כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן,אני בחור ללקראת גיוס,יש לי קב"א 55 ודפ"ר 70,נפלתי בטיס על פסיכולוגית. אחרי זה בא גיבוש צנחנים שאותו לא עברתי,אני בכללי בחור בכושר אחלה ועד היום התאריך גיוס שלי היה 19 לנוב' שחשבתי זה גולני,אז לא היה לי תלונות. קיבלתי פתאום מכתב שאומר ששובצתי להנדסה קרבית,למה לעזאזל?
-
- 82 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
היום צריך לקבל החלטה על מה הולכים, להגיש מנילה ולבחור קורסים. אני צריך עזרה בלקבל החלטה. אני בעל פרופיל 97 וקב"ה גבוהה, קיבלתי מנילה קרבית, ואני רוצה תפקיד שהוא לא יותר מדי קרבי (אבל גם לא יותר מדי ג'ובניק), משהו כזה באמצע. יש לי 4 בחירות: מרום טכנולוגי, צוללות, נ"מ, קצין שלישות את המרום טכנולוגי אני צריך למלא היום, אם אני בוחר במסלול זה זה חוסם לי את המנילה, ואז אני לומד שנה וחצי לדיפלומת הנדסאי אלקטרוניקה ועוד שנה וחצי קבע. הבנתי שזה לא עוזר לי בחיים יותר מדי, כי התואר הזה לא שווה. את הצוללות אני צריך לעשות גיבוש, אך רק 1 מתוך 10 אנשים עוברים, אז הסיכויים הם לא גבוהים ואני לא בטוח שזה מקצוע מועיל במיוחד, אלא רק חוויה (אין תרומה לעתיד) נ"מ זהו תפקיד עורפי ברובו (אלא אם מ…
-
- 25 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ערב טוב בוצ'אצ'וס קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון פשוט זה לא בדיוק "משחק" שמתאים לכל מי שנמצא בפורום משחקים..(בכל מקרה תעבירו בבקשה אם זה יותר קשור לשם) אז ככה..מה זה בעצם לבבות? זה מבוסס על משחק קלפים שאני לא מכיר ? זה משחק קלפים עם שם אחר ? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי אשמח לשמוע ממי שמכיר את החוקים ובגל מה שאני הצלחתי להבין זה שצריך להיפטר מהקלפים הגבוהים כביכול ולצאת מזה עם הניקוד הנמוך ביותר.. חדשו לי בבקשה לילה טוב .
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
-
מה דעתכם על תרחישי האימה? לפי הדעה הרווחת שבורסה העולמית תקרוס בעקבות האמריקאית והדיכוי יהיה חמור מ1939, וביןלאומי. אני מעריך שזה כן יקרה. דעתי מבוססת על כך שכסף יוצר עוד כסף, אבל לא תמיד תוצר... לאט לאט כמות הכסף בעולם מתרחק משווי המוצר העולמי. בפשטות, יש X תוצר והוא שווה Y, כמות הכסף בעולם ~2Y אבל התוצר נשאר X, רווח כתוצאה מהלוואה לדוגמא. מה שגורם לכסף להיות שווה חצי. מצב כזה יקריס את הבורסה ברגע שהוא יעבור נקודת אל חזור שהייתי בשמחה חולק אתכם אבל אני לא יודע מה היא. אני לא זוכר איך עושים נגזרת, שלא נדבר על כלכלה. אבל בוודאות זה יקרה עד 2018. בלי כסף כולנו נהיה עשירים.
-
- 30 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
2 כוכבים + ניטרוקס - אילו מועדונים מומלצים? האם יש נקודות חשובות שיש לשים לב אליהן? האם בסוף הקורס ניתן לצלול ללא מדריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
-
היום היה היום הראשון של התערוכה. אני שוקל ללכת לתערוכה ביום רביעי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1)האם יש לכם כרטיסים זולים יותר מ85 ש"ח??? 2)אם ביקרתם שם, האם זה שווה את המחיר? 3)יש למישהו מושג אם אפשר לצלם את המכוניות? (אין לי נסיון בתערוכות כאלה, אבל משום מה, יש לי תחושה שלא...) אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שהיו בתערוכות משנים קודמות... תודה וחג שמח! נ.ב: אם יש לכם כרטיסים מוזלים שאתם לא צריכים ואתם גרים באזור תל אביב או ירושלים, אשמח לקנות אותם מכם. אני צריך בעקרון בסביבות השישה, אבל גם פחות יהיה אחלה.
-
- 75 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני כנראה בשעה טובה מתחיל ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע MCSA בגון ברייס ורציתי חוות דעת של מומחים לגבי הנושא אם זה שווה אם יש ביקוש בתום ובקשר למכללה אם היא טובה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ישנו שיר חדש ברדיו ... בהודית ! משהו אג'ה אג'ה .... מישהו יודע מה שם השיר ? איפה אני קונה את הדיסק המלא ?
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מה שדורש עבודה מורכבת בפוטושופ עם מסכות ושכבות, נאנו בננה מבצע בשניות עם הוראה פשוטה במילים - ללא צורך בניסיון מקצועי. האם זהו הדור הבא של יכולות הבינה המלאכותית בתחום העיצוב הדיגיטלי?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
- 3 followers
-
-
מה אתם אומרים מציאה או הגזים עם המחיר? מחשב מקינטוש משנת 1984 שמור היטב עם כל הקופסאות והרכיבים המקוריים שבאו ביחד. המוכר העלאה לדף המכירה מלא תמונות(כיף להסתכל עליהם) שמראות את מצב המוצר ואת כל התכולה. מה אתם חושבים? http://www.ebay.com/itm/1984-Macintosh-128k-M0001-System-IN-ORIGINAL-BOX-Once-in-a-Lifetime-Find/282333781505?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D33d76ad4b9604746a392576401199c38%26pid%3D100033%26rk%3D6%26rkt%3D8%26sd%3D332106507968
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מדד לי את הזין שלי אצלו בבית. שמתי אותו על בלטה של 30 ס"מ החבר החזיק את הבלטה ואני ראיתי עד לאן הוא הגיע והוא גם אמר שהיה חסר לי רק 5 ס"מ כדי להגיע ל15 ס"מ אחותי אמרה לי שאני לא עובר את סבא שלי בדקנו גם אם סבא שלי ולו יש גדול ב6 ס"מ עם קונדום וגם בלי אחותי אמרה לי שעדיין חסר לי וזה יגדל לי השאלה שלי היא האם אחרי שאני יזיין כי אני בתול וסבא שלי לא אז הוא יגדל לי עוד אשמח לתשובות וסליחה על החפירה.
-
- 29 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
קיצור אני בא לקצור את הדשא ממלא דלק כמו תמיד וממש הרב זמן לא שמתי שמן במכסחת דשא אז אמרתי לעצמי שחייב פעם ב....... קיצור המכסחת התחילה להוציא מהאגזוז מלא עשן (לא מביישת מופע פירוטכניקה) ועכשיו המכסחת לא עובדת יכול להיות ששמתי יותר מידי שמן? או שהשמן של המכונית והשמן של המכסחת דשא זה שמן שונה? כל פעם שאני מושך את החוט הזה של המכסחת יוצא לי עוד שחור מאזור המנוע שם תודה רבה!!!
-
- 15 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??
-
- 20 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
-
לאחר תשעה חודשי דחייה, הרגע הגיע... :anim-jjd: מחר @ 7:30 בבוקר, אני נפרד מהאזרחות למשך 36 חודשים ו...זהו. גורלי עוד לא ממש ידוע, אבל מאמין שיהיה איכותי. שמרו על עצמכם היטב ונשתמע...
-
- 88 תגובות
- 5.7k צפיות
-