עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by overload,

סוף סוף אחרי הרבה זמן שאני מחפש ביקורת כמו שצריך על הסרט המטריקס רילודד אני שמח לבשר שמצאתי ! ביכורת של מישהוא שבאמת מבין את הסרט ויודע על מה הוא מדבר. לכל מי שלא אהב את הסרט השני חובה להיכנס אני בטח שתשנו את דעתכם http://www.blazermag.co.il/Content/Subjects/Subjects.asp?Article=595 הכתבה מהאתר של בליזאר :אההה.... עכשיו אני יכל להירגע ולחכות בשקט לסרט הבא .

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by psu,

הלכתי עם חבר אתמול לקנות מארז אנטק 300 בחנות זיג זג מחשבים ביהוד, ואני חייב לציין שהופתעתי מאד לטובה! פעם ראשונה שהייתי שם, ולדעתי יש תודעת שירות שלא ראיתי בשום חנות מחשבים בארץ. זה מתחיל בזה שיש שם מחשב עם משחקים (COD MW2 למשל) שמחוברות אליו אפילו המשקפיים החדשות של נוידיה 3D! שינעימו את זמנך אם יש קצת תור (רעיון מעולה שעוד לא ראיתי בשום חנות מחשבים!). האיש מכירות היה מאד מקצועי ונחמד (ארז אם אני לא טועה), לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים סתם, ואפילו עשה לנו סיור במעבדה ובחנות והראה לנו איך הם עובדים. דבר נוסף שהתרשמתי ממנו בסיור היה שיש להם מעין "חדר חום" כל מחשב שהורכב עובר סדרת בדיקות עם התקנת ווינדוס כמקובל בכל המקומות, אבל היתרון פה זה שהם שמים את כל המחשבים החדשים בחדר ל…

• 38 תגובות
    • 7k צפיות
  3. בשום מקום בעולם לא שמעתי מישהו אומר ג'יגה, כולם אומרים גיגה וככה זה גם נכתב. אז מאיפה לאזעזל הגיע לישראלים הג' הזה...? סורי על השאלה המפגרת, אבל זה באמת מטריד אותי.

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by 1qaz2wsx,

חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by fireskill,

חחח חבר שלי שלח איזה אדירר http://www.tapuz.co.il/end/ תפוז הקרועים האלה

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אז זהו, לאוכלוסיה היותר מצומצמת כאן שכבר בשנות ה20 לחייה (או אם חייכם התאכזרו אליכם והכריחו אתכם לעבוד בנעוריכם) - מהו מקום העבודה שלכם? באיזה תפקיד? מעניין לשמוע

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם. אני רוצה ללכת למטווח, הבנתי שיש מטווח קרוב לבית שלי (קריון - קריית ביאליק). רציתי לדעת במה כרוכה ה"אטרקציה". תודה

• 38 תגובות
    • 7k צפיות
  8. Started by timac,

בוקר טוב, השתחררתי לפני כשבועיים ויש לי בחירה של 2 העבודות האלו... מה אתם אומרים ? יש לציין שאני עושה קורס מנהל רשתות על הדרך

• 38 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. Started by J0HNiE,

קיבלתי היום 5 הזמנות וקבל חילקתי 1 אז אני מחלק עוד 2 מי שרוצה שיגיד ויקבל : תביאו לי אימייל שאיתו אתם מתחברים למסנג'ר כי רק עם הכתובת הזאת תוכלו להתחבר

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הנה כמה תמונות איכותיות וערוכות במקצוענות. תהנו. תמצאו לי את עראפת שהוא גוסס ועם כובע צמר הזה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מוריד משהו מאוד גדול (גי'גה וחצי) את המחשב הישן שלי השארתי דולק בלילה כמעט תמיד אבל עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת מפחד עליו כי הוא מתחמם דיי הרבה אז האם כדאי להשאיר אותו דולק יום שלם (12 שעות+)?

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. האלן חברה.. יש לי טיול שנתי עוד חודש ואני והחברה רוצים (חייבים!!!) להביא אלכוהול!! אך יש בעיה אחת.. המורים בביצפר שלנו מאוד מאוד קרציות! בודקות כל בקבוק מריחות ואפילו טעימות אותו..(מבקשים להוציא את כל תוכן התיקים לפניי היציאה לטיול.) ומישנתפס עם אלכוהול עונשו הוא כבד המתבתא בזה ששולחים אותו הביתה במונית על חשבונו ועוד כל מיני דברים לא ממש נעימים : אז השאלה שלי ליצירתיים שביניכם הכיצד בכל זאת נוכל להביא אלכוהול(עדיף וודקה\וודקה עם משהו) לטיול השנתי באורך 4 ימים לניצנה! אנחנו ממש חייבים כי זו המסורת שלנו ;D אז אל תגיבו בבקשה תגובות כמו: אל תביאו בכלל \ תהנו בלי אלכוהול וכו'! אני גם אשמח לשמוע עם מה אפשר לערבב וודקה כדי לעלים גם את הטעם וגם את הריח.... בקיצור אני מחכה ר…

• 38 תגובות
    • 9.4k צפיות
  13. Started by Ran B,

מה קורה? טוב, אז החידה די פשוטה ולמרות זאת היא עדיין זועקת במחלוקות בין חברים ואנשים אחרים. יכול להיות שכל פעם שהיא נשאלה, היא נשאלה בצורה כזו שנתנה תשובה אחרת. אבל ברגע ששמעתי דעה מסויימת ממורה לפסיכומטרי ודעה נגדית מבעל תואר שני במדעי המחשב, התחלתי לחשוב שכנראה השאלה של החידה נשאלה בצורה לא נכונה. אני חושב שכאן יהיה מעניין אז במשפט אחד : למה יש סיכוי יותר גבוה לצאת בהטלת 2 קוביות? 6|6 או 6|5? ואפשר גם לשאול : למי מבין 2 הקומבינציות בקוביות הסתברות גבוהה יותר בהטלת הקוביות? 6|6 6|5? הבנתם את השאלה.. לי נתנו הסבר אחד לסיכוי שווה ואני די התנגדתי ואמרתי, שההסתברות גבוהה יותר ל6|5 ואז אמרו לי שלפי ההסבר שלי זאת הסתברות מותנית וזאת לא השאלה. מה אתם אומרים?

• 38 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. נעלי ASOLO POWER MATIC 400. בעלת ממברנת ה-GORE-TEX וסוליית VIBRAM. מחיר מחירון: 1089 ש"ח. בקנייה קבוצתית: 650 ש"ח. אספקה תוך 5 ימים מרגע ביצוע ההזמנה. מיועד בעיקר לתושבים מחיפה והקריות. כל המעוניין נא להשאיר כאן הודעה עם אימייל ופלאפון. לרציניים בלבד. כמות מינימום הדרושה למחיר זה היא 5 זוגות בלבד!! http://www.asolo.com/eng/prod_det.php?area=2&catid=4&itemid=25

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by yacovmateo,

התחלתי ללמוד שיעורי נהיגה,הכל טוב ויפה אני משלם 85 ש'ח על גיר ידני. המורה עצמו מלמד לא רע בכלל,אבל הוא תמיד גונב זמן,נגיד שיעור נהיגה אמור להיות 45 דקות וכל שיעור אצלו זה בערך 35 דקות. הערתי לו פעם אחת אבל הוא ממשיך בשלו. והבנתי שלא רק לי הוא עושה את זה,איתי הוא ''יחסית בסדר'',יש כאלה שהוא מחפף אותם אחרי 20 דקות,ככה פעם המורה נהיגה הזה אמר לאיזה חבר שלי והוא רק הסתלבט על זה שהוא חיפף. אפשר לתבוע אותו או את הבית ספר לנהיגה שבו הוא מלמד?,גם לאחותי הוא עושה אותו דבר בידיוק! יש גם קטעים שהוא צועק עליך באמצע הנהיגה בשיעורים הראשונים הוא הוריד לי את כל הביטחון אבל לאט לאט למדתי(בעיקר בגלל שאני נוסע על רכב ידני של חבר בשכונה) מה עושים עם מורה דרעק כזה? וכבר משהו כמו חודש וחצי לא…

16. Started by The Dom,

אני צריך שיר(1 אינעל דינק) מכול סוג. יש לי כבר מהיפ הופ ופופ.(לא להמליץ לי על שניהם) אני צריך : רוק- מחפש שיר ממש יפה עדיף משהו ישן ורגוע-קצבי (משהו באמצע) ושלא כול השיר מתמרח על מילים כמו I LOVE U אלטרנטיבי- גם כן יצירה קלאסית- למבינים! בלבד- משהו שלא ירדים אבל שלא יהיה על F כול השיר ולא תהיה לו מטרה. אולי משהו JAZZ נחמד SOUNDTRACK מסרט. שירים בעברית : רוק+שקט זהו

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

ההוב גובלין לא אמור להופיע לפני הגובלין הירוק ?בסדרה המצויירת ככה זה היה (ומי שראה את הסרט שלא ימסור מידע ספויילרי)

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. http://www.youtube.com/watch?v=4L7bSLYC_hY הייתי ככה

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by Fighter,

אם נגיד אני קונה לייזר ירוק מדיל אקסטרים הסינים שהמוצרים שלהם מגיעים אחרי שאני כבר אצא לפנסיה הבנתי שהמכס מחרימים את זה, אז אם אני קונה את זה משם המכס יתפסו בדרך? ואם כן אז איך משיגים כזה דבר?

• 38 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by -Del Piero-,

כפי שידוע לכם היום ההופעה של רוג'ר ווטרס מהפינק פלויד אני אישית לא הולך כמו שאתם רואים אבל אני מכיר הרבה אנשים שכן הולכים[אני אישית הולך להופעה של דפש מוד ב3.8] נמכרו להופעה כ50 אלף כרטיסים ולפי הכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265979,00.html הכבישים עמוסים אני אשמח אם מי שיחזור מההופעה ירשום פה איך היה

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. ^^ קראתי בעיתון של שבת. המבצע עד יום ה (21.10). הפעם האחרונה ששמעתי על מבצע כזה הייתה לפני כמה שנים, כאשר אופיס דיפו חיסלו עודפי מלאי ונתנו 40% הנחה. והיו הרבה דילים טובים אז. מה דעתכם, שווה לבדוק? מה כדאי לקנות?

22. Started by com,

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. הובא לידיעתי שהחל מהיום ועד יום שישי, כולל, מתקיים מה שהם קוראים לו "שוקינג סייל" בסניפי באג הבאים: חולון, עזריאלי, מלחה, באר-שבע ומודיעין. אם אתם רואים את המבצע בסניפים נוספים, אתם מוזמנים לעדכן. אז מה המבצע כולל: 15% הנחה על אוזניות (לא כולל אוזניות BT) 10% הנחה על נגנים (לא כולל IPOD) 10% על אמצעי גיבוי (הכוונה לכוננים לגיבוי חיצוני, לא כולל DOK) 3% הנחה על מחשבי כף יד (כולל מכשירי GPS) 10% הנחה על מקלדות, עכברים ומצלמות WEB 10% הנחה על תיקים 10% הנחה על משחקים 5% הנחה על צורבים 3% הנחה על מסכים מספר מכשירי GPS שיש עליהם הנחה מיוחדת: מכשיר ניווט MIO MOOV200 (מסך 3.5 אינץ') - ב-976 ש"ח במקום 1049 ש"ח מכשיר ניווט MIO MOOV300 (מסך 4.3 אינץ') - ב-1255 ש"ח במקום 1349 ש"ח מ…

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by naoriko,

יש לי כמה אנשים שרוצים לקנות מחשב נייח איפה אפשר לקנות במקום הכי זול עם מפרט טוב...?

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by J0n1,

מצאתי במחסן קולה מפסח, שהוא כבר פג תוקף כמעט שבוע אבל אחותי אומרת שזה לא מסוכן וזה יהיה פג תוקף עוד הרבה זמן, החברות פשוט כותבות ליתר ביטחון. יכול לקרות לי משהו? קלקול כיבה משהו? כי אני שותה את זה עכשיו ואין טעם לוואי או משהו

• 38 תגובות
    • 27.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.