כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעמד לקופסאות של משחקי מחשב בגודל הזה: לפי מה שאני יודע שאי אפשר להשיג דבר כזה בכל חנות....
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'( תגידו הבנצ'מארקים פה אומרים שזה חרא כרטיס נכוון? לפי מה שהבנתי הג'י 2 פרו יותר טוב ממנו....... http://www.hardwaredome.de/tests/GF4…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה לסצנה בתחילת הסרט מה קולין פארל ופוקס עושים שם?? תודה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום המשפחה שלי חושבת להחליף את הרכב שיש לנו עכשיו לרחב בין השנים 2006 או 2007. בהתחלה חשבנו על טויוטה קורלה בשנים אלה אבל ראינו שהסיטרואן C5 היא יותר זולה מהטיוטה וגם מבחינה נתונים יבשים טובה יותר,מוגנת יותר מאובזרת יותר נפח מנוע גדול יותר,הבדל של צריכת דלק לא גדול בהרבה. עכשיו יש פה "עוקץ"? או שהיא באמת זולה יותר מהטויוטה? אם אתם יודעים אך עליות התחזוקה שלה? ומה דעתכם מה עדיף מבחינת תחזוקה נוחות ובטיחות ומה ההבדל בין SX לSX PK אני יודע שזה לא ממש הפורים הכי מתאים לזה אז אם אתם מכירים פורום טוב למכוניות אני פתוח להצעות.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השיר שהבנים שרים ומחזירים לנעה...קיצור איך קוראים לו?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
כבר תקופה שולחים לי דואר זבל כזה- אין לי מושג מאיפו הם לקחו ת"מחקר" שזין גדול =יותר נשים אני יכול להגיד לכם מניסיון שזה לא נכון בכלל לפחות לא במיקרה שלי בכל מיקרה הדואר הזה מעצבן מאוד זה דואר של שרלטנים שרק טמבלים קונים מהם מוצרים לפחות היו שולחים פירסומות מענינות יותר כמו פיצה\חנויות אלקטרוניקה וכו ודרך אגב הסינון של אוולה מחורבן אם יהיה לי כח מחר אני יחליף דואר אוולה שולח לי דברים רגילים לפעמים לספאם וחלק מהספאם לרגיל וחלק בכלל לא מגיע
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסתדר דווקא מהר: תנעלו לא עובד לי כלום אפילו לא גוגל. עכשיו אני מתקשר להוט יש קול של בוכרי ברקע "לקוחות בזק בינלאומי לא יכולים לגלוש, מצטער" WTF
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום . אתמול הייתי בחדר שלי וראיתי טלויזיה . היה לי בקבוק גדול של פריגת , שמתי אותו על המיטה ולא סגרתי את הפקק . אחרי כמה זמן מישהו דפק בדלת אז הלכתי לפתוח את הדלת , כשחזרתי ראיתי שהבקבוק נפל וכול המיץ נשפך על המיטה . המיץ עבר את הסדין החשמלי והגיע למזרון עצמו . את הסדין החשמלי זרקתי הורדתי את כל המצעים וניסיתי להוציא איכשהו את המיץ מהמיטה . אחרי זה חשבתי שאין יותר מיץ . הלכתי לישון והתחלתי להרגיש משהו רטוב בגב וראיתי שעדיין יש המון מיץ במיטה . איך אפשר להוציא את זה ? חשבתי לנסות עם מגהץ איכשהו להוציא את זה . יש עוד שיטות ? המיטה היא ספת נוער. תודה .
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ביום חמישי הבא אני אסע להלפר ספרים בתל - אביב. מי שאינו מכיר ( ), הלפר היא חנות הספרים הכי גדולה בארץ. החנות מציעה מבחר עצום של ספרי מד"ב ופנטזיה משומשים ובמחירים נוחים. אז יש המלצות? אני מעדיף ספרי מד"ב איכותיים כגון היפריון או חולית. רק שתבינו עד כמה גדול המקום, החלטי לצרף תמונה. נ.ב זה רק חלק קטן מהחנות...
-
- 45 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין אלו: AURORA HSM אני צריך לשימוש ביתי שמגרס גם כרטיסי אשראי ודיסקים שגם עדיף. האם מישהו יכול להמליץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מאמרים עליו, וכדי לעשות זאת אני צריך את השם שלו. אני לא לגמר זוכר אבל הוא מאוד מפורסם בעצותיו הרפואיות למרות שלא למד רפואה באופן רשמי מעולם
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 252 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום מישהו מכיר חנויות פאלפונים בניו יורק?? או אם יש גם בנתב''ג.? ואם יש להם אתר.. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, אוסר על השימוש בקריפטו במדינה כדרך תשלום על מוצרים, עבודות או שירותים. בארה"ב חששו עם פרוץ מלחמת רוסיה-אוקראינה כי ברוסיה יעשה שימוש בקריפטו כדי לעקוף את הסנקציות הבינלאומיות, אך בתוך המדינה הגופים היו חלוקים לגבי מדיניות השימוש בנכסים וירטואלייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 254 צפיות
-
-
שלום. אני משוחרר כבר שלושה חודשים, והגיע הזמן להתחיל להתעניין בפסיכומטרי, יש לי וואוצ'ר מהצבא (צהוב כזה) שאם אני לא טועה אני משלם רק 1500ש''ח מסך הקורס אבל לא כולם עובדים איתו. אתמול התקשרו אלי מ-HIGH Q והסבירו לי קצת על הקורס, וזה נשמע די טוב אבל הם לא מכבדים וואוצ'רים והקורס עולה אצלהם כמעט 9 אלף שקל אבל אם אני נרשם למועד אפריל אז יש לי מין מלגה כזאת לחיילים משוחררים וכמעט 50% הנחה אז יוצא כמעט 5-אלף שקל לקורס. שווה? איפה אתם עשיתם את הפסיכומטרי שלכם כמה עלה והאם הייתם מרוצים? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.djmonkeyboy.com/flash/Allyourbase.SWF no further words ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי היא שייכת?
-
- 17 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
-
http://www.zefrank.com/gyro.html משחק נחמד, עם מלא פונקציות של דברים. לחצו למעלה על הCONTROL FANEL וSTART תהנו!
-
אין יותר מדיי מה להגיד כמה שפחות כסף להוציא אני מעדיף http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RS510 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JCcg485 לא ניגנתי אפעם לפני , אני רוצה לדעת אם אני יאהב את זה , אני רוצה לנסות אין טעם לשכנע להוציא יותר כסף אני מתכוון לקנות עם זה נרתיק וחוברת , אתם תומכים? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני ב-4 יחידות מתמטיקה אז חשבתי אולי יהיה אתר עם פתרונות שיעזור לי בספרים של בני גורן -005 ויואל גבע 003 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-