עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה ייקח ממך רק דקה וחצי לקרוא! הוא הגיוני והוא הוגן. יהודי או לא יהודי, לא חשוב. אנא, תקרא. 1. לאום וירושלים ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשטינאים ב- 1967, שני עשורים אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפה"ס נמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים לעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כבשו את ירושלים, לא עשו אותה לבירתם ומנהיגים ערביים לא ביקרו בה. 6. ירושלים נזכרת יותר מ- 700 פעמים בתנ"…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

כהרגלי נכנסתי לאתר של פייסבוק, פיתאום אני קולט שהוא לא נכנס לי אוטומטית לחשבון אלא שאני צריך להקיש מחדש את הסיסמא, הקשתי ונכנסתי לחשבון. ואז בהודעות אני רואה את ההודעה הבאה (מוקף בעיגול אדום), מה יכול פשר העניין?: [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by avihay,

אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אהלן חבר'ס. אני וחברה שלי אוטוטו שנה ורציתי לשמוע מכם מה אתם עשיתם כשאתה וחברה שלך הייתם שנה/חצי שנה אני מבקש תגובות נורמאלית ולא לדרדר את הדיון לספאם עם תגובות מפגרות. תודה לכל העונים

• 61 תגובות
    • 10k צפיות
  5. סתם רעיון שעלה לי בראש , בו נרשום משפטים מעצבנים של המורות כמו "אני מקבלת כסף אם אני אלמד אותם או שאני לא אלמד אותכם :asthanos: " גם משפטים בעתיד . יהיה נחמד .

• 63 תגובות
    • 7k צפיות
  6. שלום אנשים, עברתי דירה לפני כחודש וקצת, ועד עכשיו איכשהו אין לי כ"כ רהיטים, אחרי המון סיבובים בכל מיני חנויות ריהוט לא מצאתי שום דבר שמתאים לי, החדר די קטן, ואני חושב שאין מנוס מלבנות רהיטים בהתאמה אישית. אני יודע שהרבה מכאן נעזרו בנגרים לצורך דברים דומים, ואני מחפש המלצות לנגריה אמינה, שבונה דברים איכותיים מאזור הצפון (אני גר בקריות, אבל חיפה-עכו-נהריה גם יתקבל) עדיף מישהו עם נסיון, אולי קטלוג, אני אשמח אם יש רפרנס אונליין (אתר אינטרנט) וכו' אז, יש לכם המלצות בשבילי? תודה.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

קצת נוסטלגיה לא תזיק

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ??? :-[ :-X :-\ הוספתי את הסמיילים הרלוונטיים כדי להמחיש מה עובר עלי ברגע שהפרסומת מתחילה.

• 49 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. הביאו לי תו של 200 שקל לסופר פארם, אז חשבתי ליקנות בזה מברשת שיניים חשמליץ. חשבתי על הדגם הזה http://www.amazon.com/Oral-Vitality-D12513P-Dual-Clean/dp/B000GBID0M

10. Started by huber,

איך קוראים לאמא של מחבל? שהידישע ממה (מבוטא כמו איידשע ממה - וזה נשמע הרבה יותר טוב שזה מבוטא בקול רם). ד"א - אמרו שילדים של אחרים של אחרים זה כמו נאד. אתה נהנה רק משלך...

• 47 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. אויי מה שעבר עליי בסרט הזה ישבתי על המיטה ופשוט נחנקתי מצחוק, פשוט אחד הסרטים הקורעים ביותר שראיתי בחיים שלי במיוחד הקטע בטקס ההשבעה לא לספר כדי לא להרוס. סתם רציתי להמליץ עליו ולראות אם עוד אנשים אהבו אותו מה אתם אומרים עליו?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעמד לקופסאות של משחקי מחשב בגודל הזה: לפי מה שאני יודע שאי אפשר להשיג דבר כזה בכל חנות....

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  14. אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'( תגידו הבנצ'מארקים פה אומרים שזה חרא כרטיס נכוון? לפי מה שהבנתי הג'י 2 פרו יותר טוב ממנו....... http://www.hardwaredome.de/tests/GF4…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הכוונה לסצנה בתחילת הסרט מה קולין פארל ופוקס עושים שם?? תודה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום המשפחה שלי חושבת להחליף את הרכב שיש לנו עכשיו לרחב בין השנים 2006 או 2007. בהתחלה חשבנו על טויוטה קורלה בשנים אלה אבל ראינו שהסיטרואן C5 היא יותר זולה מהטיוטה וגם מבחינה נתונים יבשים טובה יותר,מוגנת יותר מאובזרת יותר נפח מנוע גדול יותר,הבדל של צריכת דלק לא גדול בהרבה. עכשיו יש פה "עוקץ"? או שהיא באמת זולה יותר מהטויוטה? אם אתם יודעים אך עליות התחזוקה שלה? ומה דעתכם מה עדיף מבחינת תחזוקה נוחות ובטיחות ומה ההבדל בין SX לSX PK אני יודע שזה לא ממש הפורים הכי מתאים לזה אז אם אתם מכירים פורום טוב למכוניות אני פתוח להצעות.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. השיר שהבנים שרים ומחזירים לנעה...קיצור איך קוראים לו?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. כבר תקופה שולחים לי דואר זבל כזה- אין לי מושג מאיפו הם לקחו ת"מחקר" שזין גדול =יותר נשים אני יכול להגיד לכם מניסיון שזה לא נכון בכלל לפחות לא במיקרה שלי בכל מיקרה הדואר הזה מעצבן מאוד זה דואר של שרלטנים שרק טמבלים קונים מהם מוצרים לפחות היו שולחים פירסומות מענינות יותר כמו פיצה\חנויות אלקטרוניקה וכו ודרך אגב הסינון של אוולה מחורבן אם יהיה לי כח מחר אני יחליף דואר אוולה שולח לי דברים רגילים לפעמים לספאם וחלק מהספאם לרגיל וחלק בכלל לא מגיע

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. הסתדר דווקא מהר: תנעלו לא עובד לי כלום אפילו לא גוגל. עכשיו אני מתקשר להוט יש קול של בוכרי ברקע "לקוחות בזק בינלאומי לא יכולים לגלוש, מצטער" WTF

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום . אתמול הייתי בחדר שלי וראיתי טלויזיה . היה לי בקבוק גדול של פריגת , שמתי אותו על המיטה ולא סגרתי את הפקק . אחרי כמה זמן מישהו דפק בדלת אז הלכתי לפתוח את הדלת , כשחזרתי ראיתי שהבקבוק נפל וכול המיץ נשפך על המיטה . המיץ עבר את הסדין החשמלי והגיע למזרון עצמו . את הסדין החשמלי זרקתי הורדתי את כל המצעים וניסיתי להוציא איכשהו את המיץ מהמיטה . אחרי זה חשבתי שאין יותר מיץ . הלכתי לישון והתחלתי להרגיש משהו רטוב בגב וראיתי שעדיין יש המון מיץ במיטה . איך אפשר להוציא את זה ? חשבתי לנסות עם מגהץ איכשהו להוציא את זה . יש עוד שיטות ? המיטה היא ספת נוער. תודה .

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by Chymes,

ביום חמישי הבא אני אסע להלפר ספרים בתל - אביב. מי שאינו מכיר ( ), הלפר היא חנות הספרים הכי גדולה בארץ. החנות מציעה מבחר עצום של ספרי מד"ב ופנטזיה משומשים ובמחירים נוחים. אז יש המלצות? אני מעדיף ספרי מד"ב איכותיים כגון היפריון או חולית. רק שתבינו עד כמה גדול המקום, החלטי לצרף תמונה. נ.ב זה רק חלק קטן מהחנות...

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Boris_yo,

אני מתלבט בין אלו: AURORA HSM אני צריך לשימוש ביתי שמגרס גם כרטיסי אשראי ודיסקים שגם עדיף. האם מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחפש מאמרים עליו, וכדי לעשות זאת אני צריך את השם שלו. אני לא לגמר זוכר אבל הוא מאוד מפורסם בעצותיו הרפואיות למרות שלא למד רפואה באופן רשמי מעולם

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים