כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה. יש לי שאלה שמטרידה אותי: אני עכשיו עולה לכיתה יב. לפני שבוע הייתי בצו הראשון ויומיים לאחר מכן עברתי את המבחנים של צוות אוויר. נאמר לי שעד שאני לא נופל בשלב כלשהו במבחנים של חיל האוויר לא ישלחו לי כלום בנוגע לשאר תפקידים בצבא. בוא נגיד שהגעתי למצב שנפלתי באחד המבחנים הבאים של חיל האוויר (חס וחלילה), כנראה ישלחו לי זימון ליום סיירות או משהו כזה. השאלה שלי היא אם יהיה לי מספיק זמן מאז קבלת הזימון ליום סיירות להתחיל להתאמן (פיזית-ריצות) ליום זה. או שפשוט יום הסיירות הוא תמיד באותו התאריך בשנה(ככה שלא משנה מה אני אתכונן ליום זה-כלומר אני אדע מתי הוא בלי קשר אלי..)? תודה מראש!
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כל המפרטים האלה שאנשים קונים (אני קניתי מחשב והוא בדרך אלי) מה עושים בקשר למערכת ההפעלה?? אני צריך לקנות? להתקין? מה מתאים למחשב שלי? מה אני לעזעל עושה עם זה? תודה רבה זה ממש חשוב
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי זרוע לרכב שמשלבת בתוכה גם דיבורית. הזרוע לצורך העניין היא Megallen premium car kit for iphone זרוע שבצדה השמאלי יש חריץ קטן שיושב שם מיקרופון, בתחתית הזרוע הרמקול. הרמקול איכותי וחזק. המיקרופון..פחות. בגלל שאני גבוה אני יושב יחסית רחוק מהדשבורד\שמשה ולכן נוצר מרחק ביני לבין הזרוע שכנראה גובר על איכותו של המיקרופון. אשמח לדעת אם ישנה דרך שבה אוכל לשפר את הרגישות שלו.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נו , אז התחברתי ל"יס" וה VCR החדש שלי לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש בהיפר בנד רק להקליט את ערוץ AV שדרכו משדר הממיר , אז מה הקטע? הלכנו אחורה או קדימה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב, עד כמה שהדיון נשמע טיפשי שכזה, עדיין אני מסוקרן לדעת אם אתם חושבים שהמחשב שלו ישרף בזמן הקרוב בגלל העומסס חוםםם שנכנס עכשיו לאזור שלנו. אישית המחשב שלי כבר התחיל "לבעור" והוא כבר ב 55 מעלות :-\ לפי דעתי עד השבוע הבא הוא כבר יהיה צלוי על הגריל
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחילה אם הנושא לא במקום הנכון.. איני יודע איפה לשים את זה, מבקש להעביר לאן שצריך.. יש כל מיני תוספות לתוכנות העוזרות לעבוד עם יוטיוב ודומיו. האם קיימת תוכנה או תוספת או סקריפט שבעזרתם ניתן להוריד ערוץ שלם במלואו, ללא רכישת חבילת פרמיום? אם יותר פרטני, אני רוצה להוריד ערוץ באיכות הכי נמוכה, ולהפוך את כל התוכן לקבצי אודיו בפורמט amr.*
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום טלוויזיהשל הייסנס באתר שלהם להפעלת האחריות יש צורך בסריאל נאמבר הזוי אבל אני פשוט לא מוצא את המספר סידורי ניסיתי בכל העטיפות של הטלוויזיה, בנוסף הפכתי את הטלוויזיה אין גם עליה. איפה זה יכול להיות??? תודה
-
- 6 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
תכלס כל דבר היום אפשר להשיג עם כסף (כן אפילו בריאות בצורה עקיפה וישירה).מי שיש לו כסף יכול לעשות הכול,כל דבר בגדר האפשרי (טוב נו כמעט הכול).אדם עם כסף יכול לגור בדירת פאר עם מכונית מפוארת צמודה ושומר ראש,אדם שיש לו כסף יכול לגרום לבנות להמשך אליו הרבה יותר (טבע האדם) וככה גם אפילו למצוא אהבה מהר יותר (ולא אני לא מדבר על להשיג בחורות בקטע של סקס אלא על אהבה) אפילו בקטע הרוחני כסף יכול לעזור מאוד,לדוגמא ציור ואפילו דת (צריך כסף כדי לבנות בתי כנסת ולקנות ספרי תורה וכשיש כסף אפשר לעשות את זה בצורה מרשימה).בעזרת כסף אפשר להשיג את העזרים הכי טובים וככה האפקטיביות וההנאה מדברים רוחניים היא גדולה יותר בקיצור...כמה שזה עצוב ושטחי כסף זה הכול בעולם? מי מסכים איתי ומי לא?
-
- 175 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
באשכול הזה תכתבו את גילכם.. אני אתחיל... אני בן 12 ועולה לכיתה ז'
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נרשמתי לאתר ואז הופיע בצד למעלה קבללו בברכה את במבה גריל האם כל שאר המשתמשים רואים את זה כי אני לא רוצה את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום רב ! כאשר אני מוסיף הודעות בנושאים שונים בפורום אז ההודעות מתעדכנות אבל מונה ההודעות שלי לא מתעדכן.... זה נראה כאילו או תקוע .. האם אתה יכול לסדר לי את זה....? הערה : הוספתי כבר 6 הודעות וזה לא עידכן לי את מונה ההודעות.... תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ולא אתנגד להמלצות על סרטים טובים בכלל, לא משנה הז'אנר ולא משנה מתי יצא הסרט. the more, the better תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי לארץ אתמול ולא ראיתי את הסרטון המלא של רון ארד אשמח אם מישהו ישלח לי לינק בתודה מראש ומי יתן ויחזור במהרה!לא משנה באיזה מצב
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
-
חברי הפורום שלום רב, הייתי רוצה להיעזר בכם לקבלת מידע נוסף לגבי התואר במדעים המוצע באו"פ. יש שלושה סוגים של תואר במדעים: "רגיל", בהדגשת מדעי המחשב ובהדגשת מתמטיקה. חשבתי ללמוד אחד מהם, שכן נראה לי מעניין למדי לקבל ידע נרחב בכל תחומי המדעים ובמתמטיקה. יש לי מספר שאלות בנושא: איך התואר הזה נחשב מבחינה אקדמית ומבחינת המעסיקים? (איך "מתייחסים" אליו? והאם הוא נחשב ל-"יוקרתי" כמו תואר בפיסיקה לדוגמא?) עד כמה באמת ישנו חופש בחירה של קורסים? והאם הוא מעניין ללמידה? ואם אבחר בו, לאיזה מהסוגים כדי ללכת? (האם ב-"רגיל" יש מספיק מתמטיקה? ואיזה נחשב ליותר "איכותי"?) אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ובנוסף אם למישהו יש ניסיון עם אחד מהתארים הללו אשמח לשמוע על התרשמותו מהתואר. תודה ר…
-
- 113 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
כידוע 15% מכלל האוכלוסייה בעולם הם שמאליים, אני ביניהם. מעניין אותי איך אתם משחקים את המשחקים ועם איזה ציוד? בדיוק הזמנתי מEBAY את הרייזר DEATHADDER הגרסה לשמאליים שאין בארץ כי מה לעשות, אנחנו נחותים קיצר הנה תמונה של תנוחת היד שלי על המקלדת (עד שיגיע העכבר שלי). http://img138.imageshack.us/img138/5645/27112010600.jpg חשוב לציין שאני גם לא משנה בכלל את המקשים במשחקי FPS שאני משחק. אני לוחץ על רווח עם הכרית הזאת שלפני הזרת ??? אין לי מושג איך התרגלתי ככה אבל אני משחק כמו שצריך
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אין ספק לדעתי שהעולם עובר לסטרימינג מכל הסוגים סרטים משחקים וכדומה נטפליקס, שירותי סטרימנג של משחקים של סוני3 ועוד.... השאלה היא מה אתם חושבים? האם לדעתם זה העתיד? האם לדעתם בתוך 2-3 שנים ייגמר העידן של מחשבים ביתיים עם כרטיסי מסך וקירורים מפלצתיים? איזו סיבה תהיה לאנשים לרכוש מחשב ב6-7 אלף שח כאשר אפשר לרכוש שירותי ענן ב100$ לחודש עם חומרה הכי חזקה שקיימת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתחררתי לפני כשבוע ואני מנסה להתקבל לעבודה טובה, עכשיו אבנתי שכדי שאני יקבל תמענק, אני צריך לעבוד בעבודה מועדפת עכשיו אין לי מוסג מה הכוונה של זה מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר ? הבנתי שאני צריך לעבוד במשך של 6 חודשים ולקבל מינימום כדי שזה יעבוד, זה נכון ? ועם אני יעבוד במקום שלא תומך בזה אני לא יקבל תמענק ? יש לי עבר פלילי וכאן השאלה הגדולה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל ? כמובן בעבודה המועדפת הזאת. עם אני רוצה לעבוד כשומר או משהו מי הסוג הזה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל עם העבר הפלילי שלי ? אני מי הצפון, עמק יזראל. תודה רבה לכל העוזרים בנושא.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
-
-
מקור: YNET המשחק הפופולרי, שקנה לו קהל מעריצים של עשרות מיליוני משתמשים, מגיע מהסלולרי למחשב האישי. באירוע שתערוך Rovio היום, תוצג הגירסה החדשה. רוצים לשחק אנגרי בירדס, אבל אין לכם כסף לאייפד או סמארטפון? מהיום יש פיתרון – המשחק מגיע למחשב האישי בגירסה רשמית. אתר The Next Web דיווח שחברת Rovio, המפתחת, תכריז היום על גירסת הפי.סי. של המשחק. המידע אושר בידי חברת הסלולר הפינית Elisa, ששותפה להכרזה. לפי רוביו, 42 מיליון משתמשים כבר הורידו את המשחק לפלטפורמות ניידות שונות. אנגרי בירדס תוכנן בתחילה עבור מערכת iOS, אולם הגיע גם לאנדרואיד, ל-WebOS ולסימביאן. במשחק, עליכם לשגר ציפורים אל מבנים בהם מסתתרים חזירים שגנבו להם את הביצים. ישנם מספר קליעי-ציפורים, שלכל אחד יכולות שונות. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! כבר פעם שנייה ברצף שאנחנו לא מקבלים את המכתב שצריך בשביל לבחור (פנקס בוחר קוראים לו?) עברנו דירה מת"א לחולון, ועידכננו את משרד הפנים עוד בימים הראשונים למעבר... חיפשתי באתרי הממשלה הנורא נגישים שלנו והעלתי חרס... לא מוצא לאן אני צריך לפנות בנידון אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.compfused.com/directlink/3964/ איזה קוקס
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-