כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מציאת תרופה לסרטן בעזרת תוכנה שניתן להוריד מכאן. ניתן למצוא עוד מידע על התוכנה כאן. מזאת התוכנה הזאת? מטרת התוכנה היא לנתח DNA ולשלוח את התוצאות את הניתוח היא מבצעת על המחשב שלכם, לפני הניתוח היא מורידה את הקבצים שצריך מהשרת ולאחר סיום החישובים התוצאות נשלחות. התוכנה עובדת ברקע ואינה מאטת את המחשב לפי הניסיון שלי. האם באמת אפשר למצוא תרופה בעזרת התוכנה? ובכן, התוכנה לא מוצאת את התרופה עצמה אבל היא עוזרת בניתוח DNA ובעזרת זה אפשר למצוא את התרופה הרבה יותר מהר. אז איך התוכנה עובדת? הינה הסבר קצר על מה היא עושה באדיבות RainBowInBlack מהאתר Techno "כל מה שהתוכנה עושה בכלליות זה לבדוק רצפים של די-אנ-איי מה שהיא בודקת לפי מה שהבנתי זה את הסבירות או הפוטנציאל שלהם קיימים מיליא…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה!! אני מחפש שרת איחסון ל135 תמונות בגודל כולל של 110 מ"ב... תנו הצעות!! אני מכיר שתי דרכים.. אחת שרת קבצים.. ויש שרתי תמונות.. עם תצוגה מוקטנת וכו'.. תנו קישורים! תודה..
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה 3-4 חודשיים...הוט החליפו את הממשק שלהם לצבע אדום... וביחד עם זה הלכה לי הסיסמה של החסימת הורים... עכשיו...אני לא יודע איזה סיסמה עשו לי?? אז מה הדיפולט (ברירת מחדל) שלהם??
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לציין שאותו דבר מוצע גם ביס.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
http://www.orenzarif.co.il/pics.htm תסכלו איזה בולשיט מוכרים לאנשים... שימו לב ל "משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" תראו איך משתנה התמונה וגם המשקפיים שלו נעלמות... שלא נדבר על זה שהתמונה היא של הבוט סקרין... ותראו גם את ה"קריאת ספרים סגורים במחשבה וירטואלית" וה "תוספי תזונה מחוזקים בכוחות על טבעיים" איזה בול שיט.... אנשים לא מתביישים...
-
שלום לכולם, רציתי לדעם אם למישהו יש משדר FM כזה שמחברים לנגן MP3 או דיסקמן, מכוונים תדר ואז שומעים ברדיו באוטו. אני מעוניין לקנות כזה ורציתי לדעת אם יש המלצות למישהו. תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב זה הסיפור, אחותי הקטנה (כיתה ד') מתקשה קצת במתמטיקה ואמא שלי ביקשה שאני אנסה למצוא אתר עם תרגילים או משהו בשבילה על מנת לתרגל, החל מבערך הבסיס של המתמטיקה (חיבור,חיסור וכו') עד דברים שלומדים בכיתה ד'(כלומר שברים) אם אפשר משהו שאפשר להדפיס זה עדיף, למרות שגם אתר שנכנסים אליו ועושים בו את התרגילים יעזור אני רוצה לציין שזה לא שלא חיפשתי, חיפשתי, אבל לא מצאתי כאלה ששווים משהו (ובעברית...) אז אל תתנפלו ישר. אני כמובן אמשיך לחפש גם, אבל בשביל מה יש פורום? בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ואם כן אז האם אתם מכירים חנות אמינה משמה...
-
- 10 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי ראיתי שנטויז'ן מחלקת מצלמת אולימפוס בתמורה להתחייבות לשנתיים. רציתי לקבל פרטים על המבצע הזה, במידה ואני לוקח את המצלמה אני צריך להוסיף תשלום כל חודש בנוסף להתחייבות לשנתיים? או שהמצלמה בתמורה רק להתחייבות לשנתיים ? האם זה כדאי ? ואיזה דגם מצלמה של אולימפוס הם נותנים? ??? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
חייבים ויזה שאפשר לקנות בה בחול או אפשר במקומית? וחברה תביאו לי אתרים ששולחים לארץ?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש את מבחני COMTIA ל-A+ וגם למייקרוסופט יש מבחנים מסוג זה, מי יותר נחשב, יש הבדלים בין השניים? עם יש לי A+ כדאי לעשות גם את ההכשרה של מייקרוסופט או רק את המבחן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער על הפרסום, אבל בגרות עוד שעתיים ופתאום קלטתי שהשיר חסר לי...תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן חברים ... כמה שאלות לי אליכים בקשר לנסיעה שלי לחו"ל בקרוב ( אוגוסט ) אז ככה .. זאת תהיה הפעם הראשונה שאני בחו"ל ( כן - עם כמה עלוב שזה נשמע ) אז אני רוצה לעשות את זה דיי מיוחד .. ולא משעמם ( יותר לכיוון של לראות מכוניות תאמת .. ) לאן הייתם ממליצים לטוס ( טיול מאורגן ) באירופה ? כלומר לאילו מדינות ספציפיות בטיול מאורגן של כשבועיים +- .. ומהי עלות הדיל ? עוד שאלה .. שמעתי שמותר להכניס לארץ סכום של מוצרים עד 200$ ... מה קורה מעל זה? ואם אני קונה בדיוטי פרי אז אין בעיות עם המכס? מה שווה לקנות בדיוטי פריי ומה שווה יותר לקנות בחו"ל ? מה לא עובר במכס? סכינים / חרבות וכל השטויות האלו לא עוברים? אני רוצה לדעת הכל מהכל ... התקציב עומד על כ10,000 ש"ח ל2 נפשות ( אני ואמא שלי …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי עם הפאלפון שלי (סמסונג 824 של אורנג') 2 בטריות, אחת עבה ואחת דקה. אני תמיד השתמשתי בעבה והרבה זמן כבר לא נגעתי בדקה. אתמול הטענתי את הבטריה הדקה במשך כל הלילה. היום בבוקר הדלקתי את הפאלאפון ואופס ... אני מקבל הודעה - ** סוללה חלשה **, איך זה הגיוני? סוג הסוללה היא 3.7V li-ion תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כיום אני ברשת פרטנר..ולא סובל אותם. אני מעונין לעבור לרשת פלאפון. יש להם איזה מכשיר שאני יכול לקנות ללא התחייבות במזומן,ושהוא עולה פחות מ1200 ש"ח? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
גם לYNET לפעמים יש כתבות טובות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3094204,00.html זאת רק דעה של הכותב, שכנראה גם הגיוני מאוד שהיא נכונה. פעם ראשונה שחשבתי על זה אבל אם לא היה כל כך הרבה ווארז היום NVIDIA ו ATI לא היו עושים אפילו חצי מהרווחים שלהם מכרטיסי מסך. תחשבו על זה בלי ווארז מי היה משלם על כרטיס מסך 2000 שקל כשכל משחק יעלה לו 250 שקל? מי היה משדרג את המחשב כל שנתיים עם הוא היה צריך לשלם גם על המשחקים כל כך הרבה? מי בכלל היה משדרג אם הוא היה קונה 2-4 משחקים בשנה מקסימום? זה לא היה כדאי לו, היום כשגימר ממוצע משחק ב 10 משחקים בשנה זה כן כדאי. כנ"ל תוכנות אנטי ווירוס שהסיבה היחידה שהם כל כך פופולריות היום היא שיתוף הקבצים שבעצם הופך כל מחשב לפגיע מאוד. הם בטוח מפ…
-
- 77 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
בוחרים באופן מקרי מס' בעל 5 ספרות. בהנחה שאפס אינו יכול לשמש כספרה השמאלית ביותר, מצא מהי ההסתברות שהמס' הנבחר הוא פלנדרום ? * פלנדרום = מספר שכשקוראים אותו מימין ומשמאל מתקבל אותו מספר. למשל 12121, 55555, 655556 וכו'. תשובה אפשרית: האם מישהו יודע אם התשובה הזאת נכונה? יש למישהו פתרון אחר? תודה..
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכם .. אני טכנאי מוסמך+ נסיון אך אין לי קשרים , ואני לא רואה מודעות בעיתון . מה אני עושה? מישהוא יש רעיון המלצה ... דרך אגב אני מתל-אביב אם מישהוא מעוניין שיפנה אליי במסנג'ר או באימייל . תודה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-