כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מתמיין לאר"מ בגאמא עברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגי הבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים" מי מביניהם צודק? אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהם אני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסף מי יודע?
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את מבחני הידע בחומרה/אינטרנט/XP-98, ועשיתי מבחנים פסיכולוגיים ארוכים, התקבלתי דרך חברה מתווכת (שאני נחשב בכל זאת כעובד שלהם) כתומך טכני באינטרנט המהיר של בזק ;D. אני יודע שזה בטח מעניין לכם את ה- , אבל רציתי לקבל כמה עצות מכמה אנשים כאן שעובדים כתומכים טכניים בחברות האינטרנט השונות ... אני צריך לעבור קורס בן שבועיים (בתשלום) מיום ראשון, ולעשות בסופו מבחן שייקבע אם התקבלתי סופית לעבודה. יש לכם מושג אם המבחן קשה, או סתם שטויות שכל אחד עם ידע במחשבים יכול לעבור? ואיך זה אגב לענות במשך 8 שעות ביום לאנשים עצבניים שמקללים את האמאמא שלך על האיטיות באינטרנט אצלהם ?
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר ליקנות בהכי זול טעם וגחלים לנרגילה. [אצלנו בישוב ממש יקר 5 שקל טעם, ו 4 שקל גחלים.]
-
- 23 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כנראה בשעה טובה מתחיל ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע MCSA בגון ברייס ורציתי חוות דעת של מומחים לגבי הנושא אם זה שווה אם יש ביקוש בתום ובקשר למכללה אם היא טובה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת, האם לדעתכם אסגור שבת ראשונה? ובלי קשר, לקחתי איתי (בהנחה שאכן אסגור) 4 חולצות, 3 זוגות גרביים ו4 זוגות תחתונים, כך שיווצר מצב שאשלים זאת, עם הציוד שאקבל בבקו"ם, ציוד לשבוע (ניתנים 3 חולצות, 3 זוגות תחתונים ו4 זוגות גרביים. האם לדעתכם צריך לקחת יותר בגדים?
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אז מחר יש לי גיבוש חובלים והבנתי שצריך להרצות על איזה נושא שאני בוחר במשך 10 דקות.. לא עולים לי נושאים לראש, מישהו יכול לעזור לי למצוא נושאים שקל לדבר עליהם?
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
בימים אלה אני מתעניין ברכישת פלאפון מסוג GALAXY S3, אך מתלבט מאד מהיכן לרכוש אותו. עשיתי מעין סקר שוק באמצעות אתר ZAP, אך הבחנתי כי שירות הלקוחות אצל מרבית החנויות במקרה של תקלה במכשיר אינו משביע רצון בלשון המעטה. רוב הביקורות הטובות של האנשים כלפי החנות ממנה הם רכשו את מכשירם מתייחסות לשירות שקיבלו בעת שרכשו את המכשיר ולאדיבות המוכרים, אך זה לא מה שמעניין אותי, אלא מה שחשוב לי הוא השירות שמעניקה החנות אם וכאשר תיווצר תקלה במכשיר. ראיתי המון ביקורות שליליות על חנויות שהתנערו מאחריות כשקרתה תקלה במכשיר בטענה כי יש קורוזיה במכשיר, וזה נראה כמו דפוס פעולה חוזר ונשנה של חנויות שבאמצעותו הן מנסות להתנער מאחריות. לפי מה שראיתי, החנות העיקרית שמשתמשת (לכאורה) בטענה הזאת היא ELI…
-
- 50 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אחרי שנים של דשדוש, מערכת ההפעלה העדכנית של מיקרוסופט משתלטת על שוק המחשבים האישיים - אבל לא בזכות מה שחשבתםלכתבה
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני עם פרופיל 82 וקב"א של מעל 54 (לא יודע בדיוק כמה אבל כל הקורס שלנו עם 54 ומעלה). אותרתי בקד"צ לקורס קצינים יעודי של חיל החימוש. החלטתי שלא מתאים לי עכשיו לקראת סוף הקורס (בעצם הוא נגמר ואנחנו לפני סיפוחים) ואני הולך לחתום ויתור ולהגיע חזרה למז"י (מפקדת זרועות יבשה מי שלא יודע). אני לא רוצה משהו קרבי וגם לא ממש מתלהב מהתומכי לחימה (כמו הקורס שבו אני נמצא עכשיו) ועשיתי קצת מחקר וראיתי שקודם כל חיל המודיעין (לא מודיעין שדה) הוא ת"פ (תחת פיקוד,שוב למי שלא יודע) של מז"י גם כן..ובחיל המודיעין ראיתי את התפקיד "עובד חקר מודיעין" שמאוד מצא חן בעיני. רציתי לדעת עוד פרטים אם למישהו יש וכל עצה או דרך איך אני מגיע לשם,מה אני אומר לקצין המיון במז"י שאני מגיע למיון מחדש וכל פיסת מידע…
-
- 32 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
עומדות בפני 2 אפשרויות: הנדסת תוכנה - תואר ראשון B.Sc או תואר ראשון .B.A במדעי המחשב. הראשון זה 4 שנות לימוד, בעוד שהשני 3 שנות לימוד. מה ההבדל ביניהם? איזה תואר נחשב יותר קשה ויותר מוערך?
-
- 26 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4368038,00.html אמנם אינני נוהג לבקר בהם, אך אני מנסה להבין נקודה עקרונית (בהנחה ומה שמסופר בכתבה אכן נכון) - בכספי המיסים והארנונה שאני משלם, המדינה מוצאת לנכון לבנות בין היתר בתי כנסת. לתומי חשבתי, שאם ברצונו של אדם כלשהו לבוא לבית כנסת להתפלל - הוא יכול לעשות זאת על בסיס מקום פנוי. מהכתבה אני מקבל את הרושם שבבתי כנסת מסוימים מקובל לשלם עבור מקום ישיבה שמור. מישהו יודע האם מדובר במשהו ממוסד, או כמו שאני חושב, יוזמה מקומית של האחראים לעשות כסף שחור מהצד?
-
- 55 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
חבר שלי מדד לי את הזין שלי אצלו בבית. שמתי אותו על בלטה של 30 ס"מ החבר החזיק את הבלטה ואני ראיתי עד לאן הוא הגיע והוא גם אמר שהיה חסר לי רק 5 ס"מ כדי להגיע ל15 ס"מ אחותי אמרה לי שאני לא עובר את סבא שלי בדקנו גם אם סבא שלי ולו יש גדול ב6 ס"מ עם קונדום וגם בלי אחותי אמרה לי שעדיין חסר לי וזה יגדל לי השאלה שלי היא האם אחרי שאני יזיין כי אני בתול וסבא שלי לא אז הוא יגדל לי עוד אשמח לתשובות וסליחה על החפירה.
-
- 29 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מעניין לשמוע כמה תחמנים אנחנו..
-
- 65 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הכל בכותרת תודה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 19:34:23 שאלה נוספת :במידה והזמנתי אחריות ל2 או 3 שזה תוספת מחיר, האם מחשבים את המע"מ 16.5% מתוך המחיר של המחשב ללא האחריות או ביחד עם האחריות?
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני כל הזמן חושב שהמתנה הכי גדולה שאפשר לקבל בחיים היא הידיעה שיש חיים אחרי המוות (אלא אם כן אתה הולך לגיהנום חח וגם אז זה נשמע לי איכשהוא עדיף מאשר שלא יהיה כלום ופשוט תחדל להתקיים).מה אתם חושבים,יש חיים אחר המוות? גן-עדן וגיהנום?,גלגול נשמות?. אני מאמין באלוהים,אבל השקעתי קצת מחשבה בנושא,וגוף האדם הוא סוג של 'מכונה' ככה שכל החושים שלנו וכל מה שאנחנו מרגישים,מתורגם בעצם מהמוח.אנחנו חווים את העולם בעזרת המוח,וכאשר האדם מת,כלומר המוח מספיק לפעול הכול מפסיק...לא מובן לי מה תפקיד ה'נשמה' בגוף,כי הרי מה שמגדירים אותו נשמה,זה בעצם שוב פעם מה שנעשה אצלנו במוח,כל הרגשות והמחשבות,קשה לי לחשוב שיש דבר כזה נשמה,אני מקווה שאני טועה.. אז נכון שהאדם כל כך מפותח והכול 'נראה…
-
- 81 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
ביום שלישי 11 באפריל אבא שלי נהרג בפיצוץ של ניסוי שכשל בדרום הכרמל. כתבתי שיר על סערת הרגשות שבי, רציתי לשתף אתכם היות ואני גולש כאן הרבה. מקווה שתתחברו ותבינו את הכאב שבי. תודה. למה זולגות הדמעות? למה אני בוכה כשאין לי אל מי לצחוק? למה המתים קבורים? למה אני הולך אל הקבר בכדי לתקן את העולם שלי? למה הגיבורים נופלים? למה אלוהים ששם יושב, אם אכן שם יושב, בוחר לו את הטובים? למה שיר מתנגן לאוזן עצובה? למה תפרוץ הנשמה בבכי מר כאשר ישמעו צלילי שיר מוכר? למה הזר של הפרחים נובל? למה פורח הפרח אם במטרתו לנבול? למה הכעס פורץ? למה יחפש האדם העזוב את האומלל לפרוק עליו את זעמו? למה החיבוק עוזר? למה עלי לחבק חברים שאיני חבר להם ולחשוב שיוטב לי? למה נותרתי לי לבד? למה אצטרך להיות המחליף …
-
- 62 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
^^^ כמו שהכותרת אומרת...אפשר קצת מידע לגבי מסלול זה והאם כדאי ללכת לשם? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היום צריך לקבל החלטה על מה הולכים, להגיש מנילה ולבחור קורסים. אני צריך עזרה בלקבל החלטה. אני בעל פרופיל 97 וקב"ה גבוהה, קיבלתי מנילה קרבית, ואני רוצה תפקיד שהוא לא יותר מדי קרבי (אבל גם לא יותר מדי ג'ובניק), משהו כזה באמצע. יש לי 4 בחירות: מרום טכנולוגי, צוללות, נ"מ, קצין שלישות את המרום טכנולוגי אני צריך למלא היום, אם אני בוחר במסלול זה זה חוסם לי את המנילה, ואז אני לומד שנה וחצי לדיפלומת הנדסאי אלקטרוניקה ועוד שנה וחצי קבע. הבנתי שזה לא עוזר לי בחיים יותר מדי, כי התואר הזה לא שווה. את הצוללות אני צריך לעשות גיבוש, אך רק 1 מתוך 10 אנשים עוברים, אז הסיכויים הם לא גבוהים ואני לא בטוח שזה מקצוע מועיל במיוחד, אלא רק חוויה (אין תרומה לעתיד) נ"מ זהו תפקיד עורפי ברובו (אלא אם מ…
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אז ככה, חשקה נפשי בדגם הנ"ל ומחיפוש קצר באיביי ובאמאזון ראיתי שהשעון עולה בערך 110-120 דולר ברוב המקרים (לשעון חדש כמובן, לא משומש). בארץ המחיר הוא 1600-1700 ש"ח ממה שראיתי. אומנם אני לא חדש בכל הנושא של האיביי וגם לא חדש לי הנושא שבארץ עושקים אותנו (אם זה המחירים בחנויות ואם זה המדינה שגובה המון מיסים מהיבואנים וכו') אבל נראה לכם הגיוני הפרש המחירים הזה? אני לא מאמין שהשעון מאמאזון מזוייף וגם בטח שלא השעונים באיביי שנמכרים מ-TRSים למניהם...סתם, מוזר קצת. מדובר על מחיר הגבוה פי 4. בכל אופן למישהו יש התנסות עם שעונים שכביכול "הפוכים" ומיועדים לשמאליים? אני מפחד שהכתר שם יפריע לי ליד ולצערי אין לי שום חנות בסביבה שמחזיקה שעון כזה כדי שאוכל למדוד. אשמח אם מישהו מכיר.
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מאוד משעמם לי (אין לי משחקים) וחשבתי לשתף אתכם ברשימת 10 המכוניות על היפות ביותר שנוצרו אי פעם לדעתי (מכוניות על בלבד, מהשנים האחרונות, שיצאו כבר ליצור.) . מהראשונה לאחרונה...תהנו, זה באמת לא היה קל להכין את זה : עריכה: ידעתי שאני ישכח משהו, ה-SLR הוספתי אותה והS7 ירדה מהרשימה. 1-FERRARI ENZO Koenigsegg CCR-2 PAGANI ZONDA-3 Aston Martin Vanquish S-4 Porsche Carrera GT-5 Lamborghini Gallardo-6 Lamborghini Murci'lago-7 Mercedes SLR-8 FORD GT40-9 NOBEL M14-10 מקווה שלא שכחתי אף מכונית חשובה.
-
- 58 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
2 כוכבים + ניטרוקס - אילו מועדונים מומלצים? האם יש נקודות חשובות שיש לשים לב אליהן? האם בסוף הקורס ניתן לצלול ללא מדריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-