק "משחק" שמתאים לכל מי שנמצא בפורום משחקים..(בכל מקרה תעבירו בבקשה אם זה יותר קשור לשם) אז ככה..מה זה בעצם לבבות? זה מבוסס על משחק קלפים שאני לא מכיר ? זה משחק קלפים עם שם אחר ? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי אשמח לשמוע ממי שמכיר את החוקים ובגל מה שאני הצלחתי להבין זה שצריך להיפטר מהקלפים הגבוהים כביכול ולצאת מזה עם הניקוד הנמוך ביותר.. חדשו לי בבקשה לילה טוב .

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. מישהו שהיה בתאילנד יודע על מקום שמוכרים בו את החברות האלה? ואם יש רק זיופים שם אז מקום שיש בו בזיופים באיכות טובה? וגם מקום של דיזלים טובים? יש את אותם בMBK הזה? צריך את התשובות זריז הטיסה עוד יום וחצי בערך... תודה!

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

אני מתלבט בין YES ו HOT וההבדל המשמעותי ביותר ביניהם זה היס מקס. הוא באמת משפר את התמונה בLCD ברמה שכדאי להצטרף בשבילה?

• 68 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by mr.eke,

שלום ... אני מועניין לכרוש מהאתר ebay את החבילה הבאה http://global.ebay.com/9_in_1_FOR_IPOD_TOUCH_iTOUCH_CASESKINCAR_CHARGER/140317655066/item -עכשיו השאלות שלי הם: -זה מגיע עד הארץ בחינם אז זה אומר שזה מגיע עד הבית? -האם יעלה לי עוד כסף במכס וכו? -יש להורים שלי כרטיס אשראי רגיל(לא בין לאומי) אז זה אומר שאפשר לקנות איתו? -אני מילאתי את הפרטים בנתים בהרשמה ל ebay וב Country or region (במהלך הררשמה) סימנתי isreal ואז בצד שמאל שלו יש שני ריבועים State / Province / Region -מה לרשום פה שכונה ? והכם צריך לרשון פה 3 דברים או אחד מהשלושה? Postal code - האם זה מיקוד? -ואם יש מדריך להרשמה ל ebay ול paypal ........... תודה רבה וסליחה על החפירה..

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by e.t,

נתקלתי במבחן IQ חביב ברשת. תפנו לעצמכם איזה 10-15 דקות כדי להתמודד איתו בהצלחה. דרגת הקושי של השאלות עולה. אני הוצאתי 127. ;D מה איתכם?

• 58 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. Started by liav12,

השאלה בכותרת מת על הגבינה הזו, אני זוכר את הטעם שלה כ"כ טוב עוד כשהיו מביאים אותה לסופר סנטר של פעם, ואז הפסיקו. מחפש בנרות, ואם למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא (עוד יותר טוב אם בראשל"צ ) אשמח למידע! נ.ב אה וכן, אני מדבר גם על המוקצפת...מדהימה!

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. Started by The Ghost,

היום היה היום הראשון של התערוכה. אני שוקל ללכת לתערוכה ביום רביעי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1)האם יש לכם כרטיסים זולים יותר מ85 ש"ח??? 2)אם ביקרתם שם, האם זה שווה את המחיר? 3)יש למישהו מושג אם אפשר לצלם את המכוניות? (אין לי נסיון בתערוכות כאלה, אבל משום מה, יש לי תחושה שלא...) אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שהיו בתערוכות משנים קודמות... תודה וחג שמח! נ.ב: אם יש לכם כרטיסים מוזלים שאתם לא צריכים ואתם גרים באזור תל אביב או ירושלים, אשמח לקנות אותם מכם. אני צריך בעקרון בסביבות השישה, אבל גם פחות יהיה אחלה.

• 75 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם יש חומר מסודר שאפשר ללמוד דרכו את התכנים של הקורסים האלו ? מן הסתם יש ספרים רשמיים של הקורסים האלו. השאלה אם יש אותם באינטרנט ? ואם אין אז אם אפשר לקנות אותם וכמה זה צריך לעלות ... גם אלטרנטיבות (לא בהכרח ספר של MICROSOFT או CISCO ) זה טוב ד"א איזה הסמכה נחשבת האיכותית ביותר ?

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  9. שלום, ביום רביעי חזרתי לימי ג' הביתה בעקבות דלקת על עצמות השוקיים (שבהם יש 7 שברי מאמץ). ד"א, אני חייל קרבי בתותחנים שיוצא פעם ב3 שבועות הביתה, ליומיים, בשלב הזה. אתמול ביום האהבה בשעה 17:00 באו אלי כמה חברים וחברות כי אני די נכה (עם קביים) כדי לשבת קצת לפני שהם יוצאים, כי לא יכולתי לבוא מהסיבה שאני חייב להשאר במנוחה מוחלטת. בערך ב 17:30 שתינו כולנו כמה שוטים, שבמתברר שהבדיחה הייתה על חשבוני כי כולם שתו מים ונתנו לי לשתות את הוודקה לבד. שתיתי שלושה צ'ייסרים בסך הכל. בנוסף, בערך ב 17:40 לקחתי שני כדורי קלונקס (כדורים אנטי-חרדתיים) שמגבירים את השפעת האלכוהול, מרדימים את מערכת העצבים במעט ומרגיעים את הגוף. ב12:27 (פיקח לחלוטין), כ7 שעות אחרי, קיבלתי טלפון מחבר שהיה ב"באביטי"…

• 20 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. אוקי, מתחיל לשעמם לי מאוד בזמן האחרון, וכבר ראיתי את כל הסרטים הגדולים בנושאים נראה לי. בכל מקרה, אני ממליץ על הסרטים הבאים: All The Godfather Trilogy The Goodfellas Blood In, blood out Juice Gridlock'd Gang Related Above The Rim Scarface Boyz N' The Hood Higher Learning Menace II Society אממ... אני מאמין שזה הרוב. יש לכם עוד המלצות?

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. שלום, הפז"ם שלי הוא בדיוק שנה ולפני כשבועיים הגשתי טופס 55 כדי לעבור ליחידה קרבית בתור לוחם. כרגע, אני נהג בנ"מ. את הטופס הגשתי רק עכשיו מכיוון שההורים שלי חתמו לא מזמן [בן-יחיד]. מש"קית הת"ש שלי אמרה שבקרוב אני צפוי לעבור ראיון עם גורם כלשהו. אין לה פרטים רבים עליו. אגב, ביקשתי חי"ר [עם העדפה לגולני, למרות שכעת אני מעדיף דווקא כפיר] והיא אמרה שלגבי גולני היא לא בטוחה, אבל חטיבות חי"ר אחרות - סיכוי גבוה. אם זה רלוונטי: פרופיל 82, קב"א 52 2 תעודות הצטיינות 0 ימי ב' / ג' מתחילת השירות, ללא פטורים וחארטות מהסוג הזה את המידע הנ"ל ציינתי במכתב האישי. כמובן המטרה של זה היא אחת: לשכנע אותם שאני חייל רציני, ולמרות הפז"ם, יש טעם שיקחו אותי לקרבי. השאלה שלי היא כזאת: האם זה קצין מי…

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. שמעתי אל מישהו שהצפינו לו את ההארד דיסק בעבודה. כנראה העוזרת שלו נכנסה למשהו מפורפק באימייל או לא יודע... מה בעצם השלבים שייקח למישהו ליפול לכזה דבר? נניח קיבלת מייל מפוקפק עם קישור. נניח לחצת על הקישור... מה עכשיו? איך מלחיצה על קישור במייל מגיעים לשזה שמצפינים לך את ההרד דיסק? אני יכול לחשוב על אם מישהו מתקין אפליקציה בווינדוס עם הרשאות של אדמיסטרטור. נניח מישהו תמים עושה YES להכל? לא ברור לי איך נופלים לדבר כזה...

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. מזל טוב לי...... אנא משתמש חדש... איסמי ליאור

• 36 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. **לפני שאתם קוראים את הפוסט- אני רוצה להבהיר שבמילה אוכף אני מתכוון לכסא של האופניים, תודה** פעם זה טלפון, פעם זאת כרטיסייה אבל הפעם- האוכף של האופניים, מעניין אם נשארו תיכונים בלי גנבות במדינה הזאת למי שלא הבין, אני משתמש באופניים ככלי תחבורה כמעט לכל מקום שאני נוסע אליו, והיום, גנבו לי את הכסא ערסים (מי עוד יכול לעשות את זה?). לעזאזל עם המדינה הזאת, בהתחלה איזה פרזיט אידיוט עובר לשעון חורף מוקדם וגורם לי להזיע בבוקר כשאני רוכב, אבל מילא. עכשיו- גונבים לי אוכף שעולה 150 שקל, אבל המחיר לא משנה, זה העיקרון של ללכת 4KM מבית ספר הביתה כי לאיזה ערס מזד**ן לא מספיק האוכף שלו, ואי אפשר לרכב בלי אוכף כי בבלימה אפשר פשוט לעוף מהאופניים ולצאת די חבול/ מרוסק במקרה הרע. מה שעוד יו…

• 50 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by eliil1,

לא בטוח שמישהו פה יודע משהו על זה,או שיש לו ניסיון, אבל חשבתי לנסות. אני צריך שולחן ביליארד אמיתי מקצועי, בתקציב עד 4000 ש"ח (אפשר לחרוג , על איכות לא מתפשרים ;D אבל לא להציע שולחנות ב10K !!) תודה.

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. הגיעו הציונים לאינטרנט, וסתם חשבתי כל אחד ירשום פה תציון שלו ומה הוא רוצה לעשות .. (יעני בשביל מה הציון, פקולטה עתודה וכו') כמובן בהצלחה לכולם !!! לינק לבירור הציונים: http://www.nite.org.il/scripts/txt.asp?pc=125176984&selFol=125176984&flag=1

• 94 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by artyom,

האם מותר להכניס ולרכב על אופניים בבסיס צבאי? חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. ואם אפשר אז גם SOURCE עם התשובה. תודה

• 40 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. שלום אנשים הנושא הזה מעניין אותי כי אני עוד חודשיים וחצי מתגייס וזה מתחיל להיות משהו שאני רואה בו חשוב... אז ככה:נכון החיילים אחרי שיש את שרשת החיול בבקום וכל זה מקבלים תעודת חוגר?ונכון זה מאפשר להם לנסוע ב3 שנים האלו בתחבורה הציבורית חינם לכל מקום בארץ בו הם משרתים או חוזרים הבייתה לא משנה איזו חברה ציבורית? אבל,האם המדינה,או יותר נכון רכבת ישראל או אגד או כל חברה אחרת לא מפסידה המון כסף מיזה שהם נותנים לחיילים את האופציה בחינם?האם הם לא מעדיפים שהחיילים יהיו כמו כולם וישלמו ואת הכסף החברות ישקיעו בשיפורן?או שבגלל שצריך לנסוע כל יום למקומות מאוד רחוקים הם מתחשבים בחיילים שזה יוצא להם המון כסף ל3 שנים האלה? או שבכלל,עצם זה שהנסיעות הן בחינם,זו הוקרת התודה של המדינה על כך …

• 77 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. -חומות של תקווה -אמריקה איקס -הפסנתרן ואתם?

• 80 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה יום שישי הזה הייתי הסתובבתי אם החבר"ה ואז פגשתי מישהו שאני מכיר אז סתם התחלתי לדבר איתו . אחרי זה אני רואה שהוא מוציא קופסא של LM אדום , ופעם אחרונה שראיתי אותו הוא עישן LM לייט אז שאלתי אותו למה הוא עבר לאדום כי זה יותר מזיק , אז הוא אמר לי שההפך שסיגריות לייט מזיקות יותר לגוף מאשר סיגריה רגילה (אדום ) . או אמר לי שבסיגריות לייט מכניסים כל מיני חומרים שמזיקים לגוף והחומרים האלה הם בעצם מה שעושים את הסיגריה יותר חלשה . כל הזמן אני חשבתי שאדום יותר מזיק מלייט . עכשיו השאלה שלי זה שזה באמת נכון שלייט יותר מזיק מאדום ? תודה מראש .

• 41 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by darkman,

אני עוד מעט צריך לעשות טסט אז אני רוצה להבין על מה אנשים נכשלים שמעתי שהבוחן מכשילים על כל דבר קטן אז שכל אחד שנכשל שיגיד על מה *אם נכשלת זה לא בושה*

• 71 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??

• 20 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

טוב היום נישבר הקש האחרון כשאמא שלי עוד הפעם הכינה את הטוסט הרגיל והמשעמם שלה,אז חשבתי שאולי אתם תביאו תמתכונים שלך להכנת טוסט,ככה שיהיה טעים

• 70 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. ועוד קטעים שצונזרו.. : http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=74905&ak=null&nb=1 "שמעתם עליה, חיכיתם לה, עכשיו אתם יכולים לראות אותה. יב"ז מתמזמזת עם טלי שרון ועוד קטעים שצונזרו מטלנובלה בע"מ" מקור:Ynet לדיון בלבד. לא לשימוש בלתי הולם. מה דעתכם על הסדרה? מיהו השחקן הטוב ביותר לדעתכם? מי השחקנית הכי שווה? (תענו בסקר)

• 59 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. Started by MiniMizer,

לאחרונה נחשפתי לנושא מסוים, נושא שקצת קשה להסביר אותו... מין תאוריה מסוימת כזאת, שאם היא נכונה, אז בעוד כשנה, אנחנו נהיה מתים (רובנו לפחות). מדובר בNibiru, זהו כוכב המהווה את הכוכב העשירי של מערכת השמש (שמעתם נכון). הוא משלים סיבוב אחד סביב השמש בפרק זמן של כ3,600 שנים. באביב 2003 הוא אמור לעבור בין השמש לבין כדור הארץ. הכוכב גדול כמעט פי 5 מכדור הארץ, מסתו גדולה כמעט פי 25 ממסתו של כדור הארץ והוא צפוף פי מאה. עפ"י נתונים אלו, ההערכה היא כי ההשפעות המגנטיות של ההתקרבות שלו אל כוכב מסוים יחלו כ7 שנים לפני שהוא חולף על פני אותו כוכב. מתי התחילה ההתחממות הגלובלית? מתי החלה התופעה הנקראת אל-ניניו? רעידות אדמה חזקות מאוד (טורקיה למשל), שטפונות? 1995-1996 7 שנים לפני שנת 2003. …

• 57 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים