כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
יש למשהו? או שיכול להגיד לי איך עושים את זה בOPEN OFFICE
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
-
היי, איך זה שאין לאתר כמו HWZONE דף יוטיוב מפותח? אני מדבר על זה שזה כנראה אתר דיי גדול בארץ בכל הקשור למחשבים, אבל אתם לא עושים סרטונים למשל על כל הסקירות שלכם. כמו LINUS ועוד רבים כמוהו: יש להם אתר עם הסקירות, אבל לכל אחת מהסקירות גם יש סרטון לסקירה, וזה דיי מגניב. אני פשוט חושב שאתם צריכים לפתח יותר את הדף שלכם ביוטיוב ולהוסיף סרטון, ושלכל סרטון יהיה כמובן כתוביות באנגלית (תוסיפו בכותרת גם W/ English Subtitles) בשביל יותר צפיות..
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז יש לי משקפי שמש של RAY-BAN אבל אני לא יודע אם הם מקוריות, זה פחות אכפת לי , מה שכן אכפת לי זה אם הם באמת חוסמות קרינה ומגנות על העיניים או שהם סתם "כהות" ובעצם גורמות לאישונים להתרחב ויוצרות אפקט הפוך. אשמח לדעת איך אפשר לבדוק את הנושא. תודה
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאור עליית מחירי המים (וכמובן העובדה שאין יותר מדי מים) ולפני שמים הופכים להיות מוצר לעשירים בלבד.. אתם יכולים לכתוב פה טיפים שלכם לחסוך במים ! כמה דברים שלי: *בזמן המקלחת לשים שיר שאתם אוהבים ברקע [אפשר בפלאפון או משהו] ולנסות לסיים את המקלחת עד סוף השיר - ככה גם נהנים משיר נחמד ברקע וגם מסיימים להתקלח [המלצת רשות המים-להתקלח עד 4 דקות]. *לנסות להוריד באסלה בכל מקרה את הידית הקצרה - גם אם הורדתם חבילה. ברוב הפעמים זה מצליח. אני מניח שזה חוסך בערך חצי מיכל כל פעם. *לא לשטוף את האוטו אם אתם יודעים שעומד לרדת גשם [גם ככה הגשם מתייבש מכוער על הרכב וצריך לנגב אותו שוב]. *לחסוך מים לא רק בבית - גם בצבא ובעבודה, אמנם זה לא הכסף שלכם, אבל זה המים של כולנו. אנ…
-
- 57 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מה זה אומר בראסמי עפ"י חוקי התאוריה? מקום לדיירים בלבד, יעני אנשים עם תו?
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני בערך קונה מחשב חדש כל פעם שהמהירות שלו משתפרת פי 4 אני רואה שהרבה אנשים פה קונים כל דבר חדש שיוצא כמעט מעניין אותי לדעת אם זה נכון
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לא מבין את הקטע שכשמקבלים את החשבון ורשום "לא כולל שירות" המלצרים לא מקבלים שכר? למה דווקא 10%? שלא תבינו לא נכון, אני לא קמצן או משהו ולרוב משאיר לא מעט, אבל אכלתי עם החברה במקום כלשהו ולא היה עלי מזומן, ביקשתי חשבון ורציתי לשלם עם האשראי, אך מסתבר שהם לא יכולים לחייב סכום מעל הסכום של החשבון ולא ניתן לשלם טיף עם האשראי. אז לחברה שלי היה 14 וקצת שקל מזומן בארנק אז השארנו את זה, איך שהמלצרית באה לקחת את החשבון היא קוראת לנו ואומרת: "סליחה? אבל זה לא אפילו לא 10%" (סכום החשבון היה 209 שקל) אז היא העמידה אותנו במצב לא נעים. למה אני "מחוייב" להשאיר 10%? יש חוק כזה? שיוסיפו את זה לחשבון אם זה חובה! ואם לא בא לי להשאיר טיף? אם השירות היה גרוע?
-
- 80 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדרמן (LEATHERMAN) חשבתי על הsurge אבל קראתי ביקורת שאומרת שהוא עושה רעשכשהוא סגור אבל הוא נראה כמו הכי טוב, ויש גם את הalx שהוא מעולה עם שני הרבה מקומות לביטים איזה לדרמן הוא הכי טוב אני משתמש גם בביטים אז אי אפשר אחד בלי. ותקציב לא חשוב כמה כי הכי יקר הוא בערך 120 דולר ואני קונה מאיביי והמחיר לא חשוב לי
-
- 19 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
(נושא זה ישמיד את עצמו בשלב מסויים..)
-
- 28 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מזל טוב לי...... אנא משתמש חדש... איסמי ליאור
-
האם למישהו פה יש ניסיון עם החנויות של א&א מחשבים? alef-alef.co.il??? כי אני מתכנן לקנות מהם מחשב ואני רוצה לדעת אם כדאי לקנות מהם, יש להם 2 סניפים בנתניה וסניף בחדרה...
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מחכה לחבילה מצ'כיה שנשלחה ב-5 למאי ובשבוע שעברה ראיתי במעקב היה רשום שדבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית בחיפה בתאריך 22/05/15 ויופנה אל מענו החדש של הנמען בהתאם לבקשתו. דבר ראשון אני לא שיניתי כתובת שלי ולא ביקשתי מהם לחכות לפנייה שלי בדבר להפנות למען חדש דבר שני התאריך של סטטוס מתעדכן ואם בשבוע שעבר היה תאריך 22/05/15 היום זה 26/05/15 אני לא יודע איפה יחידה מרכזית נמצאת אבל שלחתי פנייה באתר שלהם ופייבוק. בפייבוק אמרו שיש דואר עוקב אבל לא פניתי ולא ביקשתי שירות זה. אני לא עברתי דירה. אולי להתקשר 171 למודיעין דואר?
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי אחרי הרבה טלפונים ובדיקות, הצתמצמה לה הרשימה של המכללות שבהן ארצה ללמוד (הנדסת מכונות). המכללות: אפקה שנקר - עדיין בבירור (וגם קצת בעייתי מסתבר שזוהי מכללה לעיצוב בכלל) המכללה האקדמית להנדסה ירושלים אחווה המרכז האקדמי אריאל. עריכה: עוד מכללה אחת לרשימה - מכללת אורט הרמלין נתניה. איפה אתם הייתם בוחרים ללמוד? ובשביל מה הייתי רוצה את הדירוג מהטובה ביותר לפחות טובה? כי נניח שמכללת ירושלים תיהייה הכי טובה ואחריה אפקה עדיין אלמד באפקה מטעמי נוחות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
אז ככה, נתקלתי במקרה בת'ראד הראשון שלי בפורום ופשוט נקראתי מצחוק... מדהים איזה NOOB הייתי וכמה למדתי מהפורום המדהים הזה. אז כל אחד יראה את הת'ראד הראשון שלו (ורצוי שיהיה ממזמן, לכל הותיקים). אני ביקשתי עזרה ב-OC לP4 2.0GHZ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259011.msg2286244#msg2286244
-
- 44 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חיפשתי תמונה בגוגל ובמקרה מתקלתי בזו: איזה אנשים דפוקים יש בעולם!!!
-
- 8 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לאחרונה נחשפתי לנושא מסוים, נושא שקצת קשה להסביר אותו... מין תאוריה מסוימת כזאת, שאם היא נכונה, אז בעוד כשנה, אנחנו נהיה מתים (רובנו לפחות). מדובר בNibiru, זהו כוכב המהווה את הכוכב העשירי של מערכת השמש (שמעתם נכון). הוא משלים סיבוב אחד סביב השמש בפרק זמן של כ3,600 שנים. באביב 2003 הוא אמור לעבור בין השמש לבין כדור הארץ. הכוכב גדול כמעט פי 5 מכדור הארץ, מסתו גדולה כמעט פי 25 ממסתו של כדור הארץ והוא צפוף פי מאה. עפ"י נתונים אלו, ההערכה היא כי ההשפעות המגנטיות של ההתקרבות שלו אל כוכב מסוים יחלו כ7 שנים לפני שהוא חולף על פני אותו כוכב. מתי התחילה ההתחממות הגלובלית? מתי החלה התופעה הנקראת אל-ניניו? רעידות אדמה חזקות מאוד (טורקיה למשל), שטפונות? 1995-1996 7 שנים לפני שנת 2003. …
-
- 57 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן נתקלתי בבעיה , לצרכי אסתטיקה בלבד , אני צריך להפוך את השקע , שקע כזה פשוט להפוך את הכיוון של הראשים , כי אני צריך לחבר מפצל והכבל שלו עולה למעלה [ונגד כיוון השקע ] ככה זה מציק בעין.
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-