עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bug2000,

לחברה הזאת יש אתר בית בכלל ? יש ברשותי שעון של החברה ואין לי מושג איזה דגם הוא, חשבתי לחפש באתר שלהם אבל לא מצאתי... אז חשבתי אולי מישהו מכם מכיר איזה אתר עם כל הדגמים של SECTOR , בכדי שאני אוכל לאתר את הדגם של השעון שיש לי ... תודה חבר'ה . אגב - תמונה של השעון : http://forums.ort.org.il/files/30/2267260/3710569.jpg

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by liorgadidi,

שלום ולילה טוב לכולם אני צריך עזרה בקשר לחיבור של הכבל שלו למחשב... אני מתקין את התוכנה והכל... מחבר את הכבל לפלאפון והתוכנה לא מזהה את הפלאפון. אני לא רואה שום מקום שכתוב בו להתחבר לפלאפון או משהו כזה... מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור לי בזה? תודה...

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  3. Started by pumbatal,

קבלו את זה http://www.kwinkies.com/index.php?mode=blog&id=3555 תהנו עריכה: יכול להיות שהתמונות מזוייפות

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, יש לי אינטרנט 1.5 והוא זז כמו צב, גם כן בזק שווה לתחת, אז עם אפשר בבקשה קישור זה הייה טוב תודה. חיפוש=גוגל=מצאתי אין צורך

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  5. השאלה בכותרת, אמרתי שאם הכריזמה שלנו הולכת להיות שלי אז אולי נעשה בה משהו נחמד... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by omer_ico,

מישהו יודע איפה יש מסלולי נחיתה והמראה שלא בשימוש.... מיקום מדויק אם אפשר... תודה עומר...

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by iakovl,

רציתי לברר למי יש בפורום PAYPAL והוא מוכן לעזור לי עם כמה דברים

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות פוסטרים לקיר של סרטים ואולי משחקי מחשב יש למישהוא מושג מאיפה ניתן להשיג את זה באזור תל אביב וכמה זה יעלה בערך?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shuy,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/975/726.html ;D

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. אני עושה לפחות 10 מתח הפוך (= הכוונה עם העורף אני עולה למעלה ) ורציתי לדעת מה זה בדיוק עושה\מחזק בגוף... ועשו טובה, מי שלא רוצה לתת תגובה נורמלית שלא יגיב

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  11. כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  12. Started by lion03,

מהו הכושר המינימאלי הדרוש להשרדות בטירונות 05?

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by m0sh,

יש למישהו מושג איפה בארץ אני יכול לקנות את התוספות לטליסמן...? התחלנו לשחק אותו עכשיו שוב ותאמת צריך ריגושים חדשים...אני זוכר מצאתי אתר עם כל הדמויות החדשות אבל איבדתי אותו...אז תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pyro_man,

איך זה הולך?? רציתי לדעת באיזה מקצועות יש בונוסים? מה סכום הבונוס? ואם זה משתנה בין 4 ל5 יחידות??

15. Started by yanushka,

בעקבות סתימת פיות מעיקה, אני נאלץ לפנות אליכם מכובדי הפורום הנאלח הנ"ל בתחינה מרה לשים קץ למסע ההשמצה והדלגטימיציה חסר הגבולות והמעצורים של קנוניית מנהלי פורום "ספאם" (ע"ע כללי) שמדכאת אותי בכלל ואת חברי הפורום בפרט ולהפך, חוזר חלילה. אני מבקש מחברי צוות האתר לפעול ברגישות ולא להגיב פה יותר. תודה. בבקשה.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by yanushka,

יש, אין, אולי, יכול להיות או שבכלל זה לא הוא? ובכן, העם דורש לדעת! עם זאת, עקב סתימת פיות מצד מנהלי הפורום הנאלח הנ"ל, אני דורש להוציא את תוצאות הדיון חסר התועלת בעל 40 העמודים הנ"ל לאור למען יראו ויראו ואולי גם יירו. תודה. בבקשה.

17. Started by yanushka,

במהלך סיור שגרתי באמזונס, נתקלתי בקומפוזיציה לא שגרתית. הערנב האדיר יצר דלגיטמציה שהפריחה בי השראה לביצוע התחביר חסר המהות הקונספטיבית שלהלן, כדילקמן: עמכם הסליחה.

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

מה יהיה בפרקים החדשים של השמינייה (אלה שיתחילו ב1 בספטמבר) ? למישהו יש מושג מה יהיה בהם אני פשוט מכור !!!! ועוד דבר .....מישהו יודע אם תהיה עונה חדשה ליוגיהו ? אני מת לדעת !!!! תודה לעוזרים בשני הנושאים ....!!!!!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ptyahoo,

הנסיעה לפולין שלי ממש מתקרבת (ה-29-30 לחודש) ולכן יש לי שאלה: האם שקעי החשמל בפוליןזהים לשקעי החשמל בארץ? וגם כן אשמח לכל מיני טיפים לאנשים שכבר היו וביקרו..

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by MATOK,

שלום לכולם. אח שלי טס לארה"ב עוד שבועיים ויש לי תקציב של 400$ איזה רכיב למחשב חוץ מכרטיס מסך כדאי להביא משם?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by kinggil,

איך הוא נראה לכם? בתמונה הוא יצא לא משהו, וצילמתי אותו בטעות הפוך. http://img316.imageshack.us/img316/2974/dscf06269pb.jpg

22. Started by IAF.ofek,

מכירים אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם את הבסיס לנגינה בגיטרה ? תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. חברה מישהו יכול לגיד לי כמה משפיע המחשב הנייד אם שמים אותו על הברכיים לאשכים של הגבר..שמעתי שזה מזיק המון מבחינתי....כשאר אני שם אותו על הברכיים אני מתחיל להרגיש כאבים נוראיים....מישהו יכול לתת הסבר מפורט ?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by LR,

שלום לכם, מעוניין להזמין ספר מחשבים מחו"ל (ארה"ב) ושהספר יגיע לארץ תוך כמה ימים, מכירים מקום טוב חוץ מ-Amazon? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by TiSHu,

אממם כשהייתי בגרמניה אז שיחקתי שם את המשחק הידוע UNO זה כמו טאקי רק עם כמה חוקים שונים הקיצר אני מת להשיג את המחשק הזה במחשב כמו שיש את היאקי טאקי מישהו יכול למצוא לי אותו כי כל מה שמצאתי זה משחקים מגעילים שנראים כמו לבבות פליז אם מישהו יכול למצוא לי משהו שנראה כמו יאקי טאקי אז תודה רבה

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים