עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום כמו בכל יום הגיעה שעת הצהרים ונהייתי רעב. לקחתי המבורגר, לקחתי ספגטי, והכנסתי למיקרו ל2:20 דקות כדי שיהיה חם ולא סתם "ככה ככה" (וכבר חיממתי דברים בזמנים דומים). בגלל שידעתי שיש לי הרבה זמן הלכתי לחדר למחשב... פתאום אני שומע בום!, הולך למטבח ורואה בתוך המקרו את המראה המחריד שיתגלה למול עינכם בקרוב. לא ממש היה לי אומץ להפסיק אותו באמצע אז נתתי לו להמשיך לחמם. ראוי לציין שקרה לי כבר פעם מקרה דומה עם המיקרו הישן. רק שאז... הוצאתי את הצלחת ושמתי אותה על השולחן תוך כדי שאני שומע מין תץץץץץץץץץ מוזר של משהו חם, הלכתי למקום אחר וכשחזרתי כל האיזור היה מלא בשברי צלחת... מזל שלא הייתי באיזור. (בסוף הוצאתי מההריסות את ההמבורגר ואכלתי אותו ועגבניה, לא היה לי תאבון לפסטה ברוטב זכו…

• 110 תגובות
    • 8.3k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות את הדומיין www.maidenisrael.co.il איפה ואיך אני עושה את זה ומה המחיר בערך תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה אני אמור לקבל Geforce 6800Ultra, Agp Version והיום הגיע אלי מכתב. הודעה ראשונה: עיכוב בטחוני לצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור שמספרו בלה בלה, אבק ליצור קשר עם מחסן עיכובים במספר טלפון בלה בלה. הדבר הזה הלחיץ אותי מוות, מה זה מחסן עיכובים? למה לעזאזל הכרטיס מסך שלי שם? יש לי הרגשה שהם יהרסו אותו שם או משהו =\ אוף, שמישהו ירגיע אותי =] אגב יש מכ"ס על חלקי מחשב מחול? אני צריך לשלם משהו? הכרטיס עלה 370 דולר... תודה ידידי

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by lior322,

תקשיבו אני רוצה לקנות אוזניות אז אתם יכולים להביא לי בבקשה אתרים ששולחים לארץ ועוד שאלה amazon שולחים לארץ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מחר , ב11.6, החל משעה 14:00 בצהריים ועד 7:00 בבוקר למחרת , תערך מסיבת הרשת הגדולה בארץ בגני התערוכה תל אביב. הייתי היום בlogicpc בביקור, וראיתי שהם מציגים שם. שהייתי הם הרכיבו 4 או 5 מפלצות עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת בשוק , כולל מחשבים עם קירורי מים , מערכות של 64 ביט של AMD וגם של INTEL . כמו כן , לנכנסים לתערוכה יש הנחה כספית גדולה על כל מערכת מחשב כזאת. מקווה לראות אותכם שם . לפרטים על המסיבת רשת : http://www.3dv.co.il/content.php?do=Docs⊂=lan_infobits סך הכל זאת חוויה של פעם בחיים. אני לא מפרסם לאף חברה רק רוצה להביא את זה לתשומת ליבכם.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  6. חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרה אני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480 ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיה אז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנה ככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הבית של פיסטוק 1.מי השכיר לאינפנטיל הזה בית? 2.איך הוא משלם שכירות? 3.פיסטוק זה שם פרטי או שם משפחה? 4.למה הוא לא מחליף בגדים? 5.חיטוט מהיר בתיקי המשטרה מגלה את האמת העצובה: 5.א. הבית של פיסטוק הוא לא מעבר לשום כביש, ולא ליד שום ענן, הבית של פיסטוק נמצא בלוד. וזה לא בית. זו תחנת סמים. רגע עם דודלי 1.רגע היא הדראג-קווין הראשון בטלויזיה. (עוד הרבה לפני בנות פסיה). 2.דודלי נהג להלביש אותה במחוך צמוד ובגדי נער והתייחס אליה כמו אל שפחת מין. פרפר נחמד 1.תוכנית פמיניסטית לכאורה. 2.הזכרים הם זוחלים (צב וחילזון) 3.הנקבות בעלות מעוף (אווזה ופרגית). 4.עם זאת, התוכנית לוותה במסרים מיניים נסתרים שהצביעו על שוביניזם: נולי היא בלנודינית טפשה, אוזה אמנם חכמה , אך שחצנית ושנואה. בתו…

• 111 תגובות
    • 12.1k צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by ychamp,

מציאת תרופה לסרטן בעזרת תוכנה שניתן להוריד מכאן. ניתן למצוא עוד מידע על התוכנה כאן. מזאת התוכנה הזאת? מטרת התוכנה היא לנתח DNA ולשלוח את התוצאות את הניתוח היא מבצעת על המחשב שלכם, לפני הניתוח היא מורידה את הקבצים שצריך מהשרת ולאחר סיום החישובים התוצאות נשלחות. התוכנה עובדת ברקע ואינה מאטת את המחשב לפי הניסיון שלי. האם באמת אפשר למצוא תרופה בעזרת התוכנה? ובכן, התוכנה לא מוצאת את התרופה עצמה אבל היא עוזרת בניתוח DNA ובעזרת זה אפשר למצוא את התרופה הרבה יותר מהר. אז איך התוכנה עובדת? הינה הסבר קצר על מה היא עושה באדיבות RainBowInBlack מהאתר Techno "כל מה שהתוכנה עושה בכלליות זה לבדוק רצפים של די-אנ-איי מה שהיא בודקת לפי מה שהבנתי זה את הסבירות או הפוטנציאל שלהם קיימים מיליא…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  11. http://www.nahag.up.co.il/ אנשים תעשו טוב

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אהלן חבר'ה!! אני מחפש שרת איחסון ל135 תמונות בגודל כולל של 110 מ"ב... תנו הצעות!! אני מכיר שתי דרכים.. אחת שרת קבצים.. ויש שרתי תמונות.. עם תצוגה מוקטנת וכו'.. תנו קישורים! תודה..

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  13. אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה לפני איזה 3-4 חודשיים...הוט החליפו את הממשק שלהם לצבע אדום... וביחד עם זה הלכה לי הסיסמה של החסימת הורים... עכשיו...אני לא יודע איזה סיסמה עשו לי?? אז מה הדיפולט (ברירת מחדל) שלהם??

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. יש לציין שאותו דבר מוצע גם ביס.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

שלום, רציתי לדעת איפה ניתן להשיג לבני שמוט(אבני אש) לתנורי התכה תעשייתיים,אני צריך אבנים אשר מדורגות כ30K זאת אומרת שהן יכולות לעמוד עד לחום של 3 אלף מעלות פרנהייט,רציתי לדעת האם ניתן להשיג אבנים כאלו בארץ? ואם כן מה יהיה מחירן? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. http://www.orenzarif.co.il/pics.htm תסכלו איזה בולשיט מוכרים לאנשים... שימו לב ל "משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" תראו איך משתנה התמונה וגם המשקפיים שלו נעלמות... שלא נדבר על זה שהתמונה היא של הבוט סקרין... ותראו גם את ה"קריאת ספרים סגורים במחשבה וירטואלית" וה "תוספי תזונה מחוזקים בכוחות על טבעיים" איזה בול שיט.... אנשים לא מתביישים...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by VBMaster,

שלום לכולם, רציתי לדעם אם למישהו יש משדר FM כזה שמחברים לנגן MP3 או דיסקמן, מכוונים תדר ואז שומעים ברדיו באוטו. אני מעוניין לקנות כזה ורציתי לדעת אם יש המלצות למישהו. תודה, נדב

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. טוב זה הסיפור, אחותי הקטנה (כיתה ד') מתקשה קצת במתמטיקה ואמא שלי ביקשה שאני אנסה למצוא אתר עם תרגילים או משהו בשבילה על מנת לתרגל, החל מבערך הבסיס של המתמטיקה (חיבור,חיסור וכו') עד דברים שלומדים בכיתה ד'(כלומר שברים) אם אפשר משהו שאפשר להדפיס זה עדיף, למרות שגם אתר שנכנסים אליו ועושים בו את התרגילים יעזור אני רוצה לציין שזה לא שלא חיפשתי, חיפשתי, אבל לא מצאתי כאלה ששווים משהו (ובעברית...) אז אל תתנפלו ישר. אני כמובן אמשיך לחפש גם, אבל בשביל מה יש פורום? בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  21. ואם כן אז האם אתם מכירים חנות אמינה משמה...

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. היי ראיתי שנטויז'ן מחלקת מצלמת אולימפוס בתמורה להתחייבות לשנתיים. רציתי לקבל פרטים על המבצע הזה, במידה ואני לוקח את המצלמה אני צריך להוסיף תשלום כל חודש בנוסף להתחייבות לשנתיים? או שהמצלמה בתמורה רק להתחייבות לשנתיים ? האם זה כדאי ? ואיזה דגם מצלמה של אולימפוס הם נותנים? ??? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  23. אפשר שם משתמש?

24. חייבים ויזה שאפשר לקנות בה בחול או אפשר במקומית? וחברה תביאו לי אתרים ששולחים לארץ?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  25. יש את מבחני COMTIA ל-A+ וגם למייקרוסופט יש מבחנים מסוג זה, מי יותר נחשב, יש הבדלים בין השניים? עם יש לי A+ כדאי לעשות גם את ההכשרה של מייקרוסופט או רק את המבחן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.