עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Thant,

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rl20100921_21447 והקישור בתוך הכתבה שמסביר קצת יותר על הסיפור http://www.internet-israel.com/internet/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D/

• 53 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. הרבה אנשים שיודעים לבנות מפרטים ולהרכיב מחשבים, למי שהמחיר חשוב יותר משירות, בוחרים לקנות בחנויות הנ"ל. בנוסף להצבעה אבקש ממכם לציין את סניף החנות שבחרתם, איתה יש לכם ניסיון קנייה. ואם אתם מכירים עוד חנויות זולות, אשמח לשמוע הצעתכם.

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. חבר'ה כנסו ותצביעו http://www.sprite.co.il/?MailID=832B599E-DA6E-46BA-957A-E60672D8F4D7 היה לי משעמם, מה דעתכם? חבל שאי אפשר לפוצץ גם את הפחית. (תנו לזה רגע שזה יטען). יש לי עתיד בעיצוב פחיות? חחחח

• 46 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by arkadur,

אם אתם עוד לומדים - מה עושים אחרי הלימודים (עובדים, יוצאים לבלות, וכו'..) אם אתם עובדים - אז במה בקיצור מה אתם עושים מגע שאתם קמים - עד שאתם הולכים לישון..

• 92 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by fuck off,

http://escape-game.com/dak_en.html תהנו, עברתי ;D

• 78 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. איזה כיף!! אחרי שנתיים צריך לבטל כדי לא להתחיל לשלם! יש פה עוד מישהו שקיבל את זה? יש פה איזה תרגיל של רמאות?... שתפו אותי.

• 59 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by benor,

התמכרתי לטעם של האייס קפה בארומה ושאר רשתות הקפה. ניסיתי להכין אייס קפה לבד עם בלנדר וזה לא זה. קיימת מכונת ברד ביתית במחירים סביר? קראתי באיזשהו מקום, שאפשר לעשות "מניפולציה" עם מכונת גלידה.

8. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אני רוצה להקדים את הגיוס שלי, אין לי כח לשבת בבית עוד 5 חודשים. שלחתי להם כמה פקסים, ולא עזר. בעיקרון ממה שהבנתי, אם אני אתן סיבה טובה הם יקדימו לי. איזו סיבה אתם חושבים שאני יכול לתת להם שתהייה מספקת בכדי שיקדימו לי את הגיוס? תודה רבה לכולם, Anatoli.

• 19 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. מעניין לשמוע כמה תחמנים אנחנו..

• 65 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by Liran -,

קודם כל שלום אז ככה, אני יודע שהכותרת נשמעת לכם קצת הזויה ובצדק. אני אסביר את עצמי .. יש לי כרגע פרופיל 97 וקב"א 53, בתחילת יוני הייתי ביום מיונים לחובלים/צוללות בביתן חיל הים בתל השומר, את יום המיונים סיימתי ועברתי בהצלחה לגיבוש צוללות .. דיי התאכזבתי בגלל שממש רציתי חובלים. לפני כחודש בערך שלחתי מכתב ערעור בנוגע לתוצאות יום המיונים, שבו אני מבקש הזדמנות חוזרת, ואכן העניין אושר, וקיבלתי יום מיונים חוזר בתאריך 9.4.07. נאמר לי כי גם במידה ואני לא אעבור את יום המיונים החוזר, תהיה לי אפשרות להגיע לגיבוש צוללות המתוכן לחודש אוקטובר/נובמבר. מצד שני .. יש לי את האפשרות להוריד פרופיל לפרופיל עורפי ולהכנס לממר"ם. בתיכון למדתי 5 יחידות מחשבים וסיימתי עם ציון סופי של 98…

• 45 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. אחרי שסיימתי את מבחני הידע בחומרה/אינטרנט/XP-98, ועשיתי מבחנים פסיכולוגיים ארוכים, התקבלתי דרך חברה מתווכת (שאני נחשב בכל זאת כעובד שלהם) כתומך טכני באינטרנט המהיר של בזק ;D. אני יודע שזה בטח מעניין לכם את ה- , אבל רציתי לקבל כמה עצות מכמה אנשים כאן שעובדים כתומכים טכניים בחברות האינטרנט השונות ... אני צריך לעבור קורס בן שבועיים (בתשלום) מיום ראשון, ולעשות בסופו מבחן שייקבע אם התקבלתי סופית לעבודה. יש לכם מושג אם המבחן קשה, או סתם שטויות שכל אחד עם ידע במחשבים יכול לעבור? ואיך זה אגב לענות במשך 8 שעות ביום לאנשים עצבניים שמקללים את האמאמא שלך על האיטיות באינטרנט אצלהם ?

• 21 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. אני רוצה לקנות אוטו קטן לא אוכל דלק עד 6000 ש"ח על מה אתם ממליצים?

• 72 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. תקראו לי פרייר\מיושן אבל אני מעדיף מוצרים פיזיים ביד למרות שאני בקלות יכול להוריד אותם מהרשת. נכון אפשר לקרוא ולרכוש הרבה ספרים בתצורת ספרים אלקטרוניים (E-BOOKS ),לצפות בתמונות שצילמתי במחשב ולהוריד סרטים ומשחקים מלאים בתוך זמן קצר ולשחק בהם מבלי אפילו לצרוב אותם על cd \DVD בעזרת תוכנות כמו DEAMON . ידוע לי גם שישנם שירותי הורדות חוקיים כמו STEAM \ VOD ,אבל אני ממש לא מתלהב מהם . אין לי מושג מדוע,אבל אני נהנה יותר ממשחק\סרט\ספר\תמונה בפורמט פיזי מוחשי. אולי זה בגלל שאני יודע שאם אני ועוד אנשים לא יקנו אז יש סיכוי קלוש שיהיה המשך(לדוגמא סדרות מופת כמו : Half-life CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR אולי זה בגלל שאני מודע לאיכות הגבוהה יותר של מדיות DVD שהוטבעו במפעל וישרדו עוד…

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by mr.eke,

שלום ... אני מועניין לכרוש מהאתר ebay את החבילה הבאה http://global.ebay.com/9_in_1_FOR_IPOD_TOUCH_iTOUCH_CASESKINCAR_CHARGER/140317655066/item -עכשיו השאלות שלי הם: -זה מגיע עד הארץ בחינם אז זה אומר שזה מגיע עד הבית? -האם יעלה לי עוד כסף במכס וכו? -יש להורים שלי כרטיס אשראי רגיל(לא בין לאומי) אז זה אומר שאפשר לקנות איתו? -אני מילאתי את הפרטים בנתים בהרשמה ל ebay וב Country or region (במהלך הררשמה) סימנתי isreal ואז בצד שמאל שלו יש שני ריבועים State / Province / Region -מה לרשום פה שכונה ? והכם צריך לרשון פה 3 דברים או אחד מהשלושה? Postal code - האם זה מיקוד? -ואם יש מדריך להרשמה ל ebay ול paypal ........... תודה רבה וסליחה על החפירה..

• 22 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

האם זה עד כדי כך נורא מבחינת הקאות ובלאגנים?

• 35 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. Started by wraithLord,

מה דעתכם על תרחישי האימה? לפי הדעה הרווחת שבורסה העולמית תקרוס בעקבות האמריקאית והדיכוי יהיה חמור מ1939, וביןלאומי. אני מעריך שזה כן יקרה. דעתי מבוססת על כך שכסף יוצר עוד כסף, אבל לא תמיד תוצר... לאט לאט כמות הכסף בעולם מתרחק משווי המוצר העולמי. בפשטות, יש X תוצר והוא שווה Y, כמות הכסף בעולם ~2Y אבל התוצר נשאר X, רווח כתוצאה מהלוואה לדוגמא. מה שגורם לכסף להיות שווה חצי. מצב כזה יקריס את הבורסה ברגע שהוא יעבור נקודת אל חזור שהייתי בשמחה חולק אתכם אבל אני לא יודע מה היא. אני לא זוכר איך עושים נגזרת, שלא נדבר על כלכלה. אבל בוודאות זה יקרה עד 2018. בלי כסף כולנו נהיה עשירים.

17. Started by nineball,

קיבלתי ממישהו שאלה בגיאומטריה שמחרפנת אותי כבר ימים, מין אתגר שכזה. המצב- המספרים המסומנים הם אורכי הקטעים, החידה היא למצוא את הזוית המסומנת. המצולע הנתון הוא ריבוע, על כל המשתמע מכך. נותן החידה הבטיח לי שאין פה שימוש בשום טכניקה סופר מתקדמת- רק תכונות בסיסיות של ריבוע ומשולש. ללא ספק דרושה פה בניית עזר, ניסיתי כמה וכמה כאלו, אבל לא הצלחתי לפצח את הדבר הארור. טובי המוחות המאכלסים את הפורום- אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם הדבר הזה שמדיר שינה מעיניי.

• 68 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.

• 37 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. בזמן האחרון אני כל הזמן חושב שהמתנה הכי גדולה שאפשר לקבל בחיים היא הידיעה שיש חיים אחרי המוות (אלא אם כן אתה הולך לגיהנום חח וגם אז זה נשמע לי איכשהוא עדיף מאשר שלא יהיה כלום ופשוט תחדל להתקיים).מה אתם חושבים,יש חיים אחר המוות? גן-עדן וגיהנום?,גלגול נשמות?. אני מאמין באלוהים,אבל השקעתי קצת מחשבה בנושא,וגוף האדם הוא סוג של 'מכונה' ככה שכל החושים שלנו וכל מה שאנחנו מרגישים,מתורגם בעצם מהמוח.אנחנו חווים את העולם בעזרת המוח,וכאשר האדם מת,כלומר המוח מספיק לפעול הכול מפסיק...לא מובן לי מה תפקיד ה'נשמה' בגוף,כי הרי מה שמגדירים אותו נשמה,זה בעצם שוב פעם מה שנעשה אצלנו במוח,כל הרגשות והמחשבות,קשה לי לחשוב שיש דבר כזה נשמה,אני מקווה שאני טועה.. אז נכון שהאדם כל כך מפותח והכול 'נראה…

• 81 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

SUP לכולם מה אתם הולכים לעשות היום בערב? חברה? חבר'ה? וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים? משהו אחר? שתפו תוכניות

• 116 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by VoliSuS,

שמתי לב שהרוב הגדול פה אחרי צבא או כרגע בצבא.. אני כנראה מתגייס לשמה ושמעתי לא מעט סטיגמות על האנשים שמה והפעילות (שזה שמירות והכל) אבל אני מצד שני כל דבר שקראתי זה היה ב-FXP ככה שאני לוקח את זה בעירבון מוגבל מה אתם אומרים? זה באמת ככה שמה?

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

האתר של IMPREZA WRX 2008: http://www.subaru.com/sub/misc/2008/autoshow/ny0311/wrx/index.html מה אתם חושבים על העיצוב החדש? -לפי דעתי טוב ששינו לה את "התחת" , עכשיו היא נראת מכונית מראה טוב מאחורה, אבל מקדימה אני כבר מעדיף את מודל 2007. :-\

• 86 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. שמעתי אל מישהו שהצפינו לו את ההארד דיסק בעבודה. כנראה העוזרת שלו נכנסה למשהו מפורפק באימייל או לא יודע... מה בעצם השלבים שייקח למישהו ליפול לכזה דבר? נניח קיבלת מייל מפוקפק עם קישור. נניח לחצת על הקישור... מה עכשיו? איך מלחיצה על קישור במייל מגיעים לשזה שמצפינים לך את ההרד דיסק? אני יכול לחשוב על אם מישהו מתקין אפליקציה בווינדוס עם הרשאות של אדמיסטרטור. נניח מישהו תמים עושה YES להכל? לא ברור לי איך נופלים לדבר כזה...

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by artyom,

האם מותר להכניס ולרכב על אופניים בבסיס צבאי? חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. ואם אפשר אז גם SOURCE עם התשובה. תודה

• 40 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. ימים קשים עוברים בחלקי... :-[ :-[ :-[ אני צריך לבחור אחד מן השניים, ותאמינו לי שאין לי מושג מה אני רוצה. אני אסביר את הסיטואציה: מצד אחד יש את העתודה- כלומר לגשת לתואר ראשון בהנדסת מחשבים בטכניון. סך הכל המסלול דיי קורץ, בסופו של דבר אני יוצא משם עם 6 שנות נסיון במקצוע שזה יתרון גדול, רק הבאסה היא שאני נועל את עצמי ל10 שנים מהיום (4 תואר + 3 חובה + 3 קבע). מצד שני- ממר"מ תכנתנים דיי דומה למסלול הזה- בממר"מ אפשר להגיד שאני עושה קודם כל את השנות ניסיון ורק אח"כ את התואר. השירות בממר"מ הוא בסופו של דבר גם 6 שנים (חצי שנה קד"צ + 3 חובה + שנתיים וחצי קבע) ואח"כ כמובן שניגש לתואר שזה עוד 4 שנים. בקיצור גם כאן 10 שנים. יתרון נוסף של מסלול העתודה- שבסופו של דבר עתודאים (בנושאי המ…

• 66 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים