עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ולא אתנגד להמלצות על סרטים טובים בכלל, לא משנה הז'אנר ולא משנה מתי יצא הסרט. the more, the better תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם חזרתי לארץ אתמול ולא ראיתי את הסרטון המלא של רון ארד אשמח אם מישהו ישלח לי לינק בתודה מראש ומי יתן ויחזור במהרה!לא משנה באיזה מצב

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  4. הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  5. חברי הפורום שלום רב, הייתי רוצה להיעזר בכם לקבלת מידע נוסף לגבי התואר במדעים המוצע באו"פ. יש שלושה סוגים של תואר במדעים: "רגיל", בהדגשת מדעי המחשב ובהדגשת מתמטיקה. חשבתי ללמוד אחד מהם, שכן נראה לי מעניין למדי לקבל ידע נרחב בכל תחומי המדעים ובמתמטיקה. יש לי מספר שאלות בנושא: איך התואר הזה נחשב מבחינה אקדמית ומבחינת המעסיקים? (איך "מתייחסים" אליו? והאם הוא נחשב ל-"יוקרתי" כמו תואר בפיסיקה לדוגמא?) עד כמה באמת ישנו חופש בחירה של קורסים? והאם הוא מעניין ללמידה? ואם אבחר בו, לאיזה מהסוגים כדי ללכת? (האם ב-"רגיל" יש מספיק מתמטיקה? ואיזה נחשב ליותר "איכותי"?) אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ובנוסף אם למישהו יש ניסיון עם אחד מהתארים הללו אשמח לשמוע על התרשמותו מהתואר. תודה ר…

• 113 תגובות
    • 16.2k צפיות
  6. Started by ShahafH,

כידוע 15% מכלל האוכלוסייה בעולם הם שמאליים, אני ביניהם. מעניין אותי איך אתם משחקים את המשחקים ועם איזה ציוד? בדיוק הזמנתי מEBAY את הרייזר DEATHADDER הגרסה לשמאליים שאין בארץ כי מה לעשות, אנחנו נחותים קיצר הנה תמונה של תנוחת היד שלי על המקלדת (עד שיגיע העכבר שלי). http://img138.imageshack.us/img138/5645/27112010600.jpg חשוב לציין שאני גם לא משנה בכלל את המקשים במשחקי FPS שאני משחק. אני לוחץ על רווח עם הכרית הזאת שלפני הזרת ??? אין לי מושג איך התרגלתי ככה אבל אני משחק כמו שצריך

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by shloosh3,

אין ספק לדעתי שהעולם עובר לסטרימינג מכל הסוגים סרטים משחקים וכדומה נטפליקס, שירותי סטרימנג של משחקים של סוני3 ועוד.... השאלה היא מה אתם חושבים? האם לדעתם זה העתיד? האם לדעתם בתוך 2-3 שנים ייגמר העידן של מחשבים ביתיים עם כרטיסי מסך וקירורים מפלצתיים? איזו סיבה תהיה לאנשים לרכוש מחשב ב6-7 אלף שח כאשר אפשר לרכוש שירותי ענן ב100$ לחודש עם חומרה הכי חזקה שקיימת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. השתחררתי לפני כשבוע ואני מנסה להתקבל לעבודה טובה, עכשיו אבנתי שכדי שאני יקבל תמענק, אני צריך לעבוד בעבודה מועדפת עכשיו אין לי מוסג מה הכוונה של זה מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר ? הבנתי שאני צריך לעבוד במשך של 6 חודשים ולקבל מינימום כדי שזה יעבוד, זה נכון ? ועם אני יעבוד במקום שלא תומך בזה אני לא יקבל תמענק ? יש לי עבר פלילי וכאן השאלה הגדולה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל ? כמובן בעבודה המועדפת הזאת. עם אני רוצה לעבוד כשומר או משהו מי הסוג הזה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל עם העבר הפלילי שלי ? אני מי הצפון, עמק יזראל. תודה רבה לכל העוזרים בנושא.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by Yair Tz,

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by Biatch,

מקור: YNET המשחק הפופולרי, שקנה לו קהל מעריצים של עשרות מיליוני משתמשים, מגיע מהסלולרי למחשב האישי. באירוע שתערוך Rovio היום, תוצג הגירסה החדשה. רוצים לשחק אנגרי בירדס, אבל אין לכם כסף לאייפד או סמארטפון? מהיום יש פיתרון – המשחק מגיע למחשב האישי בגירסה רשמית. אתר The Next Web דיווח שחברת Rovio, המפתחת, תכריז היום על גירסת הפי.סי. של המשחק. המידע אושר בידי חברת הסלולר הפינית Elisa, ששותפה להכרזה. לפי רוביו, 42 מיליון משתמשים כבר הורידו את המשחק לפלטפורמות ניידות שונות. אנגרי בירדס תוכנן בתחילה עבור מערכת iOS, אולם הגיע גם לאנדרואיד, ל-WebOS ולסימביאן. במשחק, עליכם לשגר ציפורים אל מבנים בהם מסתתרים חזירים שגנבו להם את הביצים. ישנם מספר קליעי-ציפורים, שלכל אחד יכולות שונות. …

12. Started by EasyPooper,

שלום! כבר פעם שנייה ברצף שאנחנו לא מקבלים את המכתב שצריך בשביל לבחור (פנקס בוחר קוראים לו?) עברנו דירה מת"א לחולון, ועידכננו את משרד הפנים עוד בימים הראשונים למעבר... חיפשתי באתרי הממשלה הנורא נגישים שלנו והעלתי חרס... לא מוצא לאן אני צריך לפנות בנידון אשמח אם תוכלו לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

http://www.compfused.com/directlink/3964/ איזה קוקס

14. Started by zedisdead,

מישהו יודע מה הסימנים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by iakovl,

ghost in the shell stand alone complex היא סדרת המשך לסרט המצוין לדעתי ghost in the shell (אחד מסרטי הANIME הטובים בכל הזמנים) אך הבעיה שלי היא שהדיבוב של הסרט הוא ביפנית, עם כתוביות אנגליות. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג במקום כל שהוא דיבוב אנגלית פרקים הללו?

16. Started by BedB0y,

מה אתם הייתם עושים? אני מאמין שעוד כמה חודשים תהיה לי הזדמנות להכנס לאוניברסיטה. כרגע אני עובד בתור טכנאי רשתות בחברת היי-טק גדולה כבר שנה וחצי, במשרה מלאה. אני מתלבט האם לזרוק את העבודה (בעיקרון זאת אחלה עבודה, בואו נגיד שאף פעם לא הייתי שבוז פה יותר מדי), או לשלב בין לימודים לעבודה. כשאני אומר לשלב, אני מתכוון ללמוד בערבים ובשישי, ובעיקרון להיות בלי חיים ב3-4 שנים הללו. או למצוא עבודה די מעפנה ומשביזה במשמרות וללמוד במקביל ולהיות קצת יותר משוחרר מהכל. מה אתם הייתם עושים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by intel suck,

איך אני מוצא שורש של מילים לדוגמא כמו תורה שיירה ומילים כאלה אלה שמות עצם ובגלל זה אני מסתבך קצת במציאת השורש שלהם

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  18. היי לכולם, אחרי נסיון גרוע במיוחד של כל המשפחה שלי עם אופטיקנה שהמשקפיים שלנו פשוט נהרסות מרגע לרגע, החלטתי לקנות זוג חדש של משקפי שמש אופטיות בחנות אחרת. לא מזמן קיבלתי במתנה משקפי טייסים נדירות של רייבאן, וחשבתי שאני כבר אקנה עדשות בשבילן. הבעיה היא המחיר- 800 ש"ח בזגי שאול, באופטיקה דורון העדשות עולות 2000 ש"ח לעובי רגיל ו2800 ש"ח לעדשות דקות שמתאימות למסגרת. עכשיו, בארוקה עדשות עולות 200 או 400 שקל. הייתה שם מסגרת שאהבתי שיחד עם העדשות ב200 הכל יעלה 600, וכנראה שלרייבן אם הם יסכימו למכור לי רק עדשות זה יעלה לי רק 400 שקל. הבעיה היא שהלכתי לסניף בגראנד קניון, ואין להם שם אפשרות לעשות בדיקת ראיה. אני לא יודע אם יש להם בדיקות ראיה בסניפים אחרים בחיפה ועד כמה החנות הזא…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי מכשיר פלאפון SONYERICSSON T630 .... אף פעם לא הייתי בעד דיבוריות ואוזניות ושאר השטיקים , אבל בזמן האחרון אני משתמש בפלאפון המון בשיחות של חצי שעה, אני כבר מרגיש את האוזן שלי מתפחמת.... זה לא נוח, לא נעים , אבל הכי מדאיג אותי- כנראה גם מזיק.... אז החלטתי לקנות אוזניה, אבל אם כבר אוזניה ואם כבר למכשיר יש יכולות BLUETOOTH אז למה להסתפק בחוטים? במיוחד שהרבה גרסאות טוענות שהחוט הזה בעצם מוליך את הקרינה היישר לאוזן (אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא , אבל לא ניקח סיכון) בכל אופן , החלטתי לקנות אוזניית BLUETOOTH , חיפשתי בזאפ- בהתחלה חשבתי לקנות את הכי זול שאוכל למצוא (של מוטורולה) - אבל אחרי שראיתי את הזמנים המעפנים של הסוללה החלטתי שאין טעם ואם כבר קונים אז אפשר לשלם טיפה…

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

כולנו מכירים את הצד האפל של האינטרנט... כל מיני דברים הזויים ומופרכים שמתפרסמים מידי פעם ביוטיוב ושות', כאשר שמגיעים אליהם בעיקר אחרי שיטוט אקראי וארוך שגורם לכם ללכת לאיבוד עמוק ברחבי הצד האפל של יוטיוב/האינטרנט. בואו נשתף פה דברים מופרכים שנתקלנו בהם - לטובות מי שפספס ו/או הדורות הבאים נתחיל:

21. Started by yanushka,

במהלך סיור שגרתי באמזונס, נתקלתי בקומפוזיציה לא שגרתית. הערנב האדיר יצר דלגיטמציה שהפריחה בי השראה לביצוע התחביר חסר המהות הקונספטיבית שלהלן, כדילקמן: עמכם הסליחה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Classic notion,

אהלן, מישהו כאן יודע האם אני אצטרך לשלם מס, מע"מ או משהו בנוסף למחיר של המוצר הבא? http://cgi.ebay.com/M-Audio-Axiom-49-Key-Keyboard-Midi-Controller-USB_W0QQitemZ390066219202QQcmdZViewItemQQptZKeyboards_MIDI?hash=item5ad1c228c2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C293%3A1%7C294%3A50

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by R0ck,

http://www.m1live.com/listen.php אחלה מוזיקה, זורם חלק, טיונים מאמצע שנות ה90 ובכלל מוזיקת צ'יל ודאנס משובחת.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. לא הצלחתי, יש הכנס תמונה אבל הוא פותח BROWSER רק כותה IMG שאני לא יודע מה לעשות עם זה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by lev-27,

בתור אחד שלא מכיר בכלל את חיפה ברצוני לדעת איזה שכונות נחשבות ברמה בינוני-פלוס. כלומר שכונות טובות מבחינת נוף, זיהום אוויר נמוך, קרבה לתחבורה ציבורית (רכבת) ועוד.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים