כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מישהו שהיה בתאילנד יודע על מקום שמוכרים בו את החברות האלה? ואם יש רק זיופים שם אז מקום שיש בו בזיופים באיכות טובה? וגם מקום של דיזלים טובים? יש את אותם בMBK הזה? צריך את התשובות זריז הטיסה עוד יום וחצי בערך... תודה!
-
- 16 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש שולחן עבודה (גיימינג) שהיה עליו שני מסכים בגודל 24 אינצ שני רמקולים ומדפסת מול המסכים יהיה פד גדול ועליו מקלדת ועכבר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי דוגמא לשולחן עבודה:
-
- 0 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הסדרה ה''שמיניה'' (המיועדת ללקוחות חברת הכבלים HOT) הסתיימה היום אחרי 2 עונות! יום דיכאון! הפרק היה מאוד יפה אבל לא הבנתי את הסוף? איה חזרה להיות בת 10 או שנשארה להיות בת 15 בשביל אדם?! בכל מקרה אם היא נשארה בת 15 וניני (יונתן) הפך בחזרה לילד בן 10 הוא יכסח לה ת'צורה כי זה לא פייר! ומה הסיפור על טדי (עמוס) ודגנית,מה הם יתחתנו? והדבר הכי מותח: האם הם ישנו בלילה באותה מיטה? (המבין יבין). הסיפור של מיקה ואבי היה קצת רדוד ולא מותח בגרוש,והאם אבי בונה על הX1800XT,זה מה שהכי מותח. בכל מקרה,הקלטתי לכם את הקליפ בעזרת יכולת הTVOUT של הכרטיס שלי,מצטער על האיכות הגרועה כי כדי להעלות לאינרטנט שצריך שזה ישקול מעט,בכל מקרה תהנו. http://planet.nana.co.il/ron_50/8.wpl
-
- 49 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מזל טוב לי...... אנא משתמש חדש... איסמי ליאור
-
עוד כמה ימים יום הולדת לאקסית - צריך לעשות משהו ... אנחנו עדיין מאוהבים, מדברים ונפגשים המון. ההתלבטות היא אם אני אעשה משהו יותר מידי רציני היא תפתח תקוות שאני רוצה לחזור אליה. מצד שני, אני עדיין אוהב אותה ויום הולדת זה דבר שחשוב לה מאוד - לא מעוניין לאכזב אותה. אופציות כמו טיסה בשמי ישראל, איזה צימר וכד' לא קורצים לי [זה משהו שהייתי עושה עם חברה לא עם אקסית... בכל אופן, שבוע אחרי שנפרדנו היה לי יום הולדת והיא לא עשתה לי כלום.. למרות שביקשתי ממנה לא לעשות כלום אבל בכל זאת..]. מסעדה גם נשמע לי מעפן. חשבתי לקנות לה משהו ולקחת אותה לאיזה איזור עם נוף נחמד לפיקניק [לאפות לה לחמים ולקנות גבינות, איזה מוסקט נחמד ושמפניה] אני גר בחולון ואין לי זין עכשיו לנסוע במשך שעה וחצי לפיקנ…
-
- 57 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
ממלא 1\5 כוס, לוקח כפית סוכר וטובל בפנים. מדליק ונותן לסוכר לימוס ולאבסנט להדלק. זורק הכל בפנים, מערבב טוב טוב, מכבה בנשיפה (הכוס לוהטת!! אי אפשר לכבות אחרת) וישר שואף את אדי האלכוהול, נותן לזה חצי דקה להתקרר ושותה הכל בשוט. איך אתם שותים אבסנט?
-
- 26 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
אז פורים בפתח.... למישו יש רעיון לתחפושת טובה ואל תביאו לי פה קאובוי או פיראט אני רוצה משו שיהיה מקורי...
-
- 27 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
לאחרונה נחשפתי לנושא מסוים, נושא שקצת קשה להסביר אותו... מין תאוריה מסוימת כזאת, שאם היא נכונה, אז בעוד כשנה, אנחנו נהיה מתים (רובנו לפחות). מדובר בNibiru, זהו כוכב המהווה את הכוכב העשירי של מערכת השמש (שמעתם נכון). הוא משלים סיבוב אחד סביב השמש בפרק זמן של כ3,600 שנים. באביב 2003 הוא אמור לעבור בין השמש לבין כדור הארץ. הכוכב גדול כמעט פי 5 מכדור הארץ, מסתו גדולה כמעט פי 25 ממסתו של כדור הארץ והוא צפוף פי מאה. עפ"י נתונים אלו, ההערכה היא כי ההשפעות המגנטיות של ההתקרבות שלו אל כוכב מסוים יחלו כ7 שנים לפני שהוא חולף על פני אותו כוכב. מתי התחילה ההתחממות הגלובלית? מתי החלה התופעה הנקראת אל-ניניו? רעידות אדמה חזקות מאוד (טורקיה למשל), שטפונות? 1995-1996 7 שנים לפני שנת 2003. …
-
- 57 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, הפז"ם שלי הוא בדיוק שנה ולפני כשבועיים הגשתי טופס 55 כדי לעבור ליחידה קרבית בתור לוחם. כרגע, אני נהג בנ"מ. את הטופס הגשתי רק עכשיו מכיוון שההורים שלי חתמו לא מזמן [בן-יחיד]. מש"קית הת"ש שלי אמרה שבקרוב אני צפוי לעבור ראיון עם גורם כלשהו. אין לה פרטים רבים עליו. אגב, ביקשתי חי"ר [עם העדפה לגולני, למרות שכעת אני מעדיף דווקא כפיר] והיא אמרה שלגבי גולני היא לא בטוחה, אבל חטיבות חי"ר אחרות - סיכוי גבוה. אם זה רלוונטי: פרופיל 82, קב"א 52 2 תעודות הצטיינות 0 ימי ב' / ג' מתחילת השירות, ללא פטורים וחארטות מהסוג הזה את המידע הנ"ל ציינתי במכתב האישי. כמובן המטרה של זה היא אחת: לשכנע אותם שאני חייל רציני, ולמרות הפז"ם, יש טעם שיקחו אותי לקרבי. השאלה שלי היא כזאת: האם זה קצין מי…
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי משפחה די טובה אבא ואמא מהנדסים וכסף טפו טפו טפו לא חסר. ההורים עובדים קשה אבלתמיד מקדישים לנו זמן כל שובע יש טיול משפחתי או משהו. והם מתעניינים בחיינו הפרטיים והלימודים אני סטודנט למדמ"ח אחותי הקטנה (10) מחוננת. כל שנה יש טיול לחול. המקרר תמיד מלא בכל טוב לכל אחד יש חדר משלו. וההורים נותנים לנו את הפרטיות שלנו מתעניינים בשלומנו וכו' האידיאליה מופרעת ע"י אחי הקטן (14) עד כמה שאנחנו מנסים נראה שהכשרון היחיד שיש לו זה להסתבך בצרות. יצא לו בחודשים האחרונים להידקר קלות להיסחט באיומים להשתתף בקקטה שגרמה לחבר שלו (ילד טוב דווקא) יותר מ 20 תפרים. החבר הכי פחות פושע שלו בלי גרוש על התחת ועם אח בכלא. רובם אם לא כולם שותים,מעשנים,הולכים מכות ומסתובבים עד השעות הקטנות ש…
-
- 53 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יאללה ת'ראד חדש שיהיה מעניין כל אחד אומר משפט שמתחיל ב... ניחשתם נכון אתם מכירים את זה אז יאללה אני יתחיל אתם מכירים את זה שהטלפון מצלצל ואתם בשירותים ואתם תעשו הכל כדי להספיק להגיע לטלפון ואיך שתיגעו בו הוא יפסיק לצלצל אתם מכירים את זה שמתקשרים אליכם מחסוי ואתם עונים ואומרים את השם של מי שבדרך כלל מתקשר חסוי ואז מגלים שזה החברת ביטוח או משו חח תמשיכו מכאן אתם
-
- 52 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כאשר אני משאיר את המטען בחשמל אבל לא מחובר לפלאפון הוא מסרטן? תודה רבה מדובר על מטען של סוני אריקסון.
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
-
-
אני רוצה לדרמן (LEATHERMAN) חשבתי על הsurge אבל קראתי ביקורת שאומרת שהוא עושה רעשכשהוא סגור אבל הוא נראה כמו הכי טוב, ויש גם את הalx שהוא מעולה עם שני הרבה מקומות לביטים איזה לדרמן הוא הכי טוב אני משתמש גם בביטים אז אי אפשר אחד בלי. ותקציב לא חשוב כמה כי הכי יקר הוא בערך 120 דולר ואני קונה מאיביי והמחיר לא חשוב לי
-
- 19 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
המיזם החדש והמאתגר של xAI מכוון לדבר אחד: להוכיח שחברת תוכנה יכולה לתפקד באופן מלא ללא מגע יד אדםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן,אני בחור ללקראת גיוס,יש לי קב"א 55 ודפ"ר 70,נפלתי בטיס על פסיכולוגית. אחרי זה בא גיבוש צנחנים שאותו לא עברתי,אני בכללי בחור בכושר אחלה ועד היום התאריך גיוס שלי היה 19 לנוב' שחשבתי זה גולני,אז לא היה לי תלונות. קיבלתי פתאום מכתב שאומר ששובצתי להנדסה קרבית,למה לעזאזל?
-
- 82 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
עם הבטחות לזמינות ודיוק טובים הרבה יותר מהמערכת שכולנו מכירים, מערכת ה-Galileo השאפתנית מתחילה לפעול ולספק שירות למשתמשים לכתבה
-
- 21 תגובות
- 5.5k צפיות
- 2 followers
-
-
בעוד כ3 שבועות מסתיימים ששת החודשים שלי בפרופיל 24 ואני אמור לחזור לשירות.סיימתי יותר משנה בסדיר לפי ה 24. האם יש פה מישהו ששוחרר בעבר על פרופיל 24 ויכול לספר לי מה הולך לקרות? אני קצת מודאג כי עדיין לא קיבלתי צו..
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-