כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
אני עוד מאט 17 (כרגע 16 וחצי) ולפי המידע מאתר של משרד התחבורה: כלומר אני כבר עכשיו יכול להתחיל ללמוד. מה עלי לעשות על מנת להתחיל אני צריך ללכת לבית ספר לנהיגה או מה? תסבירו לי קצת. נ.ב. גפ כמה כל העסק הזה עולה בערך?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום אמיגוס !! אני בכיתה י"א וכל השנה שלמדנו לשון , לא למדתי ורק העתקתי והממוצע שלי נע בין 50 - 60 ... במתכונת שערכנו לפני כשבועיים קיבלתי 42 , ובציון מגן הוגשתי על 63 ! בקיצור אני לא יודע כלום למחר , ואני יודע שאם אני נכשל במקצוע השטני הזה , אני לא מקבל תעודת בגרות חברים אני חייב את העצות שלכם ( ודחוף ) מה לעשות לגבי מחר! תודה ( ונ.ב ראיתי כבר שיש תרד על הבגרות בלשון , אבל היא לא מתיחסת למה שרשמתי בשרשור הנ"ל ) שוב תודה!!!
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אנשים יקרים, אם מישהו הזמין אי פעם מוצר מ-NewEgg או מ-ZipZoomFly והשתמש בשירות של מסטופ כדי להביא את המוצר לארץ אשמח אם יוכל לענות לי על השאלה הבאה: איך למען השם אמורים למלא את הפרטים כדי להזמין מהאתרים האלה? הם שניהם מבקשים כתובת לקוח שתהיה תואמת את כתובת החיוב של כרטיס האשראי. לא ניתן לעקוף את זה כי לפי מספר כרטיס האשראי ניתן לדעת לאן נשלח החשבון בעולם - ומכיוון שאני שולח למסטופ את המוצרים ולא אליי לישראל, הכתובת לא תואמת את כתובת החיוב בבנק של כרטיס האשראי שלי ולכן לא ייעבדו את הזמנתי. איך יוצאים מהפלונטר הזה למישהו יש מושג בבקשה + תחנונים. תודה לעונים. אם מישהו יכול להמליץ על אתר טוב בארה"ב (למחשבים כמובן) שלא עושה כזה כאב ראש - תבוא עליו הברכה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבר שבועיים פלוס שיתפנה מקום באחד האתרים הגדולים torrentbytes ודברים בסגנון!.. התפחלצתי לגמרי מרוב המתנה.. אם למישהו יש שם חשבון או באחד האתרים האחרים ויכול לעשות מצווה ולשלוח לי אותה לכאן: rikonor@gmail.com אני יודה לו מאוד, תודה רבה - רבה - רבה למי שעוזר.
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא מצאתי את זה באתר של משקד החינוך...
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני משתגעעעעעעעעע כל כמה זמן יש לי חרא כזה בגרון כאילו כאב שאני בולע רוק. וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןן יש גם קצת ליחה חחחח קיצר גם לעוד כמה חברים שלי יש אתה זה והם אומרים שזה בגלל החילוף עונות של הקיץ עכשיו.. לעוד מישהו יש את זה??? ארררר
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/demented.php כל קטע מצחיק מהקודם,לראות את הכל,מי שלא צוחק מספר לי מה השיטה.
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אתמול כאמור הייתה לי בחינת בגרות בתנך. הגעתי לבית הספר כמעט חצי שעה קודם לפני הבחינה. בדקתי באיזה כיתה ואיפה החדר נמצא ועליתי לכיתה. ישבתי מחוץ לכיתה כאשר בדקתי שוב שהשם שלי נמצא ברשימת התלמידים המודבקת על הדלת. אחרי שראיתי שהכל בסדר פשוט חיכיתי שהאחראים יורו להיכנס לכיתה-דבר זה קורה בסהכ 2-3 דקות לפני שהבחינה מתילה. עמדתי בטור ושאמרתי את שמי הוא לא הופיע ברשימה של האחראית!! היא אמרה לי לרוץ לאחריות הבחינות בתנך שנמצאת במזכירות קומה 1 ירדתי מהקומה ה-3 לקומה ראשונה בריצה וכמובן שהאחרית לא הייתה שם,עליתי למעלה ואמרו לי לגשת לסגנית מנהל.ירדתי עוד פעם אל הסגנית. הגעתי מתנשם עייף ומזיע ובין הנשימות הצלחתי להגיד לה מה הבעיה והיא אמרה שהיא תדאג לזה. אבל מה זה תדאג לזה?? עליתי לכ…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
אני מדבר על שירים בסגנון של Coldplay - Speed Of Sound או AudioSlave - Be Your Self או טראנס והאוס סנגון של ATB - Long Way Home או שירים של Delerium שירים שפשוט כיף להקשיב להם... תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור חולצות דרך האתר שלי ורציתי לדעת כיצד אנשים יכולים להעביר לי כסף בשיטה הכי נוחה ובטוחה להם ולי נגיד לדוגמא לשלם בכרטיס אשראי ולהעביר את הכסף לחשבון שלי או להעביר את הכסף מחשבון לחשבון בבנק להפקיד כסף בבנק לחשבון שלי או משהו כזה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
While not being really frustrated about it (more 'worried' if you like), I feel I just needed to get this out of my head, as I'm very sure there will be loads of others thinking along the same lines. The trance scene nowadays... What is it all about exactly? Seems like everyone's a producer, and almost every producer needs to have his own radioshow - I'm feeling lonely about this lol - to promote his own tracks (and perhaps some of their best friends). While this might seem normal, I just wonder if this is really necessary and just overflows the scene. Partly because of this, alot of forums have lost their real sense of 'community'. I'm also finding myself a very hard tim…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נלקח מתגובה של גולש בYnet פרופסור באוניברסיטה הציג שאלה זו לסטודנטים שלו: " האם כל מה שקיים, נברא ע"י אלוקים?". אחד הסטודנטים ענה באומץ: "כן, נברא ע"י אלוקים." "אלוקים ברא הכל?", שאל הפרופסור. "כן, אדוני", ענה הסטודנט. הפרופסור שאל: "אם אלוקים ברא הכל, משמעות הדבר שהוא ברא רוע מאחר והרוע קיים. בהתאם לעקרון שהמעשים שלנו מגדירים אותנו עצמנו, האלוקים הוא רוע." הסטודנט השתתק בשומעו תשובה זו. הפרופסור היה מאוד מרוצה מעצמו. הוא התרברב בפני התלמידים שלו שהוכיח שוב שהאמונה באלוקים היא מיתוס. סטודנט נוסף הרים את ידו ואמר: "אני יכול להציג שאלה?" "כמובן", ענה הפרופסור. הסטודנט קם ושאל: "האם קיים קור?" "איזו שאלה? מעולם לא היה לך קר?". הסטודנטים צחקו על שאלתו של האיש הצעיר…
-
- 429 תגובות
- 55.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מדבר בשביל חברה שלי... היא קצת לחוצה מהתפקיד הסבר בהמשך... קודם כל, שאלה ראשונה שלי מופנת לאלה שמכירים בצורה אישית/עוסקים בתפקיד- הייתי רוצה לדעת מה התפקיד אומר? אבל ממש מבחינה יומיומית? לא בשמות מפוצצים ושטויות. האם משמעות התפקיד להיות טכנאי רשת המחשבים של הצבא?! קשה לי להאמין כי בכל זאת הם עוברים 3 חודשים הכשרה, וחותמים שנה קבע. אבל השאלה באה כדי להרגיע את החברה.... בכל מקרה, אני אסביר לכם קצת את המצב- אפשר להגיד שחברה שלי היא אדם אייכותי. ממוצע הציונים שלה נושק ל100 והיא קיבלה מיונים לכל הדברים המעניינים (תלפיות, שחקים וכו') כולל מספר דברים סודיים שאני נמנע מלרשום, אך בכולם היא קיבלה תשובה שלילית- ולא מכיוונן שאינה מסוגלת, פשוט בראיונות האישיי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כולה ירדתי להביא את אחי הקטן מההסעה ושלושה ילדים בני זונות מסביבי, אני רואה אחד עם הביצה, מרחיק אותו והוא ועוד ילד אחר מחליפים, וחטפתי בראש סעמק שונא ילדים קטנים ערסים מעצבנים עם ביצים...... אף פעם לא אהבתי שבועות ולא מה שלפניו :\
-
- 69 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
איזשהו איזור אמרו לי למנהלי הייטק, חברות, משהו כזה, עם למישהו יש מידע תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מי הזוכים בתחרות המודינג ה"הרישמי", כבר עברו יומיים ואין שום איזכור לזוכים לא באתר ולא בגיימר.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו. תודה מראש גיל: מין: ז\נ א. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מועטה 4. בכלל לא ב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4…
-
- 16 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני אוהב אנימה , אין מה לעשות ורציתי קצת המלצות מכם אני אישית רואה כרגע את Marchen Awakens Romance ו XenoSaga
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני חייב בבקשה לכל מי שיש עבודה על האסלאם ועל הפילוגים שלו וגם על לבנון בבקשה שיאמר פה וישלח לי זה ממש דחוף! הכנתי כבר הרוב [יש לי מעבודות קודמות] אבל חסרים לי חלקים ואין לי זמן או כוח ללכת לספרייה לקחת את הספר הזה על האסלאם... בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את האתר שלי מהשרת חינם -זבל ולהפעיל אותו דרך המחשב שלי כיצד אני עושה שהמחשב יעבוד גם כן כשרת ? תודה דן
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אחים שלי הקמתי שרת ftp והוא עושה לי קצת בעיות אצלי הוא עובד אבל אצל אחרים לא אתם מוכנים ללחוץ על הלינק ולהגיד לי עם הוא עובד תודה! ftp://80.178.71.158 שם מישתמש :test סיסמה:12345 תודה לכל הבודקים נ.ב שרת זה בעתיד יוכל לאכסן כל מיני קבצים שמשתמשים בפורום ירצו להעלות אך לא ימצאו אכסון וכדומה'
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-